ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Καλησπέρα ελπίζω να είστε καλά.

Και είπα δεν θα ξαναγράψω εδώ.... Το λοιπόν πρόσφατα στη δουλειά γνώρισα έναν παράξενο τυπα με τον οποίο κολλήσαμε από την αρχή. Φοβερές συζητήσεις κ έτσι ωραία χημεία νόμιζα γινόμασταν φιλαράκια όταν την πρώτη φορά που βγήκαμε για ποτό ήταν υπερβολικά διαχυτικος. Στο τσακ δεν κάνουμε κάτι. Μετά το ξαναγυρνάει στο φιλικό, βγαίνουμε βγάζουμε τα σωψυχα μας μου δείχνει πόσο ευαίσθητος είναι. Μετά μου λέει πως γουστάρει μια άλλη απ' τη δουλειά που έχει σχέση λέω οκ δεν θέλει εμένα ας είμαστε φίλοι. Μετά βγαίνουμε καταλήγουμε να κάνουμε διάφορα του κάνω κουβέντα του ξεκαθαρίζω πως πρέπει να διαλέξει και δεν μπορεί να τα έχει όλα, μου λέει θέλει μόνο εμένα αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την κατάσταση. Δείχνει πολύ τρυφερός και σαν να χει όντως φάει σκάλωμα. Μετά απ' αυτό δεν μου μιλάει στη δουλειά. Τις προάλλες βγαίνουμε έρχεται τυχαία στην παρέα γίνεται λιώμα μου τα ξαναριχνει του λέω πως είναι απαράδεκτος προσπαθώ να βρω τη δύναμη να φύγω τελικά πηγαίνουμε σπίτι του και κοιμόμαστε μαζί. Μετά να λέει συνέχεια ότι δεν αντέχει να με πληγώνει αλλά πρέπει να διαλέξει και στη δουλειά να κοιτάει μόνιμα το πάτωμα.
    Ναι ξέρω ξέρω σαφώς και δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του Ξεκάθαρα.
    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;;
    Και διερωτωμαι εγώ πως στο καλό το διαχειρίζεσαι οοοολο αυτό στη δουλειά;;; Δεν ξέρω πως στο καλό να του φερθώ πια!!
    Γιατί ενώ βλέπω ότι δεν αξίζει ασχολούμαι μαζί του;;;
    Που πάω και μπλέκω;;Πείτε κάτι βρε παιδιά βγάζετε καμία άκρη;;; ( Όχι δεν είναι 5 ο τύπος)
    Ευχαριστώ

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Ειναι οντως ότι να ναι ο τύπος. Αλλά και εσύ φταις γιατί ανεχεσαι την κατάσταση.εσύ νιώθεις κάτι γι αυτον?η τον θες μόνο για να περνατε καλά?

Αναγνωρίζω το λάθος μου ναι! Μου ακουμπά πολύ ευαίσθητες χορδές και μου άρεσε και μετά την πρώτη φορά που με πλησίασε ένιωσα φοβερά και γι αυτό ήθελα να ολοκληρώσουμε. Πλέον έχω ξενερώσει αλλά δεν μπορώ να πάρω πίσω κ ότι έγινε...οπότε...

Οπότε εσύ τι θες από αυτον?

Χμ μια ξεκάθαρη απόφαση;

Εφόσον δέχεσαι αυτήν την κατάσταση μην περιμένεις ξεκάθαρη αποφαση από αυτόν. Πρέπει εσύ να αλλάξεις συμπεριφορά και να δείξεις τι θες.διαφορετικα αυτός βολευεται με ότι του δίνεις. Αυτό όμως εσένα βλέπω σε χαλαει

Miliva21
    Guest
    Εμένα μου φαίνονται όλα λάθος....Δεν ξέρω.....όλο λάθος από την αρχή...αν θες τη γνώμη μου....

Καταρχάς πόσο καιρό γνωρίζεστε και τι θες από αυτόν; νιώθεις ερωτευμένη; έχεις αισθήματα; τον έχεις γνωρίσει και είσαι σίγουρη ότι θες να είσαι μαζί του πιο σοβαρά;

Εγώ έτσι όπως το βλέπω....νομίζω μάλλον πως έχεις απλώς μεγάλη επιθυμία να κάνεις μια ουσιώδη σχέση και να ερωτευτείς στη ζωη σου και απλώς όποιον βρεις και μιλησετε λιγο και σου γυαλίσει πας κατά πάνω του χωρίς να σκέφτεσαι....και χωρίς απαραίτητα να νιώθεις συναισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο.....μόνο και μόνο επδ η ανάγκη σου για συντροφικότητα και για ερωτα είναι τεράστια....πας να δημιουργήσεις κατάσταση χωρίς να υπολογίζεις σημαντικά πράγματα.....Όπως το ότι πχ είναι συνάδελφος σου και δουλεύετε μαζί. Που αυτο σημαίνει ότι ενα ενδεχόμενο ερωτικό μπλέξιμο μαζί του μπορεί να φέρει αρνητικές συνέπειες στη δουλειά...και στις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και γενικότερα με την επαγγελματική σου ζωή.........
    Δεν είναι απλό....και όχι μόνο αυτό ......παραβλέπεις το γεγονός ότι αυτό το άτομο σου λέει ότι είναι καψούρης με άλλη ενώ παράλληλα δεν τον χαλάει να κανει κάτι μαζί σου ................και γενικά σου στέλνει διφορούμενα μηνύματα....σε φάση ότι ούτε και εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από τη ζωή του....Εσύ "εκμεταλλεύεσαι" το ότι θέλει να κάνει κάτι μαζί σου για να τον φέρεις στα νερά σου.......ξέρεις όμως ότι είναι μπερδεμένος Αλλά το παραβλέπεις και αυτο όπως και άλλα πολλά πιθανότατα......

Τώρα είναι σαν να του έχεις βάλει λίγο το μαχαίρι στο λαιμό σαν να του λες "Κανόνισε τι θες ΤΩΡΑ" ενώ εσύ η ίδια έμπλεξες μαζί του ξέροντας ότι είναι μπερδεμένος και ίσως να μην είναι διαθέσιμος συναισθηματικά......δλδ φταις και εσύ γιατί εκείνος ούτε σε κορόιδεψε ούτε τίποτα......ίσα ίσα αυτός σου είπε ότι του αρέσει άλλη και εσύ δεν είχες θέμα μετά να κάνεις κάτι μαζι του....οπότε είναι λογικό απο τη πλευρά του να θεωρεί ότι μπορείς να είσαι το χαλαρο σεξακι ενώ εκείνος γουστάρει άλλη....γιατί να το ξεκαθαρίσει τώρα;; ενώ δεν χρειάστηκε να ξεκαθαρίσει τπτ από την αρχή;;;;

Δεν ξέρεις πόσο καλοπροαίρετα σου γράφω όσο σκληρή και αν ακούγομαι...επδ σε θυμάμαι και από άλλα θέματα σου...

Γενικά στα ερωτικά σου νομίζω πως πρέπει να γίνεις πιο προσεκτική για να πετύχεις αυτό που θες ....αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ζυγίζεις λίγο τον άνθρωπο απέναντι σου....να σκεφτείς αν σου κάνει αν είναι όπως τον θες ως χαρακτήρας και ως συμπεριφορά.....να σκεφτείς αν είναι διαθέσιμος....αν υπάρχουν αποτρεπτικοι παράγοντες που θα έχουν επιπτώσεις σε άλλους τομείς (όπως τώρα που είναι συνάδελφος σου) και γενικά να προσπαθείς να πέφτεις σε άτομα που μπορούν να φερθουν νορμάλ και όχι σε ότι να ναι τύπους που δεν ξέρουν τι θέλουν....γιατ νομίζω έχεις την τάση να πήγαινεις λίγο προς τα εκεί

Αχ πόσο μα πόσο δίκιο έχεις;;! Καθόλου σκληρή δε γίνεσαι ίσα ίσα! Το θέμα είναι ότι έγινε τώρα Δεν ξεγινεται. Από δω και πέρα τι; Και κυρίως με το θέμα της δουλειάς πώς το διαχειριζόμαστε;;

Ίσως ούτε γω έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω αφού ενώ γενικά θέλω κάτι πιο βαθύ συμβιβάζομαι σε χαλαρό σεξακι.

Το ότι του αρέσω το ξέρω αλλά αυτό δε φτάνει. Θα λεγα ο καθένας εκμεταλλεύεται τον άλλον παίρνοντας ότι μπορεί μέχρι να βρει αυτό που πραγματικά ζητάει.

Σωστή! Αλλά κάντο πιο λιανα αν θες πώς δείχνω εδώ που φτάσαμε τι θέλω;

Banned
    ...............................................
    Last edited by αλεξανδρος_77; 18-04-2019 at 17:03.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Αχ πόσο μα πόσο δίκιο έχεις;;! Καθόλου σκληρή δε γίνεσαι ίσα ίσα! Το θέμα είναι ότι έγινε τώρα Δεν ξεγινεται. Από δω και πέρα τι; Και κυρίως με το θέμα της δουλειάς πώς το διαχειριζόμαστε;;

Ίσως ούτε γω έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω αφού ενώ γενικά θέλω κάτι πιο βαθύ συμβιβάζομαι σε χαλαρό σεξακι.

Το ότι του αρέσω το ξέρω αλλά αυτό δε φτάνει. Θα λεγα ο καθένας εκμεταλλεύεται τον άλλον παίρνοντας ότι μπορεί μέχρι να βρει αυτό που πραγματικά ζητάει.

Ακριβώς.....εσυ πιαστηκες από το σεξακι που δεν τον χαλάει να το κάνει μαζί σου για να δημιουργήσεις κάτι πιο δυνατό και αυτός εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και τη διαθεσιμότητα σου για να κάνει σεξακι....

Εγώ στη θέση σου θα του μιλούσα κανονικά και δεν θα του έκανα κάποια νύξη για το θέμα.........θα ημουν χαλαρη και φιλικη ....γιατί ότι και να λέμε δεν μπορείς και να τον βριζεις ούτε να τον λες ηλίθιο ή ότι να ναι ...... από τη στιγμή που έμπλεξες θελημενα και συνειδητά σε κάτι φλου από την αρχή.....
    Οπότε ήρεμα και αστον μόνος του αν σε θέλει να επιδιώξει να κάνει σχέση μαζί σου.....Αλλιώς δες το σαν εμπειρία και προχωρά παρακάτω.....
    Διακριτικά στη δουλειά να μην μαθευτεί κάτι.....Δεν θα ήταν ωραίο....και δεν τους αφορά κιόλας

Ναι πολύ ωραία τα λες δίκιο και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by No love no glory View Post
    Και διερωτωμαι εγώ πως στο καλό το διαχειρίζεσαι οοοολο αυτό στη δουλειά;;;
    Εδώ είναι η ουσία του πράγματος. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες δεν έχουν καμία σημασία. Το ξαναλέω λοιπόν: ποτέ, μα ποτέ, δεν μπλέκουμε ερωτικά με συναδέλφους και γενικά με άτομα με τα οποία μας συνδέουν εργασιακές σχέσεις. ΠΟΤΕ.

Ακριβώς επειδή η θέση μου συνοψίζεται στο προηγούμενο, δεν έχω καμία συμβουλή να σου δώσω. Εύχομαι μόνο να ξεμπερδέψεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται και στο μέλλον να προσέχεις μ' αυτά.

Member
    Από την στιγμή που έχεις πάρει την δική σου απόφαση, γιατί να έχει σημασία τι θα διαλέξει ο άλλος; Χάραξε τον δικό σου δρόμο και όταν θα έρθει ένας ο οποίος μπορεί να μπει και στον δικό σου, τότε θα χαράξετε τον δικό σας. Έχε πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και αν είναι να λυγίσεις επειδή έχεις ανάγκη τον έρωτα/σεξ μπορείς να βρεις άλλα πρόσωπα να ασχοληθείς, ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος και γεμάτο πρόσωπα έτοιμα για γνωριμία.

Banned
    το εχω πει αρκετες φορες αυτοι που μιλουν αλλη γλωσσα εχουν τις ιδιες αποψεις και αυτοι που μιλουν την ιδια γλωσσα εχουν διαφορετικες αποψεις

Page 1 of 2 12 LastLast