LOW LATENT INHIBITION - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Member
    Originally posted by carrie
    sorry αλλα τωρα διαβασα και το αλλο θεμα σου, βρε με τετοια αισθητηρια οργανα θα επρπε να ειχεσ καταλαβει οτι κατι δεν πηγαινει καλα, τι επροκειτο να γινει κτλ, συνηθως υπαρχουν καποια σημαδια σε τετοια πραγματα, ασχετο αμα κλεινουμε τα ματια ή αμα αφηνουμε τον εαυτο μας να ειναι αυτο που ο αλλος πιστευει, δηλαδη αυτοσ που δεν θα καταλαβει τιποτα, η θα μας συγχωρησει, η που το αξιζει κιολασ να ειναι κερατας...τα συναισθηματα και οι συμπεριφορες αλληλεπιδρουν.. αμα εστρεφες την προσοχη σου σε αυτα περισσοτερο απο τα καλωδια και τα πληκτρα και την οθονη...?προτασεις κανω
    εγω ήμουν Ηρακλειο και αυτή Ρότερνταμ..είχα καταλαβει τα διάφορα ψέματακια αλλά ποτε δε πήγε το μυαλό μου στο άλλο...

Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by tts
    Γεία σας..

έχω διαγνωστεί με low latent inhibition..χαμηλή λανθάνουσα αναστολή...και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το μνμ αυτό έχω πάρει 10 αναπνοές, πέρασαν 8 αυτοκίνητα έξω στον δρόμο..και άλλα πολλά...
    χάρισμα?κατάρα?...το μόνο που μου είπαν..\'\'έχεις μεγάλο βαθμό iq\'\'.
    Σε παρακαλώ πες μου ποια τεστ υπάρχουν για να γίνει η διάγνωση και που μπορείς να τα κάνεις...
    Εκανα μια ερευνα και διαβαζω μια σελίδα σχετικά με το θέμα που νομιζω οτι με φωτογραφίζει!!!!!
    Φίλε μου καλέ και αγαπημένε...
    τεστ ιq καταρχάς..εγω έχω 176(αλλά δεν αισθάνομαι εξυπνάδα)!
    μετά εφόσον έχεις διαφορα συμπτώματα τα οποία σου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά όπως σε μένα..πάνε σε έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο..θα σου πεί άμεσα..πίστεψε με!!
    και απο κεί και πέρα εγώ εκανα και διάφορες εξετάσεις στον εγκέφαλο μου και ναι έχω χαμηλή ντοπαμίνη!!

...καλα κουράγια φίλε..είμαστε λίγοι αλλά καλοί!

Member
    Originally posted by evath
    Καλησπέρα!
    Πολύ ενδιαφέρον και σπάνιο φαινόμενο..Επιδρά στις δυνατότητες μάθησης σου; Π.χ. μαθαίνεις πράγματα πιο γρήγορα και τα θυμάσαι μετά; Ή είναι στιγμιαίο; Η wikipedia δε λέει κ πολλά πράγματα..Τι προβλήματα σου δημιουργεί; Έχεις βρεί κάποιο τρόπο να το αξιοποιήσεις; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είναι κάτι που έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε μόνο σε σειρές κ ταινίες με ιδιοφυίες. Ντετέκτιβ, prison break κτλ..
    Φίλε μου,
    Δε αισθάνομαι ιδιοφυία απλώς έχω έναν δικό μου τρόπο να επεξεργάζομαι το κάθετι..και με τρόπο που να μην με τρελαίνει...
    Ναι θυμάμαι πολλά σε αηδιαστικό σημείο..και γενικά έχω φωτο-μνήμη..!
    Προβλήματα..πονοκέφαλοι απο τα συνεχή ερεθίσματα..αλλά όχι τοσο συχνοί..χαμηλή αυτοεκτίμηση...και ένα μυαλό σε υπερλειτουργία 24/7..
    Αξιοποίηση...είμαι 22 χρονών..τελείωσα πανεπιστήμιο στα 20 μου..είμαι διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία εξαιτίας των οικονομικών γνώσεων μου+τα πάω τοοοσο καλα με τα νούμερα..και δημοσιεύω διάφορες μελέτες μου σε επιστημονικά περιοδικά..
    Χομπυ..μου αρέσουν οι κατασκευές..και γενικά καθετι μηχανικό και που θέλει σχεδιασμό για την υλοποίηση του..!
    Ελπίζω να σε κάλυψα!
    Σε ευχαριστώ πολυ για τις ερωτήσεις σου...να μαθευτεί ότι δεν είμαστε άρρωστοι άνθρωποι..ειμαστε απλώς διαφορετικοί!

Senior Member
    Sygura stin ellada ergazese tts , giati nwmizw meta ta 30 proslambanun kosmo oi etaireies kai idika gia aftes tis theseis. Den kserw alla afta pou grafeis mu akugwnte kapws. Synxwrame an kanw lathws alla mu kanun megali entyposi afta pou grafeis . Ean exeis tin kalosini pes mas kai alla , apofoitos piou panepistimiou eisai kai poias sxolis ?

Senior Member
    Δεν είναι απαραίτητο να είσαι άνω των 30 για να έχεις διευθεντική θέση.

Senior Member
    Originally posted by tts
    Originally posted by tts
    Γεία σας..

έχω διαγνωστεί με low latent inhibition..χαμηλή λανθάνουσα αναστολή...και αυτή την στιγμή που διαβάζετε το μνμ αυτό έχω πάρει 10 αναπνοές, πέρασαν 8 αυτοκίνητα έξω στον δρόμο..και άλλα πολλά...
    Σε παρακαλώ πες μου ποια τεστ υπάρχουν για να γίνει η διάγνωση και που μπορείς να τα κάνεις...
    Εκανα μια ερευνα και διαβαζω μια σελίδα σχετικά με το θέμα που νομιζω οτι με φωτογραφίζει!!!!!
    μετά εφόσον έχεις διαφορα συμπτώματα τα οποία σου φαίνονται εντελώς φυσιολογικά όπως σε μένα..πάνε σε έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο..θα σου πεί άμεσα..πίστεψε με!!
    και απο κεί και πέρα εγώ εκανα και διάφορες εξετάσεις στον εγκέφαλο μου και ναι έχω χαμηλή ντοπαμίνη!!

Είμαι κοπέλα.
    Μην βιαζεσαι να με ενταξεις στο κλαμπ, μια υπόθεση έκανα μόνο:PP
    Αρχικά να σου πω οτι δεν θεωρω πως διαθετω κανενός είδους μαθηματικού τύπου εφυϊα αν και η συναισθηματικού τύπου εφϋία μου είναι πιστευω σε πολυ καλη κατάσταση.
    Κατα δευτερον,
    δεν θα κανω τεστ iq γιατι δεν μου αρεσει η λογικη μιας στειρας μετρησης της νοητικης εφυϊας μου
    Δεν εχω μια τοσο ιδιαζουσα και λαμπρη πορεια στα επαγγελματικά μου, όπως εσυ
    αν και εχω ακουσει σχολια κατα καιρους στις διαφορες δουλειες μου οτι εχω μια πολυ ιδιομορφη εξυπναδα.

Ο τρόπος που αξιοποιώ και αναλύω τα πράγματα είναι κομματάκι ιδιαίτερος....γι αυτο και προβληματίστηκα.
    Αλλα, αποφασισα οτι δεν εχει νόημα να κανω ενα τετοιο τεστ γενικότερα, γιατι δεν αισθανομαι να εχω καποια συμπτωματα...

Και ποιο το νοημα να ξερεις τι ειδους εγκεφαλικη λειτουργια διαθετεις??

Εσυ εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα στις διαπροσωπικες σου σχεσεις? Βρισκεις ατομα με τα οποια μπορεις να επικοινωνήσεις?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Nai mporei na gennitheis me mia diefthintiki thesi :) , i na klironomis mia ... den diafwnw oxi.

Member
    Originally posted by Thessalo
    Sygura stin ellada ergazese tts , giati nwmizw meta ta 30 proslambanun kosmo oi etaireies kai idika gia aftes tis theseis. Den kserw alla afta pou grafeis mu akugwnte kapws. Synxwrame an kanw lathws alla mu kanun megali entyposi afta pou grafeis . Ean exeis tin kalosini pes mas kai alla , apofoitos piou panepistimiou eisai kai poias sxolis ?
    Το οικονομικό της θεσσαλονίκης τελείωσα.

Member
    Originally posted by tts
    Originally posted by tts
    Γεία σας..

Είμαι κοπέλα.
    Μην βιαζεσαι να με ενταξεις στο κλαμπ, μια υπόθεση έκανα μόνο:PP
    Αρχικά να σου πω οτι δεν θεωρω πως διαθετω κανενός είδους μαθηματικού τύπου εφυϊα αν και η συναισθηματικού τύπου εφϋία μου είναι πιστευω σε πολυ καλη κατάσταση.
    Κατα δευτερον,
    δεν θα κανω τεστ iq γιατι δεν μου αρεσει η λογικη μιας στειρας μετρησης της νοητικης εφυϊας μου
    Δεν εχω μια τοσο ιδιαζουσα και λαμπρη πορεια στα επαγγελματικά μου, όπως εσυ
    αν και εχω ακουσει σχολια κατα καιρους στις διαφορες δουλειες μου οτι εχω μια πολυ ιδιομορφη εξυπναδα.

Ο τρόπος που αξιοποιώ και αναλύω τα πράγματα είναι κομματάκι ιδιαίτερος....γι αυτο και προβληματίστηκα.
    Αλλα, αποφασισα οτι δεν εχει νόημα να κανω ενα τετοιο τεστ γενικότερα, γιατι δεν αισθανομαι να εχω καποια συμπτωματα...

Και ποιο το νοημα να ξερεις τι ειδους εγκεφαλικη λειτουργια διαθετεις??

Εσυ εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα στις διαπροσωπικες σου σχεσεις? Βρισκεις ατομα με τα οποια μπορεις να επικοινωνήσεις?

τεσπα, μπορείς να πας σε ένα ψυχοθεραπευτεί και να σου κάνει αυτός κάποιες ερωτήσεις αν δε θες να το ψάξεις μόνη σου.

Δεν έχει νόημα να ξέρω το γιατί να αντιλάμβάνομαι το κόσμο έτσι όπως τον αντιλαμβανομαι εννοείς?..για μενα έχει και παραέχει.

Επικοινωνώ με όλους μια χαρά.

Member
    Originally posted by Thessalo
    Originally posted by Nora
    Nai mporei na gennitheis me mia diefthintiki thesi :) , i na klironomis mia ... den diafwnw oxi.
    οι γονείς μου ήταν εργάτες...εγώ στρώθηκα και έγινα επιστήμονας..και την θέση την πήρα με συνέντευξη κανονικά..δεν την κληρονόμησα ούτε μου την χάρισαν..απλως ο πρόεδρος της εταιρείας είναι ξένος..και εκεί κοιτάνε ικανότητες και όχι ηλικία..όπως στην ψωροκώσταινα μας!!!

Senior Member
    Originally posted by tts
    ...εγώ στρώθηκα και έγινα επιστήμονας..και την θέση την πήρα με συνέντευξη κανονικά..δεν την κληρονόμησα ούτε μου την χάρισαν..απλως ο πρόεδρος της εταιρείας είναι ξένος..και εκεί κοιτάνε ικανότητες και όχι ηλικία..
    Εάν επειδή τελείωσες ένα πανεπιστήμιο θεωρείς τον εαυτό σου επιστήμονα τι να πω ίσως να είσαι ο νέος Warren Buffett η George Soros …:)

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είσαι ένας ταλαντούχος νέος και πολλά υποσχόμενος , αλλά όλα θέλουν το χρόνο τους και περά του ότι οι οικονομικές σχόλες στη χώρα μας μονό οικονομολόγους δεν βγάζουν … αλλά για να είσαι διευθυντικός στέλεχος δεν χρειάζεσαι μονό θεωρητικές γνώσει θες όσα έχεις μάθει να τα χωνέψεις και να τα τεστάρεις τις ικανοτητες που λες και συ... και αυτό θέλει χρόνο , και μάλιστα αρκετό.

Κάποτε είχα διαβάσει μια έρευνα που έλεγε ότι ένας οικονομολόγος για να μπορέσει να ολοκληρωθεί θα μπορέσει να το πετυχει κάπου στα 54 του ( δηλαδή 30 χρόνια μετά το πανεπιστήμιο ) μετά από μακροχρόνια προσπάθεια και ένα αυστηρό συνδυασμό πρακτικής εμπειρίας και θεωρητικής κατάρτισης . Και έλεγε χαρακτηριστικά ότι μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες γιατροί , μαθηματικοί , βιολόγοι … αλλά καλοί οικονομολόγοι είναι σπανοί καθώς πέρα του ότι θέλεις πάρα πολλά χρόνια συστηματικής και επίπονης προσπάθειας χεριάζετε και γνωρίζεις και να συνδυάζεις στοιχειά από άλλες επιστήμες . Π.Χ. οι τελευτές οικονομικές θεωρίες συνδυάζουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη με την θεωρία του χάους και την κβαντική θεωρία . Ακόμη και η κρίση που ζούμε είναι χαρακτηριστικό του πόσο δύσκολη και περιπλοκή επιστήμη είναι .
    Τλπ καλή επιτυχία σου εύχομαι σε ότι και αν κάνεις .

Page 2 of 2 FirstFirst 12