εξωγηινοι - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 142
    Senior Member
    θελω να σπασω κατι
    θελω να φωναξω
    θελω να ξεσπασω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Γράψε εδώ, εκφράσου όπως θες αν σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα.

Senior Member
    θελω να σταματησω τη σχολη..30 ξεκιναω εξεταστικη μεχρι τελος ιουνη.δεν εχω κουραγιο και μυαλο να διαβασω.η μανα μου μου λεει τι θα κανεις στη ζωη σου αν το σταματησω..
    θελω να μεινω μονη μου αλλα δεν εχω λεφτα και δε θα εχω 1 πιατο φαι να με περιμενει καθε μερα..
    ο γιατρος μου ειπε οτι το συκωτι μου εχει κατι ενζυμα που δινουν στο αιμα και μετα στον εγκεφαλο μου μονο το 20% των ουσιων των φαρμακων για αυτο κανω ολο επεισοδια οτι και να παρω.ειμαι ανθεκτικη
    και στο σπιτι ακουω ενα δεν τρως καπνιζεις πολυ ντρεπομαι να βγω εξω μαζι σου και γκρινιες για τα λεφτ.καθε μερα.γι αυτο θελω να φυγω.αλλα δε γινεται.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo περασες επιτροπη κεπα? εχεις βγαλει ειδη μια σχολη , τη να τη κανεις τη δευτερη το θεμα ειναι να πιασεις δουλεια

Senior Member
    οχι δεν περασα κεπα.καπου τον ιουνη ειπαν θα μας καλεσουν.η 1η σχολη δεν ηταν επιλογη μου, 2ον ποτε δε μ αρεσε 3ον την εχω τελειωσει εδω και 5-6 χρονια και με βοηθεια απο καθηγητες και δεν εχω μαθει και δε θυμαμαι τιποτα 4ον τα ωραρια σε υτη τη δουλεια ειναι 10 και 12 ωρες γιατι δεν τους νοιαζει ποσο θα δουλεψεις αρκει να ολοκληρωσεις αυτο που σου ζητανε.τα ξερω απο την πρωην συγκατοικο μου τοτε και απο κανα 2 ακομα που περα απο τη δουλεια στις εταιριες δουλευανε και στο σπιτι.5ον δε μπορω να δουλεψω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γιατι το λες αυτο οτι δεν μπορεις να δουλεψεις? ποιο το νοημα δευτερης σχολης αν δεν μπορεις να δουλεψεις? ουτε εγω θυμαμαι τιποτα απο τη σχολη μου ειναι ενας λογος που κανω μεταπτυχιακο, αλλα αυτα που χρειαζεσαι τα μαθαινεις στη δουλεια... , ποια σχολη βγαζεις τωρα?

Senior Member
    δεν εχω συγκεντρωση, μνημη, δε μπορω να ανταπεξελθω.η σχολη που παω τωρα μ αρεσει περισσοτερο ειναι πιο ανθρωπινη δε θελω να πω δημοσια.για να την τελειωσω θελω σιγουρα αλλα 4 χρονια αν οχι παραπανω.ισως τοτε μπορουσα τη δουλεια.δε μπορω να μιλαω με ανθρωπους.ουτε στη σχολη μιλαμε.γεια γεια τι κανεις..αυτο.κοισπε δεν υπαρχει ακομα εδω.αλλα κι εκει δε ξερω ποσο απαιτητικα θα ειναι.και σχολη και δουλεια δοκιμασμενα δεν το εχω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    αυτο που σου δημιουργει αυτη τη συμπεριφορα ειναι οτι εχεις διαμορφωσει μια προσωπικοτητα που βασιζετετε στη φυλετικη διακριση αλλο εξωγηινοι αλλο εγω

Senior Member
    καλημερα παιδια

απο χτες με τα καινουρια φαρμακα ειμαι σαν να εχω κανει 2-3 τσιγαρα χορτο.καταστολη πολυ
    νοιωθω πως ο οργανισμος μου δουλευει στο μαξιμουμ για να ανταπεξελθει σε αυτη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo μου φαινεται δε πρεπει να συνδιαζεις aloperidin με risperdal.

ψαξτο και ρωτα κανενα αλλο γιατρο.

ισως για αυτο να μη σε πιανουν τα φαρμακα.

αμα δε μπορεις να τα βρεις με τους γονεις σου τοτε τουλαχιστον δειξε καλη διαθεση απο δικη σου μερια και σιγα σιγα θα χτισεις μια καλυτερη σχεση.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Πήγαινες να κάνεις μεγάλη υποτροπή και τώρα την πρόλαβες και την ξεπερνάς πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα boo. Υπομονή, σε λίγες μέρες θα είσαι καλύτερα πιστεύω.

Senior Member
    maus εχω ρωτησει 2 γιατρους για το συνδυασμο αυτων των φαρμκων..δεν μου ειπαν κατι για το συνδυασμο..

sonia μακαρι να τελειωνει αυτη η κατασταση..1.5 μηνα τωρα παει ετσι.

δε μπορω να πω οτι το εχω ξεπερασει απλα τα φαρμακα με εχουν κανει τοσο φυτο που ή θα κοιμαμαι 14-15 ωρες και μετα 1-1.5 ωρα το μεσημερι που δεν μου αρεσε ποτε, ή θα ειμαι ξυπνια και δε θα κανω ουτε μια σκεψη για αρκετη ωρα..και αυτη για κατ ασχετο της στιγμης οχι σχετικα με αυτα.
    με αποβλακωσανε.
    οι αλλοι στο σπιτι μου την λενε για το πως ειμαι..
    δε μπορω νσ ξυπνησω.. με ξυπνανε τουλσχιστον 45 λεπτα για να σηκωθω..
    παραπαταω, χανω την ευσταθεια μου ειδικα το πρωι..
    δε μπορω να μιλησω κανονικα..σαν να μην μπορω να αρθρωσω λεξεις και μιλαω κοφτα μονολεκτικα και χωρις ειρμο..

παντως αυτα που σκεφτομουν τα σκεφτομαι πολυ λιγοτερο σε συχνοτητα.αμα κατι μου το θυμησει ερχονται οι σκεψεις.πολυ λιγοτερες φορες απο μονες τους..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    δλδη βρε ΜΠΟΥ , η θα εισαι ενεργει και δυναμικη μεσα στην μερα αλλα θα ζεις με φοβιες και συνομοσια. Η θα εχεις καθαρο μυαλο απο φοβιες και την καταδιωξη αλλα θα κοιμασαι συνεχως ε?
    Αχ βρε μπου, ειναι τοσο ασχημο αυτο που ζεις λιγοι ανθρωποι θα ειχαν την δικη σου υπομωνη! να ζουν τοσο δυσκολες καταστασεις μεσα στην σκεψη τους, διοτις το χειρωτερο ειναι οτι οι σκεψεις σου δεν ειναι υγειες , δεν ειναι δικες σου!!
    1

Banned
    αληθεια βρε μπου, γιατι δεν ξανα σκεφτεσαι να ξανα πας στην εκκλησεια? αλλα σε αλλον ιερεα!! υπαρχουν παπαδες πολλοι αξιολογοι!! οπως και πολλοι αχρηστοι!! μπορει ομως να σε βοηθησουν!

Banned
    εγω ως τωρα δε βλεπω τη παραμικρη βελτιωση σε οτι λεει παρα μονο οτι ανεβαζει συνεχως ρατσιστικα σχολια για τους εξωγηινους εδω και καμια 500αρια θρεντ προσπαθοντας να επειρεασει αρνητικα οπιον βρει επειδη ετσι της την εδωσε.

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast