Σας επηρεαζουν αυτά που ακουτε στην τηλεόραση; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    Εγώ έχω τρέλαθει μ αυτά που ακούω κ είναι και ανεξήγητα. Έχω απιστευτα νεύρα. Τώρα πάλι διάβασα γ αυτό το μοντέλο που ξαφνικά έπεσε κ πεθανε. Δεν αντέχω άλλο συνέχεια μου έρχεται στο μυαλό ότι ξαφνικά πέφτω κ κατάρρεω όταν κουράζομαι ειδικά κ ανεβάζω παλμους ζαλίζομαι τόσο πολύ λέω σίγουρα τώρα θα λιποθύμησω. Το πρωί φοβάμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν την αντέχω άλλο αυτή τη ζωή δεν μπορώ.

Junior Member
    Καλησπέρα, εννοείται πως επιρεάζεται κόσμος απο όλα αυτά που γίνονται με εμένα πρωτη απο όλους, εγω διαβαζα για καναρίνι που πέθανε που λεει ο λογος και στεναχωριόμουν πόσο μάλλον για ανθρωπους, αλλά τελικά αποφάσισα να μην βλέπω ειδήσεις γιατί μονο κακό μου έκαναν στην ψυχολογία, προσπαθησε να βλεπεις θετικά πραγματα να ακούς μουσική να συζητάς για θετικά πραγματα, επίσης σκεψου και πως παλιά παθαινε ο κόσμος πραγματα απλα δεν υπηρχε τηλεόραση και ιντερνετ για να μαθεις για τον Κινέζο που τον πλακωσε η γεφυρα και να φοβηθείς μετά, ηταν ολα σε μικρότερη κλίμακα. Στα λεω εγώ που εχω κρισεις πανικού και φοβίες για 1002 πραγματα, τα περισσοτερα ειναι θεμα μυαλού και πως τα βλέπεις αν επιλέγεις να βλεπεις τα θετικά θα εισαι και εσυ καλύτερα, δεν λεω να ζουμε σε γυάλα αλλα απο την στιγμη που καποιοι ανθρωποι επιρεαζομαστε περισσοτερο απο αλλους αν μπορούμε να μην τροφοδοτούμε τις φοβίες μας καλο θα μας κάνει στο τέλος. Επίσης θα δείς —διαβασεις κάτι κακό και μετά θα το επεξεργαστείς τοσες φορές στο μυαλό σου με το να το σκεφτεσαι συνέχεια που θα σου τρωει τη ζωη δεν αξιζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εεε, σε μια εκπομπη λεει για έναν νεαρό, που επαθε ανακοπη απο ανευρισμα. Το συμπτωμα του ηταν ότι ζαλιζοταν και είχε στεναχωρηθει και ανέβασε πιεση 25.
    Γενικά να ξέρεις δεν ειναι σπάνιο σε μικρές ηλικίες. Γι αυτό καλο θα ειναι να κάνεις τακτικα τα τσεκαπ σου για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο είτε τα ακους στη τηλεόραση είτε οχι. Παντα νομιζουμε οτι δε θα συμβεί σε μας μεγα λαθος.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Member
    σε τετοιες ηλικιες που αναφερει ο φιλος, 20-25 π.χ. φυσικά και είναι σπάνιο. Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε. Αν ήταν τόσο εύκολο θα είχε αφανιστεί ο μισός νεανικός πληθυσμός. Υπάρχουν επίσης περιστατικά που είναι από χρήση ουσιών και τα αναφέρουν ως καρδιακά, όπως π.χ. τις προάλλες ενός 20αρη που έπαιζε σε ταινίες της ντίσνεϋ. Φυσικά και πρέπει να κάνουμε τις εξετάσεις μας δια παν ενδεχόμενο. Αν όμως ήταν συχνό το φαινόμενο και ειδικά εδώ μέσα τόσα χρόνια με μέλη που αναφέρουν κρίσεις πανικού, ζαλάδες κλπ. και σε μικρές ηλικίες, θα είχε εξοντωθεί το μισο φορουμ. Φιλικά πάντα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by csath View Post
    σε τετοιες ηλικιες που αναφερει ο φιλος, 20-25 π.χ. φυσικά και είναι σπάνιο. Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε. Αν ήταν τόσο εύκολο θα είχε αφανιστεί ο μισός νεανικός πληθυσμός. Υπάρχουν επίσης περιστατικά που είναι από χρήση ουσιών και τα αναφέρουν ως καρδιακά, όπως π.χ. τις προάλλες ενός 20αρη που έπαιζε σε ταινίες της ντίσνεϋ. Φυσικά και πρέπει να κάνουμε τις εξετάσεις μας δια παν ενδεχόμενο. Αν όμως ήταν συχνό το φαινόμενο και ειδικά εδώ μέσα τόσα χρόνια με μέλη που αναφέρουν κρίσεις πανικού, ζαλάδες κλπ. και σε μικρές ηλικίες, θα είχε εξοντωθεί το μισο φορουμ. Φιλικά πάντα.
    Γνωρίζω ηδη δυο ατομα που έφυγαν απο καρδια σε ηλικία κάτω των 35.αρα σπάνιο δε μου ακούγεται μιας που δεν εχω και τοσο μεγαλο κυκλο

Member
    κι εμένα ένας συμφοιτητής μου είχε φύγει στα 21 από ανεύρυσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι 21αρηδες θα πάθουν ανεύρυσμα. Μπορεί να πάθει ο 1 στους 10. Και στην ιατρική πιθανότητες είναι, το λένε και οι ίδιοι οι γιατροί. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε τσεκαπ για να βλέπουμε που βρισκόμαστε σε κάθε περίπτωση, καθώς υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, κληρονομικότητα κλπ. Το ότι μπορεί να γνωρίζουμε 1-2 άτομα του περιβάλλοντός μας συγκαταλέγεται σε μικρό ποσοστό. Αυτά τα γράφουν οι στατιστικές, δεν τα λεω εγώ. Υπαρκτή μεν πιθανότητα, αλλά μικρή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by csath View Post
    κι εμένα ένας συμφοιτητής μου είχε φύγει στα 21 από ανεύρυσμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι 21αρηδες θα πάθουν ανεύρυσμα. Μπορεί να πάθει ο 1 στους 10. Και στην ιατρική πιθανότητες είναι, το λένε και οι ίδιοι οι γιατροί. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε τσεκαπ για να βλέπουμε που βρισκόμαστε σε κάθε περίπτωση, καθώς υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, κληρονομικότητα κλπ. Το ότι μπορεί να γνωρίζουμε 1-2 άτομα του περιβάλλοντός μας συγκαταλέγεται σε μικρό ποσοστό. Αυτά τα γράφουν οι στατιστικές, δεν τα λεω εγώ. Υπαρκτή μεν πιθανότητα, αλλά μικρή.
    Τι 1 στους 10 βρε, θα ήμασταν στα μπαλκόνια σε πανικό, χαλάρωσε :) 1 στους 100000 πες καλύτερα. Και πολλά έβαλα. Θα μας πεθάνεις βραδιάτικα και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία στα 35 [emoji14] ξεκινάνε τα αχ βαχ κριτσ κρατς.

Senior Member
    Μην κολλάτε στους αριθμούς μπορεινα συμβεί αυτο λεω. Πάντα λεμε μικρο ποσοστο δε θα τύχει σε μας και έχουν φύγει πολλοι νεοι ετσι. Κανετε ακριβώς αυτό που κράζω. Επειδή είναι μικρό το ποσοστό θεωρείται δυσκολο να συμβεί σε σας. Γιατί; συμβολαιο εχετε κάνει; να κανετε εξετάσεις. Η προληψη σώζει. Μεγαλα ποσοστα μικρα δεν εχει σημασία. Απο τη στιγμή που συμβαινουν με το να εισαι προσεκτικός μονο κατι θετικο θα βγει

Senior Member
    Καθολου , σκουπιδια ειναι ολα ........μα οοοολα ......

Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Μην κολλάτε στους αριθμούς μπορεινα συμβεί αυτο λεω. Πάντα λεμε μικρο ποσοστο δε θα τύχει σε μας και έχουν φύγει πολλοι νεοι ετσι. Κανετε ακριβώς αυτό που κράζω. Επειδή είναι μικρό το ποσοστό θεωρείται δυσκολο να συμβεί σε σας. Γιατί; συμβολαιο εχετε κάνει; να κανετε εξετάσεις. Η προληψη σώζει. Μεγαλα ποσοστα μικρα δεν εχει σημασία. Απο τη στιγμή που συμβαινουν με το να εισαι προσεκτικός μονο κατι θετικο θα βγει
    εννοείται πως η πρόληψη σώζει ανεξαρτήτως ποσοστών...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234