ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Τώρα όμως έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο να το κόψω ακόμη κι αν καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα.
    Δεν ξέρω ...η αίσθηση του απαγορευμένου....τα θέματα μου φταίνε; Δεν ξέρω πως μπορώ να τη βγάλω καθαρή.

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Καλά τα λες και το καταλαβαίνω νωρίς στα λόγια Αλλαααα άντε να πάρω την απόφαση να χαράξω τη δική μου πορεία όταν τον έχω κάθε μέρα στα μούτρα μου.

Banned
    ο ανθρωπος βρισκει οτι επιθυμει οταν αυτο δε τον ενδιαφερει οσο περισσοτερο επιδιωκει το κυνηγιτο τοσο περισσοτερο δε το εχει
    αυτη ειναι η κοντρα αναμεσα στη λογικη και το συναισθημα
    η λογικη ανοιγει τ αυλακι και το συναισθημα απλα κυλα στ αυλακι
    θελουμε δε θελουμε δε μας ρωτα κανεις :-)

Senior Member
    girl u need therapy.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Boy i know. I' ve started but i have my process

Senior Member
    Το γκερλ το εννοουσα οχι υποτιμητικα αλλα σαν "φιλεναδα θες θεραπεια", οπως στην αμερικανικη αργκο δηλαδη (περισσοτερο συνωμοτικα μαλλον :p) Ελπιζω δεν παρεξηγηθηκες. Οποτε θεραπεια εχεις ξεκινησει ηδη αν καταλαβα σωστα;

Το σχολιο του μελους Vox μου φαινεται ευστοχο κι αναφορικα με κατι αλλο που θυμαμαι απο το πρωτο σου θρεντ ακομα, αλλα τοτε δεν το ειχα αναφερει γιατι ηταν ενα μονο παραδειγμα και δεν ηξερα αν αποτελουσε μοτιβο. Ειναι αλλο πραγμα να μην εχεις πχ κοινωνικες επαφες εκτος δουλειας, να υπαρχει χημεια με καποιον συναδελφο, να σκονταφτετε συνεχως ο ενας πανω στον αλλον και να ειναι δυσκολο να το χειριστεις, κι αλλο με το που εκανες νεο ξεκινημα βουρ παλι τα ιδια, παλι απ' το περιβαλλον εργασιας, παλι με ανασφαλη αριστοτεχνη του mindfuck και των ασαφων μηνυματων. Επισης αναρωτιεμαι αν κατα βαθος επιδιωξες τελικα το σεξ μαζι του για να "θεμελιωσεις" τη σχεση σαν κατι σοβαρο, ασχετα αν κινηθηκες πανω στον αξονα παθος-εντονα συναισθηματα για να το καταφερεις. Που τελικα βεβαια ετσι παιζεις το δικο του παιχνιδι (ασχετα αν δεν ξερει κι ο ιδιος τους κανονες, η και τι του γινεται γενικως...)

Κατι αλλο, ισως σχετικο, ισως ασχετο. Σου ειπε οτι γουσταρει καποια αλλη απ΄τη δουλεια που ομως εχει σχεση. Σου εχει ξανασυμβει να υπαρχει "αλλη γυναικα", εστω και στο πολυ παρασκηνιο, με καποιον απ' τους προηγουμενους; Αν πχ υπηρχε καμια πρωην που μαλλον δεν ειχε ξεπερασει η οποιοσδηποτε λανθανων τριγωνισμος γενικα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Ναι ξαναυπηρξε ο τριγωνισμος που λες....
    Με τον τύπο έχω πολύ ιδιαίτερη χημεία...ακουμπά πολλά θέματα μου.
    Και αυτό του σωτήρα ίσως...

Νομίζω δεν μπορώ να το αποφύγω για να λυσω τα θέματα μου πρέπει να το ζήσω να το αφήσω να με πάει κάνω λάθος;

Οκ ξαναβρέθηκαμε δηλαδή...

Banned
    οι αλλοι ειναι τοσο αρνητικοι επειδη αρνουνται πεισματικα να τον πλησιασουν και εχει ξενερωσει να τι δε καταλαβαινουν..

Senior Member
    Το θεμα του σωτηρα πως το βιωνεις γενικα;

Οσο για το τι κανεις τωρα κι εγω νομιζω οτι εισαι πολυ μεσα σ' αυτο στην παρουσα φαση. Παντως να ξερεις οτι αυτα τα θεματα (με επιφυλαξη παντα, αν και για εσωτερικευση μαλλον μιλαμε) συχνα εντεινονται ακριβως οταν λες οτι πας να βγαλεις ακρη η εστω να σημειωσεις καποια προοδο. Το οτι θα χειροτερεψει πριν καλυτερεψει δηλαδη ψιλοειναι κανονας, δυστυχως... Αν οντως εχεις θεμα με εσωτερικο αντικειμενο/σχαση κλπ, τοτε αυτο το κομματι του ψυχισμου σου εχει βαρεσει αυτονομηση και μαχεται για την επιβιωση του. Για αυτο δαγκωνει οσο το παλευεις. Θα βοηθουσε βεβαια αν εκανες παραλληλα ψυχοθεραπεια, γιατι φασεις/πισωγυρισματα σαν το τελευταιο ειναι πολυτιμο υλικο που μπορεις να φερεις στο θεραπευτη για να μπορεσετε να χτυπησετε το σιδερο οσο ειναι πυρωμενο, που λεει ο λογος.

Το βιώνω με το να θέλω να βοηθήσω τον άλλον να βγει από ένα πρόβλημα του, ίσως για να νιώσω σημαντική ίσως (και) επειδή θέλω να δώσω σε κάποιον άλλο για να νιώσω ολοκληρωμένη. Η και γιατί ίσως "σώζοντας" κάποιον περιμένω να σωθώ εγώ;;

Νομίζω ήδη έχω βουτήξει δεν ξέρω πως έγινε. Κατόρθωμα να αφηνεσαι μετά από τόσες απογοητεύσεις ε;;
    Τώρα λάθος η σωστό θα φανεί....

Senior Member
    Δηλαδη πως είχε κάνει την αρχική προσέγγιση;

Αρχικά και καλά με προσέγγισε φιλικά με το να με ρωτάει διαφορά για μένα κοιτώντας με βέβαια "ετσι''.
    Μετά έγινε χαμός...

Member
    το πρώτο άκυρο που θα του ρίξεις είναι αυτό που θα σου δείξει τον δρόμο,
    οι αμερικάνοι λένε ''fake it until you make it'' οπότε ίσως κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις για αρχή

Page 2 of 2 FirstFirst 12