Σας έχουν ρωτήσει ποτε;/ηλεκτροκαρδιογραφημα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93
    Όποτε δεν νιώθω καλά μπαίνω στο φόρουμ να διαβάσω.

Εδώ και δύο ώρες παίρνω την πίεση μου και σταθερά 140-150,85-90 και οι παλμοί μου 60-70.

Νιώθω γενικά μια αδιαθεσία ένα μούδιασμα στο αριστερό μάγουλο και ένα βάρος στο στήθος.

Πάνω κάτω τα γνωστά αλλά αυτός ο συνδυασμός υψηλής πίεσης και χαμηλων παλμών δεν με αφήνει να ησυχάσω.

Πήρα το ζαναξακι μου και περιμένω να περάσει ένα μισάωρο να ξαναπάρω την πίεση.

Όσον αφορά το οικογενειακό ιστορικό,οι καρδιολόγοι τουλάχιστον σε όσους έχω πάει εγώ πάντα το ρωτάνε.

Member
    να σε ρωτήσω κάτι? μέχρι ένα ζαναξ τη μερα κάνει εξάρτηση? επίσης εχεις δοκιμάσει κάτι εναλλακτικό π.χ. αταραξ αν βοηθαει?

Quote Originally Posted by csath View Post
    να σε ρωτήσω κάτι? μέχρι ένα ζαναξ τη μερα κάνει εξάρτηση? επίσης εχεις δοκιμάσει κάτι εναλλακτικό π.χ. αταραξ αν βοηθαει?
    Έχω ανοίξει ποστ μόλις τώρα και εξηγώ πως κάνω χρήση ζαναξ πολύ αραιά.Απο συζητήσεις που έχω κάνει με γιατρούς μου έχουν πει πως για να εξαρτηθείς πρέπει να παίρνεις κάθε μέρα για πολύ μεγάλο διάστημα( 2 -3 χρόνια).Επίσης γνωρίζω άτομα που έπαιρναν 3 την ημέρα επί χρόνια αλλά όταν δεν τα χρειαζοντουσαν πλέον τα έκοψαν σχετικά εύκολα.

Ο ψυχολόγος μου πάντως μου είπε να μην τα κάνω καραμέλες.Το καραμέλες όμως δεν μπορώ να καταλάβω σε τι συχνότητα εμπίπτει.

Στάλθηκε από το TA-1020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουμε ίδια ηλικία παρεπιπτόντως (39 εγώ).Ξέχασα να σου απαντήσω για το χάπι που με ρώτησες πως στο θέμα που άνοιξα αυτό ακριβώς ψάχνω.Καποιο εναλλακτικό το οποίο όμως δεν χρειάζεται συνταγογράφηση.

Senior Member
    Δυστυχώς τα Xanax όπως όλες οι βενζοδιαζεπίνες κάνουν εξάρτηση και συνήθεια. Κάποιες λίγο πιο εύκολα, άλλες λίγο πιο δύσκολα.
    To atarax είναι αντιισταμινικό και δεν εμφανίζει ούτε συνήθεια , ούτε εξάρτηση. Χρησιμοποιείται ως αγχολυτικο, ηρεμηστικο , αντιαλλεργικο και για ναυτία κίνησης.
    Όσο για την αρρωστοφοβια με την καρδιά που μας βασανίζει, είναι δύσκολος ο δρόμος...

Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Member
    Quote Originally Posted by Theojamaica View Post
    Έχουμε ίδια ηλικία παρεπιπτόντως (39 εγώ).Ξέχασα να σου απαντήσω για το χάπι που με ρώτησες πως στο θέμα που άνοιξα αυτό ακριβώς ψάχνω.Καποιο εναλλακτικό το οποίο όμως δεν χρειάζεται συνταγογράφηση.

όπως εγραψε και ο geodim, νομίζω πως το αταραξ ειναι μια σχετικα καλη εναλλακτικη και χωρις συνταγογραφηση. Δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι αποτελεσματικό. Εγω θα παω να το παρω παντως. Εχω βαρεθει αυτη την εμμονη των ψυχιατρων με τα ζαναξ λες και ειναι σοκολατακια.

Σε τι τιμές κυμαίνεται??

Member
    https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/atarax
    εδω τα βλεπω κι εγω, δεν το χω ξαναπαρει

Senior Member
    Πήγα εκκλησία παιδιά απο εξω Καθησα με την γυναίκα μου και με έπιασε παλι δυνατή ταχυπαλμία. Μετα ανεβήκαμε σπιτι με τα χίλια ζόρια ανέβηκα και τωρα εχω μια πίεση μεσα στο κεφάλι και μια ζαλάδα Αφου έφαγα ακομα μένει! Τι στο καλο ειναι αυτο στα καλα καθούμενα όταν ειμαι όρθιος με πιάνει.. δεν αντέχω αλλο μου εχει χαλάσει τη ζωή!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Πήγα εκκλησία παιδιά απο εξω Καθησα με την γυναίκα μου και με έπιασε παλι δυνατή ταχυπαλμία. Μετα ανεβήκαμε σπιτι με τα χίλια ζόρια ανέβηκα και τωρα εχω μια πίεση μεσα στο κεφάλι και μια ζαλάδα Αφου έφαγα ακομα μένει! Τι στο καλο ειναι αυτο στα καλα καθούμενα όταν ειμαι όρθιος με πιάνει.. δεν αντέχω αλλο μου εχει χαλάσει τη ζωή!!
    Τι αντικαταθλιπτικό παίρνεις;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member
    Υπομονή φίλε μου, δεν γίνεται και κάτι διαφορετικό, και γω τώρα προσπαθώ λίγο να φάω να μην είμαι και νηστικός, αφου μπόρεσες και έφαγες μην ανησυχεις. Πάντως είναι κι αυτό με τα σκαλιά που πρέπει ν ανεβαίνεις κάθε φορά που και γω στη θέση σου αν το είχα κάθε μέρα θα μου έσπαγε τα νεύρα. Καλά είναι και τα σκαλιά για εκγύμναση δε λέω, αλλά τις περισσότερες φορες προτιμω το ασανσερ κι ας είμαι στον 3ο....
    Πάντως καλό είναι ν αρχίσεις να δοκιμάζεις και κάτι σε φυτικό....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tselpemts View Post
    Τι αντικαταθλιπτικό παίρνεις;;;

Δεν παίρνω τιποτα φιλε. Δεν εχω παει σε ψυχολόγο ακομα ειμαι σχετικά φρέσκος απο τις καρδιολογικές εξετασεις και τωρα θα παω σε ομοιοπαθητικο μηπως και βοηθήσει. Μακάρι να μπορούσα να το σταματήσω κάπως. Φοβάμαι μην ειναι κατι με την καρδιά και δεν εχει φανεί γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις θελει όταν το παθαίνεις να το εξετάσουν!

Εγώ ευτυχώς στην εκκλησία είδα δυο-τρεις φίλους και είμαι καλύτερα.Εχει κολησει στο μυαλό σου φίλε μου υπομονή.Ολοι τα έχουμε περάσει.

Senior Member
    Δεν παίρνω τιποτα φιλε. Δεν εχω παει σε ψυχολόγο ακομα ειμαι σχετικά φρέσκος απο τις καρδιολογικές εξετασεις και τωρα θα παω σε ομοιοπαθητικο μηπως και βοηθήσει. Μακάρι να μπορούσα να το σταματήσω κάπως. Φοβάμαι μην ειναι κατι με την καρδιά και δεν εχει φανεί γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις θελει όταν το παθαίνεις να το εξετάσουν!
    Φίλε κάθομαι διαβάζω όλα τα ποστ σου..Κατάθλιψη καραμπινάτη έχεις..Πήγαινε σε ψυχίατρο πριν να είναι αργά...Μετά θα σου περάσουν όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by csath View Post
    Υπομονή φίλε μου, δεν γίνεται και κάτι διαφορετικό, και γω τώρα προσπαθώ λίγο να φάω να μην είμαι και νηστικός, αφου μπόρεσες και έφαγες μην ανησυχεις. Πάντως είναι κι αυτό με τα σκαλιά που πρέπει ν ανεβαίνεις κάθε φορά που και γω στη θέση σου αν το είχα κάθε μέρα θα μου έσπαγε τα νεύρα. Καλά είναι και τα σκαλιά για εκγύμναση δε λέω, αλλά τις περισσότερες φορες προτιμω το ασανσερ κι ας είμαι στον 3ο....
    Πάντως καλό είναι ν αρχίσεις να δοκιμάζεις και κάτι σε φυτικό....
    Φιλε μένω στον τρίτο και τελευταίο όροφο και τα σκαλιά ειναι 64. Ειναι σαν τέταρτος και ειναι πολλα και γύρω γύρω. Τωρα αυτο το πράγμα με την πίεση στο κεφάλι και τα διαφορα που με ενοχλούν μούδιασμα αριστερά στο σαγονι και πίεση στους κροτάφους και γενικά κατι σαν να με πιέζει στο κεφάλι δεν υποφέρεται. Πηγα με την γυναίκα μου στην εκκλησία να κανουμε ανάσταση και κόντεψα να πεθάνω. Όχι οτι έκανα κατι απλά στεκόμουν όρθιος εξω απο την εκκλησία. Ήρθα με χίλια ζόρια σπιτι ανέβηκα ακομα πιο δύσκολα τα σκαλιά και κάθισα αμέσως. Τουλάχιστον έφαγα όπως λες ναι. Αλλα δεν βλέπω μεγάλη διαφορα. Τι να πω ρε παιδιά θα περιμένω τον ομοιοπαθητικο μηπως με βοηθήσει!

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast