Λαχάνιασμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Λαχάνιασμα

Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό νιώθω ένα λαχάνιασμα σχεδόν με το παραμικρό, σαν να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Είμαι 19 χρόνων και δεν είμαι καπνιστής. Λόγο κάποιον προβλημάτων υπήρξαν μέρες που έκανα 12 τσιγάρα την ημέρα, πολύ λάθος εννοείται, δεν ξέρω και γιατί το έκανα. Από τότε νιώθω κάπως με την ανάσα μου και νιώθω ταχυκαρδία η αίσθημα παλμών. Έχω περάσει κρίσεις πανικού έχω και αγοραφοβία, έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, έχω κάνει τον Οκτώβριο 2 καρδιογραφημα, εξετάσεις αίματος ακτίνα θώρακα, θυρεοειδή, τρίπλεξ όλα άψογα. Οφείλεται στο άγχος; Αξίζει να μπω σε διαδικασία άλλων εξετάσεων;
    Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα να έχουμε

Senior Member
    Αδερφέ περνάω τα ίδια και χειρότερα. 23 ειμαι ούτε πινω ούτε καπνίζω και σημερα που πηγα εκκλησία η καρδιά μου νόμιζα θα βγει απο το σώμα μου και ζαλιζομουν στην ουρα για τον επιτάφιο και μούδιασμα στο σαγονι εχω και χίλια δυο. Έκανα όλες τις εξετάσεις και τεστ κοπώσεως και ολα και βγήκαν καθαρά! Δεν ξερω τι μπορεί να ειναι. Περίμενα μετα τις γιορτες να παω σε ομοιοπαθητικο μπας και γινει κατι. Αυτο με τις έντονες ταχυκαρδίες το εχεις περάσει;

Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Αδερφέ περνάω τα ίδια και χειρότερα. 23 ειμαι ούτε πινω ούτε καπνίζω και σημερα που πηγα εκκλησία η καρδιά μου νόμιζα θα βγει απο το σώμα μου και ζαλιζομουν στην ουρα για τον επιτάφιο και μούδιασμα στο σαγονι εχω και χίλια δυο. Έκανα όλες τις εξετάσεις και τεστ κοπώσεως και ολα και βγήκαν καθαρά! Δεν ξερω τι μπορεί να ειναι. Περίμενα μετα τις γιορτες να παω σε ομοιοπαθητικο μπας και γινει κατι. Αυτο με τις έντονες ταχυκαρδίες το εχεις περάσει;

Δεν έχω έντονες ταχυκαρδίες αδερφέ νιώθω απλά αίσθημα παλμών. Περίπου έχω 80 με 90 η έως και 108 ιτ πολύ αλλά σε στιγμές κίνησης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kokle99 View Post
    Δεν έχω έντονες ταχυκαρδίες αδερφέ νιώθω απλά αίσθημα παλμών. Περίπου έχω 80 με 90 η έως και 108 ιτ πολύ αλλά σε στιγμές κίνησης.
    Αυτο το αίσθημα ειναι επειδή καμια φορα είτε χαλαρώνεις πολυ και το νιώθεις είτε επειδή κουράστηκες η έκανες κατι. Αν δεν εχεις έντονες ταχυπαλμίες ζαλάδες και αλλα συμπτώματα μη φοβάσαι. Εγω όταν κάθομαι εχω 80+ και στα ξαφνικά με πιάνουν παρά πολυ δυνατές και γρήγορες ταχυπαλμίες. Μη φοβάσαι καθόλου! Εφόσον πηγες και σε γιατρο εισαι κομπλε. Εδω εγω που ειμα αγύμναστος και κουράζομαι έβγαλα το τεστ κοπώσεως στο 94% και παρόλο που όταν τελείωσα ζαλιζομουν ήμουν χαλια, ο γιατρος ειπε πως ολα ήταν μια χαρά και δεν ειδε τιποτα! Το να νιώθουμε τους παλμούς μας μερικές φορές ειναι τελείως φυσιολογικό. Μη το δίνεις βάση. Εμένα με πιάνουν παρά πολυ δυνατά γιαυτο δεν μπορώ να τα αγνοήσω. Εύχομαι να μείνεις μονο σε αυτα και να μη προχωρήσει. Απλά μη δίνεις σημασία. Καλή ανάσταση και καλο Πάσχα φιλε μου. Υγεία πάνω Απ’ολα!!