Γεια σας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35

Thread: Γεια σας

Nefeli28
    Guest
    Παλεύω από μικρή με την ιδψ. Με κάποια διαστήματα μικρών διαλειμμάτων.
    Άλλες φορές πιο ελαφριά, άλλες πολύ βαριά.
    Πάλεψα χρόνια με ψυχοθεραπειες χωρίς φάρμακα. Ήμουν πολύ κατά των φαρμάκων. Και τι κατάλαβα; Εκει που νόμιζα ότι όλα έχουν στρώσει με την ψυχοθεραπεία, συνέβησαν κάποια περιστατικά που με έριξαν πίσω στη βαριά ψυχαναγκαστική μου κατάσταση με αποτέλεσμα να έχω σοβαρές τάσεις αυτοκτονίας και να πάρω τελικά φάρμακα για να μπορέσω να λειτουργήσω.
    Έφτασα στο σημείο να ζητήσω από μόνη μου εγκλεισμό στο νοσοκομείο. Μου το είπαν και οι γιατροί ότι καλό θα ήταν να νοσηλευτώ.
    Αυτό θα με έκανε να χάσω τη δουλειά μου.
    Όποτε το παλεύω με φάρμακα μπας και καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου.
    Ένα αντικαταθλιπτικό, δυο αντιψυχωσικα και ηρεμιστικά μέσα στη μέρα.
    Έχω κουραστεί πολύ...

Senior Member
    ....Δεν εχω τι να πω....εχεις δοκιμασει ψυχοθεραπεια και τοσα πραγματα και εισαι ακομα με αυτα μεσα σου...ολα αυτα τα πραγματα..που ειναι ενας κλιος για εμενα που δεν ξερω πως να το ξεπερασω.Ηταν ολα τοσο φυσιολογικα πριν..κοιμομουν κανονικα ,ειχα ερωτικη ζωη κα πολλα αλλα που τωρα μου φενονται πολυ μακρινα πραγματα,μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τουλαχιστον οικονομικα ολη αυτην την κατασταση..βλεοω γυρω μας πως ολοι αδιαφορουν και αυτο πιο πολυ νε εξαγριωνει.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ...ειχα τοσες ευκαιριες να φτιαξω την ζωη μου..και εκανα ακριβως το αντιθετο με τις πραξεις μου και της καταχρησεις που εκανα ..χαλασα φιλιες,εχασα δουλειες που ειχαν μελλον και πολλα αλλα.Και τωρα τον εαυτο μου ..ε και αυτο το σημειο ειναι πολυ βαρη.Το να μην θελω να βγω απο το σπιτι να μην θελω να βρω μια δουλεια να κανω κατι και εγω σαν ανθρωπος και διαφορα αλλα πραγματα.Ειναι οδυνηρο

Banned
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    ....Δεν εχω τι να πω....εχεις δοκιμασει ψυχοθεραπεια και τοσα πραγματα και εισαι ακομα με αυτα μεσα σου...ολα αυτα τα πραγματα..που ειναι ενας κλιος για εμενα που δεν ξερω πως να το ξεπερασω.Ηταν ολα τοσο φυσιολογικα πριν..κοιμομουν κανονικα ,ειχα ερωτικη ζωη κα πολλα αλλα που τωρα μου φενονται πολυ μακρινα πραγματα,μακαρι να μπορουσα να βοηθησω τουλαχιστον οικονομικα ολη αυτην την κατασταση..βλεοω γυρω μας πως ολοι αδιαφορουν και αυτο πιο πολυ νε εξαγριωνει.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ...ειχα τοσες ευκαιριες να φτιαξω την ζωη μου..και εκανα ακριβως το αντιθετο με τις πραξεις μου και της καταχρησεις που εκανα ..χαλασα φιλιες,εχασα δουλειες που ειχαν μελλον και πολλα αλλα.Και τωρα τον εαυτο μου ..ε και αυτο το σημειο ειναι πολυ βαρη.Το να μην θελω να βγω απο το σπιτι να μην θελω να βρω μια δουλεια να κανω κατι και εγω σαν ανθρωπος και διαφορα αλλα πραγματα.Ειναι οδυνηρο
    κ γω το ιδιο καποτε ημουν καλυτερα κ τωρα... δν θελω να βγω απο το σπιτι δν θελω να κανω τι πο τα. κ δν το αντεχω αξιζα πολυ παραπανω δν αντεχω να βλεπω τους παντε ςνα προοδευουν κ να απολαμβανουν τη ζωη εγω γιατι;;;

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Την ειχα σταματησει και ξαναρχησα σημερα..πηρα αντιψηχωσικο και xanax..ποια δεν υπαρχει ανθρωπος να πω κατι,οι γονεις μου εχουν κουραστει και αυτοι.στα γεραματα ειναι ασχημο να βιωνουν κατι τετοιο
    Τι αντυψυχωτικο πηρες;και παίρνεις και τωρα;;

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Eperna zoxil...

Page 3 of 3 FirstFirst 123