Results 46 to 49 of 49
Thread: Διάγνωση Γιατρού
-
08-05-2019, 03:24 #46MrgilleasGuest
εγω ειμαι καπου αναμεσα συμφωνω να δινουν αντιψυχωτικα για βαριες περιπτωσεις αγχους και χρονιες αυπνιες διοτι αν δινουν ηρεμιστικα ή υπνωτικα αντιστοιχα για μεγαλο διαστημα θα καταληξουν εξαρτημενα ατομα
Κατι αναλογο γινεται στην Αμερικη που δινουν σωρηδον οποιοειδη παυσιπονα για τον παραμικρο πονο που εχει καποιος εξαρταται απο αυτα γιατι ειναι εθιστικα και οταν δεν συνεχιζουν να του δινουν τα παυσιπονα καταληγει στην ηρωινη.
3 στις 4 περιπτωσεις χρηστων ηρωινης ξεκινησαν με χρηση παυσιπονων απο γιατρους για την Αμερικη μιλαω παντα διοτι εδω η απεραντη πλειοψηφια χρηστων ηρωινης ξεκινησε απο κανναβη
Μια αποψη αυτη η αλλη αποψη λεγεται οτι ειναι οτι επειδη τα ατομα με ψυχωσεις στον κοσμο δεν ξεπερνουν πανω απο 1,5% παγκοσμιως, (συμπεριλαμβανομνενου της ψυχωτικης καταθλιψης,της ψυχωτικης διπολικης διαταραχης διοτι υπαρχει και διπολικη διαταραχη χωρις ψυχωση οπως ειναι η διπολικη τυπου 2 με υπομανιακα επεισοδια αλλα και οι μισες περιπτωσεις διπολικης τυπου 1 δεν εχουν ψυχωτικα συμπτωματα)
Συνεχιζοντας επειδη τα ποσοστα ψυχωσεων δεν ξεπερνουν πανω απο 1,5% παγκοσμιως και ειναι λιγοι οι ασθενεις σε συγκριση με τον παγκοσμιο πληθυσμο αλλα και υπαρχουν ενα σωρο εταιριες που παραγουν αντιψυχωτικα γενοσημα και πρωτοτυπα για να αυξησουν τις πωλησεις τους μιας και τα ποσοστα των ψυχωσεων δεν αυξανονται παγκοσμιως και αν δεν υπηρχε η χρηση κανναβης θα ηταν ακομα μικροτερα ετσι για να αυξησουν την πελατεια τους στραφηκαν και σε ψυχικα ασθενεις που δεν εχουν ψυχωση ταχα για καταθλιψη ,αγχος εμμονες ιδεες και ολα τα σχετικα για να εχουν περισσοτερα εσοδα
Εμποριο κανονικο μαρκετινγκ σιγουρα εγω που εχω ψυχωση τα χρειαζομαι γιατι χωρις αυτα δεν μπορω να λειτουργησω καθολου αλλα ενας που εχει αγχος ποιος ο λογος να τα παιρνει ρισκαρντας τη ζωη του και να κινδυνευει με οψιμη δυσκινησια,μεταβολικο συνδρομο,αυξηση βαρους, εμφανιση διαβητη και ενα σωρο παρενεργειες ειμαι της αποψης να τα δινουν σε ατομα που οντως τα χρειαζονται διοτι δεν ειναι αθωα εχουν παρενεργειες.αλλα απο κει κα περα αιρετικος ας κανει ο καθενας οτι θελει μη σκας αν θελουν να τα παιρνουν και μη ψυχωτικοι ενω δεν εχουν ψυχωση ας τα παιρνουν κανουν παρεα και σε μενα και μειωνεται το στιγμα για τη ληψη αντιψυχωτικων διοτι αν κοροιδευουν εμενα τρελο θα του υπενθυμιζω οτι δεν δεν διαφερεις με μενα τα ιδια φαρμακα παιρνουμε
- 11-05-2019, 09:04 #47
Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά. Έχω την εντύπωση ότι όλα ξεκινούν από το υπερβολικό άγχος και μετά βγαίνουν και τα άλλα γιατί εφόσον ζούσαμε με το άγχος για χρόνια και δε πηγαίναμε νωρίτερα στον γιατρό τώρα θα αποφεύγαμε τα αντιψυχωσικά. Και πάλι ευχαριστώ.
18-01-2020, 23:15 #48
[QUOTE=Roulaki1;1044223]Καλημερα ......
18-01-2020, 23:22 #49