Results 1 to 15 of 61
-
21-08-2020, 12:45 #1
Μια σχέση που δεν ξέρω γτ είμαι ακομα
Έκανα σχέση με μια κοπέλα και έμαθα ότι είχε πάει στο παρελθόν με κάποιον από αραβική χωρα. Από εκείνη την στιγμή δυστυχως έπεσε στα μάτια Μ εάν κ έγινε πριν την γνωρίσω προσπάθησα να χωρίσω αλλά τα ξαναβρηκαμε νιώθω ότι την αγαπάω από την άλλη έχει αλλάξει εντελώς η εικόνα π χω για αυτήν κ το μόνο σίγουρο είναι ότι πιο σοβαρά πλέον δεν μπορώ να την δω είναι καλύτερα να χωρίσω και να πονέσω για κάποιο διάστημα η απλά να μην την πάρω τόσο σοβαρά κ απλά να περνάω καλά κ ίσως το ξεχάσω αυτό
- 21-08-2020, 12:53 #2
Κι όλα αυτά επειδή έκανε κάτι με κάποιον από αραβική χώρα; Γιατί; Τι το περισσότερο έχεις εσύ, εγώ, όλοι εμείς από αυτούς; Θα σου πρότεινα να χωρίσεις.. Όχι για σένα. Αλλά για αυτήν.. Σε κανένα δεν αξίζει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που σκέφτεται όπως εσύ.
21-08-2020, 13:03 #3
21-08-2020, 13:04 #4MarilouGuestΠολυ άδικο να συνεχιστεί αυτή η σχέση κυρίως για την κοπέλα....
Δεν είναι καθόλου κάλο μια σχέση να ξεκινάει μη μπορώντας ένας από τους δυο να αναγνωρίσει ότι το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι η κοπέλα που ΠΡΙΝ από εκείνον είχε μια άλλη σχέση με ένα ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ μας.
Καλό είναι να δουλεύουμε πάνω στις δικές μας αδυναμίες και όχι να τις αναθέτουμε στους άλλους.
Καθαρά προσωπική μου άποψη που πιστεύω να σε κάνει να δεις λίγο πιο καθαρά τι γίνεται με εσένα.
21-08-2020, 14:21 #5
Από τη στιγμή που κάθεσαι και σκέφτεσαι και προγραμματίζεις αν χωρίσω αυτό ή αν μείνω αυτό, σίγουρα δεν την αγαπάς. Οι σχέσεις δεν είναι παιχνίδια στρατηγικής. Ας ξεκινήσουμε από κει.
Επίσης το να λες τα ξαναβρήκαμε - πράγμα που σημαίνει ότι εκείνη σε υπολογίζει και σε θέλει αλλιώς δεν θα βρίσκατε τίποτα - και μετά να λες "μην την πάρω σοβαρά" δείχνει ότι τελικά δεν την παίρνεις ήδη στα σοβαρά και δεν τη σέβεσαι.
Άσ' την να πάρει το δρόμο της και πάρε και εσύ το δικό σου..μην τη ταλαιπωρείς άδικα...Αυτή είναι η γνώμη μου.
21-08-2020, 15:03 #6MeditationGuestΓιατί ρε θεματοθετη; τι έχουν οι άντρες από αραβική χώρα;;;όλοι άνθρωποι δεν είμαστε; Δηλαδή από ποια άποψη σε χαλάει; ότι η κοπέλα σου είναι έμπειρη και έχει δοκιμάσει και από άλλες χώρες; και αυτό σε κομπλαρει γιατί την ήθελες χωρίς εμπειρίες; Ή φοβάσαι ότι έχει νοσήματα και δεν θες να την ακουμπήσεις λόγω προκατάληψης ότι είναι βρώμικη από πλευράς ΣΜΝ;
21-08-2020, 15:45 #7MeditationGuestΚαι γιατί αμφιβάλλεις που είσαι ακόμα σε αυτή τη σχέση; Δηλαδή όλη σου η σχεση κρίνεται από το ότι η κοπέλα σου πήγε κάποτε με έναν άραβα; παράγοντες όπως ο έρωτας,η επικοινωνία, η αγάπη το νοιαξιμο για τον άλλον....δεν σε επηρεάζουν; δεν τα λαμβάνεις αυτά υπόψη σου για το εάν η οχι θα διατηρήσεις μια σχέση; και για το εαν μια σχεση είναι ιδανική ή όχι; μόνο ο αριθμός των εραστών και το παρελθόν του άλλου παίζουν ρόλο για τη διατήρηση μιας ουσιαστικής σχέσης;
21-08-2020, 15:52 #8
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Last edited by Aeon; 21-08-2020 at 17:55.
21-08-2020, 16:00 #9
21-08-2020, 16:18 #10MarilouGuestΆρα εκτός από τις γυναίκες είναι και οι Έλληνες άντρες φλουφλιδες και Μ.......
Γενικά βλέπω έχεις μια εκτίμηση και στα δύο φύλα που όμως δεν πολύ συμβαδίζει με όλα αυτά που κατά καιρούς έχεις πει σε θέματα των γυναικών...
Εκεί τους παρουσιάζες τελειως διαφορετικά .
Φάσκεις και αντιφασκεις μάλλον ανάλογα την περίπτωση .
Νομίζω ότι πρέπει να καθήσεις λιγάκι να ξεδιαλύνεις στο μυαλό σου τις απόψεις σου για τα δύο φύλα και να επαναπροσδιορίσεις τις απόψεις σου...Last edited by Aeon; 21-08-2020 at 17:55.
21-08-2020, 17:17 #11
Ο λόγος που φρικαρα είναι ότι Μ φάνηκε επιπόλαιο άτομο γτ ξέρω ότι γενικά δεν φόραγε προφυλακτικό κ όταν άκουσα κ αυτό για τον άραβα Μ φάνηκε λιγο βρώμικο για τον λόγο ότι ίσως εγώ έκανα σχέσεις κ πάντα προσεχα σε αυτά τα ζητήματα καταλαβαίνω πάντως ότι είναι λάθος Μ να κρίνω κάποιον για το παρελθόν τ απλά είπα ότι με σκαλωνει κ ζήτησα μια γνώμη δεν ήταν ανάγκη να κάνετε και σαν δικαστές
21-08-2020, 17:24 #12MeditationGuestΈχει εξεταστεί η κοπέλα σου; ξέρεις οτι είναι εντάξει; αν θες μπορείς πολύ ήρεμα κάποια στιγμή να της πεις να πάτε μαζί να κάνετε κάποιες εξετάσεις. Μπορεί να έχεις θέμα.... μικροβιοφοβια και δικαίωμα σου ......πατε μαζί και εξετάζεστε. Όμως μην της κάνεις νύξη ούτε για τον άραβα ούτε για το παρελθόν της. Απλα να έχετε εξετάσεις ώστε να ξέρετε αν είστε ασφαλείς από ΣΜΝ αυτό δεν είναι κακο. Θα πας και εσύ φυσικά να εξεταστείς.
Εξάλλου αν είχε κάποιο νόσημα θα μπορούσε άνετα να το κολλήσει από τις επαφές της με Έλληνες. Το ότι οι άραβες είναι βρώμικοι έχει ρίζες ρατσιστικές. Δεν στέκει. Κάθε άνθρωπος που κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη θα μπορούσε να έχει κάποιο νόσημα. Ή και όχι.
Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση δεν νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικός παράγοντας αν έχει πάει με αλλοδαπούς η κοπέλα σου στο παρελθόν. Αρκεί να είναι εντάξει απέναντι σου,να επικοινωνείτε και να είστε καλά μαζί.
21-08-2020, 17:28 #13
21-08-2020, 17:39 #14
Για σεξουαλική προφύλαξη προφανώς μιλάω για τι άλλο να μιλαγα. Μ φάνηκε βρώμικο ότι γενικά δεν πρόσεχε και με τους άλλους συντρόφους π χε κ όταν Μ πε αυτό για τον άραβα καλώς η κακώς με σόκαρε γτ ήταν μαζί με τα άλλα κ με τρομαξε.Αυτο π προσεχα εγώ ήταν ότι πάντα είχα προφυλαξεις κ γι'αυτό φάνηκε πολύ επιπόλαιο κ σκαλωσα επειδή την έβλεπα πολύ σοβαρά κ έβλεπα ότι επέμενε και στο να προχωρήσουμε σοβαρά και στο να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλάξεις κ τρόμαξα πολύ πάντως για να μην φανώ καθηκι προφανώς και καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να κρίνεις κάποιον από το παρελθόν του απλά μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο που τον βλεπεις κ προφανώς δεν θεωρώ τους Άραβες κατώτερους από άλλους απλά ίσως θεωρώ ότι δεν έχουν τους ίδιους κανόνες υγιεινής με τους ευρωπαιους
21-08-2020, 17:43 #15