εξωγηινοι - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 142
    Senior Member
    boo νομίζω κάπου πιο πάνω έγραψες για επίσκεψη σε ψυχολόγο μία φορά το μήνα. Έχεις δοκιμάσει παλιότερα να κάνει ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση πιο τακτικά; Σε βοήθησε καθόλου; Ρωτάω διότι νομίζω ότι σε τέτοιες καταστάσεις όπως αυτές που βιώνεις εσύ, είναι σημαντικά και τα φάρμακα και το ψυχολογικό κομμάτι και αναρωτιέμαι μήπως τελευταία δίνεις πολύ βάση στην αγωγή και έχεις παραμελήσει την δουλειά πάνω στον ψυχισμό σου. Πιστεύω ο ψυχολόγος θα σε βοηθούσε, ιδίως στο θέμα του άγχους.
    Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω... Πες μας εσύ τι σκέφτεσαι πάνω σε αυτό...

Senior Member
    ναι παω 1φορα στον 1-1.5 μηνα γιατι ειναι σε αλλη πολη και δεν εχω βρει καλυτερη και ποιο βοηθητικη.ειχα παει την παρασκευη πριν την μεγαλη εβδομαδα θα τη ξαναδω τον ιουλιο ομως γιατι οπου ναναι εχω εξεταστικη και μου εχει κοπει το επιδομα δε ξερω αν θ α το παρω και δεν εχω λεφτα και χρονο να παω..αυριο θα παω παλι στο γιατρο γιατι με τις βενζο δε βλεπω προκοπη..σημερα εχω παρει ηδη 2μγ ζαναξ αλλα τιποτα δεν αλλαξε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    δεν αντεχω αλλο 1 μηνα τωρα ετσι.τα εχω παιξει.εφτασα στο αμην.δε βγαινω εξω στη σχοληπαω μονο στα εργαστηρια που παιρνουμε απουσιες.τους εδειξα χαρτι απο τη γιατρο που περιγραφει τι συμβαινει και ζητησα αποτους καθηγητες να βγαινω εξω απο το μαθημα να παιρνω τον αερα μου και να χαλαρωνω.θελω να βρω ενα φαρμακο που να με βγαλει απο αυτο που ζω τωρα κι ας μην καταλαβαινω τοτε τη σκευωρια να μη φοβαμαι να βγω απο το δωματιο να φροντισω λιγο την υγειηνη μου που την εχω παραμελησει τραγικα.την αλλα φορα που πηγα γιατρο μου ειπε να δοκιμασω xanax και stedon αλλα με πιανουν ελαχιστα οπως χτες 1,5mg xanax και σημερα 2mg xanax μεχρι τωρα απο τις 9 το πρωι.δε θελω αλλο να ειμαι ετσι.φοβαμαι τα παντα.ας μου γραψει κι αλλο αντιψυχωτικο οπως μου ειχε πει την προηγουμενη φορα αν συνεχιζα ετσι αλλα ελπιζω να μη μου πει για το λεπονεξ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙς ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΙΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ.

θα προσπαθησω σιγα σιγα να σας ακουω και να προσπαθω να τα πιστεψω ή να βαλω μια αμφιβολια σε οτι μου συμβαινει με βαση τα λεγομενα σας.
    συγγνωμη αν φερνω αντιρρησεις σε αυτα που μου λετε αλλα η παρακολουθηση με νικαει
    θα προσπαθησω σιγα σιγα να κανω μικρα βηματακια αν και νομιζω οτι χρειαζομαι μηνες για να ηρεμησω

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

και συγγνωμη αν αν αργω να απαντησω αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω να διαβασω δεν καταλαβαινω τι διαβαζω τις περισσοτερες φορες και δν εχω σκεψεις το κεφαλι μου ειναι αδειο απο σκεψεις, μηνη και συγκεντρωση.στη σχολη δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα εχω απογοητευτει κι απο εκει
    επισης βλεπω πως αυτο που ζηταγα να μεινω αλλου μονη μου σε μια γκαρσονιερα φοβαμαι πως ειμαι ανικανη να το πραγματοποιησω.θελω βοηθεια δε μπορω να συντηρηθω μονη μου σε ενα δψματιο κλεισμενη ολη μερα ειμαι..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Κοριτσακι μου σε θαυμαζω πραγματικα ..κανεις τοσο μεγαλη προσπαθεια..ο φιλος μου ειχε ψυχωση και σπουδαζε ..τα καταφερε ομως και την τελιωσε την σχολη του ..εγω απο τοτε που επαθα τα ψυχολογικα δεν μπορουσα να παω στην σχολη μου ουτε να διαβασω ..γ αυτο σε θαυμαζω που τα καταφερνεις ετσι !ξερω τωρα απο προσωπικη εμπειρια ποσο δυσκολο ειναι με ψυχολογικα να σπουδασεις η να δουλεψεις ..

Senior Member
    στη ζωη υπαρχει μονο μια επιλογη, αγωνας...........

Senior Member
    παιδια καλησπερα..
    υπαρχει καποιο αλλο αντιψυχωτικο εκτος απο zyprexa, seroquel, aloperidin, dipiperon, solian, risperdal?
    μονο το leponex μου εχει απομεινει?
    μου το εχουν προτεινει 3 ψυχιατροι αλλα το φοβαμαι..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ευχαριστω ντολορ!δυσκολευομαι πολυ μη νομιζεις τον τελευταιο μηνα που ειμαι ετσι παταω μονο στα υποχρεωτικα εργαστηρια που εχω απουσιες.μη νομιζεις και εμενα ωρες ωρες μου ερχεται να τα παρατησω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo το κυριοτερο ειναι να εξασφαλισεις ενα περιβαλλον οπου θα νιωθεις το περισσοτερο ασφαλες και ανετα.

αρχισε απο αυτο και οχι απο τα φαρμακα.

πρεπει να βρεις ενα περιβαλλον οπου θα νιωθεις ανετα αλλιως οσο φαρμακα και θα παρεις παλι αγχος θα νιωθεις.

ας νιωθεις την παρακολουθηση κλπ. αλλα τουλαχιστον μεσα στο σπιτι να εισαι ανετα.

επισης τα πολλα φαρμακα δεν ειναι οπωσδηποτε θετικα.

τα χαπια που χαζευουν και ολα αυτα που περιγραφεις οτι γινεσαι φυτο, χαζευεις κλπ. ειναι απλως παρενεργειες των χαπιων.

εγω θα σου προτεινα ενεσεις αν και δε τις θελεις γιατι εχουν λιγοτερες παρενεργειες και εισαι και πιο σταθερος.

αλλα οπως σου ειπα , τα ιδια τα χαπια δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα και αγχος για αυτο μη το ριξεις στα φαρμακα.

καθαρισε το μυαλο σου, νιωσε ασφαλης και να εχεις εναν οδηγο στη ζωη σου.

να εχεις καποιο σταθερο σημειο καποια μεταφυσικη αποψη ωστε να μη φοβασαι υπερβολικα.

επισης να κοψεις τελειως οτι παραγει ντοπαμινη απο μονο του.

οτιδηποτε εθιστικο καφεδες, αλκοολ, πολυ σεξ, πολυ φαγητο, προχειρο φαγητο κλπ.

να πινεις πορτοκαλαδες (βοηθανε τον εγκεφαλο).

μη κολλας σε μια ιδεα.

ας σε παρακουθουν οι εξωγηινοι υπαρχουν ομως και θετικοι εξωγηινοι που βοηθανε και μας προστατευουν απο τους κακους.

υπαρχει διαμαχη αναμεσα στο καλο και στο κακο.

κοιτα να εισαι εσυ καλη και αστα υπολοιποα και μη τα σκεφτεσαι.

δεν εισαι εσυ το κεντρο του συμπαντος.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    εγω που σε ξερω καλυτερα απο τους αλλους εξακολουθω να πιστευω οτι δεν ακους απολυτως τιποτα αφου αν κοιταξει κανεις τα κειμενα που εχεις γραψει εχεις προσθεσει και κανουρια απλα το μονο που σε απασχολει και αυτο φαινετε ειναι μηπως ξεχασουν οτι εισαι αρνητικη σχεδον με τα παντα και το λες και το ξαναλες συνεχεια.

Senior Member
    καταλαβες boo, ασε πρωτα τα σκοταδια της ψυχης σου και μετα ασχολησου με πολυπλοκα πραγματα.

πρωτα αρχισε να νιωθεις ανετα και ασφαλης.

κοιτα να τα βρεις με τους γονεις σου και το περιβαλλον σου και καθαρισε τη ψυχη σου.

αρχισε απο αυτο και ασε τα πολυπλοκα.

κοιτα πρωτα εσυ να σταθεις στα ποδια σου και μην ασχολεισαι με μια ιδεα που σου εχει κολλησει στο μυαλο.

ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη.

ασε λοιπον αυτη την ιδεα.

κοιτα εσυ να καθαρισεις το μυαλο σου και την ψυχη σου και να τα βρεις με τους γυρω σου και ασε τα υπολοιπα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Καλημέρα boo! Έχεις ξαναπεράσει από τέτοια φάση και την έχεις ξεπεράσει πάλι, υπομονή. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τόσο πολύ και τα υπεραναλύεις τα πράγματα. Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου θετικά. Κάτι που σου αρέσει και σε ηρεμεί.

Senior Member

Unhappy

καλημερα παιδια

μολις γυρισα απο το γιατρο στο κψυ

καναμε αλλαγες στα φαρμακα..

remeron 30mg
    lamictal 200mg
    risperdal 8mg
    aloperidin 60mg
    xanax 0-2mg
    stedon 0-15mg
    clopixol 75mg
    sequelia 400mg

αυτα για 1 εβδομαδα και μετα αν δε δουμε προοδο συζηταμε για leponex...

σε 2 ωρες εχω ραντεβου και με τη ψυχολογο..
    Last edited by boo; 11-05-2019 at 21:04.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μην υποτιμας και την επιδραση του ψυχισμου σου και του περιβαλλοντος στην αρρωστεια.

δεν ειμαστε απλως ενα μηχανημα το οποιο παιρνει φαρμακα και μετα αλλαζει χαρακτηρα.

μην υπερφορτωνεσαι με φαρμακα θα ελεγα εγω ο ασχετος αλλα κοιτα να τα βρεις με τους γονεις σου και το περιβαλλον σου σαν πρωτα.

κοιτα να συμφιλιωθεις με τους γυρω σου για να ηρεμησεις.

μετα αρχισε να συμφιλιωνεσαι, να συγχωρεις και να ζητας συγγνωμη και σιγα σιγα να φτιαχνεις τη ζωη σου.

παιρνεις ηδη πολλα φαρμακα.

σημασια εχει να νιωσεις ασφαλης και ανετα και σε ειρηνικο και αγαπημενο περιβαλλον.

ασε τα σκοταδια σου και το χαος στη ζωη σου και βαλε ταξη στη ζωη σου.

επισης διαβασε, ενημερωσου για οτιδηποτε μπορει να μειωσει τη φλεγμονη.

γιατι η φλεγμονη παιζει μεγαλο ρολο στην αρρωστεια.

Senior Member
    νομιζω εχω αρχισει να χανω τον οποιο ελεγχο
    με βλεπω σε κανα νοσοκοκομειο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    δεν εχω υποστηρικτο περιβαλλον maus
    το ειχαν γραψει και στα 2 παραπεμπτικα στις 2 νοσηλειες
    δεν ειναι ετσι ευκολο να τα βρω με καποιους.εχουν γινει παρα πολλα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast