Είναι εθισμένος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Αφού υπήρχε θέμα και πιο πριν, κάπου αλλού ξεκίνησε και πιθανότατα επιδεινώθηκε όταν η κοπελιά πήρε κιλά. Μπορεί πάλι να γουστάρει αυτός να το ρίχνει η ίδια το φταίξιμο στα κιλά ή στις τσόντες και να έχει το κεφάλι του ήσυχο αφού δε θέλει σεξ μαζί της. Άμα δεν καθίσουν να συζητήσουν σοβαρά και να ψάξουν για λύσεις τι περιμένουν;

Κι εγώ εδώ και πολλά χρόνια 100 με 110 κιλά είμαι, βέβαια με ύψος γύρω στο 1.80τοσο, αλλά όπως και να το κάνεις παχύσαρκη, ωστόσο ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους συντρόφους μου, είτε εφήμερους είτε σε μακροχρόνια σχέση. Μόνο μία φορά υπήρξε πρόβλημα κι εκεί τα αίτια ήταν άλλα, όχι τα κιλά μου.

Senior Member
    Μας τον παρουσιάζεις πολύ παρτάκια. Δεν ξέρω, κάτσε και σκέψου αν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς ακόμα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί να είσαι σε μια κακή σχέση όταν μπορείς να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να βρει κάτι καλύτερο; Ξέρω ότι στην Κρήτη τα ήθη είναι αυστηρά, ελπίζω να μην έχεις πέσει στην παγίδα του τι θα πει ο κόσμος...

Banned
    Ομορφη εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι πως ο αντρα σου ειχε προβλημα ειτε γενικα ειτε μαζι σου να κανει σεξ τωρα που απο 60 πηγες 88 το προβλημα αυτο γιγαντωθηκε και αν αυτος δε μπορουσε δεν ηθελε δε ξερω τι απο τα δυο η και τα δυο πριν, τωρα απο οτι καταλαβαινεις δε προκειται κςι ειδικα αμα κανεις και παιδι παει μετα. Εγω σου ειπα τι σου προτεινω αν και με το συγκεκριμενο μην εχεις απαιτησεις.

Miliva21
    Guest
    Πάντως από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι όντως έχεις κάνει πολύ προσπάθεια και έχεις γίνει χαλί να σε πατήσει....οπότε μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι του τα είχες όλα στο πιάτο και δεν προσπάθησε πολύ ο ίδιος.....Και ξέρεις πολλές φορές αυτό δεν το εκτιμάμε όλοι........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φοβερό κελεπούρι τι να πω....
    Μα τι βρίσκετε κάποιες σε κατι βλαμμένους παρτακηδες,ειλικρινά το εχω απορία.

Εσύ κοίτα τον εαυτό σου,ξεκινα γυμναστική και διατροφή να χάσεις τα πολλά περιττά κιλά και θα νιώθεις όμορφα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Άλις View Post
    Μας τον παρουσιάζεις πολύ παρτάκια. Δεν ξέρω, κάτσε και σκέψου αν αξίζει τον κόπο να προσπαθείς ακόμα γι' αυτόν τον άνθρωπο. Γιατί να είσαι σε μια κακή σχέση όταν μπορείς να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να βρει κάτι καλύτερο; Ξέρω ότι στην Κρήτη τα ήθη είναι αυστηρά, ελπίζω να μην έχεις πέσει στην παγίδα του τι θα πει ο κόσμος...
    Αυτή η απορία με τρώει.
    Γιατί κάποιες έχουν βίτσιο με κωλοπαιδα.
    Και εχει και χειρότερο.Για την οποια μαλακια των ρεμαλιων,οι γυναίκες νομίζουν πως φταίνε οι ίδιες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αυτή η απορία με τρώει.
    Και εχει και χειρότερο.Για την οποια μαλακια των ρεμαλιων,οι γυναίκες νομίζουν πως φταίνε οι ίδιες....
    Δεν το είπα τυχαία αυτό για την Κρήτη, ξέρω ότι τα κορίτσια εκεί αν "εκτεθούν" με κάποιον άντρα, είναι υποχρεωμένες να τον παντρευτούν, ακόμα και στο Ηράκλειο, που είναι μεγάλη πόλη. Σκέφτομαι μήπως παίζει κι αυτό το σενάριο, αλλά μόνο η Meri μπορεί να μας το επιβεβαιώσει...

