Results 16 to 30 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
08-05-2019, 15:34 #16
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΟΠΟΣ ΛΕΣ.ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΜΕ ΈΧΟΥΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΉΣΩ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ.ΕΓΏ ΑΝ ΉΜΟΥΝ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΆΣ ΠΛΕΥΡΆ
- 08-05-2019, 15:36 #17
08-05-2019, 15:53 #18
Αυτό που λες είναι κατανοητό.
Και να σου πω και κάτι άλλο; Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ο τύπος είναι ένας τεράστιος Μ@λ@κ@ς!!!
Όμως,
Δεν είναι ούτε ο πρώτος, αλλά ούτε και ο τελευταίος που φέρθηκε έτσι. Δυστυχώς στην ζωή δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει μόνο το καλό, δεν υπάρχει μόνο η ηθική αντιμετώπιση των πραγμάτων. Υπάρχουν και άνθρωποι που λειτουργούν τελείως διαφορετικά. Και δεν μπορεί να αλλάξει αυτό με καμία εκδίκηση.
Να σου πω κα κάτι άλλο; Που ξέρεις ότι η γυναίκα του δεν είναι ήδη ενήμερη ότι ο άντρας της ξενοκοιτάει; Ξέρω περιπτώσεις συζύγων (άντρες και γυναίκες) που κάνουν ότι δεν βλέπουν την απιστία του/της συζύγου, μόνο και μόνο για να μην διαλύσουν την οικογένεια τους. Δεν αποκλείεται και η συγκεκριμένη να είναι μια τέτοια περίπτωση. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι είσαι πληγωμένη. Πάρε το χρόνο σου ώστε να συνέλθεις και κοίτα πως θα βελτιώσεις την δική σου ζωή και τον δικό σου εαυτό. Και για να το κάνεις αυτό θέλει καθαρό μυαλό (ίσως και τη βοήθεια ειδικού) και χρόνο.
Η εκδίκηση και η πολεμική αντιμετώπιση ενός θέματος που δεν αξίζει, μόνο σε παράπλευρες απώλειες θα μπορούσε να οδηγήσει.
Να είσαι καλά."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 16:19 #19
Εγώ νομίζω πως είναι καλύτερα να το ζήσετε αν καταλαβαίνεις ότι όντως ο παντρεμένος τα εννοεί αυτά που σου έχει πει. Εννοείται πως δεν πρέπει για κανένα λόγο να μπλέξεις την οικογένεια του. Δεν υπάρχει καλό σενάριο σε μια τέτοια περίπτωση.
Από κει και πέρα, δεν ξέρουμε αν ο παντρεμένος είναι "επαγγελματίας" αυτού του στυλ ή αν όντως έχει αισθήματα για σένα. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στο γάμο του, ούτε σ' εκείνον. Οπότε αφού τον έχεις ψιλοερωτευτει βάλτε μια ημερομηνία λήξης και ζήστε το. Μέχρι να σας φύγει και των δύο η καύλα. Για να γυρίσει κι αυτός στη γυναίκα του. Τώρα για εκείνη που την κοροϊδεύει δεν ξέρουμε τι θα έκανε εκεινη αν της συνέβαινε το ίδιο. Κι εσύ σε σχέση ήσουνα αλλά ψαχτηκες. Γιατί καλές είναι οι ηθικές αλλά για να χαρακτηρίζουμε τους άλλους, μάλλον τελικά.
Όσο για τα ψέματα που λες πως σου είπε... για το λόγο που απέκρυψες εσύ την αλήθεια για τον ίδιο λόγο το έκανε κι εκείνος.
08-05-2019, 17:24 #20
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΣΟΥ.ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ.ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΈΡΟΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙ;ΕΓΏ ΛΈΩ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΩ ΑΝ ΕΊΧΕ ΓΊΝΕΙ ΣΕ ΜΈΝΑ ΑΥΤΌ. ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΘΈΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΕΙΘΕΙ ΚΑΜΊΑ ΜΑΣ
08-05-2019, 17:27 #21
ΔΗΛΑΔΉ ΜΟΥ ΛΈΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΉΣΩ ΕΞΗΓΗΣΗΣ;ΕΓΏ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΎΛΑ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΖΉΣΩ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΓΏ ΕΚΡΥΨΑ ΤΗΝ ΣΧΈΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΤΗΝ ΕΛΗΞΑ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΤΈ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
08-05-2019, 17:51 #22
Θα επαναλάβω ότι κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει την δυναμική που αναπτύσσεται και την πραγματικότητα που βιώνει στις σχέσεις του ένα παντρεμένο ζευγάρι.
Πολλά ενδεχόμενα μπορεί να συμβαίνουν. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρω τα παρακάτω.
-Η γυναίκα του να ξέρει και να κάνει και η ίδια τη ζωή της.
-Η γυναίκα του να ξέρει αλλά να θέλει να προστατέψει το γάμο της.
-Η γυναίκα του να ξέρει αλλά να μην είναι πλέον ερωτευμένη μαζί του και να μένει σε έναν γάμο από επιλογή, μέχρι να δει τι θα κάνει στο μέλλον.
-Η γυναίκα του να μην ξέρει, αλλά να υποψιάζεται.
-Η γυναίκα του να μην ξέρει, αλλά να είναι τυφλή από έρωτα, ώστε ακόμα και χειροπιαστές αποδείξεις να μην είναι αρκετές να της αλλάξουν άποψη.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η παραπάνω λίστα είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική.
Ξέρεις κάτι Σταυρούλα;
Κανένας μας δεν μπορεί να σώσει κανέναν άλλο. Εγώ αν με απατήσει κάποια στιγμή κάποια γυναίκα θα ήθελα να το καταλάβω μόνος μου ή να μην το μάθω ποτέ.
Τι εννοώ;
Αν με απατήσει σε μια στιγμή αδυναμίας, για μία και μοναδική φορά, και δεν επαναληφθεί ποτέ, το να το μάθω μόνο κακό θα έκανε και σε μένα και στη σχέση/γάμο.
Αν πάλι με απατάει κατά συνήθεια και επανειλημμένα, τότε αν δεν είμαι ικανός να το καταλάβω μόνος μου ότι η σχέση μου δεν πάει καλά σημαίνει ότι έχω εγώ ο ίδιος σοβαρά προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα ήθελα ένας τρίτος να ανακατευτεί σε ζητήματα της προσωπικής μου ζωής. Αν δεν είμαι ικανός να ανοίξω μόνος μου τα μάτια μου, αυτό δείχνει ότι πρέπει να αλλάξω πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Επίσης δείχνει μειωμένη συναισθηματική νοημοσύνη.
Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι. Η παροιμία λέει ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες. Μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις ενός ζευγαριού. Δεν είναι δουλειά σου και δεν θα κερδίσεις τίποτα.
Επιπρόσθετα διέκοψε κάθε σχέση με τον συγκεκριμένο άντρα. Δεν χρειάζεται να εμπλακείς επιπλέον συναισθηματικά ή με όποιον άλλο τρόπο με τον συγκεκριμένο άντρα. Ακόμα και αν είχε σκοπό να χωρίσει, το ψέμα είναι ψέμα. Δεν χρειάζεται να πορωθείς μαζί του περισσότερο.
Εξαφανίσου από την ζωή του και δες τι θα κάνεις πλέον με τον εαυτό σου. Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος αδικεί τον άλλο, καταλήγει στο τέλος θύμα των άδικων πράξεων του. Άσε την ζωή να αποδώσει στο συγκεκριμένο άνθρωπο, ότι ακριβώς του αναλογεί.
Επένδυσε στον εαυτό σου. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο για να φτιάξεις το θέμα που έχεις με την προσκόλληση και όλα θα έρθουν σταδιακά στη ζωή σου.
Το θέμα δεν είναι να έχεις σχέση. Το θέμα δεν είναι να είσαι σε γάμο. Το θέμα είναι να συμπεριφέρεσαι με ωριμότητα σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας σου, σε όλες τις σχέσεις σου. Επαγγελματικές και προσωπικές. Μόνο τότε θα βρεις πληρότητα και ευτυχία μέσα σε αυτές σου τις σχέσεις."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 18:12 #23
ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΣΆΣ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΆΤΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ.ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ ΑΠΌ ΤΗ ΖΩΉ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΌΤΙ ΠΛΗΓΟΘΗΚΑ.ΑΠΛΑ ΕΠΗΔΕΙ ΈΧΩ ΞΑΝΆ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΘΈΣΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΧΆΝΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΙΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΆΝΤΡΕΣ
08-05-2019, 18:36 #24
Εγώ πάντως θα φρόντιζα να το μάθει η γυναίκα του. Δεν είναι σωστό να του κάνουν όλοι "πλάτες" στην ατιμία που κάνει. Αν ήταν άντρας ο απατημένος τα ίδια θα λέγατε; Δεν νομίζω!
Και αυτά περί νομικών κυρώσεων που αναφέρει ο Golden απλά δεν υφίστανται.
Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί που προσπάθησε να εξαπατήσει δύο γυναίκες; Που ήδη δηλαδή εξαπάτησε την Σταυρούλα.
Δεν είναι οι γυναίκες άνθρωποι με αξιοπρέπεια;
08-05-2019, 18:36 #25
Για αυτό το λόγο λοιπόν πρέπει να ζητήσεις τη βοήθεια ειδικού. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και το γεγονός ότι μπλέκεις με ακατάλληλους άντρες πρέπει να σε κινητοποιήσει. Ζήτησε βοήθεια και όταν θα βρεις την ρίζα των προβλημάτων σου θα καταφέρεις και να τα λύσεις.
Το μέλλον θα είναι καλλίτερο μόνο εάν το φτιάξεις εσύ να είναι έτσι."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 18:47 #26
Εσείς όλοι που λέτε για τη γυναίκα του παντρεμένου και για το τι είναι ο παντρεμένος, δεν αναφέρετε τίποτα για τον πρώην της Σταυρούλας. Τον έχει ενημερώσει τι έκανε όσο ήταν σε σχέση; Γνωρίζει; Τι του είπε όταν χωρίσανε;
08-05-2019, 18:52 #27
ΚΑΙ ΕΓΏ ΈΤΣΙ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΚΑΣΑΝΔΡΑ.ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΊΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΈΧΕΙ ΞΑΝΆ ΚΆΝΕΙ ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΣΕ ΆΛΛΗ. ΓΙ ΑΥΤΌ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ. ΑΝ ΉΤΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΆΝΤΡΑΣ ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟΥΝ ΈΤΣΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
08-05-2019, 18:54 #28
08-05-2019, 18:58 #29
Πουθενά δεν λέω στα μηνύματα μου ότι οι γυναίκες δεν έχουν αξιοπρέπεια.
Πες μου όμως Κασσάνδρα, σε παρακαλώ πολύ, πως μπορεί κάποιος να εγγυηθεί στην Σταυρούλα ότι δεν θα της γυρίσει μπούμερανγκ η προσπάθεια να ενημερώσει τη σύζυγο του θύματος; Ποιος μπορεί να της εξασφαλίσει την σωματική της ακεραιότητα και με ποιο τρόπο; Ποιος μπορεί να της αποκλείσει 100% ότι ο συγκεκριμένος τύπος δεν θα της κάνει μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση, με ασφαλιστικά μέτρα και οτιδήποτε άλλο (γνωρίζω ότι ακούγεται τραβηγμένο αλλά ως ενδεχόμενο είναι πάντα υπαρκτό); Ποιος σου λέει ότι στο τέλος ο συγκεκριμένος άντρας ή και η γυναίκα του δεν θα επιχειρήσουν να βιαιοπραγήσουν εναντίων της Σταυρούλας (ειδικά ο άντρας θα έχει λόγους να το κάνει ως αντεκδίκηση);
Δεν μπορεί να υπάρξει κέρδος από μια χασούρα. Η Σταυρούλα δυστυχώς έμπλεξε με έναν μεγάλο Μ@λ@κ@. Τι να κάνουμε; Α ς προσέχει από εδώ και πέρα στη ζωή της και ας κοιτάξει να αποφύγει τα λάθη αυτά στο μέλλον.
Πως και σε τι θα την ωφελήσει η εκδίκηση; Τι θα κερδίσει σε αντιστάθμισμα του επιπλέον χαμένου χρόνου και της ψυχικής έντασης;
Αν διαβάσεις το μήνυμα μου Νο 22, στο παρόν θέμα θα δεις ότι λέω ακριβώς το ίδιο και για τους άντρες. Και μάλιστα και για μένα τον ίδιο.
Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος έχει την λανθασμένη πεποίθηση ότι μπορεί να λειτουργεί ο ίδιος ως τιμωρός για τις πράξεις των άλλων, καθοδηγούμενος πρωτίστως από ένστικτα αντεκδίκησης, καταλήγει ο ίδιος μπλεγμένος. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα μέσα στην κοινωνία. Πάντα θα υπάρχουν σκάρτοι άνθρωποι. Είναι χρέος της Σταυρούλας να προχωρήσει στη ζωή της και να είναι προσεκτικότερη στις επιλογές της. Αυτό μόνο θα της ανοίξει το μονοπάτι στην ευτυχία και στην ολοκλήρωση.
Αν όμως υποθέσουμε ότι τον εκδικείται και τα λέει όλα στη γυναίκα του. Θα νοιώσει μια στιγμιαία ικανοποίηση για αυτό. Μετά όμως τι; Τι θα ακολουθήσει; Πως αυτή η πράξη θα βοηθήσει την Σταυρούλα να δει και η ίδια τα λάθη της και να κάνει προσεκτικότερες επιλογές στο μέλλον;
Και η μόνη τιμωρία στην οποία πιστεύω και αποδέχομαι, είναι η τιμωρία που επιβάλλεται ως ποινή από τα δικαστήρια για τελεσθείσες αξιόποινες πράξεις."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 18:58 #30
ΟΤΑΝ ΓΝΏΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΈΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΉΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΚΆΠΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟΥ ΕΊΧΑ ΠΕΙ ΌΤΙ Η ΣΧΈΣΗ ΜΆΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΡΑΓΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΕΙ ΚΆΠΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΉΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΈΤΣΙ ΒΓΉΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΠΙΕΣ ΦΌΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΜΕ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΕΊΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΌΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ. ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.ΔΕΝ ΈΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΜΑΛΟΝ ΉΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΙΘΕΙΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΑΜΕ.