Results 31 to 45 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
24-04-2019, 02:36 #31
Αν με θέλει στη ζωή του αλλά όχι σαν κοπέλα του και δεν νιώθει κάτι γιατί με αγκαλιάζει και γιατί θέλει να με μυρίζει και να με φιλάει; Δηλαδή τι ακριβώς δείχνει αυτό;
- 24-04-2019, 02:46 #32
Κοιτα δεν πιστεύω ότι του είμαι αδιάφορη και κάθεται ακόμη και ασχολείται μαζί μου.. άλλωστε ο ίδιος μου είπε ότι πέρα από έλξη νιώθει και αγάπη τώρα γιατί τα αλλα που λέει είναι του Κουτρούλης ο γάμος δεν ξέρω. Αλλά το πως κρίνεις τη συνπεριφορα του μου δείχνει το πως σκέφτεται ένας άντρας και μπορεί να χετε δίκιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ταιριάζουμε σε έναν τομέα αλλά σε αρκετούς και αν όντως ισχύει και για εκείνον δεν θα το αψηφήσει. Έγραψα το ποστ όχι μόνο για να το βγάλω από μέσα μου, καθώς σε φίλους μου δεν θέλω ακόμη να το πω, αλλά και να χω μια αντρική ματια
24-04-2019, 02:51 #33
κατι σαν αυτο διχνει..
το νοημα της ζωης ειναι να βρεις που εχεις ταλεντο και να το χαρισεις παμπλο πικασο.
μαλον δεν εχει αποφασισει οτιδηποτε του αρκει... μαλον θελει να σε ευχαριστησει που τον πλησιαζεις αλλα ειναι ολιγον σε συγχιση και πηγαινει καπως περιεργα το να βαζεις τους αλλους σε προταιρεοτητα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ηρεμισεις αυτος που λεει εγω εγω εγω συνεχεια ειναι εκνευρισμενος συνηθως
24-04-2019, 02:58 #34
24-04-2019, 03:07 #35
Συμφωνώ και δεν αποφασίζει εύκολα αυτός που δεν θέλει πολύ υποθέτω
24-04-2019, 03:09 #36
για να παρει καπιος τη σωστη αποφαση πρεπει να κατανοησει τη φυση του το γιατι ειναι φτιαγμενος τα συναισθηματα συχνα τον εμποδιζουν να σκεφτει σωστα η σωστη σκεψη τι λεει οταν καποιον τον ευχαριστεις θα σε θυμαται ειδικα αν αυτο του ειναι και πρωτοφανες
24-04-2019, 03:16 #37
Το ότι μπορεί να με θυμάται δεν μου λέει τίποτα να μαι ειλικρινής. Μπορεί να δικαιώνει λίγο τον εγωισμο μου αλλά εφόσον αυτό που καταλήξει δεν είναι σχέση δεν με νοιάζει αν θα με θυμάται. Και να τον αφησω να κάνει το κομμάτι του με άλλες για να καταλάβει ότι δεν είναι η φύση του για κάτι αλλά και μετά να το μετανιώσει γυρνώντας πίσω δεν μου λέει κάτι και δεν πρόκειται να τον δεχτώ τότε. Γιατί θα τα χει πετάξει όλα στα σκουπίδια όσα ζήσαμε αυτά τα δυο χρονια. Όταν καίει η πατάτα έχει σημασία πως πορεύεσαι
24-04-2019, 03:18 #38
Ναι, μπορεί και αυτό. Καταλαβαίνω ότι πιστεύεις πως δεν υπάρχει ελπίδα και ίσως πρέπει να το κάνω και γω για να μην βρεθώ μια ακόμη φορά προ εκπλήξεων
24-04-2019, 03:21 #39
λοιπον εγω κατεληξα σε ενα τελευταιοο συμπερασμα.Θα στο πω γιατι πρεπει να φυγω.
Κατεληξα στο οτι, σε αγαπαει σαν ανθρωπο ομως , του εχουν περασει τα συναισθηματα ερωτα, και προσπαθει να κρατησει επαφη μαζι σου και δεν ξερει αν θα σε χωρισει, γιατι δεν εχει πολλους φιλους και ανθρωπους γυρω του, φοβαται μην νιωσει μονος, η μην τελικα εχει καταλαβει λαθος αυτα που νιωθει..
Οσο για τις αγκαλιες και αυτα που λες, ολοι τα εχουμε κανει και χωρις να ειμαστε ερωτευμενοι, γιατι καπου αποσκοπουσαμε, αλλος για να εχει καβατζα μια κοπελα, αλλος για να κανει σεξ, αλλος γιατι δεν εβρισκε κατι καλυτεροο και πολλα...Εφοσον σε ηθελε εστω και λιγο ποτε δεν θα σου ελεγε να παει με αλλες κοπελες, μιλάμε για ατομο που εχει εστω λιγη σοβαροφανεια πανω του.
24-04-2019, 03:24 #40
Για το αν έχει σοβαροφάνεια κρατα μικρό καλάθι. Σε ευχαριστώ.
24-04-2019, 03:35 #41
στη θεωρεια και τα λογια ολοι ξερουν τα παντα στη πραξη ομως οταν καποιος επιθυμει κατι και εσυ τον καλυπτεις ετσι τον κατακτας η ομορφια δε σε κανει πιο ικανο ουτε πιο εξυπνο
24-04-2019, 03:44 #42
ο έλεγχος τον τελευταίο καιρό τον καταπίεζε και μάλλον τον έκανε να μην είναι πλέον καλυμμένος. Αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς
24-04-2019, 03:46 #43
Ότι στην πράξη ζυγίζοντας τα θα αλλάξει γνώμη;
24-04-2019, 09:45 #44
Καταρχάς είναι η πρώτη σας σχέση. Με έρωτα και συναίσθημα. Που σημαίνει πως αν πραγματικά δεν έχει τελειώσει μαζί σου, δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Νομίζω ότι έχει αισθήματα για σένα, όπως κι εσύ. Γι' αυτό και ενώ χωρίσατε θέλει να σε αγγίζει, να σε φιλάει. Δε νομίζω να έγινε τόσο κωλόπαιδο ξαφνικά και να σε κοροϊδεύει. Επίσης δε νομίζω ότι το κάνει για να κάνει σεξ μαζί σου. Αυτό το βρίσκει και αλλού αν θέλει. Επίσης δε νομίζω ότι σε θέλει να σαι η γυναίκα της ζωής του αλλά να πηγαίνει και με άλλες.
Πιστεύω ότι απλά του έχει μπει η σκέψη αν θα έχει εμπειρίες και με άλλες γυναίκες. Γιατί όπως και να χει μια σχέση με έναν άντρα ή μια γυναίκα σε όλη σου τη ζωή δεν είναι πλέον ότι πιο αντιπροσωπευτικό από το άλλο φύλο. Απλά έχει τόσο δυνατά συναισθήματα για σενα που δεν μπορεί και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Γι' αυτό σου είπε αυτό το δεν τρέχει κάτι το να το κάνουμε και με άλλους και πως σημασία έχει τι αισθανόμαστε. Αν τον αγαπάς μπορείς να τον βοηθήσεις και να το ξεπεράσετε αν και αργά ή γρήγορα είτε εκείνος είτε εσύ θα ξανακάνετε αυτές τις σκέψεις περί εμπειριών επειδή είστε μόνο 21 και οι προκλήσεις εκεί έξω παρά πολλές.
24-04-2019, 09:49 #45
αααχ
αδικα παιδευεσαι κοριτσακι..
σε καμια συγχιση δεν βρισκεται. απλα σου λεει παπαριες καμαρωτες για να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα και να στο παιξει μυστηριος γκομενος.
ΦΥΣΙΚΑ και τον νοιαζει να πας με αλλον! απλα νοιωθει τοσο σιγουρος για σενα, επειδη σε βλεπει ερωτευμενη και να περιμενεις ενα νευμα του, που στο λεει ΨΕΜΑΤΑ γιατι πιστευει οτι δεν προκειται να πας, και γιατι δεν τον παιρνει να σου πει την αληθεια, που ειναι οτι θελει να πηδηξει κι αλλες, χωρις να εχει ελεγχο, χωρις να πηδιεσαι εσυ, και χωρις να σε χασει.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
εχει και αισθηματα για σενα, και ποθο. εκει που μπερδευεσαι ειναι στο οτι ΝΑΙ, μπορει να τα εχει ολα αυτα και να θελει να πηδηξει και καμια αλλη.
ερωτευμενος, δεν ξερω αν ειναι. εχει καμια σημασια ομως;
αυτος θελει να αποκτησει εμπειριες. εσενα δεν σε αφηνει να φυγεις γιατι εχει αισθηματα και γιατι δεν ξερει αν θα βρει καμια καλυτερη. να πηδηξει θελει, οχι να αγαπησει. στην πορεια ομως μπορει να ερωτευτει αλλην.
εσυ , αυτα εχε στο μυαλο σου και δες τι θα κανεις.
εχεις καμια ορεξη να τσιλιμπουρδιζει το αγορι σου για να βρει να πηδηξει κι ε συ να τον περιμενεις στο σπιτι να κοιμηθειτε;;;;
διοτι, υποθετω οτι αν ηθελες να πηδηχτεις κι εσυ, απλα θα εψαχνες αλλον. δεν θα περιμενες τον πασα.
οι ανασφαλειες του λοιπον, ΔΕΝ ειναι το πως θα του φερθεις οπως νομιζεις.
η ανασφαλεια του ειναι οτι αν σου πει την καθαρη αληθεια θα φυγεις και δεν ξερει αν θα βρει αλλην...