Results 106 to 120 of 142
Thread: εξωγηινοι
-
18-05-2019, 18:58 #106
Η χαραυγή μ’ έβρισκε πάντα μόνο
να κυνηγώ ένα γιατί.
Είχα χαθεί, κι είπα ν’ αλλάξω δρόμο
να βγω απ’ αυτή τη φύλακη.
Κουράστηκα να ψάχνω στο σκοτάδι
είναι καιρός να λυτρωθώ.
Χωρίς τροφή γερνούσε η ψυχή μου
μ’ ένα φιλί της μοναξιάς.
Δε μένω πια στιγμή απ’ τη ζωή μου
σ’ ένα κελί της λησμονιάς.
Κουράστηκα να ψάχνω στο σκοτάδι
είναι καιρός να λυτρωθώ.
Είπα "αρκετά !", δε χάνω άλλο χρόνο
βρήκα τη δύναμη να σηκωθώ.
https://youtu.be/qhEd-C5aYrEείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 19-05-2019, 05:16 #107
μεχρι τωρα εχεις ανοιξει 500 θρεντ με το ιδιο θεμα και το μοναδικο πραγμα που σε ενδιαφερει ειναι να επειρεασεις αρνητικο οπιον βρεις σχετικα με τους εξωγηινους δε ψαχνεις καμια λυση την αρνητικοτητα σου απλα σε ενδιαφερει να αναπαραγεις συνεχως γιατι ανυσιχεις μηπως ξεχασουν οσα ειπες γι αυτο τα λες ασταματητα.
20-05-2019, 22:22 #108
ειναι εδω και μερικες μερες που εχω ηρεμησει απο τους εξωγηινους. δεν μου ερχονται στη σκεψη.
αν μου ερθουν αν μου το θυμισει καποιος τοτε μπορει να γυρισω στα παλια.
ακουω το ονομα μου καπου απο το σαλονι ενω ειμαι στο δωματιοεδω και 4-5μερες
1-2 φορες τη μερα γινεται αυτο..
γιατι?
παντως με αυτα τα φαρμακα ξεαγχωθηκα αρκετα και εφυγε αυτη η ομιχλη απο το μυαλο. αλλα ειμαι σα ζομπι. τελος παντων. ας μην τα θελω και ολα δικα μου.
απλα να.. ειχαμε πει με το γιατρο πριν 4-5 μηνες να ειμαι καλα 1 χρονο για ν αμειωσουμε φαρμακα.αλλα ολο κατι γινεται..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-06-2019, 16:44 #109
καλησπερα παιδια!
ευχομαι να ειστε ολοι καλα!
εγω ειμαι πολυ καλυτερα!
μια απορια εχω μονο προς ολα τα παιδια που εχουν ψυχωση..
δε σκεφτομαι ουτε εξωγηινους μεσα στη μερα ουτε παρακολουθηση νιωθω..φτου φτου δηλαδη μη με ματιασω..
αν ομως καποιος με ρωτησει σχετικ με αυτα ή αν αναρωτηθω μονη μου αν ισχυουν αυτα που ελεγα τοτε θα απαντησω ¨να ισχυουν¨..
ειμαι οντως καλυτερα ή τα τοσα φαρμακα με κανουν απλα να ξεχνιεμαι?
εσεις τις παρανοικες ιδεες τις ξεπερασατε γρηγορα?
ενω τα φαρμακα με εχουν κανει τζετ αγχωνομαι γιατι λεω τωρα τι γινεται?γιατι υπαρχει αυτο?
θελει χρονο ή δε με πιανουν οπως θα επρεπε τα φαρμακα??
τα φωτα σας παρακαλω..!είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-06-2019, 16:59 #110
Τώρα που είσαι καλά γιατί κάθεσαι και αναρωτιέσαι τέτοια πράγματα αντί να μην τα δίνεις σημασία ;;;Περασμένα ξεχασμένα.Το τι σε βοήθησε δεν έχει σημασία.Σημασια έχει να ξεχάσεις αυτές τις σκέψεις που έκανες.
Αν διαβάσεις τις αναρτήσεις σου πιο πάνω θα δεις ποσο παρανοϊκά πράγματα έγραφες.Ειδικα για τους γονείς σου.
Ξέχασε τα μην τα σκέφτεσαι.Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12-06-2019, 17:04 #111
ευχαριστω για την απαντηση tselpemts!
δεν καθομαι να τα σκεφτω..απλα μου σκαει η ερωτηση στο μυαλο αν τα πιστευω ή οχι..και η απαντηση ειναι θετικη..ή αν με ρωτησει ο κολλητος μου πως ειμαι με αυτα..και λεω γιατι?αφου ειμαι τοσο καλυτερα..
θα τα πιστευω για παντα αυτα και θα κουκουλωνω τα αυπολοιπα με τα φαρμακα ή καποια στιγμη σταματας να τα πιστευεις αυτα?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-06-2019, 17:06 #112
12-06-2019, 17:11 #113
ευχαριστω γιωργο για την απαντηση!
δεν απανταω θετικα στο αν απλα υπαρχουν εξωγηινοι αλλα σε ολα τα παρανοικα (οπως τα χαρακτηριζει ο γιατρος) που πιστευα..
δεν καταλαβαινω αν ειμαι ή δεν ειμαι σε επεισοδιο..
δεν καταλαβαινω αν θα σκεφτομαι ετσι για παντα ή αν ειναι ισως ακομα νωρις για να μου φυγουν αυτες οι σκεψεις..
και με αγχωνει αυτο..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-06-2019, 18:19 #114
Greek army the end is where we begin
https://youtu.be/v2AC41dglnMΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2019, 18:23 #115
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2019, 18:25 #116
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2019, 20:10 #117
Xαχαχαχαχα .....
Καλως την θεια απ'το χωριο (με τα χιλια ελαιοδεντρα).
Βοο ... τα ειλικρινη μου σεβη ! Που υπογραφω για εγγραφη στο club ?
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...30fa272193.jpg
12-06-2019, 20:21 #118
κι εσυ εξουθενωμενε πιστευεις σε εξωγηινους, ισχυρους, συνομωσιες, παρακολουθησεις?
εχεις περασει ψυχωτικο επειδοσιο προσφατα ή παλιοτερα?
καλυτερευσες αλλα οι παρανοοικες ιδεες σου εμειναν?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
12-06-2019, 21:09 #119
Όλα τα παιδιά που έχουν περάσει ψύχωση έχουν αναφέρει για παρακολουθήσεις,εξωγήινου� �! Μιλάνε στις τηλεοράσεις για αυτούς κτλ!
Boo ξέρω πως αυτό που θα σου πω δεν θα σε βοηθήσει περισσότερο,αλλά πίστεψέ με. Δεν σε παρακολουθεί κανένας εξωγήινος!!!
Ζήσε όσο μπορείς και προσπάθησε να αγνοείς φωνές και οπτικές παραισθήσεις!!! Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείτε εξαιτίας της πάθησής σας,αλλά ΠΟΤΕ δεν σε παρακολούθησε κανένας!
13-06-2019, 00:17 #120
Πιστευω σε εξωγηϊνους (και ισχυρους και συνομωσιες και, κατα περιπτωση, παρακολουθησεις).
Ομως δεν χανω τον υπνο μου για ολα αυτα. Ειλικρινα ... και τα δυο ισχυουν μεσα μου
αλλα με καποιον ισως μαγικο τροπο τα κραταω σε μια καποια ισορροπια.
Let me explain myself ...
Εξωγηινοι υπαρχουν (μαλλον εννοεις πολιτισμο ανωτερο του δικου μας και οχι απλα
μικροβια) αλλα μετα απο εκατο χιλιαδες χρονια (ισως και ενα εκατομμυριο) εξελιξης τους
δεν νομιζω να παρουσιαζουμε ενδιαφερον μεγαλυτερο των σκιουρων και των αποικιων
τους στην κεντρικη Αφρικη. Θα πηγαινες ποτε να κατασκοπευσεις εναν σκιουρο στην
Αφρικη ? Δεν νομιζω ! Επισης, ουτε πειραματα μαζι μας εχει νοημα να κανουν γιατι θεωρω
οτι δεν ενδιαφερονται ΚΑΘΟΛΟΥ για οργανικα ειδη ! Τα εχουν ξεπερασει (λογω τεραστιας
ιστορικης εξελιξης) και βρισκονται σε καταστασεις υπαρξης που ειναι σαν να θελω εγω
να ξαναγινω σκιουρος. Aν ρωτουσες εμενα ... ΣΙΓΟΥΡΑ ... ΔΕΝ ενδιαφερομαι !
Η μονη περιπτωση να θελουν να μας κανουν κακο (πειραματα) ειναι να βρισκονται ΜΟΝΟ
1000 χρονια μπροστα (τεχνολογικα). Οποτε καποια πληροφορια απο το DNA μας, ισως
τους δωσει αυτο που ψαχνουν. Ομως, DNA μπορεις να παρεις απο μια τριχα και μονο.
Δεν χρειαζεται να κανεις φρικιαστικα πραγματα, ουτε να γινεις Μενγκελε. Εκτος αν εισαι
σαν ολα αυτα τα ανατριχιαστικα οντα που κυκλοφορουν στις SciFi ταινιες. Τοτε ΝΑΙ ...
την βαψαμε.
Για τους ισχυρους (μαλλον εννοεις οικονομικα, γιατι οι πολιτικοι ηγετες αυτου του
κοσμου ειναι απλες μαριονετες) ΔΕΝ αποτελεις ουτε καν ιχνοποσοτητα, εαν παλευεις
καθημερινα πως να τα φερεις βολτα. Ροθτσιλντ, Ροκεφελερ και δεν ξερω ποιοι αλλοι
hyper-rich, επικεντρωνονται ειτε σε κυβερνησεις ειτε σε ανω των 4 δις περιουσιας
ατομα (εικαζω για το τελευταιο, ακομα και 4 δις μπορει να ειναι λιγα). Οποτε .....
εκτος και αν διαθετεις αυτην την περιουσια (η βρισκεσαι σε καποιο κρισιμο κυβερνη-
τικο ποστο) ΔΕΝ νομιζω οτι σε παρακολουθουν. Εισαι ενα τιποτα (λιγοτερο απο τιποτα)
για αυτους (για σενα, βεβαια, εισα τα παντα !)
Οι συνομωσιες (οσες εχουν καποια βαση και οχι "ο Σωρας ειναι τραπεζιτης των Ελ
και ηρθε να απελευθερωσει την Ελλαδα" η "ποτε δεν πατησαμε στο φεγγαρι" η "μεσα
απο τα ονειρα μας παρακολουθουν και στελνουν μυνηματα δυστυχιας αν σηκωσουμε
κεφαλι") ποτε δεν μπορουν να επαληθευθουν 100% η να διαψευσθουν 100%. Οποτε ΝΑΙ,
μπορει να εισαι ο στοχος καποιας πανισχυρης συνομωσιας (χαχαχα) ομως ψαξε πρωτα ΤΙ
το ιδιαιτερο εχεις ΕΣΥ ωστε να ανατρεψεις πλανητικες ισορροπιες (η εστω ταπεινες εθνικες).
Κατι στην ευφυια σου, κατι στην συμπεριφορα σου, κατι στον ψυχισμο σου, κατι στο DNA σου,
κατι στις καταθεσεις σου, κατι τηλεπαθητικο, ψυχοκινητικο, υπερφυσικο ? Μηπως εχεις δει
πολλες ταινιες ηρωικης φαντασιας (και εχω δει) οπου ο πρωταγωνιστης σχεδον ΠΑΝΤΑ
ειναι ενας ... nobody ! Σκεφτηκες γιατι ειναι nobody ? (ελα μου ντε, γιατι ... )
Oποτε .... ναι,
δεν μπορω να αποκλεισω οτι καποιος σε κυνηγα ... αλλα οι πιθανοτητες ειναι ....
να ειναι καποιος χαζογκομενος απο το παρελθον σου (που σε ανακαλυψε στο FB).
Σε ποσοστο 99.9% !!! Ε ναι ... υπαρχει και το 0.01% ... αλλα δεν θα μενα ξαγρυπνος
για τοσο μικρο ποσοστο ! Μαλλον θα αφιερωνα πολυ περισσοτερο χρονο και φαια
ουσια να εξιχνιασω τον μεγαλυτερο εξωγηινο ΟΛΩΝ ... τον εαυτο μου !!!!!!!!!!!!!!
Και εχω και απο που να ξεκινησω .... σχεδον ΑΠΕΙΡΑ ιχνη ! Ολοκληρο το Forensics
του FBI δεν μου φτανει .... ουτε καν η φοβερη και τρομερη NSA.Last edited by Del-meme290719b; 14-06-2019 at 00:08.