διακοπη αγωγγης εδω και δυο μηνες και ακομα συνεχιζω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

διακοπη αγωγγης εδω και δυο μηνες και ακομα συνεχιζω

διεκοψα την αγωγη μ αλοπεριντιν κλοπιξολ αμπιλιφαι ακινετον και ειμαι καλυτερα πιο ηρεμος η νουμοσυνη μ ανεβηκε δεν κανω πλεον πραγματα π εκανα στο παρελθον με θολομενο μυαλο οπως ηταν οταν επαιρνα την αγωγη ειμαι πιο συγκεντρωμενος δεν εχω μεταπτωσεις στην ψυχολογια μ ειμαι πια καθαρος.η διατροφη μ αλλαξε ειμαι πιο
    επιλεκτικος στο τι θα φαω με την αγωγη εκανα πολλες βλακειες γιαυτο και εβαζα κιλα
    ασε που τα χαπια ειναι μυοχαλαρωτικα τωρα βλεπω διαφορα στο σωμα μ.ευχομαι τα καλυτερα σε ολους!!

Senior Member
    νομιζω η στατιστικη ειναι 90% στο πρωτο χρονο παθαινει υποτροπη αρα εισαι μεσα στη στατιστικη ακομα..... το κακο ειναι οτι αμα παθεις υποτροπη αρωστενεις χειροτερα μετα

Banned
    Ισως σου ακουστει ψιλλα γραματα η κατι ανουσιο αλλα δες να κανεις ψυχοθεραπεια μια φορα τη βδομαδα ας πουμε. Εγω σου λεω μπραβο που τα κοψες θα αλλαξεις πολυ τωρα αλλα βρες καποιον να τα βαλεις κατω πως συνεχιζεις τωρα για μενα ισως σε βοηθησει. Δε μπορω να μη πω μπραβο σου. Θα δεις τεραστια διαφορα γιατι θα αλλαξει και το ορμονικο σου οσο αναφορα την αθληση θα εχεις αποτελεσμα που δε φανταζεσαι ποσο καλο.

δεν ειναι η πρωτη φορα π τα κοβω στο παρελθον τα ειχα κοψει γ εναν χρονο απο τον οκτωβριο του 2011 μεχρι τον ιουλιο του 2012 οι δικοι μ χωρις να ξερουν τι εχω κανει
    εξω με κλεινουν μεσα με εισαγγελικη δηλ τον ιουλιο ειχα εισαγγελικη εστω για τεσσερις μερες σταυρουπολη αλλα για πιο λογο να ερχεται ο θειος μ απο κοζανη και να με λεει οτι θα παω να κανω μερικες εξετασεις χωρις να ξερω π μ πανε τα ζωα κ να μ λεει κιολας ρωτας εμενα αν θελω να βγω μαζι σ λες και ειμαι θεος τι να κανουμε αυτα αυτα εχει η ζωη για εμενα αν εχω αναπτυξει τοσο πολυ την οξυδερκεια μ και την αντιλυψη μ ειναι κατι π φαινεται απο την πρωτη στιγμη π θα με δει καποιος αυτα οσον αφορα την αγωγη και αν υα παθω υποτροπη το ξερω εγω καλα 1000 φορες καλυτερα χωρις παρα με αγωγη

Banned
    Κανε ψυχοθεραπεια εγω σου λεω χωρις φαρμακα καλα τα λες εγω μαζι σου και μπραβο σου ειπες ολο το ζουμι οξυδερκεια. Καλητερα οξυδερκεις παρα σε νευροληψια.

εισαι της γνωμης να μιλαω με γιατρους μια φορα την εβδομαδα οκ θα το κανω οσο πιο συχνα μπορω εισαι της γνωμης να αρχισω αγωγη μονο με αμπιλιφαι χωρις να σε ξερω και απο εχτες σ μιλαω με απολυτη ειλικρινεια

Banned
    Εγω ειμαι τη γνωμης και κανενα φαρμακο να μη παιρνεις να κανεις μια συνεδρια τουλαχισυον την εβδομαδα μιας ωρας ασπουμε ψυχοθεραπεια ψυχαναλυση κατι να λες για σενα τι σκεφτεσαι πως και γιατι και θα σου λεει κι αυτος μετα και εσυ αποφασιζεις και ρωτας και απαντας τον ευατο σου και γω με ειλικρινια σου μιλαω. Εγω για φαρμακα και τι θα παιρνεις αν θα παιρνεις δε μπορω να σου πω παρε γνωμη απο γιατρο. Παντως η ψυχοθεραπεια ειτε εισαι καλα ειτε οχι ειναι οτι πρεπει για ολες τις καταστασεις.