Results 1 to 15 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
08-05-2019, 13:37 #1
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΙΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ 34 ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΗΜΟΥ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΙΧΑ ΕΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΝΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ 40 ΕΤΩΝ.ΜΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΛΗΘΙΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙ.ΑΠΟΓΟΕΙΤΕΥΤΙΚΑ.
- 08-05-2019, 13:54 #2
- Join Date
- Nov 2006
- Location
- Planet Love
- Posts
- 24,981
καλησπερα.
αν θες μην γραφεις με κεφαλαια, ειναι σαν να μας φωναζεις.
ποσο καιρο εχει που γνωριστηκες με αυτον τον τυπο και ποσες φορες βγηκατε;
κι οταν λες οτι "βγηκατε", εννοεις οτι πηγατε βολτα, η οτι κανατε και σεξ;
εσυ του ειχες πει οτι εισαι αρραβωνιασμενη, κι αν ναι, πως το αντιμετωπισε;
σου ειπε οτι ειναι ελευθερος, η απλα το αποσιωπησε και δεν το σχολιασε το θεμα της δεσμευσης;
ο αρραβωνιαστικος σου ξερει γι αυττην την γνωριμια σου; πως το δεχεται; εχετε χωρισει πλεον;
αν θες μου απαντας και το συζηταμε..
08-05-2019, 14:00 #3
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ.ΣΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΧΩΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ.ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ.
08-05-2019, 14:39 #4
- Join Date
- Jan 2018
- Location
- Greece
- Posts
- 1,459
Για εμενα μην το πεις στην οικογενεια του.Γιατι υπαρχει περιπτωση, να μην σε πιστεψει η γυναικα του και να βγεις εκτεθειμενη.και αυτο ειναι το λιγοτερο...που ξερεις εσυ πως θα το παρει αυτος?μπορει ακομα και να σε χτυπησει.Και γιατι ζητας τα ρεστα απο αυτον? και εσυ σχεση δεν ειχες οσο εβγαινες μαζι του? μια σου και μια του.,...δεν διαφερεται και πολυ.Οποτε δεν ειναι αδικο να τον δωσεις στην γυναικα του?.
Τωρα αν δεν τον χωρισεις εσυ απο την γυναικα του θα τον χωρισει καποια αλλη.
προσπαθησε να βρεις εναν αλλο αντρα να προχωρησεις.
08-05-2019, 14:52 #5
- Join Date
- Dec 2018
- Posts
- 2,242
Κοριτσι μου σε καταλαβαίνω. Απόλυτα. Είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο πριν λίγο καιρό. Το άσχημο με σένα είναι ότι χωρισες.η αιτία που χωρίσες ήταν ο άντρας που γνωρισες η θα χωριζες για δικους σου λόγους?θα συμφωνήσω με τον xfactor καλύτερα μην πεις κάτι στη γυναίκα του και κανείς τα πράγματα χειρότερα.αλλά θα διαφωνήσω με το μια σου και μια του. Εδώ η κοπέλα σου λέει διέλυσε τον αρραβωνας της για ένα ψέμα και εσύ τις ρίχνεις ευθυνες?
08-05-2019, 14:55 #6Miliva21GuestΚαλησπέρα
Υποθέτω ότι είσαι σε φάση που θες να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια. Με τον σύντροφό σου (τον πρώην δλδ) το είχατε συζητήσει και σου είπε ότι δεν θέλει να παντρευτεί και τελικά αποφασίσατε να χωρίσετε. Και είναι οριστικό αυτό;
Κατά τη γνώμη μου το να μιλήσεις στην οικογένεια του παντρεμένου δεν το θεωρώ καθόλου καλή ιδέα. Σκέψου ότι υπάρχει μια γυναίκα που την αγαπάει εδώ και χρόνια και χει δώσει πράγματα είναι το σπίτι της η οικογένεια της. Εσύ θα ήθελες να είσαι στη θέση της και να σου έλεγε κάποια μια μέρα " Ο άντρας σου σε απαταει μαζί μου;" σκέψου ότι υπάρχουν και παιδάκια που δεν φταίνε σε τπτ να ταράξουν το ήρεμο και τακτοποιημένο περιβάλλον και την ησυχία του σπιτιού....
Οπότε και προδομένη και αν νιώθεις καλύτερα να το συζητήσεις μόνο μαζί του ......
Μην μπλέξεις στα οικογενειακά του....Άσε εκείνον να αποφασίσει........! Αυτός θέλει να χωρίσει τη γυναίκα του και να κάνει καινούργια οικογένεια μαζί σου; Γιατί μπορεί και να μην θέλει....και απλά να ψάχνει κάτι εφήμερο..........Η γνωριμία σας όπως περιγράφεις είναι πολύ πρόσφατη.......καταλαβαίνω ότι μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια για το μέλλον σου και ίσως μια απελπισία γιατί θες έναν άνθρωπο δίπλα σου που να έχετε τις ίδιες επιθυμίες για μια κοινή ζωή....
Όμως θεωρώ επιπόλαιο για μια πρόσφατη γνωριμία στην οποία ο άλλος δεν ήταν ξεκάθαρος απέναντι σου και δεν ξέρεις και τι ζητάει...να μπεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να χαλάσεις ένα σπίτι για να φτιάξεις τη δική σου ευτυχία.
Οπότε συζήτησε το μαζί του πες εσύ ρη θες από τη ζωή σου και αν ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να χαλάσει την οικογένεια του...φύγε....Και ψάξε κάτι άλλο.....
Αλλά μη ψαρωσεις σε ψέματα τύπου "Ναι κάποια μέρα θα χωρίσω.....ή δεν με καταλαβαίνει η γυναίκα μου ή τέτοια"
08-05-2019, 15:07 #7
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
08-05-2019, 15:10 #8
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
08-05-2019, 15:10 #9
- Join Date
- Jan 2018
- Location
- Greece
- Posts
- 1,459
δεν εριξα ευθυνες..απλως της ειπα οτι και αυτη ηταν αρραβωνιασμενη οσο εβγαινε μαζι του....οποτε γιατι σοκαρεται που ηταν και αυτος παντρεμενος?..Αμα το πει στην γυναικα του ειναι σαν να κοροιδευει τον εαυτο της.Γιατι εκανε το ιδιο.Ασχετα αμα χωρισε αργοτερα.
Αν θες την γνωμη μου, σαν αντρας.Αυτος , δν προκειται ποτε να παρατησει την γυναικα, και ποσο μαλλον για μια κοπελα που επαιζε σε διπλο ταμπλο.Θα κανει το παιχνιδακι του και θα φυγει.
08-05-2019, 15:12 #10
- Join Date
- Jan 2018
- Location
- Greece
- Posts
- 1,459
Σταυρουλα , ετσι ειναι οι ερωτες και οι σχεσεις, πολλες φορες καταληγει να πληγωθει ο ενας απο τους δυο.Το καλυτερο για εσενα θα ηταν να προχωρησεις.
Και επισης εσυ ειπες οτι θες παιδια και γαμο.....αυτος ο παντρεμενος δεν εχει παιδια?...εισαι σιγουρη οτι και να χωριζε την γυναικα του θα εκανε παιδια μαζι σου?.
08-05-2019, 15:14 #11
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ.ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο ΈΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΜΆΛΟΝ.ΑΝ ΉΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΩ ΚΑΜΊΑ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΑΠΛΆ ΈΧΩ ΜΕΊΝΕΙ ΜΕ ΈΝΑ ΓΙΑΤΊ.ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΈΤΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΣΧΈΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ
08-05-2019, 15:16 #12
- Join Date
- May 2019
- Posts
- 83
08-05-2019, 15:19 #13
- Join Date
- Dec 2018
- Posts
- 2,242
Κοίταξε ήμουν και εγώ σε μια παρόμοια κατάσταση.δηλαδή βγήκα με κάποιον μου πουλησε ερωτες και μου εκρυψε τον γάμο και τα παιδιά του.είχα και εγώ σχεση αλλα και εγώ του την εκρυψα.μέχρι εδώ φταινε και οι δύο Οκ.αλλά όταν εσύ του δειχνεις και τους λες ότι ερωτευεσαι και αύτος επιμενει στο παιχνίδι του τότε ποιος λες φταιει?
08-05-2019, 15:22 #14
- Join Date
- Sep 2018
- Posts
- 464
Καλησπέρα.
Αντιλαμβάνεσαι ότι ανάμεσα στα δύο μηνύματα σου υπάρχει μια αντίφαση;
Στο πρώτο σου μήνυμα αναφέρεις ότι η σχέση σου με τον αρραβωνιαστικό σου ήταν καλή ενώ στο δεύτερο αναφέρεις ότι ενώ εσύ ήθελες γάμο και παιδιά εκείνος δεν το επιθυμούσε. Δεν διευκρινίζεις αν δεν το επιθυμούσε καθόλου ή δεν το επιθυμούσε για την ώρα - έχοντας άλλες προτεραιότητες.
Προφανώς λοιπόν κάποιο θέμα υπήρχε στην σχέση με τον αρραβωνιαστικό σου. Κάτι δεν σε κάλυπτε μαζί του και έτσι άφησες χώρο να εισβάλλει κάποιος άλλος.
Στην ζωή δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι θα τύχει να συναντήσεις κάθε είδους άνθρωπο. Το γεγονός ότι σε φλέρταρε ένας παντρεμένος χωρίς να είναι ειλικρινείς μαζί σου για τον γάμο του, σαφώς και δεν είναι κάτι που θα σε κάνει χαρούμενη.
Το γεγονός όμως ότι ένα φλερτ και μόνο - αφού επί της ουσίας δεν είχατε σχέση, ούτε σεξ δεν κάνατε - σε έκανε να νοιώσεις τόσο έντονα συναισθήματα, δεν σε προβληματίζει;
Αναφέρεις ότι ως παιδί δεν έλαβες αγάπη και αυτό έχει διαμορφώσει μια προσωπικότητα που δένεται πολύ εύκολα με τους άλλους. Νομίζω λοιπόν ότι σε αυτό πρέπει να δώσεις βάρος.
Βρες έναν ειδικό, ψυχολόγο/ψυχοθεραπευτή, και δούλεψε μαζί του ώστε να αυξήσεις την αυτοεκτίμηση σου και να μειώσεις την προσκόλληση/εξάρτηση σου από τους άλλους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις και καλλίτερες επιλογές στο μέλλον, διεκδικώντας και μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη συντροφική σχέση.
Άντε λοιπόν και μαρτύρησες στην οικογένεια του όλα σας τα ραντεβού και το πλατωνικό φλέρτ. Άλλωστε η σχέση σας δεν υπήρξε ολοκληρωμένη, αλλά μόνο πλατωνική. Έχεις σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεων σου; Η γυναίκα του οφείλει να ανοίξει η ίδια τα μάτια της και να εντοπίσει την μη αφοσίωση του άντρα της. Καταλαβαίνεις ότι θα μπλέξεις σε κάτι το οποίο μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να σου δημιουργήσει ακόμα και προβλήματα με το νόμο (διατάραξη οικογενειακής ειρήνης, ασφαλιστικά μέτρα κτλ.); Τέλος, έχεις σκεφτεί ότι αν αποκαλύψεις όλα αυτά (μεταξύ μας - δεν είχατε τίποτα σοβαρό, ένα φλερτ ήτανε όλα όσα είχατε) στην οικογένεια του, ότι θα πληγωθούν τα παιδιά του ενδεχομένως και ανεπανόρθωτα;
Απάντησε στον εαυτό σου με βάση τα παραπάνω ερωτήματα. Αν δεις ότι πρέπει να το κάνεις, ανάλαβε την ευθύνη των πράξεων σου και συμπεριφέρσου αναλόγως.
Προσωπικά πιστεύω ότι μόνο να χάσεις έχεις, αν ενδώσεις στις εκδικητικές σου σκέψεις. Στην καλλίτερη περίπτωση θα χάσεις το χρόνο σου, χωρίς να κερδίσεις τίποτα άλλο.
Δεν λες που ξέμπλεξες νωρίς χωρίς να εμπλακείς περισσότερο μαζί του;
Δούλεψε με έναν ειδικό το θέμα της προσκόλλησης σου και βάλε προτεραιότητα να ζήσεις καλλίτερα από εδώ και πέρα. Καμία εκδίκηση δεν θα λύσει τα προβλήματα σου, αντίθετα θα σου προσθέσει επιπλέον ψυχικό βάρος."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 15:26 #15
- Join Date
- Jan 2018
- Location
- Greece
- Posts
- 1,459
υπαρχει ενα ρητο που λεει ο ερωτας με ερωτα περναει.
θα βρεις καποιον και θα νιωσεις καλυτερα....αλλωστε, μια ζωη την εχουμε και ειναι και μικρη,αν την καταναλωσουμε σε στεναχωριες και θλιψη δεν θα την χαρουμε καθολου.
Οποτε αν πιανεις το νοημα των λεξεων μου θα καταλαβεις, οτι αυτος δεν αξιζει το δακρυ σου.
Similar Threads
-
Σχεση 2 ετων και παραλληλη σχεση 6 μηνων
By vicky.a in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 132Last Post: 14-10-2017, 20:28 -
gay σχέση ενώ είσαι σε straight σχέση
By in_flames in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 60Last Post: 23-12-2011, 22:23 -
Η ερωτική σχέση του (διαζευγμένου) γονέα σε σχέση με το παιδί
By annapana in forum Συμβουλευτική ΓονέωνReplies: 10Last Post: 30-08-2011, 19:34 -
Πρόβλημα σε σχέση ή προβληματική σχέση;;;
By gay_m_boy in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 15Last Post: 12-06-2011, 19:49
Unlock Peak Performance with Sildenafil 100 mg — Trusted ED...
05-05-2025, 13:23 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα