Είναι εθισμένος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Junior Member
    Ευτυχώς οι γονείς μου είναι πολύ νεοι και μοντέρνοι και πάντα μου έκαναν όλα τα χατίρια...σε αντίθεση με τους γονείς του άντρα μου οι οποίοι έχουν τελείως γραμμένο το παιδί τους...γι αυτό τον συντηρουσα εξ ολοκλήρου όσο ήταν φαντάρος...το να ειμαι τόσα χρόνια μαζί του ήταν δική μου επιλογή...Ήταν η πρώτη μου ουσιαστική σχέση...οι προηγούμενοι ήθελαν μόνο σεξ αλλά ήμουν πολύ μικρή...ήμουν 15 χρονών...στα 16 προς 17 γνώρισα τον Νίκο ο οποίος δεν με πίεζε καθόλου σε αυτό το θέμα...πέρασε περισσοτερος απο 1 χρονος για να προχωρησω για πρώτη φορά στην ερωτική πράξη...Μετά δεν υπήρχε χώρος να βρεθούμε σεξουαλικά...οι γονείς του όταν έλειπαν από το σπίτι πηγαιναμε κρυφά...Αυτό γινόταν μια φορά τους 2 μήνες...πάντως ο άντρας μου εμφανισιακά είναι πολύ ωραίος άντρας και δεν το λέω επειδή τα έχω 10 χρόνια μαζί του....πολλές φορές οι γυναίκες τον φλερτάρουν μπροστά μου...ζηλεύω εννοείται αλλά μετά τον πειράζω με χιούμορ και δεν το συνεχίζω...το λέω αυτό γιατί αν δεν του αρεσα θα μπορούσε εδώ και καιρό να με χωρίσει για κάποια αλλη...

Junior Member
    Σκέφτομαι μήπως δεν έχει ζήσει πολλές εμπειρίες επειδή είμαστε από μικρή ηλικία μαζί και μέσω του πορνό "ζει" αυτα που δεν μπορεί να ζήσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν με ξέρεις ούτε σε ξέρω Οπότε δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα ούτε να χεις άποψη για μενα

Ουτε γω σε ξερω , αλλα εχω αριστη γνωμη για σενα .......... εμβολιμη παραθεση !!
    Last edited by Macgyver; 05-05-2019 at 11:34.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meri View Post
    Ευτυχώς οι γονείς μου είναι πολύ νεοι και μοντέρνοι και πάντα μου έκαναν όλα τα χατίρια...σε αντίθεση με τους γονείς του άντρα μου οι οποίοι έχουν τελείως γραμμένο το παιδί τους...γι αυτό τον συντηρουσα εξ ολοκλήρου όσο ήταν φαντάρος...το να ειμαι τόσα χρόνια μαζί του ήταν δική μου επιλογή...Ήταν η πρώτη μου ουσιαστική σχέση...οι προηγούμενοι ήθελαν μόνο σεξ αλλά ήμουν πολύ μικρή...ήμουν 15 χρονών...στα 16 προς 17 γνώρισα τον Νίκο ο οποίος δεν με πίεζε καθόλου σε αυτό το θέμα...πέρασε περισσοτερος απο 1 χρονος για να προχωρησω για πρώτη φορά στην ερωτική πράξη...Μετά δεν υπήρχε χώρος να βρεθούμε σεξουαλικά...οι γονείς του όταν έλειπαν από το σπίτι πηγαιναμε κρυφά...Αυτό γινόταν μια φορά τους 2 μήνες...πάντως ο άντρας μου εμφανισιακά είναι πολύ ωραίος άντρας και δεν το λέω επειδή τα έχω 10 χρόνια μαζί του....πολλές φορές οι γυναίκες τον φλερτάρουν μπροστά μου...ζηλεύω εννοείται αλλά μετά τον πειράζω με χιούμορ και δεν το συνεχίζω...το λέω αυτό γιατί αν δεν του αρεσα θα μπορούσε εδώ και καιρό να με χωρίσει για κάποια αλλη...
    Ρε 'συ Meri, καταλαβαίνεις ότι μια φορά στο δίμηνο δεν είναι νορμάλ και η έλλειψη χώρου είναι δικαιολογίες. Όχι ότι δεν είναι ένα θέμα, αλλά αν ποθείς πολύ τον άλλο βρίσκεις λύσεις. Φάνηκε και στην συνέχεια άλλωστε ότι δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Εσύ τόσα χρόνια πως την παλεύεις, δεν έχω καταλάβει...Εγώ θα είχα προσπαθήσει μία, δύο, τρεις να βελτιωθούν τα πράγματα, μετά θα είχα φύγει τρέχοντας. Δηλαδή στα 20τοσα και δεσμό να έχω και αγ.αμητη να μένω και εγώ να τρέχω για όλα, πάει πολύ.Ωστόσο εγώ δεν είμαι εσύ. Πρέπει να καθίσεις και να σκεφτείς πολύ σοβαρά τι θέλεις να κάνεις και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αλλά να μην τελματώνεις άλλο, χρειάζονται αλλαγές στη ζωή σου. Αν στα αλήθεια πιστεύεις ότι μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ σας κι ότι το βασικότερο πρόβλημα είναι το σεξ, που εγώ νομίζω ότι είναι πιο πολύπλοκο από αυτό, θα πρέπει να πάτε κι οι δύο να δείτε ειδικό, πιθανότατα ο καθένας ξέχωρα και μετά και μαζί σαν ζευγάρι. Εσύ τι άλλο σκέφτεσαι να κάνεις δηλαδή;

Καλημέρα! Πολύ ψυχοφθόρα μου φαίνεται αυτή η σχέση. Είναι σα να τον έχεις βάλει σε ένα τσουβάλι και τον σέρνεις, δεν προχωράτε μαζί.
    Κατ αρχάς ο άνθρωπος έχει κάποια θέματα ψυχολογικά που έχουν ξεκινήσει μάλλον από την οικογένειά του και ασυνείδητα θα τα μεταφέρει και στην δική σας, θα τείνει να τα αναπαράγει, ή να αναπαράγει τα συναισθήματα και την "ατμόσφαιρα" του σπιτιού του, έτσι φαίνεται τουλάχιστον οτι πορεύεται μέχρι σήμερα.
    Ίσως το οικογενειακό του περιβάλλον να του δημιουργούσε στρες και αυτό να του έμεινε και να προσπαθούσε να εκτονώσει το στρες μέσω του πορνό. Και βεβαίως δεν φταις εσύ γι αυτό, εφόσον εξαρχής υπήρχε πρόβλημα με το σεξ. Νομίζω οτι το θέμα του χρηζει ψυχανάλυσης.
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και να χάσεις τα επιπλέον κιλά δεν θα αλλάξει κάτι εντυπωσιακά στο θέμα του σεξ. Εσύ να προσπαθήσεις να χάσεις κιλά για τον εαυτό σου.
    Εγώ πιστεύω οτι τα κιλά τα πήρες όταν άρχισες να νοιώθεις οτι ο σύντροφός σου δεν θέλει σεξ και ένοιωθες νευρικότητα και μία οργή μέσα σου. Προσπάθησες να τα κατευνάσεις όλα αυτά καταφεύγοντας στην παρηγοριά του φαγητού, ούτως ώστε να παίρνεις ενός είδους ευχαρίστηση που υποκαθιστά το σεξ, συν το γεγονός οτι το φαγητό συνδέεται υποσυνείδητα με την αγκαλιά της μητέρας μας όταν μας θήλαζε βρέφη και περαιτέρω υποσυνείδητα υποκαθιστά ένα τμήμα της αγάπης που θεωρούμε οτι μας λείπει.
    Εγώ Μαίρη μου το βλέπω δύσκολο να αλλάξει αυτός ο άνθρωπος. Νομίζω οτι έτσι θα συνεχίσει στο θέμα του σεξ και η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν προσπαθήσει ο ίδιος να καταλάβει οτι αυτό είναι ένα πρόβλημα που θέλει λύση. Και ευτυχώς που δεν κάνατε ακόμα παιδί και έχεις το περιθώριο να το ξανασκεφτείς.
    Ξέρεις, λένε οτι μια γυναίκα φαίνεται πόσο ευτυχισμένη είναι μέσα στον γάμο της από την εμφάνισή της. Αυτό το πιστεύω γιατί το έχω δει με τα μάτια μου, μέσα από περιπτώσεις φιλενάδων μου και συγγενών μου. Έχω δει την γυναίκα εξάδελφου του άντρα μου που αυτός πίνει και δημιουργεί προβλήματα στο σπίτι συνεχώς, εδώ και 25 χρόνια και λόγω των παιδιών δεν χωρίζουν. Ε, λοιπόν, αυτή η γυναίκα μπορεί να μην πάχυνε αλλά από 40 χρονών έμοιαζε για 70. Τί άλλο να σου πώ; Λέω κρίμα την κοπέλα που έφαγε την ζωή της με πίκρες και στεναχώριες για έναν άνθρωπο προβληματικό και παρτάκια. Για ποιό λόγο; Μια φορά ζούμε Μαίρη μου, μιά φορά!

Εγώ δηλαδή στην θέση σου θα του έλεγα οτι αυτό που συμβαίνει είναι μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να λυθεί, να προσπαθήσει μόνος του ή μαζί κι αν δεν μπορεί με την βοήθεια ψυχολόγου.
    Να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου, να κάνετε κάτι. Αν δεις οτι είναι αρνητικός ή οτι σου λέει ναι,ναι, ναι και μετά πάλι τα ίδια, τότε αυτό σημαίνει οτι δεν πολυνοιάζεται για την ευτυχία σου, δυστυχώς. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός "μέχρι εκεί" να μπορεί να σου προσφέρει, να μην έχει τις ψυχικές αντοχές να ενδιαφερθεί ή να αγαπήσει, ή να προσπαθήσει άλλο, να μην έχει την θέληση να αλλάξει γιατί έχει βολευτεί έτσι. Το θέμα είναι, εσύ θα περάσεις έτσι όλη σου την ζωή; Να παρακαλάς για κανένα ψίχουλο; Ή θα ψάχνεις για "συμπλήρωμα"; αυτές τις παρακμιακές καταστάσεις που βλέπουμε γύρω μας;

Page 3 of 3 FirstFirst 123