εξωγηινοι - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 142
    Senior Member
    ευχαριστω πολυ Σταυρο και εξιυθενωμενε για τις απαντησεις!

πιστευω οτι οι εξωγηινοι συνωμοτουν με καποιους δυνατους για να μας κανουν πειραματα.. κι αυτο πως?? βαζοντας μας ταμπελακια απο ψυχικες παθησεις και δινοντας μας φαρμακα για να πειραματιζονται.και για πως συμπεριφερομαστε με αλλους και πως αντιμετωπιζουμε τα συμπτωματα καθε ασθενειας και πως αντιδραμε στα φαρμακα.κατι ψαχνουν να βρουν.δεν ειμαι μονο εγω που παρακολουθουν αλλα πολλοι αλλοι που εχουν κατι..

το ερωτημα μου ομως δεν ειναι αυτο
    αν καποιος εχει περασει πολυ προσφατα ενα ψυχωσικο επεισοδιο και με τα φαρμακα δε νοιωθει αυτα που ενοιωθε.ειμαι πολυ ηρεμη απο ολα αυτα.αληθεια ή ψεμα αυτο που ζω.τσπ.γινεται λοιπον οταν εχεις ξεκολησει απο τα πολλα ψυχωτικα να πιστευεις ακομα σε παρανοικες ιδεες αν ερωτηθεις γι αυτες?
    ειναι φυσιολογικο σε αυτην την ερωτηση απο εμενα και απο αλλους να απανταω θετικα?
    ετσι θα νοιωθω παντα ή θελει χρονο για να φυγει κι αυτο?
    εχω βγει απο το επεισοδιο αν θυμαμαι καλα καπου 1 μηνα..

καποιος με ψυχωση μηπως μπορει να με διαφωτισει?
    ή καποιος με εμπειρια απο καποιο δικο του ανθρωπο με ψυχωση?

ευχαριστω οπως και να εχει για τις αμεσες απαντησεις και το χρονο σας!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ευχαριστω πολυ Σταυρο και εξιυθενωμενε για τις απαντησεις!
    πιστευω οτι οι εξωγηινοι συνωμοτουν με καποιους δυνατους για να μας κανουν πειραματα.. κι αυτο πως?? βαζοντας μας ταμπελακια απο ψυχικες παθησεις και δινοντας μας φαρμακα για να πειραματιζονται.και για πως συμπεριφερομαστε με αλλους και πως αντιμετωπιζουμε τα συμπτωματα καθε ασθενειας και πως αντιδραμε στα φαρμακα.κατι ψαχνουν να βρουν.δεν ειμαι μονο εγω που παρακολουθουν αλλα πολλοι αλλοι που εχουν κατι..
    Ναι κάτι ψάχνουν να βρουν.Κι έχουν βρει εσένα να πειραματίζονται. Και τελικά τι κατάλαβαν? Ότι την Boo δεν την πολυπιάνουν τα φάρμακα???
    Άκου τι θα κάνεις. Γράψε σε ένα χάρτι όλα τα φάρμακα που έχεις πάρει όπου θα αναφέρεις πόσο σε βελτίωσαν ή όχι.Άστο σε εμφανές μέρος.
    Να το δουν και οι εξωγήινοι και να σε αφήσουν ήσυχη.

Banned
    εγω νομιζω οτι περιγραφεις το κοσμο οπως θα το εβλεπαν οι εξωγηινοι και προσπαθεις να πεις οτι τους βλεπεις σαν ψυχασθενεις δεν εχω καταλαβει ακομα αν οσα λες τα εχεις εσυ η ενοεις οτι ετσι σκεφτονται οι εξωγηινοι αλλα κλινω περισσοτερο προς το δευτερο

Banned
    Εγω νομιζω οτι η Βοο περιγραφει σεναρια ετσι οπως θα τα αντιλαμβανοταν η ΙΔΙΑ αν ηταν εξωγηινος.

Βοο,

ψαξε να βρεις αν καποιοι πηραν τα ιδια φαρμακα με σενα και ειχαν ακριβως τα ιδια συμπτωματα
    και εμπειριες που βιωνεις εσυ το τελευταιο διαστημα. Νομιζω τοτε θα απαντηθουν πολλα μεσα σου.

Banned
    και τι νοημα εχει να περιγραφει το κοσμο με το μυαλο καπιου αλλου λεγοντας πραγματα που δε την αντιπροσωπευουν αλλα αντιπροσωπευουν οσους περιγραφει

Banned
    Φυσικα και ΕΧΕΙ.

Πιο ευκολα αντιμετωπιζεις εξωτερικους εχθρους (φανταστικους η μη) παρα εσωτερικους δαιμονες
    που μπορει να μην ειναι και ολοτελα δικοι σου (τους πηρες "προικα" απο καποιους αλλους, σε μια
    πολυ πρωιμη ηλικια για να μπορεις να τους ξεσκαρταρεις).

Banned
    οι δαιμονες ειναι καταδικασμενοι να κρυβονται στο σκοταδι το λαθος ηταν δικο της οταν εδειχνε κατι που δεν ηταν αυτη και αρχισε να την εκνευριζει οτι αυτο το αποδεχονται οι αλλοι αφου το πηρε στραβα και οταν καταλαβε ποσο ματαιο ειναι της εφταιγαν τα παντα
    αρα απ τη στιγμη που το πεπλο επεσε δεν αντιμετωπιζει απολυτως τιποτα ενω πριν οσο ηταν αθεατη κατι εκανε

Banned
    Οι δαιμονες ενιοτε ξεπροβαλουν στο φως της συνειδησης ...
    δεν ειναι ολοτελα παγιδευμενοι στο σκοταδι του υποσυνειδητου.

Υποκατασταση τραυματικων εμπειριων ... κανουν ολοι.
    Λιγο η πολυ, συχνα η σπανια. Και ΕΣΥ το κανεις αλλα ισως
    να μην θελεις να το παραδεχθεις. Και εγω το κανω .... ΟΛΟΙ !
    Ποιος ειναι τοσο δυνατος ωστε να πει "εγω φταιω για ολα οσα μου συνεβησαν" ?
    Οκ, αυτος ... ΔΕΝ κανει υποκατασταση.

Εγω, μεχρι στιγμης, δεν εχω ακουσει κανεναν να το παραδεχεται. ΝΑΙ, υπαρχουν
    παντα αλλοι, τριτοι, που μας εξωθουν (η μας εξωθησαν) στο παρελθον αλλα ποσοι
    απο μας εσβησαν αυτο το παρελθον (εκει που κατοικουν οι δαιμονες) ? Οποτε ....
    και το κακο που μας προξενησαν αυτοι οι αλλοι (που μπορει και να μην ζουν πια).

Γιαυτο τα σκυλακια που τοσο ΑΔΟΛΑ και ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ μας αγαπουν
    (οτι φρικιαστικο και αν τους κανουμε) δεν εχουν δαιμονες ... ζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ
    στο παρον, δεν ανατρεχουν διαρκως στο παρελθον, ουτε εχει δυναμη το παρελθον
    να τα μαστιγωνει (οτι και αν υπεφεραν) οπως κανει σε μας.

Το παρελθον .... ειναι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ διαολος (μεσα μας). Με τεραστια διαφορα !!!!
    Οχι οτι δεν υπαρχουν και εξωτερικοι διαολοι (πολεμοι, πεινες, αρρωστιες, σκλαβιες)
    αλλα μιλαμε για εσωτερικους δαιμονες. Η Βοο πρεπει να αναγνωρισει τι την αναγκαζει
    να καταφευγει σε συνομωσιες και πλεκτανες και παρακολουθησεις, ποτε ξεκινησε να
    της μπαινει ως φοβια .... και τι αλλο συνεβει εκεινο το χρονικο διαστημα.

Να κανει τον συσχετισμο ... και να βρει μια μικρη ακρη (στο κουβαρι).

Senior Member
    απο παιδι ημουν κλειστο.δεν ειχα φιλους.αργοτερα στα 13 ειχα μειζονα καταθλιψη μεχρι τα 15.5.μετα στα 16 αρχισα να νοιωθω την παρακολουθηση για 2-3 μηνες καθε φορα αλλα δεν ηξερα οτι ειναι προβλημα.με τους δικους μου δεν ειχα καλη σχεση για να τους μιλησω.την εβγαζα ολη μερα σχολειο σπιτι φροντηστηρια σπιτι.
    η παρακολουθηση συνεχισε ως τα 23.περναω μετα παλι βαρυα καταθλιψη κοβομουν κιολας και ηρθε η 1η νοσηλεια.στα 24 κανω το μεγαλο ψυχωτικο επεισιο που μου ειχε κρατησει 6-7μηνες γιατι δε πηρα βοηθεια εκεινους τους μηνες απο τη γιατρο αφου το μονο που μου επαλαμβανε αυτους τους μηνες πως ειναι της φαντασιας μου και ακολουθησε η 2η νοσηλεια με τελειως αλλη φαρμακολογια.το μεγαλυτερο διαστημα που εχω κατσει καλα ειναι 2-3μηνες και μετα επεισοδιο και μετα παλι 2-3 μηνες καλα.κυκλος.και σε ολα αυτα η οικογενεια δεν ξερει τιποτα, τις νοσηλειες τις ειχα κρατησει κρυφες μιας και ημουν σε αλλη πολη απο το πατρικο μου.αργοτερα τους το ειπα..ουτε τωρα ξερουν πως ειμαι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Xωρις να ειμαι ψυχολογος (που αυτο σημαινει οτι πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να συμβουλευτεις ειδικο)
    εχει φαει αδιαφορια με το τσουβαλι. Οπως τουλαχιστον μου τα περιγραφεις.

Ενας μηχανισμος αμυνας (οχι ο μοναδικος) ειναι να μπολιασεις με ασυλληπτη σπουδαιοτητα
    (υποσυνειδητα) τον εαυτο σου, μεσω .... κρυφων (σχεδον υπερφυσικων) ιδιοτητων σου.
    Μεσα σ'αυτην την φαντασιωση, δεν δινεις μεγαλη σημασια ποιες ειναι αυτες οι ιδιοτητες σου
    αλλα δινεις ολο σου το ειναι στο πως θα ειναι να σε κυνηγα το μισο συμπαν για αυτες.
    Ωστε να αποδειξεις (παλι υποσυνειδητα) σ'αυτους που σε πληγωσαν και αδιαφορησαν
    οτι με το κυνηγητο που εχει εξαπολυσει ολο το συμπαν εναντιον σου, ΣΙΓΟΥΡΑ
    ξεπερνας καθε μιζερη καθημερινη και μικροαστικη σημαντικοτητα των απαξιωτων σου.
    Αυτων που δεν νοιαστηκαν ειλικρινως για σενα, Οχι τι μπορεις να πετυχεις, ΕΣΕΝΑ την ιδια !

Αλλα ... δεν ειμαι ειδικος ! Μπορει να υπαρχουν ακομα βαθυτερες αιτιες.
    Κατι που συνεβη στην βρεφικη η παιδικη σου ηλικια (η μανα σου δεν προσφερε αγογγυστα
    την θηλη της για να θηλασεις η ο πατερας σου δεν εβρισκε ποτε χρονο να σε ακουσει
    η οτιδηποτε αλλο, αστειο η σοβαρο, μικρο η μεγαλο) που να πακτωσε ως απορριψη μεσα
    στο DNA σου και ειναι παντελως αδυνατο να το θυμηθεις (ποσο μαλλον να το ξεριζωσεις
    απο το DNA σου).

Γιαυτο χρειαζεσαι Ψυχολογο (που να κανει σοβαρη υπνωση, οχι αλμπαντικη) και να μπορεσεις
    να πας οσο το δυνατον πιο πισω στο παρελθον σου και οχι Ψυχιατρο και φαρμακα. Εικαζω ....

Senior Member
    Εξουθενομενε επειδη λεσ για μενα θα σου πω εγω δουλευω απο 7 χρονων στα 14 ειχα μισθο 3000 οταν αρχισα να βγαινω στισ καφετεριεσ στα 14 πληρωνα τον καφε 7 κατοσταρικα μετα πηγαινα αλλου αλλα 7 αυτοι συνενοουνταν κι ελεγαν που τα βρισκει τα λεφτα στα 17 μισο βγηκα στην αγορα μισθοσ 120 χιλιαρικα ειχε αρχισει να φουντωνει μεχρι το 2008 ειχα φαει αρκετα παω στρατο μου γαμαει ο στρατηγοσ τα σωψυχα γτ οι αλλοι βλεπαν οτι ειχα λεφτα ειχα παει με γυναικεσ κλπ βγαινω απο εκει δεν εχω δουλεια καιλεει ο πατερασ μου θα δουλεψουμε χωραφια ενταξει ενταξει δουλευω καμια δεκαετια και γνωριζω την κορη μου η οποια ρωταει και τισ λενε τα χειροτερα πλουσιοσ ρεμαλι κοπροσκυλο κλπ τησ εδινα 10 ευρω εκει που δουλευε στην καφετερια η κορη μου δουλευε απο τα 15 γυρνουσε ναυαρινου και πιστευε στα βιωματα εγω μολισ τη γνωρισα ερωτασ τρελοσ τοτε ημουν 31 ξεκιναει μια επανασταση χαμοσ καλει τη μαφια με βασανιζουν ερχεται αλλοσ στρατηγοσ με ξαναγαμανε πλακωνει επειδη τα εγραφα kgb cia sas ολοι τι γινεται τα εγραφα τρια χρονια τελικα με βασανισανε τριτη φορα μια στην αλανα μια στρατο και μια τωρα τελικα ξερεισ τι εγινε θα σου πω εκτοσ απο την κορη μου μεγαλωσα και τισ φιλεσ τησ τησ τα εξηγησα ολα τισ εδωσα και κανενα 500 αρη χιλιαρικα ευρω κι ακομα με βασανιζουν ετσι περασα παιδικα χρονια μονο που τωρα τραγουδαω ολη μερα γτ οι κορεσ μου αξιζουν εγω βλεπω τα παντα απο την εμφανιση και τισ εξασφαλισα κι ολα και δουλευουν εγω θα τραγουδαω κι ασ με φανε ημουν στρατονομοσ
    Αυτα χωρισ τισ μαλακιεσ ρωτα τη ναταλια sups
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τα 500 χιλιαρικα βγηκαν απο τη δουλεια στα χωραφια ωσ εξησ εχω χιλιεσ ελιεσ και βγαζω 10 με 20 τονουσ λαδι δουλεια εγω ο πατερασ μου και 2 ξαδερφια οταν μαζευουμε ελιεσ με μεροκαματο τα τελευται 10 χρονια ειμαστε ετσι πιο παλια τα πρωτα 10 χρονια 5-6τονουσ ερασιτεχνικα αυτα

Senior Member
    Οι κορεσ μου η οι γαμπροι η οποιοσ θελει φιλοσ τουσ να μαθει τη δουλεια μπορουν να ερθουν οποτε θελουν να δουλεψουν αυτο το ξαναλεω αυτα

Banned
    Εσυ ησουν πατερας που δεν εβρισκες ποτε χρονο για την κορη σου
    οταν ηταν μικρη ?????

Γιατι ΑΥΤΟ εγραψα (οχι ολα τα αλλα που περιγραφεις).

Senior Member
    εχω αλλαξει 5-6 ψυχολογους-ψυχοθεραπευτες δε πηρα ουσιαστικη βοηθεια απο πουθενα.μονο μια μου αρεσε αλλα ειναι αθηνα κα εγω επαρχια.εδω στην πολη μου εχω παει σε 2.οσο σκαλιζαν το παρελθον μου τοσο εγω εκανα επεισοδια και εκοβα με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast