Results 136 to 150 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
09-05-2019, 11:37 #136
ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΑΒΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟΝ ΤΑΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ.ΕΧΩ ΘΥΜΟΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.
- 09-05-2019, 11:54 #137Miliva21Guest
Ουσιαστικά όπως σου είπαμε σε τόσα μηνύματα θες να το πεις για να νιώσεις δικαίωση εφόσον είσαι θυμωμένη και πικραμένη αυτό κάνει μπαμ........
Ήθελες να σου πούμε Ναι Κάνε το για να σου φύγουν οι τύψεις..........όμως δεν πάει έτσι...............αν και εσύ έκρυψες τη σχέση σου από εκείνον και εκείνος τον γάμο του δεν μπορείς να βγεις να το παίξεις θύμα επδ εκείνος δεν χώρισε όπως εσύ......δικαίωμα του να μη θέλει να χωρίσει....άμα προτιμάει τη γυναίκα του! Εσύ μπορεί να μην ήσουν ευχαριστημένη με τον δικό σου όμως την ίδια πονηριά έκανες για να φτιάξεις τη ζωή σου.....απέκρυψες τη σχέση όπως και εκείνος.....Δεν γίνεται να κάνουμε ότι μας κατεβαίνει χωρίς να σκεφτόμαστε και μετά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά να θυμόμαστε να το παίζουμε θύματα.....!
Φυσικά και δεν είναι σωστό όπως σου γράψαμε για χιλιάδες λόγους να πας να μιλήσεις....Δεν είναι καλο ούτε για αυτούς Αλλά κυρίως για σένα.....
Η απόρριψη είναι κάτι άσχημο που μπορεί να πληγώσει έναν άνθρωπο Αλλά μη τυφλώνεσαι........προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου και προχωρά
09-05-2019, 11:58 #138
MILIVA ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ.ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΓΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ.ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΕ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΕΧΩ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΙΟ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ.
09-05-2019, 12:01 #139Miliva21GuestΑυτό που γράφεις είναι εγωιστικό.....σόρρυ που θα το πω.....βγαίνεις στο θέμα σου και λες εγώ που είμαι το θυμα....Εγώ η στερημένη που δενομαι με ανθρώπους και με κοροϊδεύουν......μια χαρά σκέφτηκες να "δουλέψεις" τον αρραβωνιαστικο σου για να είσαι εσύ καλά.....να βρεις λύση που να σε βολεύει και έκανες άλλη σχέση παραλληλα....μια χαρά εξαπάτησες έναν άνθρωπο που ενώ είχες σχέση μαζί του τον δούλευες και αυτόν γιατί ουσιαστικά ήσουν με τον αλλο ........άρα και εσύ τη βολή σου κοιτάς και τη πάρτυ σου μη μας τρελαίνεις! Απλά τη πατησες γιατί ο άντρας που νομιζες ότι μόνο εσύ τον δούλευες είχε τελικά και εκείνος άλλη!!
Ποια δικαιοσύνη να αποδώσεις βρε κοπέλα μου.......;;
Ντάξει να έχουμε και λίγο αυτογνωσία.....Δεν γίνεται να το παίζουμε μόνο θυμα
09-05-2019, 12:04 #140Miliva21GuestΓια σένα αυτό έχει σημασία....ότι εκείνος δεν έδρασε όπως θα ήθελες ότι δεν χώρισε όπως εσυ;;; όλα τα άλλα τα παραγράφουμε;; την ίδια πατάτια κάνατε απλά εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί.....εσένα! Δεν ήθελε να χωρισει όπως εσύ.....!! Ε και;; τι να κάνουμε;;; συμβαίνει αυτό το να σου πούμε πωπω κακομοιρουλικο που σε βρήκε κορόιδο και σου είπε ψέματα και εσύ αυτό έκανες...απλά αυτός βγήκε π έξυπνος στο τέλος και εσύ η χαζή που τον ερωτεύτηκες και χώρισες και ουσιαστικά βγήκε νικητής από το παιχνίδι εκείνος και όχι εσύ....τι να κάνουμε!!
09-05-2019, 12:05 #141
ΠΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ?ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΠΙΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ?ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ?ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
09-05-2019, 12:07 #142
09-05-2019, 12:16 #143Miliva21GuestΠεριμενε λιγο...δηλαδή εσύ τα αγιοποιεις όλα λόγω των συναισθημάτων σου ;;;; δλδ να το παραβλέψουμε ότι κάνατε τα ίδια και να πούμε ότι εσύ είσαι ανώτερη επδ είχες συναισθήματα και είναι ιερό κίνητρο και άρα να σε απενοχοποιησουμε; εμμ δεν πάει έτσι....Γιατί ουσιαστικά αν το δεις ξεκάθαρα και εκείνος και εσύ τη βολή σας κοίταξατε......! Απλά εσένα το κίνητρο σου ήταν τα συναισθήματα εκείνου το κίνητρο ήταν να βιωσει κάτι νέο στη ζωή του............Η ανιδιοτελής δλδ είσαι εσύ;; από που και ως που........;;;;;;; έχετε και οι δύο εγωιστικά θέλω....Αυτός ήθελε μια περιπέτεια και εσύ ήθελες γάμο και δέσμευση.....Δεν βλέπω πουθενά κάτι ανώτερο από τη πλευρά σου.....απλά σε πονάει που εσύ θα τον διάλεξες για άντρα σου ενώ αυτός οχι.....!!! Δικαιώμα του....παίξατε ένα παιχνίδι με ισους ορους ...ο καθενας με τα δικα του εγωιστικα θελω και τελικά πήρε εκείνος αυτό που ήθελε και όχι εσύ! Αυτό σε τσουζει που δεν έγινε το δικό σου...
Εγώ καταλαβαίνω τι μου λες εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου εξηγούμε.....
Και στη τελική εφόσον μου μιλάς για συναισθήματα και για έρωτα και για αγνό κίνητρο και για πραγματική αγάπη...που είναι λοιπόν τα άγια συναισθήματα σου προς εκείνον;;; αν τον αγαπούσες και ήσουν ερωτευμένη πραγματικά μαζί του....θα ήσουν ευτυχισμενη που έστω το έζησες αυτό μαζί του....ευτυχισμένη που τον γνώρισες!!! Θα ήθελες το καλό του δεν θα πήγαινες να του διαλύσεις την οικογένεια.....θα έκανες το κορόιδο.....θα πονούσες θα έκλαιγες όμως θα τον ήθελες ευτυχισμένο έστω και με άλλη....Δεν θα του έκανες κακο....Αυτός είναι έρωτας και αγάπη αγνή.....Όλα τα άλλα είναι καψούρες και εγωισμοί!
Εσύ τώρα λόγω του θυμού και του εγωισμού δεν σε νοιάζει καν και θες να του καταστρέψεις τη ζωή....να κάνεις τη κατινια του οφθαλμός αντί οφθαλμού.....γιατι να βγάλω εσένα θύμα;;;;;;;; από που και ως που ;;;;;
09-05-2019, 12:25 #144
ΚΑΛΑ ΖΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΑ ΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ.ΟΚ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΓΩ ΕΠΕΞΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΒΓΑΛΤΕ ΛΑΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΦΤΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η Η ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ
09-05-2019, 12:34 #145
Εσένα έχουμε εδώ, τα δικά σου λάθη σου λέμε και τι νομίζουμε ότι είναι καλό να κάνεις από εδώ και πέρα. Αν εσύ αισθάνεσαι πληγωμένη και ανοίγεις θέμα για να θάψουμε όλοι μαζί τον άλλο, τι να σου πω... Λες κι είστε παιδάκια του δημοτικού "θα του δείξω εγώ, θα δει ποιός είναι το κορόιδο"... Έλεος κάπου δηλαδή.
09-05-2019, 12:36 #146Miliva21GuestΝαι ντάξει....Τώρα κατι μας λες νομιζεις.....
Ότι και να λέμε ο εγωισμός σου έχει τσαλαπατηθει.......Εγώ δεν είπα ότι δεν υποφέρεις........κανεις δεν ειπε οτι δεν εισαι πληγωμενη...Μόνο και μόνο το να αποφάσισεις να κάνεις άντρα σου κάποιον που δεν θα σε έκανε γυναίκα του..... είναι μεγάλη ηττα...........λογικό να έχει πληγωθεί ο εγωισμός σου....όμως μη τα ισοπεδώνουμε και όλα.......και συναισθηματα και άγια κίνητρα και ανιδιοτέλειες και κουραφεξαλα
Κάτσε να ηρεμήσεις να καταλαγιάσει μέσα σου το μικρό εγωιστικό τερατακι που σου φωνάζει " εκδίκηση! Πάρε εκδίκηση από τον μαλακά! Χάλασε του τη ζωή που δεν σε παντρεύεται! " και μετά βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα.....
Και τότε θα δεις καθαρά αν θες να τα ξερασεις όλα στη γυναίκα του επειδή θες να τη προστατέψεις ή επδ πληγώθηκε ο εγωισμός σου......
Τώρα είσαι τυφλωμένη από το θυμό
09-05-2019, 12:39 #147Miliva21GuestΔεν είπα ότι είσαι ανήθικη....
Δεν είσαι ούτε ανήθικη όμως ούτε και καλύτερη.....Και οι δύο τη πάρτυ σας κοίταξατε τι δεν καταλαβαίνεις....; απλά αυτός ικανοποιούνταν με λιγότερα ενώ εσύ για να μείνεις ευχαριστημένη ήθελες κάτι περισσότερο από εκείνον...Και φυσικά εκείνος κατάφερε να πάρει αυτι που ήθελε από σένα ενώ εσύ Όχι
09-05-2019, 12:42 #148Miliva21Guest
09-05-2019, 12:51 #149
09-05-2019, 12:58 #150Miliva21GuestΌχι δεν κατάλαβες....είπα εγώ σε εμένα τι θα έλεγα....ότι θα με αυτοαποκαλουσα βλητο γιατί είμαι σκληρή με τον εαυτό μου και ότι παθαίνω πρώτα ριχνω τις ευθύνες σε μένα.....
Μακάρι σε καμία γυναίκα να μη τύχαινε αυτό που έτυχε σε σένα!! Γιατί καμία δεν το αξίζει..Και δεν κατάλαβες ότι όταν γράφουμε δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνουμε υπόψη μας τι νιώθει και τη θέση που βρίσκεται αυτός που γράφει....
Καταλαβαίνω ότι πονάς (κανεις δεν το αναιρέσε αυτο) και ότι είναι άσχημο απλά εμείς γράφουμε πιο αντικειμενικά γιατί είμαστε έξω από αυτό...Και γι αυτό βλέπουμε πιο καθαρά από ότι εσύ το τι συμβαίνει.........
Δεστο σαν εμπειρία...ρισκάρες και έχασες ! αυτό σε πονάει....Και ο καθένας μας στη θέση σου αυτό θα τον πληγωνε....όμως ήταν ένα παιχνίδι για δύο με ίδιους όρους απλά νικητής ήταν αυτός.......πήγαινε παρακάτω δεν πειράζει....Την επόμενη φορά μπορεί να είσαι πιο τυχερή