Results 1 to 15 of 20
-
03-05-2019, 17:50 #1
Μια Νεα Γνωριμια, αξιζει να τα περναω ολα αυτα?
Καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας... για μια νεα σχεση που εκανα.. και θελω να τα βγαλω απο μεσα μου το τι γινεται...
εδω και ο καιρο... εχω γνωριστει με μια κοπελα, αλλα η σχεση μας ειναι στο φλου.... Ολα ξεκινησαν...πριν 2 μηνες.. την γνωρισα στην εκκλησια.. ειναι 29 χρονων.. οταν την ειδα..ερωτευτηκα με την πρωτη ματια.. σαν να λεμε κεραυνοβολος ερωτας... ευτηχως ηταν ενας φιλος μου διπλα που την ηξερε!! πρωσοπικα σαν ατομο.. και ετσι ειπα να χωθω να πω και εγω στην συζητηση..ολα καλα πηγα μου ζητησε εκεινη πρωτη το facebook.... ελεγα εδω ειμαστε καλα παμε!! μετα απο τοσο καιρο αλλαγων μηνυματων! την καταφερα να βγουμε για καφε... ενα πρωτο ραντεβου... ( δυστυχως εκανα βλακεια) δεν κραταγα μαζι μου πολλα λεφτα, και τελικα ο καθενας πληρωσε τα δικα του!! ( παρακαλω η γυναικες μην με κραξουν χαχα)...μετα απο καποιο χρονικο διαστημα... λιγες οσο μιλαγαμε... συνεχεια παλι.. καταλαβα οτι με ειχε βαλε στην ζωνη φιλιας... αλλα επειδη εγω την ηθελα παρα πολυ.... ειπα οτι θα την βγαλω απο την φιλικη ζωνη... δυστυχως.. εχω 2 ευατους.. εναν που ειναι το καλο παιδι.. και εναν που ειναι ο ανδρας που θελουνε η γυναικες... μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.. σταματησα να τις μιλαω...και αρχιζε εκεινει να αναρωτιεται τι γινετε... μου εστελνε και μου μιλουσε απο μονη της.. και μου προτινε να βγουμε για καφε!!! αυτο συνεχιστηκε για παρα πολυ καιρο...και τελικα τα καταφερα να την βγαλω απο την φιλικη ζωνη...αρχισε να εχει για μενα ερωτικη ελξη.. μου ελεγε οτι σε θελω παρα πολυ... δεν εχω ξανανιωσει ετσι με ανδρα.. ισως εισαι και ποοιος ωραιος ανδρας που εχω ειχα ποτε στην ζωη μου.... αλλα μετα δυστυχως... ηρθαν τα πανω κατω... μου ελεγε η κοπελα οτι θελει αποκατασταση......οτι θελει να παντρευτει.. και οτι ειμαστε οι δυο ανεργοι... δεν μπορει να γινει κατι μεταξυ μας.. παρολου που εχουμε τεραστια ερωτικη ελξη μαζι μας...η κοπελα μου ειπα στα ισα... οτι εχει τεραστειο οικονομικο προβλημα.. ζει με την μαμα της..αλλα μου γυρισε και μου ειπε οτι δεν θελει να ΔΟΥΛΕΨΕΙ.... συνεχεια θυμωνει μαζι μου...οταν τις λεω..σου βρηκα μια δουλεια...αν θες πηγαιναι... συνεχεια παιζει την προοπτικη θυματος... για να με κανει εμενα να νιωθω ασχημα... συνεχεια απεναντι μου ειναι παντα μια κρυο μια ζεστο...εχει σταματησει να με εχει στο προγραμμα τις.. το πασχα μου ειπε... οτι δεν θελει να ξαναμιλησουμε... γιατι λεει ειναι πολυ ασχημα ψυχολικα... επειδη ξερει οτι ειναι μαζι μου ερωτευμενη.. και δεν μπορουμε να κανουμε κατι... δεν ετρωγε και δεν κοιμοντανε.... τις ειπα.. οπως θελεις... ξαναγυρναει δευτερα και μου λεει.. ειμαι καλυτερα.. συγνωμη που σου μιλησα ετσι.... ετσι ειναι λοιπον μια φευγει μια ερχεται... μια ειναι κρυο ειναι ζεστο... εγω εχω φαει τρελο σκαλωμα μαζι τις.. ολο την σκεφτομαι ποναω μεσα μου... λεω γιατι δεν μου μιλαει.. τι κακο παλι εκανα...εχτες νευριασε παλι μου...μαζιμου...επειδη τις ειπα ο φιλος μου θελει ενα ατομο για το γραφειο του κοπελα... μια ωρα την ημερα.. και μολις τις ειπα...για αυτο το θεμα.. νευριασε και δν μου εχει ξαναμιλησει...μου εχει γινει εφιαλτης.. ολο φοναζω το ονομα της στο υπνο μου...την σκεφτομαι.. συνεχεια... θελω να στειλω μηνυμα.. αλλα αντιστεκομαι.... τι θα κανω... η κοπελα ειναι 29 χρονων
- 03-05-2019, 22:27 #2
Καλησπέρα...εσύ πόσο χρονών είσαι???
Αποτ ι κατάλαβα η κοπελιά έχει έναν αρνητισμο στο να δουλέψει...αν δεν θέλει να δουλέψει ας την μην την πιέζεις ...ας μην δούλεψή...κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να δουλεύουν..κάποιες θέλουν ...δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο...αν το πρόβλημα ξεκινάει από εκεί και είναι μόνο αυτό λύνεται εύκολα ..απλά δεν της μιλάς για δουλειά...
Αν πάλι απτην άλλη θέλεις η θέλετε όντως να κάνετε κάτι σοβαρό..πχ αραβονες η να παντρεύτειτε...
Θα πρέπει μάλλον να το πάρεις απόφαση ότι θα δουλεύεις μόνον εσύ...
03-05-2019, 22:46 #3
Φίλε η κοπέλα αν θέλει να παντρευτεί και δεν θέλει να δουλεύει, ή ψάχνει για θύμα (επειδή μπορεί έτσι να έχει μάθει) ή ζει σε άλλον αιώνα. Ας βρει αυτή τι θέλει στη ζωή της και βλέπεις κι εσύ τι θα κάνεις. Άλλωστε δεν έχετε κάτι μαζί και καλύτερα που τα δείχνει από τώρα. Καλός ο έρωτας αλλά δεν φτάνει για να δώσει λύσεις σε όλα.
03-05-2019, 23:00 #4
Για την κοπελα πρωτα Αν είναι μια κρύο μια ζέστη αγόρι μου μάλλον κάπου ψαχνει για άλλο χορηγο απλώς δεν της καθεται ακόμη. Όσο για εσένα τι εννοείς εχεις δύο προσωπα μια το καλο παιδί και μια αυτό που θέλουν οι γυναίκες.οι γυναικες δεν θέλουν καλά παιδιά?
03-05-2019, 23:18 #5
03-05-2019, 23:21 #6
θελουνε η γυναικες καλα παιδια...και να εχουνε η ανδρες σεβασμο απεναντι τους.. αλλα πιστευω οτι το πολυ καλο παιδι " μπορει να το πατησουν και γυρισει το θεμα προς στην χειριστικη μερια" πισω στο θεμα.μαλλον εχεις δικιο... για την τελευταια φορα μου ειπε οτι 8α βγει με εναν "φιλο της θα ερθει και παρεα" απο τοτε κοπηκε.. για λιγο ομιλια μας... τσαντιστικε μαζι μου.... επειδη ενας φιλος μου εψαχνε κοπελα για το γραφειο του.. 1 ωρα να δουλευει.. τις το προτινα εκεινη αμα θελει... και τσαντιστικε κιολας...εγω εκανα ενα καλο και νευριασε μαζι μου...
03-05-2019, 23:30 #7
[QUOTE=HimuraKenshin;1043800]θελουνε η γυναικες καλα παιδια...και να εχουνε η ανδρες σεβασμο απεναντι τους.. αλλα πιστευω οτι το πολυ καλο παιδι " μπορει να το πατησουν και γυρισει το θεμα προς στην χειριστικη μερια" πισω στο θεμα.μαλλον εχεις δικιο... για την τελευταια φορα μου ειπε οτι 8α βγει με εναν "φιλο της θα ερθει και παρεα" απο τοτε κοπηκε.. για λιγο ομιλια μας... τσαντιστικε μαζι μου.... επειδη ενας φιλος μου εψαχνε κοπελα για το γραφειο του.. 1 ωρα να δουλευει.. τις το προτινα εκεινη αμα θελει... και τσαντιστικε κιολας...εγω εκανα ενα καλο και νευριασε μαζι
Και τι κανεις εσύ για να μην είσαι το <καλο> παιδί?
04-05-2019, 00:38 #8
HimuraKenshin όλα αυτά που περιγράφεις είναι για γνωριμία μόλις 2 μηνών;;; Αν δεν τρολλάρεις, εγώ λέω να σοβαρευτείς λίγο κι εσύ κι αυτή. Κάτσε λίγο καιρό χωρίς επικοινωνία να σου περάσουν οι μεγάλες οι ...τάβλες και προσπάθησε να κρίνεις με την λογική σου, σαν κάποιος τρίτος όλες αυτές τις καμμενίλες που μας γράφεις. Διότι συγγνώμη, αλλά καμμενίλες γράφεις. Και μετά θα είναι εύκολο να αποφασίσεις τι θα κάνεις.
04-05-2019, 11:41 #9Miliva21GuestΣοβαρά τώρα θες να είσαι με μια γυναίκα η οποία δεν θέλει να είναι ανεξάρτητη και να στέκεται στα πόδια της;;;; να παντρευτεί μπορεί να ψάχνει για να την ταΐζουν τσάμπα......αν εσένα σ αρεσει αυτό προχωρά
04-05-2019, 12:22 #10
το προβλημα ειναι.. συνεχεια ολο μου θυμωνη, δεν μου μιιλαει, νευριαζει μαζι μου, δεν μου μιλαει ειπα να κανω ενα καλο... που ο φιλος μου ζηταγε ενα ατομο για δουλεια.. και τις το προτεινα.... απο τοτε που τις το προτεια να μου μου εχει ξαναμιλησει?? λες και εκανα κατι κακο εδειξα το ενδιαφερον μου... αμα δεν το ελεγα δεν θα ειχε νευριασει μαζι μου.. το πορβλημα ειναι αυτα τα πραγματακια που κανω εχουνε αξια για μενα...και δνε τα καταλαβαινει ισως και δεν τα εκτιμαει...ποτε δεν γυρισε να μου πει..θα ειμαι διπλα σου..οτι και να χρειαστεις..εχω φαει κολλημα πολυ μαζι τις.. παρολου που μερικη φιλη μου λενε φυγε απο αυτην δεν κανει αυτη για σενα, γιατι θα μπλεξω ποιο ασχημα
04-05-2019, 12:40 #11
Αν σου λέει κάποια "σιχαίνομαι τα πορτοκάλια" κι εσένα το πορτοκάλια σου αρέσουν και επιμένεις να της χαρίζεις πορτοκάλια, ακόμα και το πιο γευστικό, ζουμερό πορτοκάλι να της χαρίσεις, είναι λογικό να σου το πετάξει στο κεφάλι και να μην εκτιμήσει την κίνησή σου και να την πάρει σαν έλλειψη σεβασμού. Το θέμα είναι ότι σε μία σχέση, τρως εσύ πορτοκάλια, η άλλη δεν τρώει, βρίσκετε και κάποιο άλλο φρούτο που αρέσει και στους δύο. Δεν είναι κάτι το σημαντικό.
Το αν η άλλη δεν θέλει να δουλεύει κι εσύ προφανώς πιστεύεις ότι θα πρέπει να βρει δουλειά και προσπαθείς να της βρεις παρά τη θέλησή της, είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερο θέμα για να κάνεις σχέση. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σου θυμώνει γιατί έχετε άλλη οπτική γωνία και θεωρεί ότι προσπαθείς να την πατρονάρεις και αγνοείς αυτά που σου λέει.
04-05-2019, 12:46 #12
04-05-2019, 13:17 #13
Πιθανόν αισθάνεται ότι χώνεσαι πάρα πολύ στα δικά της σε μία φάση που ότι έχετε μόλις ξεκινάει. Πάρε για λίγο τις αποστάσεις σου. Εσύ είσαι μες στην κάβλα, αυτή όμως σε τι φάση είναι; Άστην να δεις τι θα κάνει, στο έγραψα και πριν.
04-05-2019, 13:22 #14Miliva21GuestΓια να σου λένε ότι δεν κάνει αυτή για σένα και οι φιλοι σου κάτι θα ξέρουν....Ναι μπορεί να ξινισε όταν της είπες για δουλειά γιατί το ιδανικό της μπορεί να ήταν να της έλεγες δεν πειράζει αγάπη μου μη κουράζεσαι να δουλεύεις εγώ θα ταιζω και τους δύο...
Ζήσε το εφόσον μπορείς πάρε λίγο πιο χαλαρά την όλη φάση αφού είσαι σε καψούρα ακόμα....Και μετά από λίγο καιρό ξανά επεξεργασου το για το αν μπορείτε να πάτε σοβαρά μαζί
Εστάλη από SM-A750FN στο E-Psychology.gr Mobile App
04-05-2019, 13:25 #15
Η φάση της ειναι ότι έχει πολλά γυρίσματα και πολλές φορές κάνει την προοπτική του θύματος για να νιώσω εγώ άσχημα. Το Πάσχα μου είπε ότι θέλει να διακόψουμε επειδή ειχε τα ψυχολογικά τις δεν κοιμόνταν...δεν έτρωγε μου έλεγε επειδή σκέφτονταν..τι θα γίνει με εμάς.... Την Δευτέρα μου έστειλε....είμαι καλύτερα...
Και συγνώμη που φέρθηκε έτσι... Και εμένα όλοι αυτη η κατάσταση μου προκαλεί ανχος και στεναχώρια..αλλά ποτέ δεν γυρνάει να με ρωτήσει πώς αισθάνομαι εγώ..πάντα εγώ έκανα κινήσεις εκείνη ποτέ καμια