ερωτική επιθυμία πως?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

ερωτική επιθυμία πως το ζητάς?

Γειά σας παιδιά, ανοίγω αυτό το θέμα για να μάθω, πως θα λέγατε να "προχωρήσετε" την σχέση σας με το αγόρι σας/κορίτσι σας?
    Last edited by panos19; 22-04-2019 at 12:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    Γειά σας παιδιά, ανοίγω αυτό το θέμα για να μάθω, πως θα λέγατε να "προχωρήσετε" την σχέση σας με το αγόρι σας/κορίτσι σας?
    Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν κατάλαβα τη σχέση έχει ο τίτλος του θέματος με το θέμα σου ...
    Απ' τι κατάλαβα ρωτάς πώς θα έλεγα στο κορίτσι μου ότι θέλω να ολοκληρώσουμε..συνήθως δεν το λες ..
    γίνεται...
    Αλλά άμα δεν γίνει απλούστατα της λες ότι θέλω να ολοκληρώσουμε...η θέλω να κάνουμε σεξ..θέλω να γίνεις δική μου...απλά πράγματα

Senior Member
    αν διστάζει κάποιος/κάποια πως να το πει? αλλά και αν φοβάται ή δεν θέλει να ολοκληρώσετε? αλλά και μετά απο πόσο καιρό σχέσεις της/του προτείνω?
    τι άλλο τίτλο να έβαζα αυτός μου ήρθε

Senior Member
    Κάποια στιγμή που είστε σε φάση χαμουρέματος πας δυο κινήσεις παρακάτω και βλέπεις αν κι η άλλη ψήνεται ή αντιδράσει. Προσωπικά το θεωρώ πολύ ξενερωτικό να έρθει στο άσχετο ο άλλος να μου πει "Καιρός να κάνουμε σεξ" ας πούμε.

Senior Member
    μετά απο πόσο καιρό σχέσεις να γίνεται η κίνηση?αν τις το ζητήσω μήπως με περάσει για λυγουρη?
    αν με βλέπει σαν απλή σχέση και όχι για κάτι παραπάνω?

Senior Member
    Μου θυμίζεις κάτι γκόμενες που γουστάρουν πολύ τον άλλο, αλλά κρατιούνται να κάνουν κάτι μη τις περάσει για π..τάνες και καλά. Σεξ μετά το τρίτο ραντεβού ή μετά τον τρίτο μήνα ή μετά τα 30 χρόνια ξέρω κι εγώ. Αυτά είναι βλακείες. Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά τα πράγματα. Άστο να συμβεί φυσικά όταν το θέλετε κι οι δύο. Ούτε να της ζητήσεις ούτε να σου ζητήσει. Άστο απλά να συμβεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μου θυμίζεις κάτι γκόμενες που γουστάρουν πολύ τον άλλο, αλλά κρατιούνται να κάνουν κάτι μη τις περάσει για π..τάνες και καλά. Σεξ μετά το τρίτο ραντεβού ή μετά τον τρίτο μήνα ή μετά τα 30 χρόνια ξέρω κι εγώ. Αυτά είναι βλακείες. Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά τα πράγματα. Άστο να συμβεί φυσικά όταν το θέλετε κι οι δύο. Ούτε να της ζητήσεις ούτε να σου ζητήσει. Άστο απλά να συμβεί.
    δεν ξερω απο αυτα ειμαι πρωταρης
    και σε αυτο που λες δικιο εχεις δεν ξερεις πως θα το παρει καθεμια κοπελα,μην την περασει και ευκολη

Senior Member
    δεν ξερω απο αυτα ειμαι πρωταρης
    και σε αυτο που λες δικιο εχεις δεν ξερεις πως θα το παρει καθεμια κοπελα,μην την περασει και ευκολη
    Μην τα σκέφτεσαι αυτά...η Σόνια δίκιο έχει σε φάση χαμουρεματος κανείς κινήσεις...αρχίζεις και χουφτωνεις στα σημεία .βάζεις τα χέρια σου από μέσα..αν αντιδράσει δεν θέλει αν δεν αντίδραση αρχίζεις και τη γδυνεις....
    Τα υπόλοιπα μην τα σκέφτεσαι..ούτε σι άλλος άμα δεν θελει θα σε σταματησει ...ε τότες θα σταματήσεις..
    Αυτά..

Senior Member
    κάτσε να αρχίσω να μαθαίνω να φιλάω
    αν πάει να γίνει κατάσταση και τις πω "αν είναι σίγουρη να συνεχίσουμε για να μην το μετανιώσει" λέτε να με περάσει για βλακα?
    θέλω να είναι ρομαντικός,τριφερος μαζι της και να μην την φέρω σε δύσκολη θέση
    δεν είναι του στυλ μου να φιλιεμαι και να χουφτωνω έξω στους δρόμους και στις καφετέριες και να με βλέπουν όλοι, προτιμώ να είμαστε μονοι μας, το ξερω ότι θα με περάσετε για οπισθοδρομικο αλλα έτσι είμαι

Senior Member
    κάτσε να αρχίσω να μαθαίνω να φιλάω
    αν πάει να γίνει κατάσταση και τις πω "αν είναι σίγουρη να συνεχίσουμε για να μην το μετανιώσει" λέτε να με περάσει για βλακα?
    θέλω να είναι ρομαντικός,τριφερος μαζι της και να μην την φέρω σε δύσκολη θέση
    δεν είναι του στυλ μου να φιλιεμαι και να χουφτωνω έξω στους δρόμους και στις καφετέριες και να με βλέπουν όλοι, προτιμώ να είμαστε μονοι μας, το ξερω ότι θα με περάσετε για οπισθοδρομικο αλλα έτσι είμαι
    Μα μιλάμε να είστε μόνοι εννοείται...όχι να κάνετε δημόσια προβολή ...
    Αυτή η ερώτηση μια ζωή μου δενόταν βλακωδης ..
    Είσαι σίγουρη??θέλεις σίγουρα??μην το μετανιώσεις??
    Τη βλακείες ερωτήσεις..αν δεν είναι σίγουρη θα στο δείξει η αν δεν θέλει....μην προβληματιζεσαι με τέτοια.
    Αν θέλεις να είσαι ρομαντικός να είσαι..απλά εμένα μου φενονται βλακωδεις αυτές οι ερωτήσεις..

Senior Member
    βλέπω πολλούς και στο δρόμο και όταν ήμουν στο σχολείο τους έβλεπα να φιλιούνται, αυτό δεν μου αρέσει
    εγώ να μην κάνω την κινήσει να τις πω?, μπορεί να το κάνει για αντίδραση και να μην είναι εκεί αλλά να σκεφτόταν κάποιον άλλον και να μου πει τίποτα στο τέλος ότι το μετάνιωσε

αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε καμιά συμβουλή για την ""πρώτη φορά"" να είμαι έτοιμος?
    αν είναι one night stand θα αλλάξει αν τον/την σύντροφό τον ξέρεις?υπάρχει συναίσθημα?

Senior Member
    Βρε Πάνο ... βρε Πάνο. :D

Πριν γράψω ο,τιδήποτε θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Έχεις κάποιο κορίτσι ή αγόρι και θέλεις να πειραματιστείς, ή μας βάζεις να ξαναγράψουμε την Encyclopédie του Diderot; :P

Senior Member
    Όχι δεν έχω κορίτσι, αλλά όταν θα έρθει εκείνη την στιγμή να ξέρω πως να αντιδρασω
    και δεν είμαι ομοφυλόφιλος αλλά θα ήθελα και την γνώμη των γυναικών για να μας πουν
    υγ για αυτό γράφω τον/την σύντροφο

Senior Member
    Όχι δεν έχω κορίτσι, αλλά όταν θα έρθει εκείνη την στιγμή να ξέρω πως να αντιδρασω
    και δεν είμαι ομοφυλόφιλος αλλά θα ήθελα και την γνώμη των γυναικών για να μας πουν
    υγ για αυτό γράφω τον/την σύντροφο
    Και εγώ νόμιζα ότι είχες ήδη κορίτσι και αγχώνεσαι..
    Πιάσε πρώτα κορίτσι και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους..δεν γίνονται πρόγραμματα πάνω σε αυτά..όπως νιώθει το ζευγάρι είναι ...
    Και που ξέρεις???μπορει να πιάσεις κορίτσι και να κάνει εκείνη την πρώτη κινήσει για να σε φιληση.δεν το ξέρεις αυτό... γι'αυτό σου λέω ..πιάσε πρώτα κορίτσι και άσε τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους..

Senior Member
    φαντάσου τώρα που δεν έχω και κορίτσι και αγχώνομαι
    αν είναι να τις δώσω κάποιο φιλι στο μάγουλο ή να τις πιάσω το χέρι τι λέτε?
    οι ταινιες πορνο βοηθάνε ώστε να περνω ίδιες για στάσεις?

Page 1 of 3 123 LastLast