Άγχος - φοβίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    πόσο καιρό έχεις που έφυγες από τους γονείς σου?
    Εγώ όταν έφυγα από το σπίτι τους, μάζεψα ρούχα χύμα σε ένα σακβουαγιαζ , έβαλα κάποια απαραίτητα σε μια τσάντα πλάτης και μια σακούλα μάρκετ και έφυγα. Λίγους μήνες μετά , ήμασταν σε θέση να μιλάμε μεταξύ μας και πήρα ότι άλλο είχα αφήσει
    Έφυγα τον Νοέμβριο του 18. Με έδιωξε η μάνα μου μέσα στον τσακωμό την ένταση. Ότι βρήκα πήρα πρόλαβα τα έβαλα μέσα στην βαλίτσα και έφυγα. Εχω αφήσει και άλλα πράγματα που δεν χωρούσαν. Δεν με αναζητησαν ποτέ ούτε ο αδερφός μου.

Senior Member
    Ημιαπασχόληση δεν μπορείς να ξαναβρείς; Ή έστω κανένα μεροκάμματο εδώ κι εκεί για αρχή; Να ξέρεις καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, μην απορρίπτεις ευκαιρίες να βγάλεις έστω κι ένα χαρτζιλίκι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο. Από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό... Τι σχέδια έχεις για το μέλλον αυτή τη στιγμή, είτε μικρά είτε μεγαλύτερα;

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ημιαπασχόληση δεν μπορείς να ξαναβρείς; Ή έστω κανένα μεροκάμματο εδώ κι εκεί για αρχή; Να ξέρεις καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, μην απορρίπτεις ευκαιρίες να βγάλεις έστω κι ένα χαρτζιλίκι μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο. Από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό... Τι σχέδια έχεις για το μέλλον αυτή τη στιγμή, είτε μικρά είτε μεγαλύτερα;
    Η αλήθεια είναι μου φέρατε γούρι και ξεκιναω δουλειά σε ένα καφέ. Να είμαι καλά θέλω ψυχικά σωματικά να φύγει η θλίψη ο πόνος. Να δεχτώ τα πράγματα όπως είναι και να προχωρήσω. Με τρομάζει που είμαι μόνη μου δεν έχω την οικογένεια μου αλλά αυτή με έδιωξε. Οπότε ξανά έρθουν θετικά γεγονότα γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ.

Quote Originally Posted by enya12 View Post
    Πόσο θα με στηρίζει οικονομικά από την στιγμή που ψάχνω δουλειά δεν θέλω δεν έχω μάθει έτσι. Δεν ήταν βοηθητικό αλλά όταν αφήνεις τα πράγματα σου εκεί και δεν έχεις πρόσβαση να τα πάρεις και γενικά δεν φύτρωσα κάπου μεγάλωσα σε ένα σπίτι με αναμνήσεις καλές και κακές.
    Σου ευχομαι καλή αρχή στην νεα δουλειά σου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by enya12 View Post
    Η αλήθεια είναι μου φέρατε γούρι και ξεκιναω δουλειά σε ένα καφέ. Να είμαι καλά θέλω ψυχικά σωματικά να φύγει η θλίψη ο πόνος. Να δεχτώ τα πράγματα όπως είναι και να προχωρήσω. Με τρομάζει που είμαι μόνη μου δεν έχω την οικογένεια μου αλλά αυτή με έδιωξε. Οπότε ξανά έρθουν θετικά γεγονότα γιατί έχω περάσει πολύ δύσκολα και έχω ταλαιπωρηθεί πολύ.
    να και τα ευχάριστα νέα!
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Page 2 of 2 FirstFirst 12