Πως νιώθουν όσοι δεν έχουν σχέση με τον Θεό? - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 345
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Δε μιλουσα σε σενα ... γιαυτο λεω
    "Απαντω, για το "Ψάξε και μη ερεύνα." "

για το "ο πληθυντικος ειναι "υβρεις" και οχι "υβρις"." απαντησα στο αλλο thread :D
    το δικο μου μηνυμα παρεθεσες.
    επι της ουσιας δεν απαντησες πουθενα ομως, γιατι δεν υπαρχει ουσια σε αυτα που λες (δλδ επιχειρηματα), παρα μονο συνθηματα... ;)

και στο αλλο θρεντ , λαθος το εγραψες το "υβρεις"...

Senior Member
    Ψαξε ψαξε θα βρεις το υβρεις.

υ.γ. σκεφτειτε Αυγουστο μηνα, τι εχει να γινει εδω μεσα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    χαχχαχα κλαίω γοερά...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Το ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη του,είναι τρανταχτό επιχείρημα!
    Οχι, ΔΕΝ ειναι.

Πρεπει να αποδειξεις οτι δεν υπαρχει.
    Οπως το ιδιο πρεπει να κανουν και οι θρησκοι :
    πρεπει να αποδειξουν οτι υπαρχει.

Και οι δυο κατηγοριες .... χαμενες απο χερι (και απο ποδι).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το δικο μου μηνυμα παρεθεσες.
    επι της ουσιας δεν απαντησες πουθενα ομως, γιατι δεν υπαρχει ουσια σε αυτα που λες (δλδ επιχειρηματα), παρα μονο συνθηματα... ;)

και στο αλλο θρεντ , λαθος το εγραψες το "υβρεις"...
    Μάθε πρώτα να βάζεις τόνους και πάνε διάβασε τι έγραψαν χαχαχα επιχειρήματα ήθελες. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω τα λάθη σου, δεν είναι δουλειά μου, αλλά αυτό το ήθελες.

Τεσπα άντε δε σε πειράζω. Μια φορά είπα κι εγώ ....

Σου δείχνουν τα αστέρια και κοιτάς το δάχτυλο θαρρώ :)

Άντε άνοιξε κανενα καλό thread ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Οχι, ΔΕΝ ειναι.

Πρεπει να αποδειξεις οτι δεν υπαρχει.
    Οπως το ιδιο πρεπει να κανουν και οι θρησκοι :
    πρεπει να αποδειξουν οτι υπαρχει.

Και οι δυο κατηγοριες .... χαμενες απο χερι (και απο ποδι).
    συμφωνω απολυτα.
    παρεμπιπτοντως, δενε χω δηλωσει αθεη.
    ουτε το αντιθετο ομως.
    αυτο που με εξοργιζει ειναι που χωνουν θεματα θεολογικα στην περιπτωση των παθησεων...

Senior Member
    Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία αυτό που ξέρω είναι ότι η χειρότερη πάστα ανθρώπων χρησιμοποιούν για μανδύα τον Θεό και την εκκλησία. Οι χειρότεροι άνθρωποι που γνώρισα στην ζωή μου ως ώρας - κι έχω συναναστραφεί από πρεζόνια κι "αλήτες" μέχρι ο, τι θες- , οι πιο υποκριτές, οι πιο σκατόψυχοι και οι πιο πονηροί ήταν άνθρωποι της εκκλησίας.
    Γιαυτό έχω καταλήξει σε ένα δικό μου προσωπικό συμπέρασμα (που μπορεί να ναι κι εντελώς λανθασμένο σαν γενίκευση) ότι συνήθως αυτοί που αρέσκονται στο να διδάσκουν στους άλλους κανόνες, "πρέπει", τύπους κι όλα τα συναφή, είναι συνήθως άνθρωποι που μέσω αυτών προσπαθούν να κρύψουν την σκατοψυχιά τους ή κάποιοι που νομίζουν πως έτσι θα σωθούν.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πολλοί που στρέφονται στην εκκλησία (και δεν εννοώ τον απλό πιστό που θα πάει να ανάψει ένα κερί ή να συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο, μιλώ για τους κολλημένους) είναι συνήθως άνθρωποι που χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια.

Senior Member
    Μάθε πρώτα να βάζεις τόνους και πάνε διάβασε τι έγραψαν χαχαχα επιχειρήματα ήθελες. Δε θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω τα λάθη σου, δεν είναι δουλειά μου, αλλά αυτό το ήθελες.

προφανως και δεν τους βαζω για λογους ταχυτητας. εσυ μη μου πεις οτι εισαι ανορθογραφος γιατι γραφεται πιο γρηγορα το -ι απ το -ει...
    τονους ξερει και η κοτα σου να βαζει. ορθογραφια δεν ξερει, οπως κι εσυ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία αυτό που ξέρω είναι ότι η χειρότερη πάστα ανθρώπων χρησιμοποιούν για μανδύα τον Θεό και την εκκλησία. Οι χειρότεροι άνθρωποι που γνώρισα στην ζωή μου ως ώρας - κι έχω συναναστραφεί από πρεζόνια κι "αλήτες" μέχρι ο, τι θες- , οι πιο υποκριτές, οι πιο σκατόψυχοι και οι πιο πονηροί ήταν άνθρωποι της εκκλησίας.
    Γιαυτό έχω καταλήξει σε ένα δικό μου προσωπικό συμπέρασμα (που μπορεί να ναι κι εντελώς λανθασμένο σαν γενίκευση) ότι συνήθως αυτοί που αρέσκονται στο να διδάσκουν στους άλλους κανόνες, "πρέπει", τύπους κι όλα τα συναφή, είναι συνήθως άνθρωποι που μέσω αυτών προσπαθούν να κρύψουν την σκατοψυχιά τους ή κάποιοι που νομίζουν πως έτσι θα σωθούν.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πολλοί που στρέφονται στην εκκλησία (και δεν εννοώ τον απλό πιστό που θα πάει να ανάψει ένα κερί ή να συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο, μιλώ για τους κολλημένους) είναι συνήθως άνθρωποι που χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια.
    παρομοιως.
    και να ξεκαθαρισω εδω, οτι ο'τι κι αν πιστευει ο καθενας, η εκκλησια δεν εχει καμια σχεση με την πιστη.
    αλλο ο πιστος και αλλο ο 'ανθρωπος της εκκλησιας"..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    παρομοιως.
    και να ξεκαθαρισω εδω, οτι ο'τι κι αν πιστευει ο καθενας, η εκκλησια δεν εχει καμια σχεση με την πιστη.
    αλλο ο πιστος και αλλο ο 'ανθρωπος της εκκλησιας"..
    σαφώς.
    γιαυτό το ξεκαθαρίζω οτι μιλώ για ανθρώπους της εκκλησίας.
    Για μένα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα και η πίστη με την εκκλησία σαφώς αλλά και με την θρησκεία γενικότερα.

Senior Member

1η παράγραφος, συμφωνώ, αυτο λέει Η παραβολή του Τελώνη και του Φαρισαίου
    Και μη ξεχνάμε ο ληστης σώθηκε πρώτος :)

2η παράγραφος συμφωνώ επίσης. Δεν υπάρχει πρέπει, μόνο θέλω :) με πρέπει ... Δουλειά δε γίνεται.

Την 3η παράγραφο δε ξέρω αν την κατάλαβα, εννοείς αν γίνει κάποιος μοναχός, χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια?

Δεν πιστεύω στην ορθογραφία λέμε. Πάλι τα ίδια θα λέμε? Τα είπαμε. Άπιστος λέμε.

Senior Member

γιατί θυμώνεις που σου λέει για την ορθογραφία σου βρε Τζορτζ?
    Πρεπει να παραδεχτείς ότι για άνθρωπος με διδακτορικά, μερικά ορθογραφικά σου βγάζουν μάτι!

Εμένα πάντως αυτό που με δυσκολεύει στα γραπτά σου δεν είναι η ορθογραφία σου. Είναι η σύνταξη και ο ειρμός. Σε πολλά σημεία σε χάνω...ούτε ξέρω τι θες να πεις.

Senior Member
    1η παράγραφος, συμφωνώ, αυτο λέει Η παραβολή του Τελώνη και του Φαρισαίου
    Και μη ξεχνάμε ο ληστης σώθηκε πρώτος :)

2η παράγραφος συμφωνώ επίσης. Δεν υπάρχει πρέπει, μόνο θέλω :) με πρέπει ... Δουλειά δε γίνεται.

Την 3η παράγραφο δε ξέρω αν την κατάλαβα, εννοείς αν γίνει κάποιος μοναχός, χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια?

Δεν πιστεύω στην ορθογραφία λέμε. Πάλι τα ίδια θα λέμε? Τα είπαμε. Άπιστος λέμε.
    Όχι αναγκαστικά, αν και διαφωνώ με τον μοναχισμό αλλά άλλο θέμα αυτό, έχω γνωρίσει και μοναχούς/μοναχές που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι.
    Μιλώ για ανθρώπους της εκκλησίας (είτε κληρικούς, είτε όχι) οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό έχουν εμφανέστατα ψυχ. θέματα να λύσουν κι αντ αυτού, βρίσκουν καταφύγιο στον χώρο της εκκλησίας επειδή εκεί τα ψυχολογικά τους μπορούν να "καμουφλάρονται".

Senior Member
    Όχι αναγκαστικά, αν και διαφωνώ με τον μοναχισμό αλλά άλλο θέμα αυτό, έχω γνωρίσει και μοναχούς/μοναχές που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι.
    Μιλώ για ανθρώπους της εκκλησίας (είτε κληρικούς, είτε όχι) οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό έχουν εμφανέστατα ψυχ. θέματα να λύσουν κι αντ αυτού, βρίσκουν καταφύγιο στον χώρο της εκκλησίας επειδή εκεί τα ψυχολογικά τους μπορούν να "καμουφλάρονται".
    Α καλά αυτό φυσικά συμβαίνει, και σε ομάδες πχ ποδοσφαίρου , και σε κόμματα, όταν υπάρχει κάτι το ομαδικό, εισχωρούν για να έχουν άλλοθι.

Senior Member
    Α καλά αυτό φυσικά συμβαίνει, και σε ομάδες πχ ποδοσφαίρου , και σε κόμματα, όταν υπάρχει κάτι το ομαδικό, εισχωρούν για να έχουν άλλοθι.
    Όχι δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό που συμβαίνει με την εκκλησία. Καμιά φορά σκέφτομαι οτι αν υποχρεώνονταν σε ψυχιατρικό έλεγχο οι μόνιμοι θαμώνες του εσπερινού πχ θα κανε χρυσες δουλειές ο ψυχίατρος.

Page 19 of 23 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast