μηπως εχω μπει friendzone ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by tzo1 View Post
    απλα αισθανομαι οτι θα βγω τρελη απο εκει που και καλα ειμαστε χαλαρα και εγω το παιζω χαλαρη που λεει και για αλλες ξαφνικα να αρχισω να χωνομαι..γιατι δν ειναι οτι εχουμε κανει κατι εχουμε καποιο παρελθον η οτιδηποτε..απλα μιλαμε..απλα αν τα ελεεγε ετσι δεν θα το χε τραβηξει τοσο...εδω μου πασαρε φιλο του!!! απλα με το να απομακρυνθω λιγο ισως να καταλαβει και λιγο τα ορια γιατι τωρα που μιλαμε τοσο εχει δει την φαση οτι θα τα λεει ολα μεχρι και ποια μπηκε στο μαγαζι και του γυαλισε ...παντως σιγουρα και να θελει θελει κατι πολυ χαλαρο οποτε και παλι θα πρεπει να προστατευτω γιατι εγω ειμαι σιγουρη οτι θα κολλησω, ειναι η 1η φορα που ενα ατομο αντιθετου φυλουπου με ελκυει μου εχει φανει τοσο ενδιαφερον και αισθανομαι οτι υπαρχει καλη επικοινωνια
    Και εσύ όμως ένα ένα μας τα λες...σου έκανε προξενιό με φίλο του;; τότε μπορεί πράγματι να σε βλέπει φιλικά ....
    Ξέρεις περισσότερα πράγματα
    Απλά για μένα ήσουν λαθος από την αρχή...έπρεπε να του δείξεις από την αρχη ενδιαφέρον αν όχι άμεσα.....τουλάχιστον σίγουρα έμμεσα με σπόντες ή κάτι ερωτικό στη διάθεσή......το να το παιζεις χαλαρή και άνετη και γενικά να παίζεις παιχνίδια και να παρουσιάζεις στα ψέματα κάτι που δεν είσαι.....Δεν είναι ξεκάθαρο απέναντι στον άλλο και δεν βοηθάει τη κατάσταση...αν ήσουν πιο αληθινή θα ήξερες τώρα ακριβώς τι θέλει και πως νιώθει....

Τεσπα ότι και να λέμε ο μόνος τρόπος για να μάθεις τι συμβαίνει αν σε καίει πολύ είναι να προσπαθήσεις πριν εγκαταλείψεις ή τουλάχιστον απεξω απέξω να ψαρέψεις τι συμβαίνει μεταξύ σας

Senior Member
    και τωρα ερωτω....υπαρχει περιπτωση αν σας ενδιεφερε μια κοπελα ερωτικα να της αναφερατε οτι θελετε να χωθειτε σε αλλες
    Για τους άλλους δεν ξέρω αλλά εγώ δε θα το έκανα ποτέ.

εστω και αν το λεγατε μονο για το σεξ??
    Αυτό ακόμα περισσότερο. Είναι κάτι που δε λέγεται πουθενά. Το ότι στο λέει μπορεί να σημαίνει ότι σε βλέπει σαν φιλαράκι από το στρατό.

tzo1
    Guest
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Για τους άλλους δεν ξέρω αλλά εγώ δε θα το έκανα ποτέ.

Αυτό ακόμα περισσότερο. Είναι κάτι που δε λέγεται πουθενά. Το ότι στο λέει μπορεί να σημαίνει ότι σε βλέπει σαν φιλαράκι από το στρατό.
    ε δεν αξιζει να ασχοληθω περισσοτερο..απαντησα λιγο πιο κοφτα και απο τοτε εχει να ξαναστειλει μερες

Page 2 of 2 FirstFirst 12