Results 151 to 165 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
09-05-2019, 13:13 #151
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΟΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ.ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ Η ΚΑΠΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΙΧΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 09-05-2019, 13:20 #152
ΝΙΚΗΤΗΣ?ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΙΚΗΤΗ ΜΙΛΑΣ?ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΡΩΜΕΝΕΣ?ΓΙΑ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ?ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ ΝΙΚΗΤΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΟΣ ΘΕΛΩ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΥΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ.
09-05-2019, 13:21 #153
Βρε Σταυρούλα μου ειλικρινά τζάμπα παιδευεσαι. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να σκεφτείς για σένα όχι για τον παντρεμένο.
Γιατί για την πρώην σχέση σου μας τα έχεις πει όλα. Και ότι δεν είχατε σοβαρά προβλήματα αλλά και ότι ήταν τελειωμένη. Και ότι τώρα μπορείς αν θέλεις να ξαναγυρίσεις στο φίλο σου και θα το δεχτεί. Δηλαδή τι θα του πεις; Ψαχτηκα, δε μου βγήκε κι επέστρεψα στο σιγουρακι. Ότι κάνει κι ο παντρεμένος δηλαδή.
Ανεξάρτητα από αισθήματα αυτό, δεν αμφισβητώ ότι πληγωθηκες.
Μήπως τελικά αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι χάλασες την πρώην σχέση σου για εκείνον, ενώ αυτός όχι;
Πραγματικά, όταν μια σχέση ξεκινάει με ψέματα, πόσο μπορεί να διαρκέσει;
09-05-2019, 13:27 #154Miliva21GuestΑυτό είναι το πιο σωστό που είπες.....Κατά τη γνώμη μου
Εννοούσα νικητής στο δικό σας παιχνίδι.....Στη ζωή νικήτρια εσύ θα βγεις ουσιαστικά....
Όλα αυτά συμβαίνουν για καλό σου και θα το δεις μακροπρόθεσμα και είμαι σίγουρη.....
Θες να φτιάξεις τη ζωή σου με τον κατάλληλο άντρα...έχασες δύο που ήσουν δεμένη μαζί τους..όμως μπορεί να είναι για καλό σου γιατί όπως φαίνεται ήταν και οι δύο τους ακατάλληλοι για σένα......άρα ............θα δεις ότι δεν πάει κανενας χαμενος
09-05-2019, 13:30 #155
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑΤΕ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ Η ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΗΓΩΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΚ ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΜΗ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ Ο ΕΓΟΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΩΡΟ ΕΙΜΑΙ 34.ΑΛΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΣΕ ΚΑΠΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΟΜΙΟ ΤΟΥ.
09-05-2019, 13:39 #156
Στάσου ρε Σταυρούλα.
Επειδή δηλαδή εξαπατήθηκες θα πρέπει να σου πούμε ότι έχεις δικαίωμα να θέλεις να τα διαλύσεις όλα;
Και βεβαίως έχεις δίκιο να αισθάνεσαι άσχημα. Έχεις δίκιο να είσαι θυμωμένη, αλλά κάπου πρέπει να σκεφτείς ότι εκτός από το δίκιο σου (το οποίο είναι και αδιαπραγμάτευτο) δεν είσαι το μόνο άτομο στον πλανήτη γη που έχει πληγωθεί. Και σίγουρα δεν είσαι η τελευταία γυναίκα που πληγώθηκε. Καθημερινά γυναίκες και άντρες πληγώνονται στο πεδίο των σχέσεων. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα.
Τι προτείνεις να γίνει λοιπόν;
Να γίνει μια ζούγκλα; Να αρχίσουμε να εκδικούμαστε για κάθε τι που μας πλήγωσε; Μήπως προτείνεις να το εφαρμόσουμε αυτό και σε άλλα επίπεδα της ζωής μας; Όπως τα επαγγελματικά για παράδειγμα. Αν θεωρούμε ότι κάποιος στη δουλειά μας αδικεί, να του κάνουμε τη ζωή του εφιάλτη;
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό εδώ είναι μια πολύ επικίνδυνη προσέγγιση; Επικίνδυνη όχι για το θύμα της εκδίκησης αλλά για αυτό που εξυφαίνει τον μανδύα της εκδίκησης.
Έστω ότι τα λες στη γυναίκα του. Έστω και τον χωρίζει. Μετά τι; Πιστεύεις ότι η ζωή τελειώνει εκεί; Ο τύπος το έχει και θα βρει μια τρίτη γυναίκα να περνάει καλά. Τι θα κάνεις σε αυτή τη περίπτωση; Θα αφιερώσεις τη ζωή σου στο να του καταστρέφεις τη ζωή για πάντα; Πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο θα έκανε τη δική σου ζωή ευτυχισμένη, θα της έδινε νόημα και αξία;
Σε διαβεβαιώνω ότι αν ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι θα γίνεις ένα μίζερο άτομο. Και να το γνωρίζεις Σταυρούλα, μέχρι τώρα την ευθύνη για το γεγονός αυτό την έχει αυτός ο άθλιος άντρας. Αν όμως συνεχίσεις τις σκέψεις σου για εκδίκηση και περάσεις και στο στάδιο της υλοποίησης, για την όποια δυστυχία σου θα ευθύνεσαι εσύ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!
Τι θεωρείς δηλαδή ότι είσαι; Θεός επί της γης και θα αποκαταστήσεις την αδικία στον κόσμο; Δεν ασχολείσαι λίγο με τον εαυτό σου και με το πως θα κάνεις ορθότερες επιλογές στο μέλλον; Λέω εγώ τώρα....
Η πραγματική επανάσταση Σταυρούλα και η πραγματική αλλαγή, έχει αξία όταν ξεκινάει από τον εαυτό μας. Είναι εύκολο να κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους και να βλέπουμε τα λάθη τους. Δύσκολο είναι να επικεντρωθούμε στο τι θέλουμε εμείς και να δουλέψουμε ώστε να το αποκτήσουμε. Πρόσεξε τι λέω: Να δουλέψουμε!!! Τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή!!! Ούτε η ευτυχία στις ερωτικές σχέσεις!!!
Να σου πω και μια ιστορία από την παιδική μου ηλικία.
Πρέπει να ήμουν 5 χρονών. Είχα ένα μικρό ΒΜΧ ποδήλατο. Όπως λοιπόν έκανα ποδήλατο και ενθουσιασμένος έτρεχα, σκόνταψα στο πεζούλι του πεζοδρομίου, έχασα την ισορροπία μου και έπεσα. Χτύπησα τα γόνατα μου και μάτωσα σε χέρια και σε πόδια, αλλά δεν έσπασα τίποτα. Όπως είναι φυσικό έκλαιγα με σπαραγμούς. Το θυμάμαι σαν να είναι χθες... Η μαμά μου με πείρε αγκαλιά και μαζί με τον μπαμπά μου προσπαθούσαν να με παρηγορήσουν. Τότε ζήτησα γεμάτος αγανάκτηση από τον μπαμπά μου να γκρεμίσει το πεζοδρόμιο, γιατί εξαιτίας του έπεσα και πόνεσα. Πριν προλάβει ο μπαμπάς μου να μου πει κάτι, η μαμά μου είπε: "Και τι θα γίνει αν πέσεις σε κάποιο άλλο πεζοδρόμιο; Στο χωριό υπάρχουν πολλά πεζοδρόμια και απαγορεύεται να τα γκρεμίζουμε όλα. Δεν γίνεται δηλαδή!!! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πιο προσεκτικός από εδώ και στο εξής."
Τη συμβουλή που μου έδωσε η μανούλα μου, πριν από 30 χρόνια, παραφράζοντας την ώστε να ταιριάζει στην περίπτωση δίνω και εγώ σε σένα: "Τι θα γίνει αν πληγωθείς από κάποιον άλλο άντρα στο μέλλον; Στη ζωή θα γνωρίσεις πολλούς άντρες και δεν γίνεται να τους εκδικηθείς όλους(όπως δεν γίνεται να γκρεμιστούν όλα τα πεζοδρόμια)!!! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι πιο προσεκτική από εδώ και στο εξής.""Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
09-05-2019, 13:42 #157
09-05-2019, 13:48 #158
Αφού καταλαβαίνεις τι λέω λοιπόν, κάνε το εξής.
Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι μέχρι να καταλαγιάσει ο πόνος που αισθάνεσαι. Ψάξε να βρεις έναν ψυχολόγο να μιλήσεις μαζί του ώστε να ξεπεράσεις την ανάγκη για αγάπη και αποδοχή που έχεις. Αυτό θα σου επιτρέψει να σκέφτεσαι πιο ορθολογικά και να κάνεις σωστότερες επιλογές στο μέλλον.
Χρησιμοποίησε το χρόνο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Βελτιώνοντας τον εαυτό σου χτίζεις καθημερινά την δική σου ευτυχία. Και αυτό είναι κάτι που θα το κάνεις εσύ για σένα. Κανένας άλλος!!!
Άσε τους άλλους να ζήσουν (και να πεθάνουν!!!) με τις επιλογές τους.
Όλοι πληρώνουμε το τίμημα των επιλογών μας. Να είσαι σίγουρη για αυτό."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
09-05-2019, 13:52 #159
09-05-2019, 13:58 #160
Ο παππούς μου έλεγε το εξής:
"Όποιος ενώ του στρώνουν χαλιά επιλέγει να περπατήσει στα αγκάθια, δεν δικαιούται να κλάψει αλλά ούτε και να παραπονεθεί για τον πόνο στα τρυπημένα του πέλματα..."
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
09-05-2019, 14:01 #161
09-05-2019, 14:04 #162
Έχω διαβάσει τα περισσότερα, αν όχι, όλα τα ποστ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την στάση της Κασσάνδρας, ειδικά μετά και από την ιστορία που μας περιέγραψε. Φυσικά αυτή είναι η άποψη της και είναι σεβαστή. Δηλαδή, για να καταλάβω ...πάμε να διορθώσουμε ένα λάθος, κάνοντας ένα άλλο λάθος..;;;!!!
Επιπλέον, ποιος έχει ορίσει τον καθένα από εμάς σωτήρες ...ποιοι είμαστε, για να παίρνουμε τον ρόλο να αποδώσουμε "δικαιοσύνη"...;;;
Ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις επιπτώσεις των πράξεών μας και κυρίως το γράφω για σένα Σταυρούλα. Ναι, πληγώθηκες...σε αυτό κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει...όμως δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα σε κάνει καλά..το πρόβλημα θα παραμείνει...όπως γράφει και ο GoldenM είναι άλλα τα θέματα που πρέπει να δουλέψεις.
09-05-2019, 14:23 #163Miliva21GuestΑφήστε την....είναι προφανές ότι θέλει να πάει και να μιλήσει....θεωρεί ότι θα κάνει καλό να γνωστοποιήσει σε μια οικογένεια την απιστία.....
Είναι αποφασισμένη...απλά ήθελε να της πούμε με τις ευχές μας για να μη νιώθει τις οποίες τύψεις αργότερα .....
Τόσα της γράψαμε....
Ο νοών νοειτω.........Και από ότι φαίνεται μέχρι όπου κόβει το μυαλό του καθενός καταλαβαίνει......
Εφόσον θέλει να το δει το παραμύθι έτσι...ότι εκείνη είναι η αβουλη και η κακόμοιρη και το μόνο θύμα και εξαπαταθηκε χωρίς να φταίει σε τπτ και έχει το δικαίωμα να τα διαλύσει όλα στο όνομα της "δικαιοσύνης" και της "αλήθειας" και να τα ξεράσει όλα ας το κάνει....Και ας επωμιστεί και τις οποίες συνέπειες των πράξεών της........
Εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε παράλογοι και να σου πούμε αυτό που θες να ακούσεις ώστε να μην έχεις τύψεις μετά.....
Κάνε ότι θες και πλήρωσε για μια φορά το τίμημα των πράξεών σου όμως να έχεις το θάρρος μετά να πεις " Ναι ρε πουστη.....Καλά έπαθα!!! Γιατί πήγαινα γυρεύοντας.....έβαλα και εγώ το χέρι μου σε αυτο"
Μεγάλωσε επιτέλους.....Δεν είσαι ούτε άβουλη ούτε απονηρευτη ούτε αθώα για να ζεις συνέπειες για πράγματα που νομίζεις ότι δεν φταις...
09-05-2019, 14:34 #164
Εγω εχω να πω το εξης.
Ειμαι 23 χρονων και γνωρισα καποιον 42 ετων που απλα με γοητευσε γιατι διεφερε απο οσους ειχα γνωρισει. Προχωρησαμε κιολας, και ηταν για εμενα η πρωτη μου φορα. Μου φερθηκε απαισια κατα την επαφη μας και δε θα υπεισερθω σε λεπτομερειες... Παντως μαθαινω εκ των υστερων, οτι ειναι παντρεμενος και εχει παιδι. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ. ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ. μπλοκ απο παντου , διαγραφη, τελος, ενα τεραστιο χ. Ειχε ενα μειλ μου και μου εστειλε μετα την αληθεια του. Διεγραψα το μειλ μου. Εφτιαξε πλαστο φεισμπουκ και μου εστειλε απο εκει νομιζοντας πως δεν θα τον καταλαβω, μπλοκ και εκει. Απλα εξαφανιστηκα. Δεν εχει νοημα να βλαψεις τους αλλους. Ο καθενας το κακο που κανει το βρισκει. Ο,τι κανεις το βρισκεις. Ο,τι κανεις γυρναει πανω σου. Προσφατα εκανα ενα λαθος χειρισμο με καποια ατομα εστω αθελα μου και μου γυρισε πανω μου. ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. Μην κανεις τιποτα, απλα ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
09-05-2019, 14:49 #165