Results 181 to 195 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
09-05-2019, 19:10 #181
- 09-05-2019, 19:24 #182
09-05-2019, 19:43 #183
Αναφορικα με τη θεματοθετρια απο αυτο που ειπα συμπεραινει κανεις πως δεν εκανε ποιοτικη σκεψη, οχι πως ειναι ανισορροπη.
Γιατι για μενα, οταν εισαι 34 χρονων και εχεις αντρα, δεν ειναι λογικο να καθεσαι να ασχολεισαι ουτε με άλλον ανδρα σε πρωτη φαση ουτε με το αν αυτος ο αντρας ειναι παντρεμενος η οχι. Δεν ειπα πως ειναι σωστο που της ειπε ψεματα, αλλα δυστυχως της ειπε, προβλημα του, ας τον αφησει και ας μην του δωσει σημασια. Ειχε δηλαδη προσδοκιες απο αυτον? Τη στιγμη που εχει δικο της αντρα? Γιατι να ασχολειται με ξενους αντρες και να θελει και να τους εκδικηθει? Και αντρα να μην ειχε, παλι δεν επρεπε να τον εκδικηθει αυτον που γνωρισε και να παει παρακατω. ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ το οτι εχει αντρα. Επισης το οτι της ζητησαν να αφησει τα κεφαλαια και δεν τα αφησε τι δειχνει? ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Και οντως, με την πεποιθηση πως πρεπει να εκδικηθει μπηκε, με την ιδια πεποιθηση εμεινε, παρα τις πολλες και αξιολογες προσπαθειες ανθρωπων που χειριζονται καλα το λογο και πειθουν. Νομιζω ολα ειναι φανερα, δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο. Τελος, το φορουμ υποστηριξης, δεν λεγεται φορουμ χαϊδεματος αυτιων, αλλα υποστηριξης. Υποστηριζω δε σημαινει αποδεχομαι, αλλα στηριζω. Ειναι στηριξη λοιπον να αποτρεψεις καποιον απο το να κανει κατι ασχημο.
09-05-2019, 19:52 #184
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΓΡΆΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΕΑ ΚΑΙ ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΜΑΙ ΑΠΌ ΞΈΝΗ ΧΩΡΑ.ΕΧΩ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΆΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΌΧΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΌΛΑ ΌΣΟ ΓΡΆΦΕΤΕ. ΚΑΣΑΝΔΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ GOLDEN ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ. ΠΙΟ ΣΑΣ ΕΊΠΕ ΟΜΟΣ ΌΤΙ Η ΕΚΔΊΚΙΣΗ ΜΟΥ ΉΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.ΌΧΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΚΑΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΗ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΆΣ.Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ.ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΏ. Η ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΆΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΕ ΚΡΎΟ ΛΈΝΕ
09-05-2019, 20:00 #185
Ειλικρινά δεν έχω την ενέργεια και την διάθεση να γράψω κάτι άλλο πλέον.
Ο καθένας μας έχει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του. Όπως αν εσύ εκδικηθείς δεν πρόκειται να αλλάξεις τον κόσμο, έτσι και εγώ δεν είμαι ικανός να αλλάξω τίποτα επί της ουσίας όσα επιχειρήματα και αν χρησιμοποιήσω στο γραπτό μου λόγο.
Ας κάνει ο καθένας μας ότι νομίζει και ότι ικανοποιεί τον ψυχισμό του."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
09-05-2019, 20:04 #186
χαιρομαι που παραδεχεσαι επιτελους την αληθεια που εκανε μπαμ απο το ρπωτο λεπτο.
η προθεση σου ειναι να εκδικηθεις επειδη δεν σε θελει.
ΟΧΙ να προστατευσεις την καημενη την γυναικα του που αδικειται...
πες το ευλογημενη!!!
χαχαχαχα
μεταξυ μας, τετοιες "καλωσυνες" παντα απο εκδικηση και ζηλεια γινονται.
αποδεδειγμενο 100 φορες...
προσωπικα δεν με νιαζει αν το πεις η δεν το πεις.
κανεις δεν ξερει αν θα κανεις κακο η καλο.
μπορει και να τους κανεις μεγαλο καλο. αυτο που ξερουμε ειναι οτι η προθεση σου ειναι κακη.
ειναι δικαιωμα σου.
μοπνο η υποκρισια με πειραζει, που βαφτιζες την εκδικητικοτητα και την απελπισια, καλωσυνη.
τωρα που λες την αληθεια, κανε οτι καταλαβαιενις και πες μας και την συνεχεια!!! χαχαχαχαχαχαχααα
09-05-2019, 20:05 #187
ενταξει τοτε, σε παρεξηγησα και συγγνωμη. Αφαιρεσε τα οσα ειπα περι γραφης.
Ομως τα αλλα ολα ισχυουν. Ουτε εγω συμφωνω. Ο καθενας ο,τι δινει παιρνει απο το ιδιο το συμπαν, απο τον ιδιο τον κοσμο. Σου ειπα, ο αλλος που με εξαπατησε, φαληρισε η επιχειρηση του, και εγω με τη σιωπη μου και με το οτι τον απεκλεισα απο καθε δυνατη επικοινωνια, τον εκδικηθηκα πιο πολυ απο οσο θα το εκανα αν συνεχιζα να του μιλαω. Απλα μην δινεις την ενεργεια σου σε σκατα και υπανθρωπους. Αυτος τετοιο ειναι, και αν ασχολεισαι μαζι του χανεις τη δικη σου δυναμη. Παρολα αυτα Κάνε ό,τι θέλεις.
09-05-2019, 20:11 #188
09-05-2019, 20:20 #189
ΑΜΑ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΣΆΣ ΠΩ ΤΙ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΓΏ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΕΞΕ ΑΥΤΉ. ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΘΥΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΑΥΤΌΝ ΦΥΣΙΚΆ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ.ΕΊΧΕΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΆΝΤΡΑΣ ΕΊΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊ ΔΎΟ ΓΥΝΑΊΚΕΣ;ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΆΤΕ ΟΛΗ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΗ ΕΚΕΊ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ
09-05-2019, 20:58 #190
εσυ του εκανες μεγαλυτερη ζημια εξαφανιζομενη, γιατι σε γουσταρε.
εκεινος εχασε που σε κοροιδεψε.
η σταυρουλα θελει να εκδικηθει επειδη δεν την θελει διπλα του...
τον κοροιδεψε κι αυτη, την κοροιδεψε κι αυτος. εσυ δεν κοροιδεψες κανεναν και δεν εψαχνες κλαδι για να πιαστεις.
διαφορετικη περιπτωση..
09-05-2019, 21:01 #191
σταυρουλα, συγκεντρωσου λιγο.
μονη σου ειπες οτι θα τον εκδικηθεις στο ακριβως προηγουμενο μηνυμα σου.
δεν το λεμε εμεις...
για εκεινη δεν ξερουμε τπτ. μπορει να φταιει μπορει να μην φταιει.
μπορει να του κανει τα ιδια. που το ξερεις εσυ;
το σιγουρο ειναι οτι εσυ δεν εισαι θυμα.
τα ιδια με αυτον εκανες κι εσυ. απλα αυτος ειπε πιο μεγαλο ψεμα...
εσυ ειπες οτι ησουν ελευθερη και ησουν αρραβωνιασμενη κι εκεινος ειπε οτι ειναι ελευθερος και ειναι παντρεμενος. και οι δυο ειπατε ψεματα για να τσιλιμπουρδισετε.
ναι, πες μας τι σκεφτηκες να κανεις.
09-05-2019, 21:03 #192
ΣΉΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΚΑΝΑΜΕ ΈΡΩΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΜΌΝΟ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΡΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΛΌ ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ.ΘΑ ΓΊΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ
09-05-2019, 21:06 #193
09-05-2019, 21:12 #194
09-05-2019, 21:15 #195
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ.
Ειπες ψεματα πως εισαι ελευθερη και εισαι αρραβωνιασμενη.
Ειπε ψεματα πως ειναι ελευθερος και ειναι παντρεμενος.
Θελεις να τον εκδικηθεις. Με αυτη τη λογικη θα επρεπε και εκεινος να σε εκδικηθει και να βρει τον αρραβωνιαστικο σου. Δεν μπορεις να εχεις κανει το ιδιο με τον αλλον και να τον κατηγορεις πως πρεπει να πληρωσει... Λυπαμαι που τοσος κοσμος εχει χαλασει φαια ουσια και ωρες απο τη ζωη του προσπαθωντας να σε μεταπεισει... Τι να πω... κανε ο,τι θελεις αλλα ο,τι κανεις θα το βρεις μπροστα σου οπως ολοι μας ο,τι κανουμε το λουζομαστε, ειτε καλο ειτε κακο.