Miliva21
    Guest
    Αυτή η απορία με τρώει.
    Σου έχει γίνει εμμονή ότι οι γυναίκες θέλουν τους μαλακες....Δεν είναι ο κανόνας αυτός... ούτε ξέρουμε από την άλλη πλευρά τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε άλλες περιπτώσεις .........οι σχέσεις και οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο μαύρο.....Ούτε χωριζομαστε στους μαλακες και στους καλους...Κάθε σχέση έχει τα προβλήματα της και σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος που θα δίνει περισσότερα σε μια σχέση σε αντιθεση με τον αλλο....

Το δύσκολο και το απόμακρο κάποιους τους γοητεύει Όχι όλους όμως...Και δεν γράφεις για τους άντρες που κολλάνε με γυναίκες που το παίζουν δύσκολες...γιατί έχουμε και τέτοια εδώ στο φόρουμ......Και στη ζωή...

Ας μη σπαμαρουμε άλλο το θέμα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν το είπα τυχαία αυτό για την Κρήτη, ξέρω ότι τα κορίτσια εκεί αν "εκτεθούν" με κάποιον άντρα, είναι υποχρεωμένες να τον παντρευτούν, ακόμα και στο Ηράκλειο, που είναι μεγάλη πόλη. Σκέφτομαι μήπως παίζει κι αυτό το σενάριο, αλλά μόνο η Meri μπορεί να μας το επιβεβαιώσει...
    Δεν ξέρω τι ισχύει στην Κρήτη,αλλα αυτό το βίτσιο ειναι ανεξήγητο...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σου έχει γίνει εμμονή ότι οι γυναίκες θέλουν τους μαλακες....Δεν είναι ο κανόνας αυτός... ούτε ξέρουμε από την άλλη πλευρά τι γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση και σε άλλες περιπτώσεις .........οι σχέσεις και οι άνθρωποι δεν είναι άσπρο μαύρο.....Ούτε χωριζομαστε στους μαλακες και στους καλους...Κάθε σχέση έχει τα προβλήματα της και σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος που θα δίνει περισσότερα σε μια σχέση σε αντιθεση με τον αλλο....

Το δύσκολο και το απόμακρο κάποιους τους γοητεύει Όχι όλους όμως...Και δεν γράφεις για τους άντρες που κολλάνε με γυναίκες που το παίζουν δύσκολες...γιατί έχουμε και τέτοια εδώ στο φόρουμ......Και στη ζωή...

Ας μη σπαμαρουμε άλλο το θέμα
    Δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι πρώτον
    Και ναι υπάρχουν και άντρες που κολλάνε με καριολες,αλλα πιο πολυ βλέπω γυναίκες να κολλάνε με μαλακες (όπως εσύ κατά την γνώμη μου) παρα άντρες με ηλίθιες.

Αλλα ναι ας μην σπαμαρουμε αλλο...

Miliva21
    Guest
    Δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι πρώτον
    Και ναι υπάρχουν και άντρες που κολλάνε με καριολες,αλλα πιο πολυ βλέπω γυναίκες να κολλάνε με μαλακες (όπως εσύ) παρα άντρες με ηλίθιες.

Αλλα ναι ας μην σπαμαρουμε αλλο...
    Δεν έχω επιτεθεί ποτέ στο φόρουμ για να το κάνω τώρα....Και ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι μου αρέσουν οι μαλακες....οπότε οι μπηχτές δεν παίζουν.....
    Έγραψα τη γνώμη μου και πιστεύω πως όσες γυναίκες υπάρχουν που κολλάνε σε δύσκολες καταστάσεις άλλοι τόσοι είναι και οι άντρες...

Επίσης είπα ότι στις σχέσεις δεν είναι πάντα ο ένας ο θύτης και ο άλλος το θύμα......προφανώς και ο σύντροφός της θεματοθετριας έχει δώσει πράγματα και έχει νιώσει πράγματα ....αλλιώς γιατί να είναι μαζί της 10 ολόκληρα χρόνια....!!! Το ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε ή ότι μας τελειώνουν τα συναισθήματα ή η ελξη δεν σημαίνει ότι είμαστε μαλακες ή κακοι ή αχάριστοι.....
    Και σίγουρα όταν ο ένας έχει βαρεθεί και φαίνεται κάκος σχεδόν πάντα ο άλλος έχει βάλει το χεράκι του για να το προκαλέσει αυτό....είτε δείχνοντας δεδομένος κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση που τελειώνει είτε κάνοντας πίσω στα θέλω του και υιοθετώντας το στυλ " γίνομαι χαλί να με πατήσεις" ....οπότε πάντα δεν υπάρχει μόνο δράση Αλλά και αντίδραση....
    Σε μια σχέση για δύο .....σχεδόν πάντα έχουν το φταίξιμο και οι δύο για κάτι που δεν πήγε στραβά.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τώρα για την Κρήτη,νομίζω έχεις ενα point.
    Βέβαια όσοι εχω γνωρίσει από το συγκεκριμένο νησί,δεν είναι απαραίτητα ''βαρύμαγκες'' if you know what I mean.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν έχω επιτεθεί ποτέ στο φόρουμ για να το κάνω τώρα....Και ποτέ δεν έχω δηλώσει ότι μου αρέσουν οι μαλακες....οπότε οι μπηχτές δεν παίζουν.....
    Έγραψα τη γνώμη μου και πιστεύω πως όσες γυναίκες υπάρχουν που κολλάνε σε δύσκολες καταστάσεις άλλοι τόσοι είναι και οι άντρες...

Επίσης είπα ότι στις σχέσεις δεν είναι πάντα ο ένας ο θύτης και ο άλλος το θύμα......προφανώς και ο σύντροφός της θεματοθετριας έχει δώσει πράγματα και έχει νιώσει πράγματα ....αλλιώς γιατί να είναι μαζί της 10 ολόκληρα χρόνια....!!! Το ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε ή ότι μας τελειώνουν τα συναισθήματα ή η ελξη δεν σημαίνει ότι είμαστε μαλακες ή κακοι ή αχάριστοι.....
    Και σίγουρα όταν ο ένας έχει βαρεθεί και φαίνεται κάκος σχεδόν πάντα ο άλλος έχει βάλει το χεράκι του για να το προκαλέσει αυτό....είτε δείχνοντας δεδομένος κάνοντας τα πάντα για να κρατήσει μια σχέση που τελειώνει είτε κάνοντας πίσω στα θέλω του και υιοθετώντας το στυλ " γίνομαι χαλί να με πατήσεις" ....οπότε πάντα δεν υπάρχει μόνο δράση Αλλά και αντίδραση....
    Σε μια σχέση για δύο .....σχεδόν πάντα έχουν το φταίξιμο και οι δύο για κάτι που δεν πήγε στραβά.....
    Εγώ το εξέλαβα ως επίθεση,αλλά ας μην δώσω συνέχεια...

Senior Member
    Τελικά, η Meri τι απέγινε;

Miliva21
    Guest
    Εγώ το εξέλαβα ως επίθεση,αλλά ας μην δώσω συνέχεια...
    Δεν με ξέρεις ούτε σε ξέρω Οπότε δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ούτε να χεις άποψη για μενα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast