Γεια σας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35

Thread: Γεια σας

Είσαι πολύ νεος.όλη η ζωή είναι μπροστά σου.σήμερα νιώθεις ασχημα αλλά με την αγωγη σου όλα πιστευω θα πάνε καλύτερα.πρέπει να προσπαθήσεις ξέρω είναι δύσκολο αλλα αν δεν το πιστεψεις δεν θα το καταφέρεις.το ονειρο σου είναι ακομη εκει εσύ προσπαθησεις να δραπευτεσεις όμως.

Senior Member
    πάντως για αποδιοργανωμένο μυαλό όπως λες, μια χαρά εκφράζεσαι και δείχνεις αυτογνωσία για την κατάστασή σου.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    2 χρονια δραπετευω..δεν φτανουν?φτανουν για να ξερεις τι γινεται πιστευω

Senior Member
    Ναι...ειδες..?: )

Senior Member
    Πάντα δραπέτης απ' το όνειρο
    είπες ποτέ δεν ήταν τυχερό
    θηλιά που σφίγγει το σεντόνι σου
    γυρνάς πλευρό να κοιμηθείς...

Senior Member
    και ποιητής :)
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Junior Member
    Γεια σας εγω θα ηθελα να σου πω οτι. Οτι και αν εχεις πρεπει να καταλαβεις οτι πρεπει να ζησεις και να προσπαθεις συνεχεια μην τα παρατας. και κατι αλλο σκεψου οτι ηρθες σε αυτον τον κοσμο για να ζησεις και να λες ευχαριστω που υπαρχεις,,,,,,,, καλη συνεχεια :)

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ευχαριστω για τον λογο σου...αλλα μερικες φορες δεν ειναι ετσι τα πραγματα..μου χανε πει οτι οταν κατι δεν παει καλα,δεν θα παει ποτε καιβτο νιωθω τωρα.που σπο τα φαρμακα εχω χασει την διαθεση μου,μενω σπιτι ολη μερα και γυρω μου υπαρχει μονο ενταση..ο αλλος κοιτουσε νσ με βαλη μοναχο στο αγιο ορος και οι αλλοι κοιτανε να με αποφευγουν νε τον τροπο τους..επειδη οικονομικα δεν ειμαι οκ και ψυχικα

Junior Member
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Ευχαριστω για τον λογο σου...αλλα μερικες φορες δεν ειναι ετσι τα πραγματα..μου χανε πει οτι οταν κατι δεν παει καλα,δεν θα παει ποτε καιβτο νιωθω τωρα.που σπο τα φαρμακα εχω χασει την διαθεση μου,μενω σπιτι ολη μερα και γυρω μου υπαρχει μονο ενταση..ο αλλος κοιτουσε νσ με βαλη μοναχο στο αγιο ορος και οι αλλοι κοιτανε να με αποφευγουν νε τον τροπο τους..επειδη οικονομικα δεν ειμαι οκ και ψυχικα
    Καταλαβα αλλα και παλι μπορεις να.κανεις κατι αμα δεν κουνησεις και εσυ το.δαχτυλο μην περιμενεις.να γινει κατι απο μονο του :)

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Σαν τι να κανω?καλημερα

Senior Member
    Απαντησε μου...

Banned
    Απαντησε μου...
    γεια σου κ απο μενα οπως ειπε η νεφελη περναμε κ εμεις χαλια δν ειααι μονος κ εγω υποφερω απο τα 7 μου χρονιααααα κ γω δν αντεχω αλλο εκανα πριν λιγε ςμερες αποπειρα. αλλα μην το κανεις πιστεψε η ζωη θα φινει καλυτερη μα σε 5 μα σε δεκα χρόνια. κ γω εχω βαρια ιψδ πολυ βαρια περναω μια κολασηη δν ξερεις ποσο υποφερω αλλα προσπαθησε λιγο αν θες στειλε μ να μιλησουμε. εχεις δικιο η ζωη μα ςειναι σκατα αλλα ειμαστε πολλοι δν πρεπει ναπαραδωαουμε τα οπλα. τρ ολα ειναι μαυρα αλλα κανε υπομονη σε λιγα χεονια ισως ολα να ναι καλυτερα. δν θα επιτρεψουμε σε αυτην ρν κωλοασθενεια να νικαει συνεχεια γαμω την ιψδ!! καταραμενη ασθενεια.. δοκιμασε χαπια δοκιμασε αν εχεις λεφτα κ το ρτμς π ειπες οτι δν εχεις. μπορουμε να σε βοηθησουμε κ γω ομοιοπαθης ειμαι ολη μερα σπιτι ειμαι κ πολυ χειροτερα απο σενα με πολλες εμμονες.

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Δεν είσαι μόνος. Αλήθεια είμαστε πολλοί.
    Και υποφέρουμε. Και μπορούμε να αε καταλάβουμε έστω από αυτό εδώ το πόστο.
    Έχω γαμημενη ιδψ βαριάς μορφής από παιδί.
    Υποφέρω. Έχω σκεφτεί όσα έχουν σκεφτεί όλοι που έχουν ιδεοψυχαναγκασμο. Και κυρίως έχω νιώσει το μάταιο του να ζεις.
    Χάπια, αγωγές, ψυχοθεραπειες...
    Αξίζει;
    Ξέρω γω; Είμαστε ακόμα εδώ ρε γαμωτο.
    Και είμαστε πολλοί που νιώθουμε τα ίδια.
    Μην το βάλεις κάτω. Στο λέει κάποιος που παλεύει με σκέψεις αυτοκτονίας.
    ποσων χρονων εισαι νεφελη; στο προσωπο σ βλεπω εμενα κ γω υποφερω απο μικρη μ εδωσες κουραγιο. δυσκολο να βρεις καποιον να υποφερει τοσο οσο εγω απο μικρος κιολας.

Banned
    Απαντησε μου...
    επισης ειμαι. κ ορφανη εχω χασει τους γονεις μου που η μαμα μ επασχε κ αυτη απο ιψδ αλλα πεθανε απο καρκινο του μαστού κ λιγα χρονια αργοτερα κ ο πατερας μου. το περιβαλλον π. μεγαλωσα ηταν αρρωστο απο μονο του η μαμα μ υπεφερε λογω ιψδ κ γενικα δν ηταν κ πολυ οκ ο μπαμπας μ ηταν οκ καπως αλλα επηρεαζομουν γενικα δν ξερω ηταν χαλια γονεις. δν με βοηθησαν ποτε. τα περνουσ αολα μονη μου οκ ειχα αγαπη απο τον πατερα μ αλλα υποφερω κ λεω λογια π δν πρεπει..

Nefeli28
    Guest
    Είμαι σίγουρη πλέον Joanna παρόλο που δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά, ότι η ιδψ είναι κληρονομική. Είχαν και οι δυο γονείς μου, η αδερφή μου κι εγώ. Ε,ποσο τυχαίο να είναι πια;;
    Είναι 42 χρόνων. Υποφέρω από τα 6-7 μου.
    Βαριά ιδψ. Μαζί με κατάθλιψη.
    Είμαστε πολλοί. Άλλοι ελαφριά άλλοι πιο βαριά....
    Υπομονή, κουραγιο και πίστη ότι θα καλυτερέψουμε..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast