Results 1 to 3 of 3
Thread: Εσωστρέφεια- υπάρχουν κι άλλοι?
-
28-04-2019, 22:40 #1
Εσωστρέφεια- υπάρχουν κι άλλοι?
Θέλω να ρωτήσω κάτι, εκτός από άτομα με αυτισμό δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον τόσο εσωστρεφή όσο εγώ (δεν είμαι αυτιστικός όμως). Υπάρχουν άραγε οι εσωστρεφείς και τι ποσοστό είναι? Είχα γράψει το ψυχολογικό μου και πώς ξεκίνησε, μετά από αυτό το γεγονός γελάω ακόμα λιγότερο από το λίγο που γελούσα πριν και είμαι μάλλον πολύ σοβαρός έως ξενέρωτος, εκτός από κάποιους με τους οποίους κολλάμε πολύ και νιώθω άνετα (αλλά και με αυτούς είμαι κλειστός, απλά λιγότερο). Επίσης, προτιμάω να περνάω χρόνο μόνος μου παρά με άλλους αλλά θέλω και να βγαίνω απόγευμα με κάποιο φίλο μου. Στη δουλειά δεν έχω καμία φιλία και είμαι περίεργος. Υπάρχει κάποιος που είναι επίσης έτσι (είτε αυτιστικός είτε όχι)?
- 01-05-2019, 12:43 #2Miliva21Guest
Δεν είσαι μόνος....Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εσωστρεφείς άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο......
Δεν είναι κακο να ζεις τη ζωή σου όπως θες εσυ
Αρκεί να συναναστρεφεσαι με άτομα σαν εσένα για να σε καταλαβαίνουν......
Αν εσύ είσαι χαρούμενος με αυτό το χαρακτηριστικό σου τότε ολα καλα....
Όμως για να το γράφεις εδώ το θεμα σου μήπως κάτι σε προβληματίζει σχετικα με αυτο ; εννοώ αν είσαι ευχαριστημένος όλα καλα αν νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζει αυτή η ζωή και νιώθεις να καταπιέζεσαι τότε μπορεί να είσαι πολύ ντροπαλός σε σημείο να το δουλέψεις κάπως...
09-05-2019, 22:17 #3
Τι λες αγαπη μου.. Μη σε κανει η κοινωνια να νιωθεις ασχημα για το ποιος εισαι. Ο καθενας ειναι μοναδικος ξεχωριστος, εχει δικα του συν, δικα του πλην, δικο του μονοπατι εξελιξης, δικια του εξελιξη ψυχης. Ο μοναχικος ανθρωπος απο επιλογη ειναι ο μονος που μπορει να κανει κατι σοβαρο στη ζωη του. Να ανακαλυψει τον εαυτο του, να στοχαστει, να σταματησει το χρονο, να παρει δυναμη, να διαβασει πραγματα, να φτασει στον πυρηνα της ανθρωπινης υπαρξης που οι ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. Εισαι μια χαρα οπως εισαι, μην αλλαξεις.