Results 1 to 8 of 8
Thread: Μήπως αυτή η φορά;
-
01-05-2019, 16:55 #1
Μήπως αυτή η φορά;
Παιδιά Θέλω τη βοήθεια σας έχω περάσει εδώ και 4 χρόνια τα πάντα πραγματικά όμως από ψυχολογικά! Αυτή η φορά είναι διαφορετική νομίζω ότι πάω για ψυχωση φοβάμαι απίστευτα ότι είναι αυτό! Ο γιατρός μ εγγυάται ότι δεν είναι αλλά πως γίνεται η αγχώδης διαταραχή και η ιψδ να κάνει όλα αυτά! Παιδιά βγαίνω έξω και νομίζω ότι πολλοί συζητάνε για εμένα τα πράγματα γύρω μου μου φαίνονται διαφορετικά δεν μπορώ ακούω έντονα τους ήχους τις φωνές του κόσμου και με τρομάζει ακόμα περισσότερο Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια και ψάχνω όλη μέρα για σχιζοφρενεια και ψυχωση , έχω τρέμουλο και νιώθω ότι οι άλλοι το βλέπουν αλλά μ λένε ότι δεν έχω! Χάνω τον ειρμό μου όταν μιλάω! Νιώθω ότι λέω ασυναρτησίες αλλά οι άλλοι μ λένε ότι δεν λέω ασυναρτησίες! Νιώθω ότι χαζεύω ότι όλα γύρω μ είναι παράξενα και ότι τρελαίνομαι! Δεν αντέχω άλλο αυτό το φόβο
- 01-05-2019, 17:01 #2
Σαν αποπραγματοποιηση και αποπροσωποποίηση ακούγονται αυτά, μαζί με mind fog και διάσπαση προσοχής. πράγματα καθόλου ασυνήθιστα στις διαταραχές άγχους.
Και ο τρόπος που γράφεις μια χαρά συγκροτημένος είναι.
Προσπάθησε να περιορίσεις τις σκέψεις αυτές ότι τρελενεσαι, σταμάτα να ψάχνεις για ψυχώσεις. Όταν νιώθεις πως πρέπει να το κάνεις, κάνε κάτι εντελώς άσχετο όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό μπορείς να το καταφέρεις.
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
01-05-2019, 23:01 #3
Ειχα και εγώ το ίδιο..
Αποπροσωποιηση - Αποπραγματοποιηση
Λιγο που το έψαξα έμαθα οτι ειναι μια αμυνα του εγκεφάλου εναντια στο αγχος.
Ποσο τέλειος είναι ο οργανισμος μας ε;
Μπορεί να ειναι δυσάρεστα τα συμπτώματα αλλα να ξες με σιγουριά περνάει 100%
Ξερεις πως; Οταν σου συμβαινει να μη πανικοβαλεσαι να λες οτι δεν θα παθεις κατι διοτι όντως δεν θα παθεις κάτι...
Δεν το δίνεις σημασία και περνάει.
Παλια το είχα καθημερινά σε μεγάλο βαθμό. Τωρα που περνάω περιόδους άγχους το έχω αλλα αραιά και που...
Οταν ημουν χωρίς αγχος στρες κλπ ξες καθε ποτε το παθαίνα; ΠΟΤΕ!
Εστάλη από Redmi S2 στο E-Psychology.gr Mobile AppΜε το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...
02-05-2019, 17:52 #4
Φιλαράκο χωρίς να είμαι γιατρός ούτε να έχω σπουδάσει το αντικείμενο σαν παθών και ασθενής θα σου πω ότι είναι λογικά συμπτωματα άγχους αυτά.Το ότι ακούς ήχους να ξερεις οφειλεται ότι το άγχος και η αγχώδης διαταραχή λόγω ότι ουσιαστικά είναι νευρικό πρόβλημα κάνουν τις αισθήσεις να δουλεύουν παραπάνω από το κανονικό γι αυτό ακούς και το παραμικρό.
Όσον αφορά το τρέμουλο θα σου δώσω ένα παράδειγμα,όσοι παθαίνουμε κρίσεις πανικού ή κρίσεις άγχους και νομίζουμε ότι μας κοιτάνε (από φόβο και μονο) σημαίνει ότι πάσχουμε από ψύχωση?
Καθαρά άγχος έχεις φίλε μου και ο πως μου είπε και ένα φιλαράκι η σοβαρές ψυχικές ασθένειες δεν τις καταλαβαίνεις..στο λένε οι άλλοι ότι υπάρχει πρόβλημα!
02-05-2019, 20:43 #5
Πόσο σας ευχαριστώ ρε παιδιά;;; Πόσο;;; Πόσο ενθαρρυντικοι παίζει να είστε πραγματικά! Μια τελευταία ερώτηση σε κάτι που με προβληματίζει είναι ότι νιώθω ότι συνεχώς η δραστηριότητα μου φθίνει! Ήμουν ένας άπειρα δραστήριος άνθρωπος και πλέον τα εχω παρατήσει όλα μου φαίνεται βουνό να κάνω το παραμικρό, γυμναστική τη δουλειά μου, τα πάντα
03-05-2019, 12:04 #6
Φίλε να σαι καλά.Κουραγιο.δινουμε ο ένας στον άλλο εδώ.Ειμαστε όλοι ασθενείς.Καλο θα ήταν Αυτό να το διορθώσεις όσων αφορά την δραστηριότητα σου.Μιας και έχεις απλά άγχος ο πως οι περισσότεροι μην το αφήνεις να σε αφήνει πίσω.Εστω και δύσκολο να φαίνεται σήκω αναγκαστικά και κάνε ότι έκανες.Ξεκινα με ένα μικρό περίπατο και σιγά σιγά ολα ξαναγυρνατα οπως ήταν.Το είχα παθει και εγώ κάποτε αυτό και ήταν άσχημο.στην πορεία με μικρά βήματα κατάφερα και γύρισα εκεί που ήμουν.Τωρα κάνω 2 ώρες γυμναστική την μερα και είμαι και δραστήριος στη δουλειά μου.Τα σαββατοκύριακα βγαίνω για περίπατο και κάνω διάφορες δραστηριότητες.Το ίδιο μπορείς και εσύ!!!!
07-05-2019, 21:16 #7
Παιδιά βοήθεια!!! Δεν την παλεύω άλλο αυτή τη ζωή γεμάτη φόβους! Πάω για καφέ μιλάνε οι άλλοι και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να παρατηρήσω τι λένε μιλάνε και είναι τόσο θολωμενο το μυαλό μου π δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω, μιλάω και χάνω τον ειρμό μου συνεχώς επίσης σήμερα πήγα σ ένα σπίτι και κοίταξα στο άκυρο να δω μήπως έχει κάμερα και πήγα στο μπάνιο και το ίδιο και μετά σκέφτηκα ότι αυτά τα συμπτώματα έχουν οι σχιζοφρένεις νομίζουν ότι τους παρακολουθούν! Παιδιά τι ζωή είναι αυτή
07-05-2019, 21:19 #8
Επίσης πήγα για καφέ και κάτι μ είπαν και λέω μήπως του είπε κάποιος αυτό π περνάω και μετά λέω τι λες ;;