LOW LATENT INHIBITION
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Member

LOW LATENT INHIBITION

Γεία σας..

έχω διαγνωστεί με low latent inhibition..χαμηλή λανθάνουσα αναστολή...και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το μνμ αυτό έχω πάρει 10 αναπνοές, πέρασαν 8 αυτοκίνητα έξω στον δρόμο..και άλλα πολλά...
    χάρισμα?κατάρα?...το μόνο που μου είπαν..''έχεις μεγάλο βαθμό iq''.

Senior Member
    To iq με την χαμηλή λανθάνουσα αναστολή πως συνδέονται?

Member
    Originally posted by Nora
    To iq με την χαμηλή λανθάνουσα αναστολή πως συνδέονται?
    αν έχεις υψηλό ΙQ είσαι ένα δημιουργικό άτομο με δυνατότητες μη σου πώ καλύτερα γιατί είναι και λίγο τρομακτικό..
    αν δεν έχεις..σίγουρα πάσχεις από κάποια ψυχική ασθένεια..συνήθως σχιζοφρένεια..αλλά δεν είναι και εντελώς σίγουρο αυτό..τα επίπεδα ντοπαμίνης στον εγκέφαλο είναι το κλειδί!

Senior Member
    Mισό λεπτό γιατί πέφτουν στο τραπέζι μεγάλες κουβέντες

Εννοείς ότι οι άνθρωποι με μη υψηλό IQ, έστω μέσης κατηγορίας, πάσχουν από ψυχική ασθένεια?

Η δημιουργικότητα δεν συνδέεται απαραίτητα με υψηλή ευφϋία

Ο συνδυασμός όμως ευφϋίας, δημιουργικότητας και εργασίας όντως μπορεί να αποφέρει θεαματικά αποτελέσματα όσον αφορά την δημιουργία.

Πχ..για όσους παρακολουθούν Prison Break.Ο Μάικλ Σκόφιλντ πάσχει από χαμηλή λανθάνουσα αναστολή και έχει υψηλό IQ.Δλδ αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά από ότι ένας μέσος άνθρωπος.;) Εξού και έκανε τατού όλη την φυλακή:) Συνήθως τέτοιοι άνθρωποι είναι μηχανικοί, ή διαλέγουν επαγγέλματα που χρειάζονται πολύ λεπτομέρεια.

Γιατί κατάρα όμως?

Member
    όχι με παραξήγησες...
    άτομα που έχουν διαγνωστεί με λανθάνουσα αναστολή και έχουν υψηλό iq είναι δημιουργικά κλπ..αντίθετα αυτά που έχουν επίσης διαγνωστεί με με λανθάνουσα αναστολή και είναι στα \'\'φυσιολογικα επίπεδα\'\' iq παρουσιάζουν ψυχικές ασθένειες..παράνοια κλπ.

Senior Member
    Οκ τώρα κατάλαβα.
    Ευχαριστώ;)

Member
    Originally posted by Nora
    Οκ τώρα κατάλαβα.
    Ευχαριστώ;)
    ;-)

Senior Member
    ουαου!!! εισαι σπανιο ατομο!!! και τυχερο που εχεισ υψηλο δεικτη νοημσυνης!! μου θυμιζει λιγο κατι υπερ-κατασκοπους με εκπληκτικες ικανοτητες που ξερουνε ποτε πυροβολησε ενα ατομο 3 χιλιομετρα μακρια, και που θυμουνται οτι ενα μεσα στο 1000 σε ενα παρτυ φοραγε καλβιν κλαιν πουκαμισο και αυτος ειναι ο υποπτος η κατι τετοιο!! Ξερω δε λεω κατι εποικοδομητικο και ισως ακουγονται αστεια, αλλα μαρεσει να βλεπω τη θετικη πλευρα και να ελαφρυνω την ατμοσφαιρα! Ακουγεται βεβαια ως καταρα να μην μπορεις παρα να παρατηρεις τα παντα, αλλα μεσα σε ολα αυτα εισαι τυχεροσ/η που εισαι εξυπνος/η, οποτε, ειναι σαν χαρισμα!! λες εγω τωρα ποθ δεν μπορω να σε καταλαβω και προφανως ουτε θα μπορεσω:)

Member
    ναι..θα μπορούσα...απλώς έχω άλλα \'\'χαρίσματα\'\'..μπορώ να διαισθανθώ κίνδυνο κλπ..ειδικα όταν οδηγώ..
    αλλα γενικά..ειναι κάτι που γίνεται ασυνείδητα...και δεν μπορει να εξηγηθεί..ας πουμε π.χ αυτήν την στιγμή που σου γραφω..εχω ένα λαπτοπ μπροστα μου..για σενα ειναι ένα λαπτοπ μηχάνημα..για μενα ειναι εικονα,ήχος, καλώδια, πλακέτες,συνδέσεις,πλαστικ ό, μεταλικό..είναι..αναλυτικό.. πολύ..!

Senior Member
    ειχα διαβασει στα βιβλια μου για την low latent inhibition, αλλα δεν περιμενα να γνωρισω ατομο, εστω και διαδικτυακα που να το εχει και να εχει και υψηλο iq! με ενθουσιασε η διαγνωση σου, ελπιζω να μην φαινομαι αναισθητη στα προβλημα τα που μπορει να σου δημιουργει :)

Member
    όχι carrie μου κανένα πρόβλημα..και ευτυχώς που έχω και κάποιο μυαλό (όπως λένε οι αλλοι τουλαχιστον)..γιατί αν δεν είχα..ξέρεις πολυ καλά τα αποτελέσματα..!!!

Senior Member
    sorry αλλα τωρα διαβασα και το αλλο θεμα σου, βρε με τετοια αισθητηρια οργανα θα επρπε να ειχεσ καταλαβει οτι κατι δεν πηγαινει καλα, τι επροκειτο να γινει κτλ, συνηθως υπαρχουν καποια σημαδια σε τετοια πραγματα, ασχετο αμα κλεινουμε τα ματια ή αμα αφηνουμε τον εαυτο μας να ειναι αυτο που ο αλλος πιστευει, δηλαδη αυτοσ που δεν θα καταλαβει τιποτα, η θα μας συγχωρησει, η που το αξιζει κιολασ να ειναι κερατας...τα συναισθηματα και οι συμπεριφορες αλληλεπιδρουν.. αμα εστρεφες την προσοχη σου σε αυτα περισσοτερο απο τα καλωδια και τα πληκτρα και την οθονη...?προτασεις κανω

Senior Member
    Originally posted by tts
    Γεία σας..

έχω διαγνωστεί με low latent inhibition..χαμηλή λανθάνουσα αναστολή...και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το μνμ αυτό έχω πάρει 10 αναπνοές, πέρασαν 8 αυτοκίνητα έξω στον δρόμο..και άλλα πολλά...
    χάρισμα?κατάρα?...το μόνο που μου είπαν..\'\'έχεις μεγάλο βαθμό iq\'\'.
    Σε παρακαλώ πες μου ποια τεστ υπάρχουν για να γίνει η διάγνωση και που μπορείς να τα κάνεις...
    Εκανα μια ερευνα και διαβαζω μια σελίδα σχετικά με το θέμα που νομιζω οτι με φωτογραφίζει!!!!!
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Πολύ ενδιαφέρον και σπάνιο φαινόμενο..Επιδρά στις δυνατότητες μάθησης σου; Π.χ. μαθαίνεις πράγματα πιο γρήγορα και τα θυμάσαι μετά; Ή είναι στιγμιαίο; Η wikipedia δε λέει κ πολλά πράγματα..Τι προβλήματα σου δημιουργεί; Έχεις βρεί κάποιο τρόπο να το αξιοποιήσεις; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι κάτι που έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε μόνο σε σειρές κ ταινίες με ιδιοφυίες. Ντετέκτιβ, prison break κτλ..

Senior Member
    Εγω παλι πρωτη φορα τον ακουω τον όρο και για να πω την αληθεια, ανησυχω μηπως ο αναλυτικος μου τροπος να βλεπω και να σκεφτομαι συνδεεται με αυτην την... χαμηλα λανθανουσα αναστολη....
    Οποτε παρακαλω απαντησε,
    τι ειδους εξετασεις χρειαζονται.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 1 of 2 12 LastLast