Πως νιώθουν όσοι δεν έχουν σχέση με τον Θεό? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 23 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 345
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Δε πιστευω σε καμια θεϊκή ύπαρξη. Νιώθω καλά, δε νιώθω κανένα κενό. Ισα ισα νιώθω πιο δυνατή απο οταν πίστευα γιατί ξέρω οτι δε θα με βοηθήσει κανεις μαγικά και ολα ειναι στα δικα μου χέρια και στη δική μου θέληση. Το να μη πιστεύεις σε κανει ελευθερο και ανεξάρτητο.
    Γιατί αν πιστεύεις χάνεις κάποια ελευθερία ? Η αποκτάς εξάρτηση ? :)

Εξαρτάσαι από τη φύση, δηλαδή αέρα νερό φαι και ελεύθερη δεν είσαι γιατί υπάρχει ο θάνατος.

Με την αναζήτηση νομίζω έρχεται η άνοιξη :) δε μπορώ να μην αναζητώ το Θεό, κι εγώ ήμουν μέχρι πριν λίγο καιρό αδιάφορος , δυστυχώς, αλλά μάταια ζωή βλέπω χωρίς Θεό, ψάχνω διαβάζω και νομίζω με καλυβουν :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Θα σου πω τη γνώμη μου η οποία φυσικά μπορεί να ειναι και λαθος. Σαν χριστιανός-η έχεις την ψευδεσθηση της κολασης και του παραδεισου...Εγω μονο και μονο αυτο το θεωρω θηλιά στο λαιμο μου. Γιατί θα πρέπει να προσεχω σε ολη μου τη ζωή να ειμαι αγια για να εξασφαλίσω μια θέση στον παράδεισο; δεν είναι μια επιπλεον πίεση; απο την αλλη οπως σου ξαναείπα δε περιμένω κανένα θαύμα στη ζωή μου για να με σωσει ή να με βγάλει απο μια δυσκολη συνθήκη. Ξερω οτι ειμαι εγω και ο εαυτος μου και αυτό με κάνει πιο δυνατή ακομα. Γενικα δεν εχω κανεναν περιορισμο απο αυτούς που έχουν οι χριστιανοί, ούτε νηστείες, ούτε να προσέξω να μη ριξω κανα καντηλι και καω στη κολαση.. Ακομα και αυτά τα μικρα πράγματα για μενα ειναι ελευθερία.. Καταλαβαίνεις το ποιντ μου;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Η κόλαση και ο παράδεισος είναι εδώ στην γη.. άλλη ζούνε παραδησενια ζωή Κ αλλη ζούνε μια κόλαση

Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Η κόλαση και ο παράδεισος είναι εδώ στην γη.. άλλη ζούνε παραδησενια ζωή Κ αλλη ζούνε μια κόλαση

Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αυτο ακριβώς σκεφτομαι και εγω. Ολα εδω ειναι.. Ολα εδω πληρώνονται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Θα σου πω τη γνώμη μου η οποία φυσικά μπορεί να ειναι και λαθος. Σαν χριστιανός-η έχεις την ψευδεσθηση της κολασης και του παραδεισου...Εγω μονο και μονο αυτο το θεωρω θηλιά στο λαιμο μου. Γιατί θα πρέπει να προσεχω σε ολη μου τη ζωή να ειμαι αγια για να εξασφαλίσω μια θέση στον παράδεισο; δεν είναι μια επιπλεον πίεση; απο την αλλη οπως σου ξαναείπα δε περιμένω κανένα θαύμα στη ζωή μου για να με σωσει ή να με βγάλει απο μια δυσκολη συνθήκη. Ξερω οτι ειμαι εγω και ο εαυτος μου και αυτό με κάνει πιο δυνατή ακομα. Γενικα δεν εχω κανεναν περιορισμο απο αυτούς που έχουν οι χριστιανοί, ούτε νηστείες, ούτε να προσέξω να μη ριξω κανα καντηλι και καω στη κολαση.. Ακομα και αυτά τα μικρα πράγματα για μενα ειναι ελευθερία.. Καταλαβαίνεις το ποιντ μου;
    Ναι καταλαβαίνω ότι θα ήταν μεγάλο άγχος ΑΝ ήταν έτσι :)

1ον αν όντως είναι κόλαση παράδεισος, δε θέλεις να το ξέρεις για να δώσεις τη μάχη σήμερα? Είναι περίεργο να χρειάζεται μια ζωή μάχη για κέρδος μια αιωνιότητα?

2ον φυσικά αν ρίξεις το καντήλι δε τρέχει τίποτα.

3ον οι νηστείες και οι περιορισμοί είναι ο δρόμος της εγκράτειας το μονοπάτι που οδηγεί στο Θεάρεστο, δηλαδή είναι σα να λες δε θέλω περιορισμό να διαβάζω βιβλία για να γίνω γιατρός, μα έτσι είναι ο δρόμος , οι γνώστες μας τα δίδαξαν , υπάρχουν γραμμένα όλα αυτά. Πως βοηθάει γιατί και τι θα ήταν καλό για σένα να κάνεις ώστε από αυτήν τη ζωή κιόλας να αποκατασταθεί η επικοινωνία με τον Θεό. Εσύ πχ που δεν έχεις "ψευδαίσθηση" παραδείσου κτλ , τι γίνεται μετά το θάνατο, δε πιστεύεις σε κάτι? Υποχρεωτικά αφού υπάρχει ο θάνατος, κάτι πρέπει να πεις για μετά. Έστω και τον τίποτα ή την ανυπαρξία.

Senior Member
    Ναι αυτό θεωρώ οτι ειναι το μονο μαυρο κομματι στη δικη μου θεωρία. Η ανυπαρξια του μετα. Τα βλέπω τελείως ωμα τα πράγματα. Θεωρω οτι οταν πεθανεις απλα θα σε φάνε τα σκουλήκια.. Γενικα δε πιστεύω σε τιποτα μεταφυσικό. Χωρίς να θελω να κρινω τι πως και γιατί για μενα ολες οι θρησκείες μου φαίνονται πολυ καταπιεστηκες με ολα αυτα που πρεπει και που δε πρέπει να κάνεις.

Banned
    ο καθενας μπορει να σωθει αλλα θα καταργησει τη λεξη αν και θα μεινει η λεξη υπαρχει

ο θεος ειναι προηδοποιησει του πρωτοπλαστους οτι αν φανε αυτον τον καρπο του μηλου θα μπει το κακο στο μυαλο τους ομως αυτοι δε τον ακουσαν ενω μετα αναρωτιομαστε τι νοημα εχει η ζωη να κανουμε υπομονη μαλον

Banned
    Επειδη εχω ασχοληθει ΠΟΛΥ με αστροφυσικη (χωρις να ειμαι του χωρου) θεωρω οτι ειναι
    πολυ απιθανο να υπαρχει μια (απολυτη) τυχαιοτητα απο οπου ξεπηδησαν ολα (μα ΟΛΑ).
    Οι διαφορες (συμπαντικες) θεωριες (που αλλαζουν με την δεκαετια) προσπαθουν να βρουν
    το ΠΩΣ και ΟΧΙ το ΓΙΑΤΙ. Λενε "ειναι πολυ ασυμφορο ενεργειακα, ενα μολυβι να ισορροπει
    στην μυτη του (με το οποιο υποδεικνυουν μια κατασταση ΥπερΣυμμετριας) απο οτι να χασει
    την ισορροπια του" (με το οποιο υποδεικνυουν ενα σπασιμο αυτης της ΥπερΣυμμετριας και
    την επακολουθη εμφανιση Ενεργειας, Υλης, Χωρου και Χρονου). Ναι αλλα "ΠΩΣ το μολυβι
    ισορροπουσε εξαρχης" και ακομα περισσοτερο "ΓΙΑΤΙ ισορροπουσε" .....
    τα αφηνουν (ως απαντηση) για το μελλον.

Αρα, αν υπαρχει ΥπερΣυμμετρια (ΑΝ υπαρχει ...) παει εντελως κοντρα σε αυτο που γνωριζουμε
    εμεις σημερα (μετα το Big Bang), δηλαδη την Εντροπια και αρα ... την Τυχαιοτητα και Αταξια.
    Σε μια κατασταση (πριν το BB) απλα ... ΔΕΝ υπηρχε Τυχαιοτητα. Γιατι δεν υπηρχε Ετεροτητα.
    Ολα (οτι και αν ηταν) ηταν ισοπεδωτικα ΙΔΙΑ ! Ταυτοσημα ! Τιποτα δεν διεφερε απο το αλλο.
    Μου ακουγετε πολυ πιο λογικο ... να συνεχιζε ετσι (ισοπεδωμενο και ταυτοτικο) παρα να εσπαγε
    σε ετεροτητες (η οποια ετεροτητα οδηγει τελικα ... και στην δυστυχια, κοντα σε ολα τα αλλα) !

Μια αλλη θεωρια ειναι οτι τα συμπαντα ακουμπουν μεταξυ τους (αλληλοκαταστρεφομενα)
    και την θεση τους παιρνει ενα καινουργιο συμπαν. Και γιατι να αλληλοκαταστραφουν ?
    Πως καταλαβαινει το ενα απο τι ειναι φτιαγμενο το αλλο (ωστε να καταστραφουν) ?
    Αφου εχουν διαφορετικες νομοτελειες (φυσικους νομους). Πως αποκωδικοποιει το ενα το αλλο ?
    Και εδω ... η Τυχαιοτητα θα υποδεικνυε οτι ΔΕΝ πρεπει να αλληλεπιδρασουν ... Η ... τουλαχιστον
    το ενα μπορει να περασει μεσα απο το αλλο (οπως ενα αερακι μεσα απο ενα αλλο αερακι).
    Γιατι οι πιθανοτητες να σχετιζονται ειναι τοσο τοσο τοσο τοσοοοοοοοοο μικρες. Και παλι
    η Τυχαιοτητα αποτυγχανει να ειναι απολυτως ... τυχαια. Δειχνει σκανδαλωδη προτιμηση
    ... προς την "αλληλεπιδραση" την "επικοινωνια", την "σχεση" (με την πολυ ευρεια εννοια).

Μια αλλη θεωρια ειναι οτι το συμπαν μπορει να ειναι ενα ... αλλα φουσκωνει και συστελλεται
    ξανα και ξανα και ξανα και ξανα .... και τελειωμος δεν υπαρχει. Ωραια .... ποια ηταν η πρωτη
    πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη φορα
    που ξεκινησε αυτος ο κυκλος (ανοιγοκλεισιματος) ? Γιατι απο καπου ξεκινησε, ετσι δεν ειναι ?
    Οι αστροφυσικοι λενε "δεν εχει σημασια, γιατι ειτε ηταν διαφορετικοι οι χρονοι που ετρεχαν
    σε καθε συμπαν, ειτε το νουμερο (διαρκεια) ειναι τοσο μεγαλο ωστε ισοδυναμει με αιωνιοτητα".
    Και παλι .... η ερωτηση παραμενει .... αναπαντητη !

Τα ειπα ολα αυτα ΟΧΙ για να πουλησω πνευμα αλλα γιατι μαλλον .... κατι υπαρχει .... ομως
    αυτο το κατι βρισκεται ΧΑΩΔΩΣ μακρια (ως εννοια) απο εναν θεο που πνιγει τον κοσμο σε
    40 μερες (και νυχτες) η ζητα απο εναν πατερα να ανεβει στο βουνο και να σφαξει τον γιο του.
    ΝΑΙ Οκ, υπαρχει και το μυνημα του Χριστου "αγαπατε αλληλους ως εαυτον" το οποιο ομως ....
    δεν χρειαζομαστε καποιο υπερφυσικο ον να μας το πει, ετσι δεν ειναι ? Το νιωθουμε οι ιδιοι,
    οταν αγαπαμε καποιον (η κατι) χωρις να πιστευουμε σε καμια απολυτως θρησκεια.
    Ειναι ενα πανανθρωπινο και ΓΗΙΝΟ μυνημα .... ανεξαρτητο απο κοσμοθεωρησεις και "οντα".

Αρα ...
    δεν πρεπει να ξεσκαρταρουμε μεσα μας, τι μας ικανοποιει ως εννοια και θεωρηση ... και τι οχι ?
    Θα συνεχισουμε ως 12χρονα .... μεχρι τα βαθεια μας γεραματα ? Οκ, ειναι και αυτο μια επιλογη.
    Πολυ ανακουφιστικη επιλογη. Συμφωνω απολυτως (για το τελευταιο). Γιαυτο και ειπα οτι καπου
    ζηλευω οσους εμειναν στον κοσμο ... οπως τον διδαχθηκαν στο Δημοτικο. Αλλα ΕΓΩ, τι πρεπει
    να κανω τωρα που δεν μου ταιριαζει αυτος ο κοσμος (του Δημοτικου) ?
    Last edited by Del-meme290719b; 19-06-2019 at 14:26.

Senior Member
    Ο Θεος ειναι δυναμη , αν πιστευεις σωστα σε Αυτον ......

Senior Member
    Το ότι νοιωθουμε οι ίδιοι όπως λες το να αγαπάμε, είναι επειδή από τον Θεό είμαστε πλασμένοι, είναι υπερφυσικό να θυσιάζεται κάποιος για να ζήσει ο άλλος.

Δε σε υποχρεώνει κάποιος να κάνεις κάτι, σου δείχνει το δρόμο για την ελευθερία, πχ λέει κάποιος θέλω ως ελεύθερος να κάνω ναρκωτικά, και λες εσύ, μα φίλε μου αν πιαστείς με τα ναρκωτικά δε θα είσαι ελεύθερος, θα είσαι σκλάβος στο πάθος σου, το ίδιο λέει και η θρησκεία, είναι δρόμος προς ελευθερία από τα πάθη και την αμαρτία.

Η νηστεία είναι μια εκπαίδευση στην εγκράτεια, για να μη τρως ότι πέφτει κάτω και γίνεις κοιλιοδουλος δηλαδή σκλάβος, το ίδιο και για το πάθος του σεξ, το ίδιο και αν είσαι χαιρεκακος πόσο ευτυχισμένη θα είσαι μετά;

Οπότε ποιος οδηγία θεωρείς ότι σου χαλάει την ελευθερία; Γιατί εγώ βλέπω να οδηγεί στην ελευθερία από τη σκλαβιά της αμαρτίας/πάθους.

"Θα συνεχισουμε ως 12χρονα .... μεχρι τα βαθεια μας γεραματα ? Οκ, ειναι και αυτο μια επιλογη." (για να σε πειραξω και να σε σατιρισω λίγο :) )
    Ως 12χρονα μαθαμε οτι 1+1=2 μαθαμε ιστορία οτι επελευθ απο τους Τουρκους κτλ μαθαμε Γεωγραφία δηλαδη κατα που πέφτουν οι ΗΠΑ, ... ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ?? :P
    1+1= 25
    Η Ελλαδα απελευθ απο τους κινεζους το 1911
    και οι ΗΠΑ είναι κατω απο την ΑΣΙΑ :P

Υ.Γ. Πηγή: Ο εναλλακτικος ψαγμενος που δε πιστευει την προπαγανδα του σχολικου συστήματος .org

και ο Ελβις ζει :P

Last edited by Georgewww; 19-06-2019 at 12:00.

Banned
    η νηστεια δεν ειναι εκπεδευση απλα ειναι η φυση οσων ειναι αγιοι δεν υπαρχει περιπτωση στη ζωη τους να μη μεινουν μισοι καπια στιγμη
    αυτο οστοσο δε σημαινει οτι θα ειναι οι μονοι που θα σωθουν θα υπαρξουν και ατομα απλα καλου χαρακτηρα και ατομα που δε νηστευσαν ποτε

Banned
    Σημερα πεθανε ενας γνωστος μου ... και αυθορμητα ευχηθηκα ... καλο παραδεισο.
    Τι σου ειναι η δυναμη της συνηθειας ! Δηλαδη, για εμενα να ΜΗΝ υπαρχει παραδεισος
    αλλα για τον φιλο ... ΝΑΙ. Δεν ειμαι εντελως ξεκαθαρος μεσα μου, το ξερω. Το παλευω
    αλλα ... θελω δουλεια ακομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Επειδη εχω ασχοληθει ΠΟΛΥ με αστροφυσικη (χωρις να ειμαι του χωρου) θεωρω οτι ειναι
    πολυ απιθανο να υπαρχει μια (απολυτη) τυχαιοτητα απο οπου ξεπηδησαν ολα (μα ΟΛΑ).
    Οι διαφορες (συμπαντικες) θεωριες (που αλλαζουν με την δεκαετια) προσπαθουν να βρουν
    το ΠΩΣ και ΟΧΙ το ΓΙΑΤΙ. Λενε "ειναι πολυ ασυμφορο ενεργειακα, ενα μολυβι να ισορροπει
    στην μυτη του (με το οποιο υποδεικνυουν μια κατασταση ΥπερΣυμμετριας) απο οτι να χασει
    την ισορροπια του" (με το οποιο υποδεικνυουν ενα σπασιμο αυτης της ΥπερΣυμμετριας και
    την επακολουθη εμφανιση Ενεργειας, Υλης, Χωρου και Χρονου). Ναι αλλα "ΠΩΣ το μολυβι
    ισορροπουσε εξαρχης" και ακομα περισσοτερο "ΓΙΑΤΙ ισορροπουσε" .....
    τα αφηνουν (ως απαντηση) για το μελλον.

Αρα, αν υπαρχει ΥπερΣυμμετρια (ΑΝ υπαρχει ...) παει εντελως κοντρα σε αυτο που γνωριζουμε
    εμεις σημερα (μετα το Big Bang), δηλαδη την Εντροπια και αρα ... την Τυχαιοτητα και Αταξια.
    Σε μια κατασταση (πριν το BB) απλα ... ΔΕΝ υπηρχε Τυχαιοτητα. Γιατι δεν υπηρχε Ετεροτητα.
    Ολα (οτι και αν ηταν) ηταν ισοπεδωτικα ΙΔΙΑ ! Ταυτοσημα ! Τιποτα δεν διεφερε απο το αλλο.
    Μου ακουγετε πολυ πιο λογικο ... να συνεχιζε ετσι (ισοπεδωμενο και ταυτοτικο) παρα να εσπαγε
    σε ετεροτητες (η οποια ετεροτητα οδηγει τελικα ... και στην δυστυχια, κοντα σε ολα τα αλλα) !

Μια αλλη θεωρια ειναι οτι τα συμπαντα ακουμπουν μεταξυ τους (αλληλοκαταστρεφομενα)
    και την θεση τους παιρνει ενα καινουργιο συμπαν. Και γιατι να αλληλοκαταστραφουν ?
    Πως καταλαβαινει το ενα απο τι ειναι φτιαγμενο το αλλο (ωστε να καταστραφουν) ?
    Αφου εχουν διαφορετικες νομοτελειες (φυσικους νομους). Πως αποκωδικοποιει το ενα το αλλο ?
    Και εδω ... η Τυχαιοτητα θα υποδεικνυε οτι ΔΕΝ πρεπει να αλληλεπιδρασουν ... Η ... τουλαχιστον
    το ενα μπορει να περασει μεσα απο το αλλο (οπως ενα αερακι μεσα απο ενα αλλο αερακι).
    Γιατι οι πιθανοτητες να σχετιζονται ειναι τοσο τοσο τοσο τοσοοοοοοοοο μικρες. Και παλι
    η Τυχαιοτητα αποτυγχανει να ειναι απολυτως ... τυχαια. Δειχνει σκανδαλωδη προτιμηση
    ... προς την "αλληλεπιδραση" την "επικοινωνια", την "σχεση" (με την πολυ ευρεια εννοια).

Μια αλλη θεωρια ειναι οτι το συμπαν μπορει να ειναι ενα ... αλλα φουσκωνει και συστελλεται
    ξανα και ξανα και ξανα και ξανα .... και τελειωμος δεν υπαρχει. Ωραια .... ποια ηταν η πρωτη
    πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη πρωτη φορα
    που ξεκινησε αυτος ο κυκλος (ανοιγοκλεισιματος) ? Γιατι απο καπου ξεκινησε, ετσι δεν ειναι ?
    Οι αστροφυσικοι λενε "δεν εχει σημασια, γιατι ειτε ηταν διαφορετικοι οι χρονοι που ετρεχαν
    σε καθε συμπαν, ειτε το νουμερο (διαρκεια) ειναι τοσο μεγαλο ωστε ισοδυναμει με αιωνιοτητα".
    Και παλι .... η ερωτηση παραμενει .... αναπαντητη !

Τα ειπα ολα αυτα ΟΧΙ για να πουλησω πνευμα αλλα γιατι μαλλον .... κατι υπαρχει .... ομως
    αυτο το κατι βρισκεται ΧΑΩΔΩΣ μακρια (ως εννοια) απο εναν θεο που πνιγει τον κοσμο σε
    40 μερες (και νυχτες) η ζητα απο εναν πατερα να ανεβει στο βουνο και να σφαξει τον γιο του.
    ΝΑΙ Οκ, υπαρχει και το μυνημα του Χριστου "αγαπατε αλληλους ως εαυτον" το οποιο ομως ....
    δεν χρειαζομαστε καποιο υπερφυσικο ον να μας το πει, ετσι δεν ειναι ? Το νιωθουμε οι ιδιοι,
    οταν αγαπαμε καποιον (η κατι) χωρις να πιστευουμε σε καμια απολυτως θρησκεια.
    Ειναι ενα πανανθρωπινο και ΓΗΙΝΟ μυνημα .... ανεξαρτητο απο κοσμοθεωρησεις και "οντα".

Αρα ...
    δεν πρεπει να ξεσκαρταρουμε μεσα μας, τι μας ικανοποιει ως εννοια και θεωρηση ... και τι οχι ?
    Θα συνεχισουμε ως 12χρονα .... μεχρι τα βαθεια μας γεραματα ? Οκ, ειναι και αυτο μια επιλογη.
    Πολυ ανακουφιστικη επιλογη. Συμφωνω απολυτως (για το τελευταιο). Γιαυτο και ειπα οτι καπου
    ζηλευω οσους εμειναν στον κοσμο ... οπως τον διδαχθηκαν στο Δημοτικο. Αλλα ΕΓΩ, τι πρεπει
    να κανω τωρα που δεν μου ταιριαζει αυτος ο κοσμος (του Δημοτικου) ?
    Εξουθενωμένε χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι ανάμεσά μας και γράφεις τέτοια κείμενα!!!

Banned
    Σ'ευχαριστω Homebod.

Oπως εγραψα (μεσα σε bold) κατι υπαρχει αλλα ... θα το κυνηγαμε εφ'ορου ζωης
    οπως ο μικρος Γιαννακης προσπαθει να αγγιξει το ουρανιο τοξο αλλα δεν μπορει.

Για την βαναυσοτητα και κυνισμο της καθημερινοτητας (και των προβληματων της)
    χρειαζομαστε αλλες εννοιες που να ακουμπουμε πανω τους και να βρισκουμε
    ανακουφιση και ελπιδα και νοημα. Οχι ασυλληπτες οντοτητες, αλλα καποια
    εργαλεια κοσμοαντιληψης (θα ελεγα, περισσοτερο εννοιες παρα εργαλεια).

Οταν πεθανει καποιος δεν λεμε "να ζησουμε να τον θυμομαστε" ?
    Γιατι το λεμε αυτο ? Γιατι η αναμνηση ενος προσωπου "τρυπαει" το καταμαυρο
    και βαθυ σκοταδι της ανυπαρξιας. Κατι απο τον θανοντα, κυκλοφορει ακομα
    στις νευρωνικες μας συναψεις. Αυτο το λιγο, μας δινει κουραγιο και ανακου-
    φιση για οταν ερθει και η δικη μας ωρα. Οτι καποιος θα μας κουβαλησει μεσα
    στις νευρωνικες του συναψεις και το χρονικο διαστημα που θα μας φιλοξενει
    αυξανει τοσο ... οσο προξενουμε ομορφα και αγαπητικα συναισθηματα
    στους αλλους.

Αρα ειναι πολυ γηινη και απτη ευχη .... δεν χρειαζεται ασυλληπτα οντα !
    Ειναι ενα εργαλειο κοσμοαντιληψης που γλυκαινει και ανακουφιζει.
    Last edited by Del-meme290719b; 08-07-2019 at 19:56.

Banned
    αν διαβασετε την αποκαλυψη λεει (περιπου αλλα το νοημα ειναι το ιδιο) οσοι προσκηνησουν το θηριο και το χαραγμα του θα πιουν απο το κοκκινο ποτηρι του θυμου του θεου και δε θα βρουν αναπαυση ποτε ελευθερια το λετε αυτο?

καταρχην μη μπερδευεστε δε σας ζητησε κανενας να ειστε αγιοι πχ ο χριστος εδωσε χαρη στο ληστη που ηταν διπλα του στο σταυρο σας ζητησε να ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ χωρις να περιμενετε αποδειξεις οτι ναι να ο θεος τοσο δυσκολο ειναι αυτο δηλαδη?

πριν μερες διαβασα ενα δημοσιευμα που ελεγε ο Χριστος ειναι η ελπιδα μας γιατι συγχωρει

τωρα αν αναρωτιεστε γιατι ο χριστος ειπε αυτη τη φραση με τη καμηλα και τη καρφιτσα και τους πλουσιους ηθελε απλα να δοκιμασει τη πιστη τους θα το πιστεψετε? θα γινει

Page 5 of 23 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast