Δεν ξέρω τί νιώθει - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 138
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Rania-7 View Post
    Αυτό ακριβώς με πληγωνει. Ότι στη συζήτηση ενώ είπε αυτά και εγώ ξεκαθάρισα γιατί πιστεύω ότι δεν μπορεί να υπάρξει και είπα τί θέλω ζήτησε χρόνο. Και τον ρώτησα τί νόημα έχει να ζητάει χρόνο αφού υπάρχει ασυμφωνία. Είπε ότι δεν είναι έτσι και θέλει να το σκεφτεί αν μπορεί να με εμπιστευτεί και να μπει σε σχέση. Μάλλον φοβάται και είναι οι άπειροι λόγοι που λένε τα παιδιά από πάνω. Ναι με παιδεύει και πολύ πιθανόν όσα ελεγε να ταν απλωσ σκέψεις. Παίζει ρόλο η οικογενειακή του κατάσταση, με έναν πατέρα που χώρισε γι αυτό το λόγο και που θαυμάζει και του προωθεί τις αντιλήψεις του. Είναι γενικά χαμένος, όχι μόνο με μένα, με τους φίλους του, τη μητέρα του, με τη σχολή, τα πάντα. Όχι θα μου απαντήσει και θα κλείσει επώδυνα η ιστορία αλλά αυτή η πικρία που λες θα μου μείνει. Περίμενα μεγαλύτερη ωριμότητα και σαφήνεια από κάποιον που δεν περναγαμε απλώς καλά ! Και αυτό το πεδεμα είναι και ο λόγος, στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει ναι, ότι μαλλον δεν θα τον δεχτώ πίσω αν μπορέσει και επικρατήσει η λογική μου. Πιστεύω ότι δεν αξίζω να θυσιαστω για κανέναν και να μαι στο περίμενε για μερικά πηδήματα και στερεοτυπικές αντρικές ανασφάλειες. Οποιος θέλει πολύ δεν τα σκέφτεται αυτά για μένα ή και να τα σκεφτετε καταλήγει στο ότι η κοπέλα που έχει είναι πιο σημαντική από 5 πηδήματα. Είναι η απόλυτη αν ελευθερία αν και την βαφτίζει αλλιώς! Η καταδυνάστευση του μυαλού ενός άντρα σε 5 πίπες που μπορεί να λέει ο πατέρας του και η κοινωνία.
    Είναι λογικό να νιώθεις προδομένη αδικημένη...........νιώθεις μια ματαιωση......Δεν είναι ωραιο σίγουρα ο άνθρωπος με τον οποίο ήσουν ερωτευμένη να σου λέει ότι δεν τον καλύπτεις και ότι θέλει να ζήσει αλλά πράγματα .....
    Δεν το κατακρίνω ότι μπορεί να θέλει να ζήσει άλλες εμπειρίες...Είναι 20 χρόνων....αν δεν τα ζήσει αυτά τώρα ποτέ θα τα ζήσει;;;; το θέμα είναι ότι μπορεί να γίνει σκληρό για μια γυναίκα αυτό.... η οποία νιώθει πιο ώριμη σε αυτήν την ηλικία και αυτό που ζητάει είναι να έχει μια σχέση που θα τη καλύπτει τόσο σεξουαλικά όσο και συναισθηματικά.....νιώθουμε πλήρεις όταν το έχουμε αυτό και δεν είναι ωραίο να μάθεις πως για τον αλλο αυτό δεν ισχύει.....

Έτσι είμαστε γυναίκες και άντρες...διαφορετικοί....λόγ� � κοινωνικών κατασκευών......λόγω διαφορετικών αναγκων;; πάντως η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα οι γυναίκες είμαστε τα θύματα ως πιο "συναισθηματικές και ώριμες" .......

Εσύ από ότι κατάλαβα περιμένεις μια απάντηση από αυτόν....ένα Ναι ή ένα Όχι....ώστε να μπορείς να πάρεις μια απόφαση χωρίς να πάρεις την ευθύνη εσύ αλλά επδ εκείνος θα έχει αποφασίσει ....
    Όμως εγώ υποψιάζομαι πως δεν θα σου κάνει τη χάρη να διαλέξει εκείνος και να βάλει το οριστικό τέλος........

Πιστεύω ότι επδ δεν έχει το θάρρος της γνώμης του και την αυτό πεποίθηση να κάνει αυτο που θέλει ...Πιστεύω ότι θα είναι ετσι φλου....ότι δεν θα έχει τη δύναμη να πάρει το βάρος του χωρισμού....ότι δεν θα σου απαντήσει με ένα Ναι ή με ένα Όχι και θα συνεχίσει να είναι αόριστος μέχρι να εξαντλήσει την υπομονή και τα νεύρα σου...

Η γνώμη μου είναι ότι επδ ξέρω τι θες........Και εσύ ξέρεις τι θες....πάρε το κουράγιο και βάλε εσύ το τέλος.............έλα έχεις νιώσει πράγματα για εκείνον και επδ ζήσατε στιγμές μαζί θα σας προστατέψει και τους δύο να χωρίσετε μια ώρα αρχύτερα παρά να σιχαθειτε και να μισησετε ο ένας τον αλλο.....

Γιατί αν συνεχίσει να παίζει έτσι είναι σίγουρο ότι θα τον σιχαθείς και θα μολύνει αυτό το συναίσθημα όσα περάσατε μαζί.....προστάτευσε τον εαυτό σου και τη σχέση που είχατε...από αυτό...

Miliva21
    Guest
    Στο να με εμπιστευτεί εννουσε ότι ακόμη και να είμαστε σε αποκλειστική σχέση θελει ν α τον εμπιστευτώ ώστε να μην τον ελέγχω άδικα, αν αθώα βγει με κάποια φίλη του για καφέ κάτι που τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα επαναλάβω, και να με εμπιστευτεί εκείνος στο ότι μπορώ να το πράξω. Ισχυρίζεται ότι η κοσμοθεωρία του για τις σχέσεις ισχυε πάντα (παίζει να λέει μπαρουφεσ και να ναι ψέμα αλλά αυτό ισχυρίζεται) αλλά το ότι ήθελε να ναι μαζί μου υπό αυτή τη συνθήκη τον οδηγούσε στη σχέση στην οποία ήταν ευτυχισμένος όπως είπε. Πάντα όλους τους περνάει από ένα περίεργο σύστημα δοκιμασιών μέχρι να τους εμπιστευτεί, ας πούμε στη σχολή έχει καταλήξει να ναι μόνος γι αυτό το λόγο..
    Εσυ μετα απο αυτα που έχουν ειπωθεί από τη πλευρά του περί σεξ και εμπειριών θα μπορούσες να είσαι ήρεμη ότι άμα βγει με καποια φίλη του δεν θα πάει στο πονηρό;;;;

Γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι.....Μετά από αυτά...Όχι....!
    Και με το δίκιο μου νομίζω και εσύ με το δίκιο σου να θες να γίνεις 100 φορές πιο ελεγκτικη όταν ξέρεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι πλήρης από τη σχέση σας

Senior Member
    Στο να με εμπιστευτεί εννουσε ότι ακόμη και να είμαστε σε αποκλειστική σχέση θελει ν α τον εμπιστευτώ ώστε να μην τον ελέγχω άδικα, αν αθώα βγει με κάποια φίλη του για καφέ κάτι που τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα επαναλάβω, και να με εμπιστευτεί εκείνος στο ότι μπορώ να το πράξω. Ισχυρίζεται ότι η κοσμοθεωρία του για τις σχέσεις ισχυε πάντα (παίζει να λέει μπαρουφεσ και να ναι ψέμα αλλά αυτό ισχυρίζεται) αλλά το ότι ήθελε να ναι μαζί μου υπό αυτή τη συνθήκη τον οδηγούσε στη σχέση στην οποία ήταν ευτυχισμένος όπως είπε. Πάντα όλους τους περνάει από ένα περίεργο σύστημα δοκιμασιών μέχρι να τους εμπιστευτεί, ας πούμε στη σχολή έχει καταλήξει να ναι μόνος γι αυτό το λόγο..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ερώτηση,στα ίσια:
    Έχεις βίτσιο με κωλόπαιδα και έχεις κολλήσει μ αυτόν?

Senior Member
    Ναι αυτό είναι που με προβληματίζει από τη Δευτέρα που τα πε αυτά. Μόνο αν τον δω πεπεισμένο ότι τα πε στα νεύρα του ή για να με δοκιμάσει. Αλλιώς δεν θα χω ανασφάλεια ότι θα με απατήσει αλλά ότι μπορεί να θέλει. Βέβαια υπάρχει η ελπίδα ότι αν δεν είμαι ελεγκτική μπορεί να αναπτυχθεί η σχέση όπως ήταν πριν που τότε ένιωθε πλήρης και δεν τον ένοιαζε. Αυτό με ταλανίζει. Αν αξίζει να προσπαθήσω γι αυτό. Αλλά θα εξαρτηθεί πως θα τον δω και τι θα πει, αν απαντήσει ναι. Αν και θα με προλάβει με όχι και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία λογικά. Καθώς αν παίζει άλλη όπως λέτε η απόφαση του θα ναι πιο ευκολη

Senior Member
    Είχες κάποια σχέση που να νιώθεις ότι είχες τα πάντα; Που και οι δυο καλυπτοσασταν σε όλους τους τομείς;
    Φάσεις περνανε όλες οι σχέσεις και νιώθω ότι η ατμόσφαιρα η ελεγκτική και καταπιεστική που υπέβαλλε τους δυο τελευταιους μήνες έπαιξε ρόλο στο να μην θέλει να με εμπιστεύετε πλέον και να νιώθει πως χάνει περισσότερα απ ότι μπορεί να κερδίσει εκτός το διάστημα που δεν είμαστε καλά. Όποτε δεν είναι θέμα βίτσιου, δεν περίμενα καν τέτοια απάντηση από αυτόν! Και έχει περάσει 1,5 μερα όποτε το σκέφτομαι συνεχώς γιατί έναν άνθρωπο που για μένα σήμαινε τόσα δεν τον διαγράφω τόσο εύκολα.

Miliva21
    Guest
    Ναι αυτό είναι που με προβληματίζει από τη Δευτέρα που τα πε αυτά. Μόνο αν τον δω πεπεισμένο ότι τα πε στα νεύρα του ή για να με δοκιμάσει. Αλλιώς δεν θα χω ανασφάλεια ότι θα με απατήσει αλλά ότι μπορεί να θέλει. Βέβαια υπάρχει η ελπίδα ότι αν δεν είμαι ελεγκτική μπορεί να αναπτυχθεί η σχέση όπως ήταν πριν που τότε ένιωθε πλήρης και δεν τον ένοιαζε. Αυτό με ταλανίζει. Αν αξίζει να προσπαθήσω γι αυτό. Αλλά θα εξαρτηθεί πως θα τον δω και τι θα πει, αν απαντήσει ναι. Αν και θα με προλάβει με όχι και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία λογικά. Καθώς αν παίζει άλλη όπως λέτε η απόφαση του θα ναι πιο ευκολη
    Συνήθως ο σύντροφός δεν λέει ποτέ κάτι τέτοιο απλώς από νεύρα....ότι θέλει να κάνει σεξ με άλλες ή ότι δεν νιώθει πλήρης......Είναι πλ χοντρο και θα έπρεπε να του έχεις κάνει κάτι πολύ βαρύ για να το πει αυτό με νεύρα και αν το έλεγε μπορεί να το έκανε σε ενα πλαίσιο εκδικητικότητας.....

Δεν νομίζω λοιπόν να μην το εννοουσε.....

Γιατί να σε δοκιμάσει βρε κοπέλα μου; εφόσον σε ξέρει τόσα χρόνια δεν είσαι καινούργιο άτομο στη ζωή του...ξέρει ότι τον θες...το βλέπει......

Δεν μπορείς να το δεχτείς και θες να είναι ένα ψέμα αυτό...Και λογικό γτ θέλει χρόνο να το επεξεργαστείς....

Εγώ πιστεύω πως όταν ένας από τους δύο θέλει αλλά πράγματα και δεν νιώθει πλέον πλήρης έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση ......... μάλλον έχει πάψει να είναι ερωτευμένος μαζί σου γι αυτό νιώθει ανεπαρκής και θέλει να ζήσει πράγματα που δεν έζησε.....Αλλιώς άμα ήταν ερωτευμένος ακομα ...θα τον καλυπτες εσύ και μόνο....Και δεν θα του έμπαινε στο μυαλό η απιστια.....
    Οπότε ουσιαστικα είναι σαν να μην υπάρχει ο έρωτας....Και άμα δεν υπάρχει ο έρωτας τότε όλο έχουν τελειώσει ...ακόμα και αν καταπιέζεσαι για να γίνεις αυτό που θέλει .....

Εσυ θα δεις και θα κρίνεις τι θες να κανεις

Senior Member
    Όχι δεν θα μπορούσα εύκολα! Όμως ξέρω πως αν πει να μαστε μαζί και το πιστεύει δεν θα με προδώσει και ίσως αξίζει να τον εμπιστευτώ (ότι δεν θα ξανεπαναφερει το ζήτημα μετά από κάποιο διάστημα) και να μην κάνω το λάθος να με καταπιεστική και από πάνω του αλλά όπως πρώτα που μαςταν και οι δυο ευτυχισμένοι και πλήρεις και να μην ξαναδημιουργηθεί αυτή η ανάγκη-ανασφάλεια από πλευράς του. Δεν είμαι σίγουροι σε περίπτωση που πει ναι αν αξίζει να προσπαθήσω γι αυτό. Απλώς με τρώει καθώς αν όντως ισχύει ότι τα πιστεύει αυτά περί σχέσεων και μπήκε σε σχέση μαζί μου λόγω του τι ένιωθε και έφτασε σε σημείο να παραδεχτεί πέρυσι ότι «σκέφτηκα ότι θα ταν περίεργο να χω μόνο μια εμπειρία αλλά με κανεις να νιώθω έτσι που δε με νοιάζει» χωρίς να θίξω το θέμα ή να το χω σκεφτεί ποτέ αντιλαμβάνομαι ότι τότε αυτό του είχε περάσει μέσα από το πόσο καλά ήμασταν μαζί. Άρα γιατί όχι και τώρα; Δηλ, βασανίζομαι μήπως προέκυψε η αλλαγή αυτή από την καταπίεση που άκουσα το τελευταίο διάστημα και τον έκανε να νιώσει ότι πιο πολλά χάνει παρα κερδίζει πλέον. Όμως για μένα ήταν απλώς μια φάση δεβ είναι ότι χάθηκε η δυναμική της σχέσης σε ενδιαφέρον, επικοινωνία και απ ότι είπε χθες τον ελκύω ακόμη και έχει αισθήματα γι αυτό θέλει να με αγκαλιάζει και όλα τα υπόλοιπα και ότι εγώ βλέπω μπερδεμένη τη συμπεριφορά του και ότι είναι ξεκάθαρος καθώς το ότι δεν είναι σίγουρος αν μπορούμε να μαστε μαζί δεν σημαίνει ότι του χουν φύγει όλα τα αλλα. Τώρα δεν τα υιοθετώ ούτε τα πιστεύω τα όσα λέει απλώς σου μετέφερα αυτούσια τα λόγια του. Όσο τον βλέπω έτσι τόσο μπερδεύομαι και δεν ξέρω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε εμένα ή στην Miliva πάει η απάντηση?

Senior Member
    Στη miliva αλλά στη ουσια και στις δυο απαντά νομιζω

Miliva21
    Guest
    Όχι δεν θα μπορούσα εύκολα! Όμως ξέρω πως αν πει να μαστε μαζί και το πιστεύει δεν θα με προδώσει και ίσως αξίζει να τον εμπιστευτώ (ότι δεν θα ξανεπαναφερει το ζήτημα μετά από κάποιο διάστημα) και να μην κάνω το λάθος να με καταπιεστική και από πάνω του αλλά όπως πρώτα που μαςταν και οι δυο ευτυχισμένοι και πλήρεις και να μην ξαναδημιουργηθεί αυτή η ανάγκη-ανασφάλεια από πλευράς του. Δεν είμαι σίγουροι σε περίπτωση που πει ναι αν αξίζει να προσπαθήσω γι αυτό. Απλώς με τρώει καθώς αν όντως ισχύει ότι τα πιστεύει αυτά περί σχέσεων και μπήκε σε σχέση μαζί μου λόγω του τι ένιωθε και έφτασε σε σημείο να παραδεχτεί πέρυσι ότι «σκέφτηκα ότι θα ταν περίεργο να χω μόνο μια εμπειρία αλλά με κανεις να νιώθω έτσι που δε με νοιάζει» χωρίς να θίξω το θέμα ή να το χω σκεφτεί ποτέ αντιλαμβάνομαι ότι τότε αυτό του είχε περάσει μέσα από το πόσο καλά ήμασταν μαζί. Άρα γιατί όχι και τώρα; Δηλ, βασανίζομαι μήπως προέκυψε η αλλαγή αυτή από την καταπίεση που άκουσα το τελευταίο διάστημα και τον έκανε να νιώσει ότι πιο πολλά χάνει παρα κερδίζει πλέον. Όμως για μένα ήταν απλώς μια φάση δεβ είναι ότι χάθηκε η δυναμική της σχέσης σε ενδιαφέρον, επικοινωνία και απ ότι είπε χθες τον ελκύω ακόμη και έχει αισθήματα γι αυτό θέλει να με αγκαλιάζει και όλα τα υπόλοιπα και ότι εγώ βλέπω μπερδεμένη τη συμπεριφορά του και ότι είναι ξεκάθαρος καθώς το ότι δεν είναι σίγουρος αν μπορούμε να μαστε μαζί δεν σημαίνει ότι του χουν φύγει όλα τα αλλα. Τώρα δεν τα υιοθετώ ούτε τα πιστεύω τα όσα λέει απλώς σου μετέφερα αυτούσια τα λόγια του. Όσο τον βλέπω έτσι τόσο μπερδεύομαι και δεν ξέρω
    Ναι τώρα νιώθεις ότι ενδεχομένως "φταις" εσύ....

Μπορεί να έβαλες το χέρι σου να σε δει ως δεδομένη και να ένιωσε λίγο πνιγμένος με τη κτητικοτητα σου όμως αν ήταν έτσι θα σου έλεγε τουλάχιστον ότι θέλει να χωρίσετε επδ δεν αντέχει τη πίεση σου Όχι επδ θέλει να πάει με άλλες γυναίκες........Γιατί σου άνοιξε ολόκληρη κουβέντα να πηγαίνετε και με τρίτους ..........

Οπότε όχι δεν νομίζω ότι φταις εσύ επδ έκανες κάτι λάθος.....το σεξ από πολλές παρτενέρ είναι μια επιθυμία που πολλα αγόρια σε αυτή την ηλικία έχουν εκδηλωσει..........Και είναι λογικό ειδικά αν το αγόρι σου δεν είχε άλλες εμπειρίες ή αν είχε λιγες εμπειρίες πριν από σένα!

Αν σου πει να είστε μαζί και μπορέσεις να τον εμπιστευτείς και πάλι μαγκιά σου! Δεν ξέρω αν θα πετύχει...Δεν είμαι σίγουρη Αλλά αν θες να το προσπαθήσεις επδ εσύ νιώθεις καλά έτσι δικαίωμα σου....

Και κάτι άλλο....λες έγινες καταπιεστική και νιώθεις ότι φταις γι αυτό....Ναι αλλά πως έγινες καταπιεστική;;....Έτσι στα καλά καθούμενα;; χωρίς να έχεις κανένα πάτημα;;; Ή κάτι ένιωσες ότι δεν πάει καλά μεταξύ σας και άρχισες να είσαι σε επιφυλακή....;;;.Γιατί ο σύντροφός σου λέει ότι δεν είναι πλήρης πια Και αυτό δεν είναι ενα απλο καμπανάκι.....Είναι ολόκληρη ΚΑΜΠΑΝΑ ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας οπότε λογικό και επόμενο να σε πιάνουν οι ανασφάλειες....

Και όπως είπαμε παλιότερα μπορεί να σου έλεγε ότι δεν τον νοιάζει να μην έχει άλλες εμπειρίες όμως τωρα μπορεί να αλλάξε γνώμη .....οι άνθρωποι αλλάζουμε τα συναισθήματα και οι καταστάσεις δεν μένουν ίδιες.....

Κάτσε χαλάρωσε όσο μπορείς ....Γιατί τώρα προσπαθείς να βρεις δικαιολογία στον εαυτό σου ότι όλα είναι όπως ήταν...

Είσαι σε άρνηση και είναι λογικο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Στη miliva αλλά στη ουσια και στις δυο απαντά νομιζω
    Οκ.Αν απαντάς και σε μενα,τότε θα σου πω το εξης:
    Μείνε μακρια από τα κωλόπαιδα.

Senior Member
    Πέρα από την άρνηση έκανα χοντρά λάθη και πριν γίνουν αυτά είχα αποφασίσει ότι θα το αλλάξω καθώς χαλούσε την ατμόσφαιρα στη σχέση μας. Έλιωνα για μένα και με παρακαλούσε, με είχε το κέντρο του για τα πάντα, ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να μοιραστεί τα πάντα, που νιώθει ότι μόνο με μένα επικοινωνεί λέει έτσι και στο ερωτικο κομμάτι ένιωθε τυχερος που χε κάποια με τέτοια χημεία. Και τον αμφισβητούσε

Miliva21
    Guest
    Είχες κάποια σχέση που να νιώθεις ότι είχες τα πάντα; Που και οι δυο καλυπτοσασταν σε όλους τους τομείς;
    Φάσεις περνανε όλες οι σχέσεις και νιώθω ότι η ατμόσφαιρα η ελεγκτική και καταπιεστική που υπέβαλλε τους δυο τελευταιους μήνες έπαιξε ρόλο στο να μην θέλει να με εμπιστεύετε πλέον και να νιώθει πως χάνει περισσότερα απ ότι μπορεί να κερδίσει εκτός το διάστημα που δεν είμαστε καλά. Όποτε δεν είναι θέμα βίτσιου, δεν περίμενα καν τέτοια απάντηση από αυτόν! Και έχει περάσει 1,5 μερα όποτε το σκέφτομαι συνεχώς γιατί έναν άνθρωπο που για μένα σήμαινε τόσα δεν τον διαγράφω τόσο εύκολα.
    Όχι δεν υπήρξα σε κάποια σχέση που να νιώθω ότι μου τα καλύπτει όλα....Και δεν το αρνούμαι ότι έτσι μπορεί να ήταν μεταξύ σας όμως πλέον αυτό δεν ισχύει.....Όσο καλύπτεται ο ένας από τον άλλο μπορεί να υπάρξει σχέση όταν σταματάει αυτό τότε δεν μπορούν οι δύο τους να είναι μαζί.....

Καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο....Καταλαβαίνω ότι έκανες όνειρα και ότι έχεις αισθήματα και ότι δεν είσαι υπολογιστής για να τα διαγράψεις όλα αυτά! Γι αυτό σου λέω ότι είναι φυσιολογικό να νιώθεις έτσι .......απλά εγώ ειναι η φωνή της λογικής εδώ......Ο τρίτος άνθρωπος που τα βλεπει απέξω και πιο αντικειμενικά.......

Ούτε και εκείνος είναι υπολογιστής....Για να σε διαγράψει... γι αυτό ενώ θέλει να προχωρήσει κάνει πισωπατηματα ....Γιατί όντως ένιωσε πράγματα για σένα και δεν μπορεί να πάρει την απόφαση όμως δεν βοηθάει κανένας σας αυτο

Miliva21
    Guest
    Πέρα από την άρνηση έκανα χοντρά λάθη και πριν γίνουν αυτά είχα αποφασίσει ότι θα το αλλάξω καθώς χαλούσε την ατμόσφαιρα στη σχέση μας. Έλιωνα για μένα και με παρακαλούσε, με είχε το κέντρο του για τα πάντα, ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να μοιραστεί τα πάντα, που νιώθει ότι μόνο με μένα επικοινωνεί λέει έτσι και στο ερωτικο κομμάτι ένιωθε τυχερος που χε κάποια με τέτοια χημεία. Και τον αμφισβητούσε
    Όταν λες χοντρά λάθη σε τι αναφέρεσαι;

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast