Σε πόσα ταμπλό το παίζει? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
    Senior Member
    Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Επειδή είμαι άντρας και δε γνωρίζω... Όταν μια γυναίκα το κάνει με δεσμευμένο χωρίς να θέλει κάτι παραπάνω από αυτόν, την ώρα που το απολαμβάνει αισθάνεται ότι είναι ξεπέτα ή κάτι άλλο;
    Όχι δεν αισθάνεται ξεπέτα

Junior Member
    Καλησπέρα,
    Γιατί αρχικά τον απέρριψες; Συνήθως η πρώτη αντίδραση, είναι καλή.
    Όταν υπεισέρχονται δεύτερες σκέψεις και υπερανάλυση, δεν έχει θετικές συνέπειες, για όποιον τις κάνει, και συνήθως αναθεωρεί προς τα κάτω.

Όπως επίσης η σκέψη, δεν έχω κάτι, οπότε γιατί όχι αυτόν, είναι λανθασμένη διότι βασίζεται σε μια "λογική" του μη χείρον βέλτιστον, που ως κανόνα, νομίζω απαξιώνει σταδιακά αυτόν που την υιοθετεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Panos1971 View Post
    Καλησπέρα,
    Γιατί αρχικά τον απέρριψες; Συνήθως η πρώτη αντίδραση, είναι καλή.
    Όταν υπεισέρχονται δεύτερες σκέψεις και υπερανάλυση, δεν έχει θετικές συνέπειες, για όποιον τις κάνει, και συνήθως αναθεωρεί προς τα κάτω.

Όπως επίσης η σκέψη, δεν έχω κάτι, οπότε γιατί όχι αυτόν, είναι λανθασμένη διότι βασίζεται σε μια "λογική" του μη χείρον βέλτιστον, που ως κανόνα, νομίζω απαξιώνει σταδιακά αυτόν που την υιοθετεί.
    Πολύ σωστά!

Senior Member
    Δεν με θέλουνε οι άντρες ,όλοι, μα όλοι ,έχω τον αντροδιώχτη , αλήθεια λέω και αυτός δεν μου άξιζε στην κυριολεξία .Εγώ θέλω να κάνω παιδιά αυτός ήτανε στείρος , ήτανε άνεργος. Να βρω κάποιον που να μου αξίζει κιόλας. Αυτός δεν ήτανε και κανένα κελεπούρι για αυτό και στην αρχή τον έδιωξα!!! Αλλά άσχετα από αυτόν δεν με θέλει εμένα κανένας!!!

Είναι και αυτό ένα πρόβλημα μεγάλο, σαν τα κιλά ,που μου έχουνε κατσικωθεί και δεν μπορώ να τα διώξω και δεν είναι το όλο θέμα ότι είμαι χοντρή ,που δεν με θέλει κανένας κάτι άλλο φταίει.

Member
    αγαπητο δελφινι, εισαι σε μια ηλικια που δεν ειναι σωφρον να μπλεκεις με ανωριμους αντρες που δεν ειναι καν αντρες. Και ισως το εθεσα λαθος δεν ειναι θεμα ηλικιας σου. Ειναι θεμα οτι δεν πρεπει γενικοτερα καμια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της να ασχολειται με κνωδαλα και με ψευτομαγκες και ψευτοαντρες που το παιζουν ντιβες για να επιβεβαιωνουν τον εγωισμο τους. Ο αντρας ο σωστος ξερει τι θελει και ειναι βραχος. Το να αμφιταλαντευεται μεταξυ εσενα ή μιας αλλης ή το να λετε πως θελει και τις δυο ειναι ενδεικτικο πως ειναι απλα σαβουρα. Συγγνωμη αν μιλαω αποτομα αλλα θελω να σε ξυπνησω. Μην ασχολεισαι απλα.

Senior Member
    Δελφίνι ήσουν πολύ καλύτερη της Μένιας?
    Άτιμη Μένια,της έφαγες τον άντρα κι ας ήσουν και χάλια!

Member
    αχ δελφινακι μου.. νομιζω σε θυμηθηκα. στο eatingdisorders δεν ησουν και εσυ? Ποσο μου λειπει το φορουμ μας. Δεν βλεπω πολλους εδω τριγυρω, κριμα.

Member
    επισης σταματα να μην πιστευεις σε σενα λογω των κιλων. Ξερω οτι το κανεις υποσυνειδητα και θελω να σου πω να μην το κανεις. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. Γνωρισα ενα μαναρακι και ναι δεν ειμαι αδυνατη, εχω λιγα κιλα παραπανω, αλλα μια χαρα με κοιταγε το ξερολουκουμο αυτος και ολο εψαχνε αφορμες να με αγκαλιαζει. Βεβαια δεν συνεχισα κατι, γιατι ειχα βγει απο μια πολυ ασχημη περιπετεια και ηθελα την ησυχια μου για ενα διαστημα, οπως και την θελω ακομα την ησυχια μου. Εσυ, η μαρια030 , η μπλοσομ, η τζασμιν,η δουλτσινεα, το αφρατουλινι, η μανταμ σου σου, ο τασος -μακαρι να ειναι καλα ειχε περασει πολλα- η γκουντ, μια αλλη κυριουλα 60 χρονων που εκανε φοβερες προσπαθειες, θυμασαι, ειχαμε και στικερς με απωλεια βαρους, αχ , πολυ πολυ πολυ πολυ μου λειψατε!!! Σας ευχαριστω και σας αγαπω.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345