Results 76 to 90 of 138
Thread: Δεν ξέρω τί νιώθει
-
24-04-2019, 16:42 #76
Και τον αμφισβητούσα, χωρίς πατήματα τις περισσότερες φορές, τον έκανα 2-3 φορές να νιώσει υπόλογος και οριζόταν ότι δεν είχε κάνει κάτι και ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να με προδώσει και ήταν αλήθεια. Είχα δικές μου ανασφάλειες να λύσω λόγω μιας προηγούμενης σχέσης που δεν προχώρησε και αν και έμεινε πλατωνική με πλήγωσε. Μόνο που μπορεί να κοίταγε τριγύρω στην τάξη με τρελαίνει και δε νομίζω να το κανε για να βρει κοπέλα. Τον πλήγωσα και με μια χαζή αφορμή που κάποια νόμισε ότι της την είχε πέσει(αλλά δεν ισχυε καθώς περαν του ότι δεν του άρεσε αυτή απλώς το είχε παρεξηγήσει και όπως φάνηκε Εμ τελει παρεξηγούμε τους πάντες και όχι μόνο το αγόρι μου) ήρθε η χαριστική βολή. Έγινα πολύ ελεγκτική με αποτέλεσμα να περνάμε κρίση τελευταία όμως το πάθος του για μένα δεν είχε χαθεί καθώς περαν του ορι το λέει και ο ίδιος το βλέπω κι εγώ, πριν μου φωνάξει και τσακωθούμε και πει τα περί χωρισμού την προηγούμενη νύχτα είχαμε κοιμηθεί αγκαλιά και ενώ είχαμε κάνει σεξ και ετοιμαζόμουν να φύγω χαμογέλασε και με πήρε αγκαλιά λέγοντας πως περνάει δύσκολη φάση και η αγκαλιά μου είναι αυτή που τον ηρεμεί , οπότε κοιμηθηκαμε μαζί. Την άλλη μερα είχε νεύρα για άσχετο λόγο, μου φώναξε και είπε για χωρισμό χωρίς να λέει για άλλες τότε. Αυτά μου τα πε 10 μέρες, δηλ τη Δευτέρα αυτή που βγηκαμε
- 24-04-2019, 16:48 #77
Σε αυτές τις δέκα μέρες δεν ξέρω τι μεσολάβησε και άρχισε να μιλάει για άλλη θεωρία σχέσης. Ίσως ότι γενικά δεν με εμπιστευετε τον φοβίζει ότι αν είμαστε μαζί δεν θα μπορέσω να αποβαλω αυτό και να μαστε όπως πρώτα; Ίσως δεν είναι τίποτα τέτοιο και όπως λέτε όλοι έτυχε να του δημιουργηθεί η ανάγκη να έχει εμπειρίες και ως αναποφάσιστος στα πάντα και στο θέμα μας δυσκολεύεται να δει τι τελικά έχει Μαγκί και θέλει να ρισκάρει.. είναι μπερδεμένο γι αυτό με ταλαιπωρεί και νιώθω τύψεις γιατί όντως προκάλεσα ζήτημα από το πουθενά
24-04-2019, 16:53 #78Miliva21GuestΣε μια σχέση είναι λογικό να γίνονται λάθη και από τις δύο μεριές δεν είμαστε τέλειοι ούτε ρομποτακια.....
Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς η σχέση σου ούτε τι έχετε ζήσει ούτε πως ήσασταν και πως είστε .....γράφω ανάλογα με αυτά που λες....
Και πάλι όμως ότι και να έγινε πως έφτασε στο σημείο να σου λέει ότι θέλει να πηγαίνει με άλλες και ότι δεν θα τον πείραζε και εσύ να κάνεις κάτι με άλλον και ότι θέλει να ζήσει;;
Τα λάθη μπορεί να κάνουν κακο σε μια σχέση αλλα μας κάνουν καλό αν τα θυμόσαστε και δεν τα επαναλαμβανουμε....
Επειδή όλο είναι πρόσφατο Άστον να δεις τι θα γίνει ....δωσε του χρόνο και δωσε χρόνο στον εαυτό σου
24-04-2019, 17:04 #79
Ισχυρίζεται πως πάντα αυτό πίστευε για τις σχέσεις γι αυτό ελπίζω μήπως αυτή η ανάγκη δεν υφίσταται όταν είμαστε καλά καθώς αν ξερει τι του γίνεται και λέει αλήθεια τότε σημαίνει ότι όταν περνάει όμορφα μαζί μου αυτή η ανασφάλεια δεν του χτυπάει καμπανάκι. Μπορεί και όχι. Είναι αυτό που σκέφτομαι μήπως δηλ επηρεάστηκε από το άσχημο κλίμα του τελευταίου καιρού και του βγήκε αυτό. Επίσης κάποιος γνωστός του επιδίδεται σε τέτοιες σχέσεις και σκέφτομαι μήπως παίζει και αυτό ρόλο. Ο χρόνος που ζητάει μπορεί πέρα από τους λόγους που αναφέρατε όλοι σας (και μάλλον το πιο πιθανό είναι να ισχύουν αυτοί) πως εξετάζει αν μπορεί να με εμπιστευτεί να μαστε αποκλειστικά μαζί χωρίς να κάνω τα ίδια και άρα να μαστε ευτυχισμένοι νιώθοντας ότι δεν του λείπει κάτι όντας πλήρης χωρίς να του μπαίνουν οι ιδέες. Γιατί είπε πως δεν είναι απόλυτος σε αυτό με τις σχέσεις και στο μοντέλο που προτείνει γι αυτό και εξ αρχής μπήκε μαζί μου σε κάτι τέτοιο και όπως είπε δεν περίμενε να νιώσει τόσο δυνατά πράγματα.
Θα κάνω αυτό που λες, θα αφησω χρόνο που άλλωστε και ζήτησε και θα πάρω την ευκαιρία να σκεφτώ και εγώ. Και όταν απαντήσει αν είναι ναι βλέποντας και κάνοντας το τότε. Αν είναι όχι δεν θα προσπαθήσω να του αλλάξω γνώμη, αυτό το πήρα απόφαση! Θα φύγω και θα κόψω κάθε επαφή ναζί του
24-04-2019, 17:34 #80
Καλησπέρα Ράνια,
Προφανώς και είσαι πολύ νέα ακόμα και δεν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου. Μάλλον δηλαδή παρασύρεσαι από αυτά.
Οι ισχυρισμοί του συντρόφου σου ανήκουν στην κατηγορία της αοριστολογίας/αερολογίας. Για να μην πω δηλαδή πως μάλλον ανήκουν στην κατηγορία της μπουρδολογίας....
Δεν ξέρω, ίσως να είναι έτσι η γυναικεία φύση. Να αναλύετε τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό. Δεν νομίζω όμως ότι σε βοηθά κάτι τέτοιο ώστε να πάρεις αποφάσεις.
Τι θέλω να πω;
Δεν σε βλέπω πρόθυμη να δεις τα γεγονότα απαγκιστρωμένη από συναισθήματα και να τα κρίνεις με βάση τη λογική.
Επέτρεψε μου να σου πω ότι στην ουσία η σχέση σας είναι μια νεανική περιπέτεια. Αν σε αυτή την ηλικία δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε την κοινή σας πορεία, τι θα γίνει όταν σε λίγα χρόνια θα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα;
Βάλε για λίγο τα συναισθήματα σου στην άκρη και προσπάθησε με λογική να απαντήσεις στα ακόλουθα ερωτήματα.
Είσαι ευχαριστημένη από αυτή τη σχέση σε όλα τα επίπεδα;
Μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε αυτή τη σχέση σε πέντε χρόνια από τώρα και πως ακριβώς το φαντάζεσαι να είναι στην πράξη;
Σε μια δυσκολία - πίστεψε με η ζωή έχει πολλές (επαγγελματικά, οικονομικά, θέματα υγείας) - ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα ήταν σε θέση να σου παρέχει στήριξη; (Προσωπικά αμφιβάλω ότι είναι ικανός να διαχειριστεί ακόμα και τον χωρισμό σας, εάν τον εγκαταλείψεις, πόσο μάλλον να σου σταθεί σε μια δυσκολία)
Αλήθεια, ποιος είναι ο ορισμός που δίνεις εσύ η ίδια στη σχέση; Τι είναι για σένα μια σχέση; (Είναι πολύ σημαντικό να απαντήσεις ειλικρινά σε αυτή την ερώτηση. Τότε μόνο θα καταλάβεις ότι δεν έχεις σχέση στην πραγματικότητα και πρέπει να προχωρήσεις μπροστά)
Σε περίπτωση που (κακώς κατά τη γνώμη μου) αποφασίσεις να του δίνεις χρόνο και χώρο ώστε να παίζει αυτό το ηλίθιο παιχνίδι μαζί σου, έχεις αποφασίσει να ορίσεις ένα χρονικό όριο/deadline; Πόσο θα είναι αυτό; Μια εβδομάδα; Ένας μήνας; Ένας χρόνος; Μια ζωή μήπως;
Κορίτσι μου καλό.
Μετά από τη πρώτη σου σχέση και ανεξάρτητα από τη δική του γνώμη, πρέπει να καταλάβεις ότι ήρθε η ώρα για να βιώσεις και τον πρώτο σου χωρισμό. Πραγματικό χωρισμό!!! Όταν λέμε τέλος, να είναι τέλος!!!
Αυτός μπορεί να σκέφτεται και να συμπεριφέρεται με όποιο τρόπο θέλει. Δεν ευθύνεσαι εσύ που δεν μπορεί να σου δώσει πλέον αυτό που έχεις ανάγκη. Μην πέφτεις στην παγίδα να ερμηνεύεις τη συμπεριφορά του. Είναι ανώφελο.
Είσαι σε μια πολύ όμορφη ηλικία. Ζήσε την ανέμελα γιατί θα περάσει εξαιρετικά γρήγορα.
Προχώρησε τη ζωή σου χωρίς αυτόν, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι βαρίδιο για σένα και ουδόλως είναι σχέση."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
24-04-2019, 17:42 #81
και αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας οτι πραγματικα για μενα υπαρχει το ασπρο η μαυρο ολα τα υπολυπα δε τα πιστευω και να τα πω και το ασπρο η μαυρο σημαινει οτι περιμενω ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ απο τον αλλο αν θελει να τον παρω στα σοβαρα αν ειναι να αρχισουν οι διαπραγματευσεις αν εκανες το ενα θα σε δεχομουν κλπκλπκλπ εγω θα λεω οτι μου κατεβει και θα αδιαφορω η συμπεριφορα μου καθρεφτιζει τη συμπεριφορα των αλλων και οχι αυτη που νομιζουν οτι εχαψα αλλα αυτη που πραγματι ξερω οτι εχουν αρα το ναι θα καταληξει σε ναι το δε ξερω σε δεξω και το οχι σε οχι η αγαπη σε αγαπη και το μισος σε μισος
24-04-2019, 17:51 #82
24-04-2019, 18:01 #83
Δε νιώθω τη σχέση αυτή ως νεανική περιπέτεια. Δε συμφωνώ στο πότε είναι γραφτό να γνωρίσεις κάποιον που ταιριαζεις. Μπορεί να ναι η πρώτη μας σχέση. Αλλά ποτέ δεν είχα συναντήσει έναν άνθρωπο που να χει όλα όσα θέλω. Μια σχέση για μένα σημαίνει αγάπη, αφοσίωση, πάθος, σεβασμός, θαυμασμός, επικοινωνία, ενδιαφέροντα. Το ότι η σχέση δεν είναι μια ευθεία γραμμή και έχει σκαμπανεβάσματα για μένα είναι φυσιολογικό. Όμως δεν σημαίνει ότι δεν τρομάζει έναν άνθρωπο που χει βιώσει δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις και έχει θέμα εμπιστοσύνης την οποία νιώθει ότι πρόδωσα καθώς τελευταία είχα γίνει καταπιεστική και ελεγκτική. Ναι, θα ήθελα (εφόσον η σχέση είναι στο πλαίσιο που ήταν και πριν όσο αφορά την αφοσίωση) να ναι ο άνθρωπος που θα μαι μαζί μετά από 2 και 5 χρονια. Δεν είναι μόνο τι συναισθήματα έχω ή ότι πιστεύω ότι ταιριάζουμε. Όταν νιώθει σίγουρος για τον άλλον ανοίγεται και γίνεται ο πιο υποστηρικτικός και τρυφερός άνθρωπος. Ακόμη και το ότι είναι τόσο πληγωμένος και έχει ζήσει σε περιβάλλον που ένιωθε παραγκωνισμένος και λιγος από τον πατέρα του με κάνει να θέλω να προσπαθήσω παραπάνω γι αυτό το άτομο. Δεν ξέρω αν έχει καταλήξει τι θέλει να κάνει στη ζωή του ή γιατί τα λέει αυτά. Ο χρόνος που ζήτησε είναι μόνο λίγες μέρες, το πολύ μια βδομάδα. Την στιγμή εκείνη ήμουν τόσο μπερδεμένη και σοκαρισμένη που δεν το σκέφτηκα παραπάνω και του είπα εντάξει. Βλέπω ότι καταστρέφει πράγματα που αγαπάει, άσχετα με εμένα, όπως φιλίες χρόνων για ένα τίποτα γιατί λέει πλέον την είδε ότι δεν χρειάζεται να τα αναλύει τόσο. Ξέρω ότι τους νοιαζετε αυτούς και έτσι όπως πάει , αν η τωρινή συμπεριφορά του είναι λόγω κρίσης με τον εαυτό του, θα το μετανιώσει και θα μείνει με συο ανθρώπους. Νιώθω ότι με έχει ανάγκη. Γι αυτό τα αναλύω όλα, με έναν άνθρωπο που αγαπώ ακόμη και απ ότι λέει έχει αισθήματα και τον ελκύω ακόμη, γιατί να μην είμαι 100% σίγουρη; Εξάλλου ξεκαθάρισα τι θέλω και ζήτησε χρόνο. Δεν είναι ότι κάνω τα στραβά μάτια ή ότι συμβιβάζομαι. Να τον αναλύω και γιατί φέρεται έτσι και γιατί τα κάνει όντως δεν έχει νόημα και οι υποθέσεις είναι άπειρες και η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει από αυτά που συζητάμε. Ξέρω ότι αν πει όχι δεν πρόκειται να προσπαθήσω άλλο αλλά θα μου λείπει πολύ το ο,τι είχαμε και ίσως θα μπορούσε να εξελιχθεί αλλά δεν το διαπιστώσαμε στην πράξη. Αν πει ναι δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά θα προσπαθήσω να μαι συνεπης στο ότι νιώθω τώρα και μετά από μια βδομάδα και στο αν μπορώ να πάρω και να δώσω αυτά που χρειάζονται για να μαστε μαζί ευτυχισμένοι. Αν δω ότι το γυαλί δεν ξανά κολλάει ή ότι δεν υπάρχει κάποια συνθήκη δεν θα τον δεχτώ μόνο και μόνο επειδή έχω αισθήματα ακόμη. Αλλά για το τι πραγματικά πιστεύει και τι κρύβεται πίσω από τη μπουρδολογία και το τι θέλει από τη ζωή του και από μένα του θα το μάθω, αν το μάθω ποτέ, από τον ίδιο. Ως τότε μάλλον η πολλή ανάλυση με παρηγορεί και ασυνείδητα με προετοιμάζει ώστε να δω το κακό σενάριο πιο ψύχραιμα
24-04-2019, 18:02 #84
δε ξερω ποιος σου ειπε να κανεις παραθεσεις συνεχως σε οτι γραφω η μαλον ξερω ασχετα αν κανω οτι δε καταλαβαινω αλλα να σου πω η διαβασει καποιος τι λεω η οχι για μενα το ιδιο κανει
24-04-2019, 18:14 #85
. Αλλά για το τι πραγματικά πιστεύει και τι κρύβεται πίσω από τη μπουρδολογία και το τι θέλει από τη ζωή του και από μένα του θα το μάθω,
κανει κατι αντιστοιχο με το σκεπτικο μου
φιλια δεν ειναι να λες στον αλλον λογια (κομπολογια) επειδη δε ξερει πιος εισαι φιλια ειναι να αποδεχεται οτι του λες οχι οτι ΝΟΜΙΖΕΙ οτι εισαι
24-04-2019, 18:22 #86
Οποτε εφόσον πιστεύω συο μάλλον της σχέσης και ότι μας ταξίαρχο σχέση αφοσίωσης θα πιστέψει και αυτός, εάν το πω και το πιστεύω πραγματικά? Και ότι εγώ είμαι ερωτευμένη ακόμα το οποία πιστεύω και εκπέμπω απόλυτα σημαίνει ότι είναι και αυτός?
Δηλαδή προσέγγιση του τύπου ότι εκπεμπεις παίρνεις?
24-04-2019, 18:25 #87
Καθώς μιλάς με αποδοχή των λεγόμενων του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας τα οποία αντακλουν στο τι πιστεύουμε εμείς καθώς δεχόμαστε αυτό που πραγματικά λέει και πιστεύει ο άλλος και όχι στο τι νομίζει. Πολύ φιλοσοφικό αλλά είναι μια πλευρά αυτό που θέτεις γενικότερα για την επικοινωνία των ανθρώπων, το χω ξανακούσει σαν προσέγγιση. Όπως και να χει σε ευχαριστώ που απαντάς στο πρόβλημα που έχω και διέθεσες το χρόνο σου
24-04-2019, 18:27 #88
24-04-2019, 18:34 #89
η πραγματικη αληθεια ειναι το κενο γιατι ο δρομος αυτος που ακολουθησε ο ανθρωπος ηταν ο δρομος της αρνησης του παραδεισου αρα αυτος που εχει στο μυαλο του το τελειο θα ηταν κενος γιατι η ζωη αυτη ειναι μηδενιστικη και ο σκοπος της η μερα να ακυρωνεται απο τη νυχτα και η νυχτα να ακυρωνεται απο τη μερα
24-04-2019, 19:03 #90
Λοιπόν κορίτσι,
Τέλεια σχέση δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Δεν γίνεται να βρούμε έναν άνθρωπο που να τα έχει όλα. Εμείς πλάθουμε στο μυαλό μας τον άλλο ως ένα ον που ταιριάζει τέλεια στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις μας. Ακόμα όμως και αν όντως υπάρχει το τέλειο, κανένας δεν μας εγγυάται ότι αυτό θα διαρκέσει.
Και ναι καλή μου, σχέση σημαίνει και έλεγχος. Αν έχω σχέση μαζί σου και νοιώσω ότι ο έλεγχος σου με πνίγει και μου προκαλεί δυσφορία, θα σου το πω ώστε να το συζητήσουμε και να το επιλύσουμε. Δεν θα σε παιδεύω με αυτό τον επιεικώς ανώριμο τρόπο.
Αν ο σύντροφός σου έχει προβλήματα, ας ζητήσει βοήθεια ψυχολόγου. Δεν είσαι εσύ εκείνη που θα του τα επιλύσει. Και σε συμβουλεύω να μην το κάνεις. Για μένα ο σύντροφος σου στη καλύτερη περίπτωση είναι πολύ ανώριμος. Στην χειρότερη θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος με πολλά συμπλέγματα και ψυχολογικά θέματα που θε πρέπει να επιλύσει.
Ας επιλύσει τα προβλήματα του με τη βοήθεια ειδικού. Δεν χρωστάς εσύ τίποτα.
Επιμένω ότι είσαι πολύ μικρή. Αν αυτή τη στιγμή είχες προβλήματα όμοια με αυτά που έχουν οι ενήλικες εργαζόμενοι στην καθημερινότητα σου, θα έβλεπες με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η σχέση σας τελείωσε. Η συγκεκριμένη σχέση δεν καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες σου.
Η πολύ ανάλυση και το overthinking δυνητικά θα μπορούσαν να έχουν πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις για σένα. Από μια απλή κρίση πανικού, μέχρι και μια κατάθλιψη. Δεν θέλει και πολύ όλο αυτό.
Απομακρύνσου όσο επώδυνο και αν σου φαίνεται όλο αυτό. Η σχέση σας τελείωσε καλή μου. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι να μην μπορείς να δεις την πραγματικότητα και να βάζεις τον εαυτό σου σε όλη αυτή την ταλαιπωρία."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll