Results 1 to 15 of 15
-
12-12-2008, 14:50 #1
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΣ
Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν είναι δυνατόν να δημιουργούνται σφυξίματα κεφαλιού, αστάθεια, παραισθήσεις σε ένα άτομο από παρέμβαση ενός κακόβουλου ανθρώπου. Δηλαδή είναι δυνατόν να δημιουργηθούν τέτοια συμπτώματα στην υγεία εάν κάποιος ρίχνει κάτι που αυτός γνωρίζει, στον καφέ ή στο φαγητό κλπ?
Το ρωτάω γιατί είχα τέτοια συμπτώματα πριν ενάμισυ χρόνο. Πήρα χάπια. Μου ξαναδημιουργήθηκαν από τον Ιούλιο του 2008 αλλά δεν πήγα στο γιατρό και δεν πήρα χάπια. Μου πέρασαν όλα ως εκ δια μαγείας μέσα σε ένα μήνα διακοπής της σχέσης μου με έναν άνθρωπο που είχα δημιουργήσει δεσμό από τότε που μου είχαν ξαναπαρουσιαστεί. Απομακρύνθηκα από αυτόν τον άνθρωπο όταν άκουσα τον γιό του να του λέει τις φράσεις (ρίξτο στο καφέ της), όπως και την φράση (μπαμπά θα τη τρελάνουμε και θα πάρουμε τα λεφτά)
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Πως μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα χωρίς να κάνω καμία θεραπεία. Τι μπορεί να ήταν αυτό που έριχνε ώστε να μου δημιουργηθούν και όταν έκοψα καθε επικοινωνία μαζί του σταμάτησαν. Να σημειώσω ότι αυτός ο άνθρωπος εκμεταλευόταν γυναίκες για να παίρνει χρήματα, αλλά να φτάσει να επεμβαίνει στην υγεία μιας γυναίκας για να πάρει χρήματα ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Απλώς ήθελα να μάθω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι που να μου δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Με βότανα? με ναρκωτικά? Με τι προϊόν θα μπορούσε? Ποια ουσία είναι εκείνη που μπορεί να μου έριχνε ώστε να σταματήσουν οι παρενέργειες και δεν προκάλεσε εθισμό? Σας παρακαλώ πέστε μου.
ευχαριστώ.
- 12-12-2008, 15:48 #2
εγω λεω να μην το σκεφτεσαι και εφοσον εισαι καλα τωρα, οτι ηταν αστο να παει και μακρια απο αυτους τους ανθρωπους. αλλα αμα ξανααρχισει ενω δεν εχεις σχεσεις με αυτους, ψαξτο..:)
12-12-2008, 16:21 #3
Λιτσα τσεκαρε το u2u
12-12-2008, 21:38 #4
δεν κατάλαβα συγγνώμη, ποιο u2u να τσεκάρω.
13-12-2008, 02:52 #5
πανω δεξια στην ο8ονη σου. Τα προσωπικα μηνυματα τα λαμβανεις μεσω u2u,σου εχω στειλει.
13-12-2008, 11:20 #6
Originally posted by dead_can_dance
πανω δεξια στην ο8ονη σου. Τα προσωπικα μηνυματα τα λαμβανεις μεσω u2u,σου εχω στειλει.
δοκίμασα να σου στείλω και εγώ δεν ξέρω αν το έλαβες. ευχαριστώ.
13-12-2008, 12:49 #7
Originally posted by litsa2
Γειά σας. Ηθελα να ρωτήσω εάν είναι δυνατόν να δημιουργούνται σφυξίματα κεφαλιού, αστάθεια, παραισθήσεις σε ένα άτομο από παρέμβαση ενός κακόβουλου ανθρώπου. Δηλαδή είναι δυνατόν να δημιουργηθούν τέτοια συμπτώματα στην υγεία εάν κάποιος ρίχνει κάτι που αυτός γνωρίζει, στον καφέ ή στο φαγητό κλπ?
Υπάρχουν ναρκωτικά που δημιουργούν τα συμπτώματα της ψύχωσης (αμφεταμίνες κτλ..). Είναι δυνατόν πιστεύω να συμβεί αλλά νομίζω πως εάν κάποιος άνθρωπος θέλει να κερδίσει πλούτο με αυτό τον τρόπο θα το κάνει πολυ πιο διακριτικά και επαγγελματικά απο όσο θα περιμένει το θύμα του.
Το ρωτάω γιατί είχα τέτοια συμπτώματα πριν ενάμισυ χρόνο. Πήρα χάπια. Μου ξαναδημιουργήθηκαν από τον Ιούλιο του 2008 αλλά δεν πήγα στο γιατρό και δεν πήρα χάπια.
Θέλει λίγη προσοχή το όλο θέμα με τα χάπια. Προγραμματισμό και συνέπεια.
Μου πέρασαν όλα ως εκ δια μαγείας μέσα σε ένα μήνα διακοπής της σχέσης μου με έναν άνθρωπο που είχα δημιουργήσει δεσμό από τότε που μου είχαν ξαναπαρουσιαστεί. Απομακρύνθηκα από αυτόν τον άνθρωπο όταν άκουσα τον γιό του να του λέει τις φράσεις (ρίξτο στο καφέ της), όπως και την φράση (μπαμπά θα τη τρελάνουμε και θα πάρουμε τα λεφτά)
Όπως είπα και πιο πρίν, ένας απατεώνας τέτοιου βαθμού καλύπτει τις προθέσεις του πολύ πιο αποτελεσματικά. Σαφώς όμως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το κακό του άλλου. Εάν σε ενοχλεί κάποιος καλά κάνεις και μένεις μακρυά του.
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Πως μου σταμάτησαν όλα τα συμπτώματα χωρίς να κάνω καμία θεραπεία. Τι μπορεί να ήταν αυτό που έριχνε ώστε να μου δημιουργηθούν και όταν έκοψα καθε επικοινωνία μαζί του σταμάτησαν. Να σημειώσω ότι αυτός ο άνθρωπος εκμεταλευόταν γυναίκες για να παίρνει χρήματα, αλλά να φτάσει να επεμβαίνει στην υγεία μιας γυναίκας για να πάρει χρήματα ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.
Απλώς ήθελα να μάθω αν θα μπορούσε να κάνει κάτι που να μου δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας γιατί ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Με βότανα? με ναρκωτικά? Με τι προϊόν θα μπορούσε? Ποια ουσία είναι εκείνη που μπορεί να μου έριχνε ώστε να σταματήσουν οι παρενέργειες και δεν προκάλεσε εθισμό? Σας παρακαλώ πέστε μου.
ευχαριστώ.
Καλή συνέχεια litsa2. Φρόντισε μόνο να μην μπερδέψεις τους κακόβουλους με αυτους που θέλουν το καλό σου. Το ζητούμενο είναι να συνυπάρχουμε με άλλους ανθρώπους και να μοιραζόμαστε τα αισθήματα μας και τις σκέψεις μας ως συνέχεια μιας διαρκής κατοπτρικής βελτίωσης εαυτού και συνανθρώπου.
21-01-2009, 16:14 #8
litsa κατα την γνώμη μου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαλαγείς από αυτές τις σκέψεις ,προχώρα σαν να μην συνέβη τίποτα από όλα αυτά .πιθανόν αυτός ο ανθρωπος να σου έκανε κακό χωρίς να το θέλει μόνο και μόνο από τον χαρακτηρα του .Αυτά που γράφεις ο γεγονότα είναι συπτώματα ψύχωσης και είναι δυνατόν να διακοπούν από την αλλαγή περιβάλλοντος και ανθρώπων, κανείς όμως δεν σου εγκυάτε ότι αυτό δεν θα ξανα συμβεί σε περίπτωση που αλλάξη κάτι στην ψυχολογία σου, ίσως και όχι είναι ακόμα νωρίς για να ξέρεις .καλό είναι να επισκεφτείς ένα καλό γιατρό πρίν σου ξανα συμβεί
21-01-2009, 16:52 #9
Χωρίς παρεξήγηση γιατί νιώθω ότι ίσως δεν σου κάνει κάποιοσ κακό αλλά εσύ το αντιλαμβάνεσαι έτσι. Δεν σε ξέρω και συγγνώμη αλλά ο nikos09 παραπάνω αναφέρει κάτι για ψύχωση που καλλάει στα λεγόμενα σου. Μακάρι να μην είναι έτσι αλλά ψάξε το
22-01-2009, 16:04 #10
Η εύκολη λύση είναι να βγάζουμε τρελό τον διπλανό και να απ ενοχοποιούμε την κοινωνία (αλλά και το κάθε κακόβουλο καθίκι που συναντάμε μέσα σε αυτή)... Δεν λέω στη σχιζοφρένεια τα σενάρια που πλάθονται είναι υπερβολές μέγιστου βαθμού και ακόμα και μια άγρια ματιά απο έναν άγνωστο μπορεί να επιφέρει διαταραχή της σκέψης στον πάσχοντα.
Βιώνω συχνά απο τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι να δικαιολογούν την κάθε μου σκέψη ως αποτέλεσμα της ασθένειας μου, ή έστω σε αυτά που πέρασα κάποτε. Άν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που άκουγα την πρόταση \"ιδέα σου είναι\" θα ήμουν ζάπλουτος. Δεν τους αδικώ όμως καθότι έχω εκδηλώσει ψύχωση στο παρελθόν και συχνά πυκνά τα χαρακτηριστικά μιας ψυχωσικής συμπεριφοράς παραμένουν στο παρασκήνιο. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει απο αυτό το στάδιο και θέλει να αποφύγει τα χειρότερα πρέπει να μαθαίνει, σε συνέχεια μιας εποικοδομητικής εξέλιξης, να ζεί με το πρόβλημα του παρά προσπαθεί να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση. Ανακωχή λοιπόν, εκπαίδευση προς ένα θετικό τρόπο σκέψης και αισιοδοξία είναι τα στοιχεία εκείνα που πιστεύω δίνουν ισχυρότερα εφόδια για την αντιμετώπιση μιας καταστροφικής ιδιαιτερότητας, ισχυρότερα πιστεύω ακόμα και απο τα ψυχοφάρμακα..
Η λέξη ιδιαιτερότητα όπως αναφέρω είναι πιο ακριβές στην περιγραφή μιας πάθησης που ενώ περιέχει κοινά στοιχεία δεν απεικονίζει τα στοιχεία της μοναδικότητας του κάθε ατόμου, οπού εκείνο δικαιούται να έχει..
22-01-2009, 16:12 #11
Γι αυτό είπα συγνώμη. Δεν αναφέρθηκε ιστορικό κάποιας πάθησης αλλά ο τρόπος που έγραφε με ξένισε. Επίσης για αυτό είπα να το ψάξει. Μπορεί απλά να είναι ένας ας πούμε κακός άνθρωποσ που θέλει να κανει κακό αλλα μπορεί να υπάρχει πραγματικά κάποιο πρόβλημα :(
22-01-2009, 16:27 #12
Κοίτα Ζουζουνάκι, δεν μπορεί να διαγνωσθεί κάποιος μέσω διαδικτύου (έως και τώρα έν έτη 2009 τουλάχιστον) και δεν μπορώ ούτε εγώ να ξέρω τι συμβαίνει με την litsa2. Καλό όμως είναι να μην τους βγάζουμε όλους τρελούς. Δεν υποστηρίζω πως είπες το κάτι λάθος (ίσα ίσα είσαι ευγενής παρουσία και μου αρέσει αυτό) παίρνω όμως αφορμή να πώ ένα δύο λόγια για κάτι που είναι σχετικό με το θέμα.
Ακόμα, υπάρχουν τρελές σκέψεις που ο καθένας μπορεί να κάνει και επίσης ιδιαιτερότητες που δεν δημιουργούν πρόβλημα απο μόνες τους. Το οτί μπορεί να υπάρξει διαταραχή της σκέψης δεν αναιρεί απο μόνο του την βεβαιότητα πως υπάρχουν καθίκια σε κάθε κοινωνικό κύκλο που θέλουν να βλάψουν τους συνανθρώπους τους.
23-01-2009, 09:53 #13
Συμφωνώ και δεν βγάζω διάγνωση. Θα ήμουν η τελευταία σίγουρα μιασ και δεν έχω ιδέα από τέτοιεσ παθήσεις, ή φάρμακα. Οτι ξέρω τα έχω μάθει διαβάζοντασ τα ποστ σας. Και φυσικά δείχνει ευγενική και φυσικά στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν και υστερόβουλοι άνθρωποι απλά με ξένισε όλο αυτό και μου φάνηκε πολύ πιθανό να έχει διογκωθεί στο μυαλό τησ. Αυτό είναι όλο. Μπορεί να συμβαίνουν όλα αυτά μπορεί και τίποτα μπορεί και η αλήθειανα είνια κάπου στη μέση
28-01-2009, 13:03 #14
Παιδιά τα συμπτώματα που είχα δεν περνάνε χωρίς χάπια. Πέρασαν από την στιγμή που έφυγα από αυτόν τον άνθρωπο. Και έχω και ηχητικά ντοκουμέντα για το ότι έριχνε στο καφέ ή στο φαγητό. Ούτε ήμουν φοβισμένη για τίποτα ώστε να μου δημιουργηθούν τέτοια συμπτώματα από μόνα τους. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είμαι πολύ καλά και δεν σας λέω καθόλου υπερβολές. Ισα ίσα λέω και πολύ λιγότερα από αυτά που έπρεπε να σας πω για τον άνθρωπο, που δεν νομίζω ότι μπορώ να γράψω τη προσωπική μου ζωή σε ένα φόρουμ. Το γεγονός αναφέρω και τίποτα παραπάνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι δεν τα πιστεύει, ότι μπορεί να είναι της φαντασίας μου κλπ. Αυτοί που έχουν πάθει ψυχωτικά επεισόδια θα ξέρουν ότι δεν περνάνε μέσα σε 10 μέρες από μόνα τους. Συγγνώμη που δεν είχα απαντήσει, αλλά είχα καιρό να μπω στο site.
Εδώ έχει βγει και ναρκωτική ουσία σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στη τηλεόραση τόσο καιρό που κακόβουλοι βάζουν στο ποτό της κοπέλας προκειμένου να την βιάσουν και να μην θυμάται τίποτα. Το αν υπάρχουν λοιπόν κακόβουλες ενέργειες κάποιων με τους οποίους έχεις διενέξεις, ή γιατί μπρορεί οι άνθρωποι που τα κάνουν να μην είναι καλά στα μυαλά τους για να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, υπάρχουν και το ξέρει ο καθένας και το καταλαβαίνει αφού ζούμε μέσα στην κοινωνία και ακούμε τι γίνεται γύρω μας.
28-01-2009, 13:28 #15
Δεν αμφιβάλλει κανείς για το πόσο κακός κόσμοσ κυκλοφορεί, απλά όλοι μασ πρέπει να είμαστε σε θέση να αναγνωρίζουμε αυτούσ τουσ ανθρώπουσ και νε μένουμε μακριά τους. Αφού είναι έτσι όπωσ τα λεσ, τότε το μόνο που είχες να κάνεισ ήταν να φύγεις τρέχοντας και όλα θα ήταν πάλι φυσιολογικά.
Χαίρομαι που είσαι υγιής και όλα αυτά ήταν απόρροια χαπιών και όχι η αρχή κάποιασ πάθησησ.
Να είσαι καλα :)
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία