εξωγηινοι - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 142 of 142
    Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εχω αλλαξει 5-6 ψυχολογους-ψυχοθεραπευτες δε πηρα ουσιαστικη βοηθεια απο πουθενα.μονο μια μου αρεσε αλλα ειναι αθηνα κα εγω επαρχια.εδω στην πολη μου εχω παει σε 2.οσο σκαλιζαν το παρελθον μου τοσο εγω εκανα επεισοδια και εκοβα με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου.
    πανω που εμπενες στο προβλημα πραγματικα τα παραταγες ρε ΜΠΟΥ!! Προσωπικα συμφωνω με εξουθενωμενο! εξαλου εκει ειναι κι ολη η επιστημη της ψυχοθεραπειας!! το καταραμενο το παρελθον μας!! που χαρακτηκε μεσα μας ως συναισθημα αλλα οχι ως εμπειρια, ως μνημ ωστε να θυμηθουμε τι παιχτηκε κι να το σωναμε! δυστυχως ομως το κεφαλι μας δουλευει αλλιως!!
    μπου ειναι ανατριχιαστηκα τα οσο περασες μονη σου!! τλειος μονη σου! ταυτοχρονα ομως αυτο σε εχει κανει δυνατη κι εχεις μαθει να επιβιωνεις!!
    Τελος, θελω να πω οτι ειναι κι συγκηνιτικη η προσπαθεια σου μ ακοπο την κοινωνικη ζωη!! κι μπραβω ! για τα μαθημτα που μας προσφρεις!!

Banned
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Φυσικα και ΕΧΕΙ.

Πιο ευκολα αντιμετωπιζεις εξωτερικους εχθρους (φανταστικους η μη) παρα εσωτερικους δαιμονες
    .
    α καταλαβα δηλαδη ολο αυτο αποσκοπει στο να τ- πεισετε να συμβουλευτει ειδικο

Senior Member
    ε και τι φταιω εγω? δεν εκανα επιτηδες επεισοδιο. αυτα που λεγαμε με εκαναν χαλια..γι αυτο με αυτην στην αθηνα συζηταμε για το εδω και τωρα και δε με εχει ενοχλησει παρα πολυ.απλα μερικες φορες ακουω φωνες στις συνεδριες μας για λιγο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    α καταλαβα δηλαδη ολο αυτο αποσκοπει στο να τ- πεισετε να συμβουλευτει ειδικο
    Οι εξωτερικοι δαιμονες, πως ακριβως συνδεονται με το να δει ψυχολογο ?
    Τρεις αλλαξα (μεσα σε 22 χρονια). ΚΑΝΕΙΣ δεν μου ειπε οτι για συμφορες οπως
    πολεμους, πεινες, φτωχειες, αρρωστιες .... φταινε οι παιδικες μου καταγραφες.
    Οτι εγραψα (στην Βοο) αφορουν εσωτερικους δαιμονες (που μαλλον ΔΕΝ ειναι και δικοι της).

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αν καποιος εχει περασει πολυ προσφατα ενα ψυχωσικο επεισοδιο και με τα φαρμακα δε νοιωθει αυτα που ενοιωθε.ειμαι πολυ ηρεμη απο ολα αυτα.αληθεια ή ψεμα αυτο που ζω.τσπ.γινεται λοιπον οταν εχεις ξεκολησει απο τα πολλα ψυχωτικα να πιστευεις ακομα σε παρανοικες ιδεες αν ερωτηθεις γι αυτες?
    ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ερωτηση απο εμενα και απο αλλους να απανταω θετικα?
    Θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Αισθανόμουν οτι με παρακολουθούνε, θεωρούσα ότι στα απέναντι σπιτια σκοτεινές δυνάμεις και μυστικές υπηρεσίες τοποθέτησαν κάμερες για να βλέπουν την κάθε μου κίνηση. Το κινητό δεν το έπαιρνα μαζί μου ποτέ γιατι π'ιστευα ότι χρησιμοποιούν συστήματα εντοπισμού. Δεν μιλούσα ποτε για κανένα λόγο γιατι θεωρούσα ότι με ακούν ακόμα και όταν το κινητό είναι κλειστό. όσο η ψύχωση προχωρούσε πίστευα ότι μου κάνουν πόλεμο με ακτινοβολίες, ότι μπορούν και μπαίνουν στον εγκέφαλό μου και διαβάζουν τις ενδόμυχες σκέψεις μου. Αισθανόμουν πειραματόζωο ότι κάποιοι προσπαθούν να τοποθετήσουν ένα πρόγραμμα στον εγκέφαλό μου με στόχο να αλλάξω κοινωνικές και πολιτικές στάσεις και πεποιθήσεις. Άλλες φορές ένιωθα ότι όλες οι εγκεφαλικές μου λειτουργίες, όλες οι σκέψεις καταγράφονται απο απομακρυσμένο υπολογιστή και ότι μου την έχουν στημένη για να μου κάνουν κακό

Παρόλαυτα δεν πήγαινα στον γιατρό και δεν έπαιρνα φαρμακευτική αγωγή. όταν πήγα στον γιατρό, σιγά σιγά άρχισα να απεγκλωβίζομαι απο τις ιδέες ότι κάποιοι με καταδιώκουν γιατι ως άνθρωπος είμαι διαφορετικός με κάποιες εσωτερικές δυνάμεις κτλ κτλ
    Απο μόνος μου και χωρίς φάρμακο απαλλάχθηκα απο τη μανία καταδίωξης και λυτρώθηκα. Παρόλα αυτά δεν μπορούσα να γιατρευτώ απο τη ψύχωση και τις φωνές που άκουγα, οπότε αυτό που έγινε ήταν ότι σιγά σιγά αντικατέστησα τους εχθρούς μου με άλλους εχθρούς. Δηλαδή οι εχθροί μου δεν ήταν στο κοινωνικό χώρο άλλοι άνθρωποι ή υπηρεσίες αλλά ήταν δαίμονες. Έτσι άρχισα να προσαρμόζομαι καλύτερα στη κοινωνική μου ζωή χωρίς να έχω τις φοβίες και τα άγχη ότι μου στήνουν ενέδρες για να μπω φυλακή ή να με σκοτώσουν. Αλλά ένιωθα δαιμονισμένος

Μετά όταν πήρα την αγωγή σταμάτησαν οι δαιμονικές φωνές και απο τότε είμαι φυσιολογικός

Senior Member
    Ξερω οτι οτι και να σου πουμε δε θα το πιστεψεις.. Εγω πιστεύω στους εξωγηινους... Δε πιστεύω οτι ειμαστε τα μόνα οντα στον κοσμο αλλα δε πιστεύω οτι θέλουν να μας βλάψουν η το οτιδηποτε γιατί θα το είχαν κάνει ανα πασα στιγμή. Μη σκέφτεσαι λοιπόν έτσι και μιλα με τον ψυχιατρο σου χωρίς να του κρυψεις κατι γιατί λογικά θες τροποποίηση στη θεραπεια
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    αυτο που φταιει πανω απο ολα ειναι οτι βρισκομαστε σε ενα πλανητη με τη φωτια στο εσωτερικο της αρα οι εξωγιηνοι τι φταινε? αρα ειναι αναμενομενο οπιος θελει να παει καλα με αυτους καπια μερα οταν φτασει το τελος της γης να σωθει ειναι δυσκολο δηλαδη? στη πραγματικοτητα καθολου ομως πως ειναι δυνατον να σωθει καπιος απο ενα ων που η δεν αναγνωριζει πως υπαρχει η δε πιστευει σε αυτο

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910