Εκτακτες,φόβος ανακοπης - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Antonis8
    Guest
    Είχα τόσες ώρες να κοιμηθω, δυστυχώς στάθηκε αδύνατο. Δεν νιώθω νύστα,μονο κούραση. Είμαι στο κρεβάτι,φοβαμαι πως με το που σηκωθω θα αρχίσουν οι εκτακτες. Ηδη ενιωσα μερικές ξαπλωμενος.

Antonis8
    Guest
    Σουβλιες στα αριστερα,στο κεφάλι στην πλατη, ζάλη, αίσθημα ότι θα πέσω κάτω, χαλια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Σουβλιες στα αριστερα,στο κεφάλι στην πλατη, ζάλη, αίσθημα ότι θα πέσω κάτω, χαλια.
    Τα εχω πάθει και εγω αυτα ακριβώς. Σου εχει τύχει μετα το φαγητό να κοκκινίζει το πρόσωπο σου; Εμένα κοκκινίζει σε σημεία πιο πολυ αριστερά και γενικά μετα το φαι μερικές φορές φοβάμαι για ταχυκαρδίες και αλλα. Σου εχει τύχει;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Τα εχω πάθει και εγω αυτα ακριβώς. Σου εχει τύχει μετα το φαγητό να κοκκινίζει το πρόσωπο σου; Εμένα κοκκινίζει σε σημεία πιο πολυ αριστερά και γενικά μετα το φαι μερικές φορές φοβάμαι για ταχυκαρδίες και αλλα. Σου εχει τύχει;

Να κοκκινίσω όχι, ταχυκαρδία ναι, γιατί έχω γαστροισοφαγική και επηρεάζει επειδή χωνεύω δύσκολα. Πήρα κάτι φυτικά χωνευτικά και με βοηθάνε. Μπορεί να έχεις κάτι αντίστοιχο.

Χάλια είμαι τώρα. Ζάλη, αστάθεια, έτοιμος να πέσω κάτω. Εφαγα με το ζόρι και νιώθω χειρότερα. Θα προσπαθήσω μήπως κοιμηθώ έστω για καμιά ωρίστα να σταματήσω να ζαλίζομαι, αλλά το μυαλό μου δεν σταματά να σκέφτεται και να με αγχώνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Να κοκκινίσω όχι, ταχυκαρδία ναι, γιατί έχω γαστροισοφαγική και επηρεάζει επειδή χωνεύω δύσκολα. Πήρα κάτι φυτικά χωνευτικά και με βοηθάνε. Μπορεί να έχεις κάτι αντίστοιχο.

Χάλια είμαι τώρα. Ζάλη, αστάθεια, έτοιμος να πέσω κάτω. Εφαγα με το ζόρι και νιώθω χειρότερα. Θα προσπαθήσω μήπως κοιμηθώ έστω για καμιά ωρίστα να σταματήσω να ζαλίζομαι, αλλά το μυαλό μου δεν σταματά να σκέφτεται και να με αγχώνει.
    Αδερφέ ξάπλωσε στο κρεβάτι κλείσε τα πάντα πατζουρια πόρτες κινητά κτλ και κοιμήσου. Θες δε θες θα σε παρει ο ύπνος άκουσε με. Ειναι μαρτύριο το ξερω τα ίδια περνάω όπως βλέπεις αλλα αν εισαι όντως κουρασμενος το σώμα σου δεν θα σε αφήσει ετσι. Απο την κούραση και μονο θα κοιμηθείς! Κάνε αυτο που σου ειπα θα με θυμηθείς. Αν ειναι δυνατόν να μην Ακους τιποτα ούτε έναν μικρο ήχο.

Antonis8
    Guest
    Παιδιά δεν πιανει τιποτα. Μιλησα με την ψυχολόγο, έκανα μυοχαλαρωτικες ασκήσεις, ηπια δυο κουπες χαμονηλι, τιποτα. Με πήρε ο υπνος για μια ώρα όλη κι όλη. Καλεσα τον παθολογο μου και θα έρθει να νου δώσει ζαναξ μηπως με βοηθήσει. Πρωτη φορά παιρνω, έχω πανικοβληθει. Θα του πω να περιμενει πρωτά να δράσει να δω αν με επηρεάζει αρνητικά.

Antonis8
    Guest
    Πήρα ζαναξ , 0,25 τελικα. Κατάφερα να κοιμηθω και σαν να έχει αλλάξει η διάθεση μου προς το καλύτερο. Δεν ξέρω αν ήταν placebo αλλά με βοήθησε.

Senior Member
    άρα αρκεί να κάνεις management το άγχος σου!
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Antonis8
    Guest
    Ε δεν ξέρω. Αν είναι να έχω τέτοια άμεση βελτίωση με την αγωγή, το σκέφτομαι κιόλας. Αλλά είναι πολλοί κιόλας έξι μήνες που μου είπε ο γιατρός και φοβάμαι μήπως κάνω κακό στο σώμα μου με τα χάπια. Και δεν ξέρω πώς θα επιδράσουν γενικά τα αντικαταθλιπτικά στον οργανισμό μου.

Αυτές τις ημέρες είμαι εντάξει. Αναρωτιέμαι αν είναι λόγω του ζάναξ ή αν απλά περνάω κάποια φάση ύφεσης.

Senior Member
    ίσως είναι επειδή με το ζάναξ φάνηκε πως ότι περνάς είναι λόγω του άγχους και όχι κάτι άλλο παθολογικό οπότε ηρέμησες λίγο
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Τα ζαναξ ειναι πολυ καλα εγω οταν ειμαι σε πολυ τσιτα πανικο παιρνω μισο. Βεβαια πολυ αραια... ενα κουτι να φανταστεις το εχω ενα χρονο περιπου. Προσπαθω να βρισκω τεχνικεες χαλαρωσης με αναπνοες κλπ.ποσων ετων εισαι? Σε βλεπω ομως οτι εισαι πολυ τσιτα. Εγω μαλλον θα αρχισω συνεδριες σε ψυχιατεο. Εσενα δεν σε βοηθαει?

Page 2 of 2 FirstFirst 12