Results 1 to 15 of 41
Thread: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
-
03-05-2019, 14:54 #1
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ.... ΤΟΣΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΜΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΑΡΙΑ...! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΣ , ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ... ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ! Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΗ! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ...ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ...Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΑ....! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΕ...ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ! ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ...ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ! ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ...Η ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΑ 18 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΧΑΛΙΑ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΩ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....! ΕΧΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ 2 ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ , ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΝΙΩΘΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ..! ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ! ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!
- 03-05-2019, 14:59 #2
Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Και εγώ μεγαλωσα σε ένα περιβάλλον όχι και τόσο καλό με τον πατέρα μου να με μειωνει και να με υποτιμα .δεν ειχα καλές σχέσεις ποτέ απλά τυπικες αλλά όμως δεν σταμάτησα τη ζωή μου προσπαθω συνέχεια.και εγώ μένω μαζί τους ακόμη αλλά πλέον έχω μεγαλώσει για να ακούω το οτιδηποτε έχει να μου πει και να κρίνει. Απλά έχω δικη μου γνωμη και άποψη και δεν βασιζομαι στην δικη του.δουλεια γιατί δεν προσπαθείς να βρεις κάπου?κάποια σχέση έχεις?
03-05-2019, 15:03 #3
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ! ΕΙΧΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ!
03-05-2019, 15:04 #4
Υπάρχουν και πρόγραμμα που μου μπορείς να εργαστεις από τον Δήμο. Κατά τα άλλα πως είναι η ζωή σου?φιλους?κάποια σχέση?
03-05-2019, 15:16 #5
ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ...! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΡΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ !
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΥΚΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ..
03-05-2019, 15:20 #6
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΛΛΑΖΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ! (Αστυνομικός)
03-05-2019, 15:23 #7
Είναι βασικό να αρχίσεις να αποκτάς κάποια αυτονομία. Ξέρω ότι στη συγκεκριμένη φάση αυτό φαντάζει δύσκολο, αλλά μπορείς να πετυχαίνεις έναν-έναν στόχο τη φορά. Άρχισε ας πούμε με την αναζήτηση κάποιας δουλειάς, έστω part time.
03-05-2019, 15:24 #8
03-05-2019, 15:29 #9
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ...ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ! (ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ Ή ΓΝΩΣΗ ΜΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ)!
03-05-2019, 15:36 #10
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ...!
ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΥΝ!
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ...ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!
03-05-2019, 15:52 #11
Και τι σκεφτεσαι να κάνεις στη ζωή σου?ή μάλλον καλύτερα τι θες εσύ να κάνεις?
03-05-2019, 16:35 #12
Μην καταθέτεις τα όπλα! Δεν έχεις κάποια φίλη να μετακομίσεις στο σπίτι της για λίγο; Είναι ζωτικής σημασίας να απομακρυνθείς από το κακό οικογενειακό περιβάλλον, γιατί ποτέ δε θα καταφέρεις να δεις τον εαυτό σου όπως πραγματικά είναι
03-05-2019, 16:54 #13
Φωτεινουλα μη στεναχωριέσαι. Κανένας δε χάνεται. Όλοι "αξίζουμε" το ίδιο σ' αυτό τον κόσμο. Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι όπως ο πατέρας σου που καταστρέφουν όχι μόνο τη δική τους ζωή αλλά και των ανθρώπων που "αγαπούν;".
Καλά έκανες κι έγραψες. Είσαι 42 και νομίζω πως είναι καιρός να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω. Ο πατέρας σου δεν θα αλλάξει. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να συνηδητοποιήσει κάποια πράγματα στο τέλος του και να σας "αγκαλιάσει" μια φορά σαν πατέρας. Αν και το βλέπω δύσκολο.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις εσύ. Κι ο τρόπος είναι να μείνεις μόνη σ' αυτό τον κόσμο. Να λειτουργήσεις σαν να μην έχεις κανένα ή τίποτα. Τι θα έκανες σε μια τέτοια περίπτωση; Θα περίμενες απλά να πεθάνεις; ΟΧΙ! Ξεκίνα λοιπόν να ψάχνεις για δουλειά. Μην ξεδιαλεγεις και μη διστάζεις. Ξεκίνα από χαμηλά και μια μέρα θα φτάσεις εκεί που δεν θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ.Τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά, αρκεί να το θέλεις.
03-05-2019, 17:29 #14
ΞΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ... ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΑΒΟΗΘΗΤΗ & ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!
03-05-2019, 17:31 #15
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ...!