ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 223
    Miliva21
    Guest
    Νομίζω ότι όσοι σου απαντήσαμε σου είπαμε ότι δεν θα το λέγαμε....θα το κρυβαμε και θα πηγαίναμε σε αυτόν να μιλήσουμε....Δεν γράψαμε ότι θα τα λέγαμε όλα κατευθείαν στη γυναίκα.....

Κάνε αυτό που νομίζεις....αν πιστεύεις ότι πρέπει να το πεις για να της ανοίξεις τα μάτια Κάνε το.......εξάλλου δική σου οικογένεια είναι; η μηπως δικα σου τα παιδια;; ή ειναι φιλη σου εκεινη ;; και να της καταστρεψεις τη ζωη μπορει να μη το μαθεις....Μπορεί να μη μάθεις και ποτέ τι έγινε μετά από την αποκάλυψη.... Επίσης ποιος σου εγγυάται ότι εκείνη δεν γνωρίζει ότι την απαταει.....μπορεί να έχει και εκείνη παράλληλη ζωή........είναι και αυτό μια πιθανότητα....γάμος συμβιβαστικος για χάρη των παιδιών...ποτέ δεν ξέρεις.....
    Αν θεωρείς ότι είναι χρέος σου να ξέρει η γυναίκα του την αλήθεια και νιώθεις καλύτερα με αυτό Κάνε το ..εγω δν θα το εκανα γτ δν το βλεπω Έτσι...και εσύ να είσαι καλά

Banned
    Δε τα εχω διαβασει ολα αλλα ειναι απλα τα πραγματα, αυτος σε κοροιδεψε και επειδη ειναι απατεωνας φυσικα και μπορεις να τον αποκαλυψεις οπουδηποτε, δεν ειμαι γυναικα αλλα τους απατεωνες αν μας ενδιαφερει τους αποκαλυπτουμε αλλιως τους κανουμε περα. Αρα και να πιασεις τη γυναικα του και να της πεις ετσι και ετσι αυτος πρεπει να ντρεπεται που ειναι απατεωνας. Απλα πραγματα το μονο που μπορει να σου πει καποιος ειναι καντον περα και δωσε τοπο στην οργη. Αν γουσταρεις πες το χυμα οχι και να λυπηθουμε τον απατεωνα αμα ηταν αντρας και μαγκας να σου ξηγιωτανε απο την αρχη τωρα ομως που σε κοροιδεψε φυσικα και ειναι ηθικο να τον αποκαλυψεις αμα δε βαριεσαι να μπεις στη διαδικασια. Τωρα τη αποτελεσμα θα χει αυτο ο θεος και η ψυχη του αλλου παπα ευαγγελιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35 View Post
    ΆΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΎ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΘΕΤΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΆΡΑ ΓΙΑΤΊ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΝ ΑΙΟΝΙΟ ΎΠΝΟ;ΆΡΑ ΑΜΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΌΡΗ ΑΔΕΡΦΉ ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ.ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΩ ΚΆΝΕΙΣ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΌ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΆΤΟΜΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΨΈΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΜΗ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ ΔΊΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ.ΌΜΩΣ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΆΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΆΛΛΟ ΤΟ ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΌΣΟ ΤΟ ΔΙΟΓΚΟΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΑ
    Καλημέρα.
    Τα δικά μας άτομα έχουν άλλη σχέση με εμάς, αδελφική, ξαδερφική ή οτιδήποτε από ότι έχεις εσύ με αυτή τη γυναίκα και μπαίνουν άλλες παράμετροι στην εξίσωση. Τι δεν καταλαβαίνεις πια, να στο ζωγραφίσουμε;;; Τόσες σελίδες και κάνουμε κύκλους γύρω γύρω... Έχεις την άποψή σου, έχει ο καθένας τη δική του, ότι καταλαβαίνεις κάνε. Τι άλλο να πούμε...

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΙΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ 34 ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΗΜΟΥ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΕΙΧΑ ΕΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΝΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ 40 ΕΤΩΝ.ΜΕ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΠΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΑΛΗΘΙΑ.ΕΝΙΩΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙ.ΑΠΟΓΟΕΙΤΕΥΤΙΚΑ.
    ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΊΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.ΉΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΤΌΣΟ ΩΡΑΊΑ ΛΌΓΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΎΟ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ
    ΔΗΛΑΔΉ ΜΟΥ ΛΈΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΉΣΩ ΕΞΗΓΗΣΗΣ;ΕΓΏ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΎΛΑ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΖΉΣΩ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. ΕΓΏ ΕΚΡΥΨΑ ΤΗΝ ΣΧΈΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΊΧΕ ΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΑ ΜΉΝΑ ΤΗΝ ΕΛΗΞΑ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΠΟΤΈ ΠΕΡΊΜΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΡΏΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΧΩΡΙΖΕΤΕ.ΆΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΊΝΑΙ ΔΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΊΖΟΥΝ ΠΟΤΈ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΒΡΉΚΑ ΆΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΜΕ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΓΆΜΟ. ΕΓΏ ΜΊΛΗΣΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΧΈΔΙΑ ΜΕ ΜΈΝΑ. ΠΙΟΣ ΣΟΥ ΕΊΠΕ ΕΣΈΝΑ ΌΤΙ ΒΛΈΠΩ ΑΝ ΏΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΈΜΑ. ΕΊΠΑ ΕΊΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΑΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΆΝΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΩ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ. ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΌΤΙ ΠΊΣΤΕΨΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΎΒΕΙ
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βασικά τα λες πολύ μπερδεμένα από μήνυμα σε μήνυμα. Στο πολύ πρώτο μας συστήθηκες ως αρραβωνιασμένη, μετά λες έβγαινες με τον άλλον 3 μήνες αλλά δεν έκανες σεξ πριν χωρίσεις, μετά λες μετά από μήνα έμαθες ότι είναι παντρεμένος... Την αλήθεια σου την ξέρεις μόνο εσύ εν πάση περιπτώση, ωστόσο εγώ επιμένω στο ότι το κεντρικό σου θέμα δεν είναι ο παντρεμένος και η γυναίκα του αλλά ο εαυτός σου, πως δηλαδή μετά από μία τόσο μακροχρόνια σχέση μεταπηδάς σε κάτι άλλο παράλληλα ή τέλοςπάντων σχεδόν παράλληλα...
    καλημερα...
    κι επειδη δηλαδη το κανουν και ανδρες και γυναικες να τσιλιμπουρδιζουν ενω ειναι δεσμευμενοι, ειναι σωστο να γινεται;;;
    ναι, το κανουν και οι ανδρες. αρα ειναι λαθος κι αυτοι, ησουν λαθος κι εσυ...
    αρα, γιατι βγαζεις μονο αυτον λαθος και πας να μας κανεις τον τιμητη που θα αποδωσει δικαιοσυνη;

συμφωνω με σονια.
    εσυ συστηθηκες σαν αρραβωνιασμενη που εισαι μια χαρα με τον αρραβωνιαστικο σου και μολις σου ειπαμε, τι μας μιλας για γαμους και ψεματα οταν κι εσυ η ιδια αρραβωνιασμενη εισαι, θυμηθηκες ξαφνικα οτι εχεις χωρισει....

ξερεις τι νομιζω εγω;
    και οι δυο απο την ιδια βαση ξεκινησατε.
    εισασταν δυο δεσμευμενοι που ξεκινησατε ενα φλερτ.
    ειπατε και οι δυο ψεματα οτι ειστε ελευθεροι.
    απλα, εσυ θα χωριζες για εκεινον, ενω εκεινος δεν θα χωριζε για εσενα. αυτο δεν μπορεις να χωνεψεις κι ενω λες οτι θες να αποδωσεις δικαιοσυνη, στην πραγματικοτητα θελεις να εκδικηθεις για το οτι σε απεριψε και σε πληγωσε.

δεν σε γουσταρε αρκετα ωστε να αφησει την γυναικα του για να ειναι μαζι σου...

λες οτι εσυ εκρυψες την σχεση σου γιατι ειχε ληξει.και που ξερεις εσυ, αν δεν εχει ληξει και η δικια του σχεση και την εκρυψε κι αυτος για τον ιδιο λογο;;;; μπορει να εχει σκοπο να χωρισει αν βρει μια που να την γουσταρει αρκετα, ακριβως οπως εκανες κι εσυ!
    απλα δεν σε γουσταρε αρκετα.

σε αυτην την περιπτωση, για ποιο πραγμα θελεις να τον εκδικηθεις; επειδη δεν σε θελει;

τι να κανεις;
    λες οτι δεν θες να μαθει οτι σε πληγωσε.
    δεν χρειαζεται να μαθει οτι σε πληγωσε, μπορει να μαθει οτι σε εξοργισε.
    αν μεν θελεις τα ρεστα που ακομα σου κρυβει τον γαμο του, πιασε τον και ξεχεσε τον.
    αν θελεις να σε θυμαται σαν μια κατινα που επειδη την απεριψε προσπαθησε να του κανει κακο, πιασε την γυναικα του.
    οσο κι αν νομιζεις οτι θελεις να προστατευσεις την γυναικα του, δεν ειναι αυτος ο λογος.
    ο λογος που κανεις αυτες τις σκεψεις, ειναι οτι δεν μπορεις να καταπιεις την απορριψη..
    Last edited by Remedy; 09-05-2019 at 09:40.

Senior Member
    οσο για το παραδειγμα της κασσανδρας, θεωρω οτι κανετε λαθος να ριχνετε το βαρος στην γυναικα του θειου.
    αυτο που δεν καταλαβατε ειναι οτι τα ηθη εκεινης της εποχης αλλα και η νομοθεσια, ηταν εντελως διαφορετικη.
    κι ευτυχως πουε χει αλλαξει η νομοθεσια.

η μοιχεια δεν ηταν ηθικο παραπτωμα. ηταν κανονικη παρανομια.
    και η διαδικασια αυτη με τα σεντονια ηταν νομοθετημενη. ΕΤΣΙ αποδεικνυονταν η μοιχεια. διαφορετικα δεν εβγαινε διαζυγιο, ποσο μαλλον σε βαρος του μοιχου.
    και τι εφταιγε η απατημενη να ζει με εναν μαλακα και να μην μπορει να βγαλει διαζυγιο ΥΠΕΡ ΤΗΣ; τοτε οι γυναικες δεν δουλευαν. θα κατσει να πεινασει για να ξενοπηδαει ο μαλακας;
    δεν εφταιγε λοιπον η γυναικα που ακολουθησε την κανονικη διαδικασια. αυτη επρεπε να ακολουθησει.
    φταιει ο νομος που προεβλεπε τετοια ξεφτιλικια...
    στην περιπτωση αυτη, απο ξεφτιλικι, εξελιχθηκε σε τραγωδια με την αυτοκτονια της κοπελας.

ομως κι εκ μερους της κασσανδρας ηταν λαθος το παραδειγμα.
    στην περιπτωση του θειου της, αυτοκτονησε η κοπελα.
    σε καποιο αλλο παραδειγμα, μπορει να αυτοκτονουσε η συζυγος μολις μαθαινε οτι την απαταει, η αν για παραδειγμα τους επιανε ξαφνικα στα πρασα.
    το ποτε μπορει καποιος να αυτοκτονησει σε καταστασεις στρες, δεν ειναι κατι υπολογισιμο.
    τοσοι μαθητες εχουν αυτοκτονησει μονο επειδη πηρας μερος στις πανελληνιες.
    καποιος μπορει να αυτοκτονησει η να πεσει σε καταθλιψη επειδη αυτος που θελει , του κλεινει την πορτα. και τι να κανει δλδ;;; να τον φεσωθει για να μην αυτοκτονησει;;; οποιος εχει αυτοκτονικες τασεις, πρεπει να παει στον γιατρο και οχι να του κανουμε τα χατηρια.
    η λογικη αυτη ειναι ανθυγιεινη και εκβιαστικη..

κι αν, οπως προτεινεις κασσανδρα, η κοπελα παει να ενημερωσει μια γυναικα που εχει ασταθη ψυχολογια και παει να αυτοκτονησει με τις αποκαλυψεις, τι θα μας πεις;
    οτι ηταν το σωστο να κανει και δεν φταιει εκεινη που αυτοκτονησε;

ΕΊΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΡΥΒΕ; ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ.ΑΛΩΣΤΕ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΆΘΟΥΝ

ναι ειχα ξεκινησει κατι και εγω με καποιον.δεν ειχαμε σχεση ακριβως.απλως συναντηθηκαμε καποιες φορες.εμενα σταυρουλα μου ειπε οτι ειχε καποια σχεση εκεινο το διαστημα και οτι τωρα που με γνωρισε θα χωρισει.μου εκρυψε λοιπον το γαμο και τα παιδια του και απο πανω μου ειπε κι αλλο ψεμα οτι ειναι σε σχεση για να μπορει να δικαιολογει τα αραια τηλεφωνηματα του και τις μυστικες συναντησεις μας.βεβαια μου το ειπε γιατι αρχισα και εγω να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα αλλα δεν περιμενα ποτε να κρυψει κατι τετοιο ειπα απλα οτι οκ εχει σχεση.και εγω αλλωστε ειχα σχεση και του το εκρυψα.αρα και εγω ημουν λαθος εκει.
    η διαφορα μας ομως ηταν οτι εγω σαν εσενα ισως διελυα την σχεση που ειχα για να ειμασταν μαζι γιατι αρχισα να νιωθω και εγω πραγματα για εκεινον οπως εσυ.αυτος ομως δεν ειχε σκοπο να διαλυσει την οικογενεια του.και μενα μου εταξε πολλα μαλλον ειναι αυτο το γνωστο κολπο τον παντρεμενων δεν εξηγειται αλλιως.ερωτες γαμους και παραμυθια τα ιδια ταζουν ολοι.βεβαια και εμεις επρεπε να δουμε τα σημαδια.εμενα δηλαδη μου εδειχνε οτι κατι δεν παει καλα νομιζω και εσυ κατι θα ειχες καταλαβει.εμενα να φανταστεις δεν θυμοταν το ονομα μου καν.βρισκομασταν και δεν ηξερε πως με λενε.
    καταλαβαινω το θυμο που νοιωθεις.μονο καποια που εχει ζησει κατι αντιστοιχο μπορει να σε καταλαβει.ολοι αυτοι που σε συμβουλευουν εδω δεν το κανουν για το κακο σου απλως αν ειχαν ερθει στη θεση σου ισως σκεφτοταν οπως εσυ ισως ομως και χειροτερα.τοσα και τοσα εχουμε ακουσει για προδωμενες γυναικες που εκδικουνται αντρες.εγω θα σου πω την δικη μου γνωμη αφου εχω νιωσει και εγω λιγο προδωμενη απο παντρεμενο.εγω δεν εκανα τιποτα.ουτε εχω σκοπο να κανω.αλλα οχι γιατι φοβαμαι τις συνεπειες που σου ειπαν.οτι θα με χτυπησει οτι θα μου κανει κακο η οτι θα καταστρεψω το γαμο του.ετσι κι αλλιως κατεστραμενος ειναι.εγω το εκανα για μενα και την αξιοπρεπεια μου.δεν αξιζει να δωσεις αξια σε καποιον αναξιο σου.γιατι αναξιος ειναι καποιος που βλεπει οτι τον θες και αυτος αντι να σου πει την αληθεια σου ταζει λαγους και πετραχιλια.εγω καταλαβαινω το λογο που θες να τα πεις ολα στην γυναικα.πρεπει καποια στιγμη να σταματησουμε να κανουμε πλατες στην ατιμια.ΑΛΛΑ ειναι στη μεση τα παιδια.δεν θα το εκανα ποτε εγω βαζοντας σε κινδυνο την ευτυχια των παιδιων του.και επειδη και εγω εχω σαν παιδι βιωσει την απιστια του πατερα μου δεν φανταζεσαι τι κακο εχει κανει στην μετεπειτα ζωη μου.γι αυτο μην κανεις και μην πεις τιποτα.
    ασε που και την καλυτερη εκδοχη να σου εδινα δηλαδη να χωρισε και να εισασταν μαζι εσυ θα εμπιστευοσουν αυτον τον αντρα που και ψεματα σε φλομωσε και υπαρχει περιπτωση να σου κανει και σενα τα ιδια με καμια αλλη?η καθεμια ομως σκεφτεται διαφορετικα,εγω σου ειπα τι εκανα.μαλιστα δεν ειπα ουτε σε αυτον οτι εμαθα απλα απομακρυνθηκα.σκεψου με λογικη και ηρεμια και πραξε αναλογα.κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι ενιωσες και τι σου ειπε αυτος οποτε ειναι δικη σου η αποφαση.ελπιζω να μη μετανιωσεις για οποια αποφαση παρεις.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσο για το παραδειγμα της κασσανδρας, θεωρω οτι κανετε λαθος να ριχνετε το βαρος στην γυναικα του θειου.
    αυτο που δεν καταλαβατε ειναι οτι τα ηθη εκεινης της εποχης αλλα και η νομοθεσια, ηταν εντελως διαφορετικη.
    κι ευτυχως πουε χει αλλαξει η νομοθεσια.

η μοιχεια δεν ηταν ηθικο παραπτωμα. ηταν κανονικη παρανομια.
    και η διαδικασια αυτη με τα σεντονια ηταν νομοθετημενη. ΕΤΣΙ αποδεικνυονταν η μοιχεια. διαφορετικα δεν εβγαινε διαζυγιο, ποσο μαλλον σε βαρος του μοιχου.
    και τι εφταιγε η απατημενη να ζει με εναν μαλακα και να μην μπορει να βγαλει διαζυγιο ΥΠΕΡ ΤΗΣ; τοτε οι γυναικες δεν δουλευαν. θα κατσει να πεινασει για να ξενοπηδαει ο μαλακας;
    δεν εφταιγε λοιπον η γυναικα που ακολουθησε την κανονικη διαδικασια. αυτη επρεπε να ακολουθησει.
    φταιει ο νομος που προεβλεπε τετοια ξεφτιλικια...
    στην περιπτωση αυτη, απο ξεφτιλικι, εξελιχθηκε σε τραγωδια με την αυτοκτονια της κοπελας.

ομως κι εκ μερους της κασσανδρας ηταν λαθος το παραδειγμα.
    στην περιπτωση του θειου της, αυτοκτονησε η κοπελα.
    σε καποιο αλλο παραδειγμα, μπορει να αυτοκτονουσε η συζυγος μολις μαθαινε οτι την απαταει, η αν για παραδειγμα τους επιανε ξαφνικα στα πρασα.
    το ποτε μπορει καποιος να αυτοκτονησει σε καταστασεις στρες, δεν ειναι κατι υπολογισιμο.
    τοσοι μαθητες εχουν αυτοκτονησει μονο επειδη πηρας μερος στις πανελληνιες.
    καποιος μπορει να αυτοκτονησει η να πεσει σε καταθλιψη επειδη αυτος που θελει , του κλεινει την πορτα. και τι να κανει δλδ;;; να τον φεσωθει για να μην αυτοκτονησει;;; οποιος εχει αυτοκτονικες τασεις, πρεπει να παει στον γιατρο και οχι να του κανουμε τα χατηρια.
    η λογικη αυτη ειναι ανθυγιεινη και εκβιαστικη..

κι αν, οπως προτεινεις κασσανδρα, η κοπελα παει να ενημερωσει μια γυναικα που εχει ασταθη ψυχολογια και παει να αυτοκτονησει με τις αποκαλυψεις, τι θα μας πεις;
    οτι ηταν το σωστο να κανει και δεν φταιει εκεινη που αυτοκτονησε;
    αυτο με την αυτοκτονια της γυναικας του ειναι ακυρο που λετε ολοι εδω στην κοπελα προσπαθωντας να της δημιουργησετε τυψεις.και εγω διαφωνω στο να μιλησει στην γυναικα του.αλλα σκεψου δεν υπηρχε πιθανοτητα να αυτοκτονησει η ιδια?μη βλεπετε μονοπλευρα τα πραγματα.ο παντρεμενος και καθε παντρεμενος που χτιζει την καυλα του πανω στην ευτυχια καποιας κοπελας πρεπει να <τιμωρηθει>.και δεν υπαρχει καλυτερη τιμωρια απο το να μεινει μονος του οταν ερθουν στο φως οι πραξεις του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    ναι ειχα ξεκινησει κατι και εγω με καποιον.δεν ειχαμε σχεση ακριβως.απλως συναντηθηκαμε καποιες φορες.εμενα σταυρουλα μου ειπε οτι ειχε καποια σχεση εκεινο το διαστημα και οτι τωρα που με γνωρισε θα χωρισει.μου εκρυψε λοιπον το γαμο και τα παιδια του και απο πανω μου ειπε κι αλλο ψεμα οτι ειναι σε σχεση για να μπορει να δικαιολογει τα αραια τηλεφωνηματα του και τις μυστικες συναντησεις μας.βεβαια μου το ειπε γιατι αρχισα και εγω να καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα αλλα δεν περιμενα ποτε να κρυψει κατι τετοιο ειπα απλα οτι οκ εχει σχεση.και εγω αλλωστε ειχα σχεση και του το εκρυψα.αρα και εγω ημουν λαθος εκει.
    η διαφορα μας ομως ηταν οτι εγω σαν εσενα ισως διελυα την σχεση που ειχα για να ειμασταν μαζι γιατι αρχισα να νιωθω και εγω πραγματα για εκεινον οπως εσυ.αυτος ομως δεν ειχε σκοπο να διαλυσει την οικογενεια του.
    και μενα μου εταξε πολλα μαλλον ειναι αυτο το γνωστο κολπο τον παντρεμενων δεν εξηγειται αλλιως.ερωτες γαμους και παραμυθια τα ιδια ταζουν ολοι.βεβαια και εμεις επρεπε να δουμε τα σημαδια.εμενα δηλαδη μου εδειχνε οτι κατι δεν παει καλα νομιζω και εσυ κατι θα ειχες καταλαβει.εμενα να φανταστεις δεν θυμοταν το ονομα μου καν.βρισκομασταν και δεν ηξερε πως με λενε.
    καταλαβαινω το θυμο που νοιωθεις.μονο καποια που εχει ζησει κατι αντιστοιχο μπορει να σε καταλαβει.ολοι αυτοι που σε συμβουλευουν εδω δεν το κανουν για το κακο σου απλως αν ειχαν ερθει στη θεση σου ισως σκεφτοταν οπως εσυ ισως ομως και χειροτερα.τοσα και τοσα εχουμε ακουσει για προδωμενες γυναικες που εκδικουνται αντρες.εγω θα σου πω την δικη μου γνωμη αφου εχω νιωσει και εγω λιγο προδωμενη απο παντρεμενο.εγω δεν εκανα τιποτα.ουτε εχω σκοπο να κανω.αλλα οχι γιατι φοβαμαι τις συνεπειες που σου ειπαν.οτι θα με χτυπησει οτι θα μου κανει κακο η οτι θα καταστρεψω το γαμο του.ετσι κι αλλιως κατεστραμενος ειναι.εγω το εκανα για μενα και την αξιοπρεπεια μου.δεν αξιζει να δωσεις αξια σε καποιον αναξιο σου.γιατι αναξιος ειναι καποιος που βλεπει οτι τον θες και αυτος αντι να σου πει την αληθεια σου ταζει λαγους και πετραχιλια.εγω καταλαβαινω το λογο που θες να τα πεις ολα στην γυναικα.πρεπει καποια στιγμη να σταματησουμε να κανουμε πλατες στην ατιμια.ΑΛΛΑ ειναι στη μεση τα παιδια.δεν θα το εκανα ποτε εγω βαζοντας σε κινδυνο την ευτυχια των παιδιων του.και επειδη και εγω εχω σαν παιδι βιωσει την απιστια του πατερα μου δεν φανταζεσαι τι κακο εχει κανει στην μετεπειτα ζωη μου.γι αυτο μην κανεις και μην πεις τιποτα.
    ασε που και την καλυτερη εκδοχη να σου εδινα δηλαδη να χωρισε και να εισασταν μαζι εσυ θα εμπιστευοσουν αυτον τον αντρα που και ψεματα σε φλομωσε και υπαρχει περιπτωση να σου κανει και σενα τα ιδια με καμια αλλη?η καθεμια ομως σκεφτεται διαφορετικα,εγω σου ειπα τι εκανα.μαλιστα δεν ειπα ουτε σε αυτον οτι εμαθα απλα απομακρυνθηκα.σκεψου με λογικη και ηρεμια και πραξε αναλογα.κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι ενιωσες και τι σου ειπε αυτος οποτε ειναι δικη σου η αποφαση.ελπιζω να μη μετανιωσεις για οποια αποφαση παρεις.
    εγω παλι, νομιζω οτι οταν συμμετεχεις σε εναν χορο εξαπατησης, εξαπατας τον συντροφο σου με καποιον που ξερεις οτι εξαπατα την συντροφο του (κι ας μην ξερεις για τον γαμο), ειναι λιγο αστειο να κανεις τον τιμητη...
    οτι δηλαδη προδοσια λεγεται το να ειναι ο αλλος παντρεμνος και να σου λεει ψεματα.
    το οτι λες ψεματα στον συντροφο σου κι εκεινος σε μια υποθετικη συντροφο, δεν ειναι προδοσια;;;
    ο γαμος ειναι αυτο που κανει ανηθικο το ψεμα και το κερατο;;; αλλιως ολα καλα; ηεστω καλυτερα;;
    για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτες οι "προδοσιες" και ειναι αστειο να ξεχωριζουμε τον εαυτο μας ως ηθικους και τους αλλους ως προδοτες, επειδη ειχαν γαμο, ενω εμεις δεσμευση χωρις γαμο...

στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου, ειναι τοι εσωσες την αξιοπρεπεια σου με το να μην πεσεις στο επιπεδο της κατινας, που την λυπουνται ...

Senior Member
    αυτο με την αυτοκτονια της γυναικας του ειναι ακυρο που λετε ολοι εδω στην κοπελα προσπαθωντας να της δημιουργησετε τυψεις.και εγω διαφωνω στο να μιλησει στην γυναικα του.αλλα σκεψου δεν υπηρχε πιθανοτητα να αυτοκτονησει η ιδια?μη βλεπετε μονοπλευρα τα πραγματα.ο παντρεμενος και καθε παντρεμενος που χτιζει την καυλα του πανω στην ευτυχια καποιας κοπελας πρεπει να <τιμωρηθει>.και δεν υπαρχει καλυτερη τιμωρια απο το να μεινει μονος του οταν ερθουν στο φως οι πραξεις του.
    αυτο ακριβως ειπα, αλλα δεν το καταλαβες.
    την αυτοκτονια (του τριτου προσωπου στην περιπτωση της κασσανδρας) δεν μπορουμε να την χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα, γιατι ο καθενας μπορει να αυτοκτονησει με καποια μεγαλη πιεση κι αυτο δεν ειναι υπολογισιμο, αλλα θεμα ψυχιατρου...

εγω δεν λεω πουθενα να μην το πει για να μην αυτοκτονησει η γυναικα του.
    λεω να μην το πει γιατι ειναι κατινια και γιατι δεν ειναι σε καλυτερη μοιρα ηθικα απο εκεινον. και οι δυο δεσμευμενοι ηταν.
    απλα αυτος δεν ηθελε να χωρισει για χαρη της..

εγω παλι, νομιζω οτι οταν συμμετεχεις σε εναν χορο εξαπατησης, εξαπατας τον συντροφο σου με καποιον που ξερεις οτι εξαπατα την συντροφο του (κι ας μην ξερεις για τον γαμο), ειναι λιγο αστειο να κανεις τον τιμητη...
    οτι δηλαδη προδοσια λεγεται το να ειναι ο αλλος παντρεμνος και να σου λεει ψεματα.
    το οτι λες ψεματα στον συντροφο σου κι εκεινος σε μια υποθετικη συντροφο, δεν ειναι προδοσια;;;
    ο γαμος ειναι αυτο που κανει ανηθικο το ψεμα και το κερατο;;; αλλιως ολα καλα; ηεστω καλυτερα;;
    για μενα ειναι στο ιδιο επιπεδο αυτες οι "προδοσιες" και ειναι αστειο να ξεχωριζουμε τον εαυτο μας ως ηθικους και τους αλλους ως προδοτες, επειδη ειχαν γαμο, ενω εμεις δεσμευση χωρις γαμο...

στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου, ειναι τοι εσωσες την αξιοπρεπεια σου με το να μην πεσεις στο επιπεδο της κατινας, που την λυπουνται ...
    κοπελα μου εγω δεν ειπα οτι εγω δεν εφταιξα πουθενα.και εγω και η κοπελα ειχαμε σχεση.και εμεις ειπαμε ψεματα και εγω προσωπικα το αναγνωριζω.δεν ειπα οτι ημουν σωστη απεναντι του.αλλα καλο ειναι να μαθουμε να ξεχωριζουμε τις προθεσεις που εχει ο καθενας.δηλαδη εγω και η κοπελα ειμασταν ετοιμη να διαλυσουμε την ζωη μας γι αυτους.η κοπελα χωρισε μαλιστα.πως συγκρινεις οτι εμεις νιωσαμε πραγματα ερωτευτηκαμε ενω αυτος (μιλαω για μενα) δεν ενιωθε τιποτα και απο πανω εταζε γαμους και ερωτες?εγω στα συναισθηματα δεν ειπα ψεματα.αυτος ομως?απλα στο λεω γιατι ετσι θεωρω εγινε και με την κοπελα.δεν ηθελα να χαλασω το θεμα της με τα δικα μου.

αυτο ακριβως ειπα, αλλα δεν το καταλαβες.
    την αυτοκτονια (του τριτου προσωπου στην περιπτωση της κασσανδρας) δεν μπορουμε να την χρησιμοποιουμε σαν επιχειρημα, γιατι ο καθενας μπορει να αυτοκτονησει με καποια μεγαλη πιεση κι αυτο δεν ειναι υπολογισιμο, αλλα θεμα ψυχιατρου...

εγω δεν λεω πουθενα να μην το πει για να μην αυτοκτονησει η γυναικα του.
    λεω να μην το πει γιατι ειναι κατινια και γιατι δεν ειναι σε καλυτερη μοιρα ηθικα απο εκεινον. και οι δυο δεσμευμενοι ηταν.
    απλα αυτος δεν ηθελε να χωρισει για χαρη της..
    δεν το ειπα για σενα το ειπα γενικα για αυτα που εχουν ειπωθει.κατα τα αλλα συμφωνω να μη τα πει.απλα δεν ηταν στην ιδια μοιρα.ο ενας εκανε ονειρα και ο αλλος τα καλλιεργουσε με ψεμα.αυτη ειναι η διαφορα και οχι ποιος εκρυψε το γαμο η τον αρραβωνα.

Senior Member
    δεν το ειπα για σενα το ειπα γενικα για αυτα που εχουν ειπωθει.κατα τα αλλα συμφωνω να μη τα πει.απλα δεν ηταν στην ιδια μοιρα.ο ενας εκανε ονειρα και ο αλλους τα καλλιεργουσε με ψεμα.αυτη ειναι η διαφορα και οχι ποιος εκρυψε το γαμο η τον αρραβωνα.
    αυτο ομως ειναι ενα μεμονωμενο σημειο της ολης γνωριμιας.
    το γενικο πλαισιο ειναι οτι και οι δυο ηταν δεσμευμενοι κι ελεγαν ψεματα και ο ενας στον αλλον αλλα και στους συντροφους τους!
    βγαλ την σκουφια σου και βαρα τον, ενα πραμα, δηλαδη...
    θα βγαλουν τις ανηθικοτητες τους να τις μετρησουν;
    ναι, αυτη εκανε ονειρα γιατι της αρεσε πολυ.
    εκεινου δεν του αρεσε και τοσο οσο να κανει και ονειρα η να χωρισει για χαρη της, αλλα αρκετα οσο για να τσιλιμπουρδιζει ...
    οποιος δεν θελει να υποστει τετοιες κοροιδιες, παιζει καθαρα και ο ιδιος και ΜΕΤΑ δικαιουται να παρανονιεται.
    δεν γινεται να κρινουμε τους αλλους σαν απατεωνες κι εμεις να εξαπατουμε καποιον αλλον...

Senior Member
    κοπελα μου εγω δεν ειπα οτι εγω δεν εφταιξα πουθενα.και εγω και η κοπελα ειχαμε σχεση.και εμεις ειπαμε ψεματα και εγω προσωπικα το αναγνωριζω.δεν ειπα οτι ημουν σωστη απεναντι του.αλλα καλο ειναι να μαθουμε να ξεχωριζουμε τις προθεσεις που εχει ο καθενας.δηλαδη εγω και η κοπελα ειμασταν ετοιμη να διαλυσουμε την ζωη μας γι αυτους.η κοπελα χωρισε μαλιστα.πως συγκρινεις οτι εμεις νιωσαμε πραγματα ερωτευτηκαμε ενω αυτος (μιλαω για μενα) δεν ενιωθε τιποτα και απο πανω εταζε γαμους και ερωτες?εγω στα συναισθηματα δεν ειπα ψεματα.αυτος ομως?απλα στο λεω γιατι ετσι θεωρω εγινε και με την κοπελα.δεν ηθελα να χαλασω το θεμα της με τα δικα μου.
    κι αυτο θεωρεις οτι ειναι καποιου ειδους ηθικο πλεονεκτημα;;;
    εσεις θελατε να διαλυσετε την προηγουμενη σχεση γιατι γουσταρατε τοσο πολυ την νεα γνωριμια. οχι επειδη εισασταν πιο σωστες.
    αυτοι που γνωρισατε δεν σας γουσταραν τοσο πολυ.
    αυτο ειναι το θεμα.
    δεν ειναι θεμα ηθικης, αλλα επιθυμιας που δεν υπηρχε κι απ την αλλη πλευρα...
    στην ηθικη, εισασταν στα ιδια . καλα- κακα, δενε χει σημασια. στα ιδια παντως...

κι αυτο θεωρεις οτι ειναι καποιου ειδους ηθικο πλεονεκτημα;;;
    εσεις θελατε να διαλυσετε την προηγουμενη σχεση γιατι γουσταρατε τοσο πολυ την νεα γνωριμια. οχι επειδη εισασταν πιο σωστες.
    αυτοι που γνωρισατε δεν σας γουσταραν τοσο πολυ.
    αυτο ειναι το θεμα.
    δεν ειναι θεμα ηθικης, αλλα επιθυμιας που δεν υπηρχε κι απ την αλλη πλευρα...
    στην ηθικη, εισασταν στα ιδια . καλα- κακα, δενε χει σημασια. στα ιδια παντως...
    στην ηθικη ειμασταν ιδιοι συμφωνω.και θα μιλησω για μενα προσωπικα και θα το κλεισω το θεμα γιατι δεν αφορα εμενα για να χαλασω το θεμα.και εγω τον κοροιδεψα και αυτος με κοροιδεψε.οταν ομως αυτος που βγαινεις και ερωτευεσαι δεν ξερει καν το ονομα σου αλλα παρολα αυτα σου λεει ποσοοοο ερωτευμενος ειναι μαζι σου και ποσο σε θελει και θα εκανε τα παντα μεχρι και γαμο ενω εχει ηδη γαμο και παιδια ε λες του κερατα τοτε.θα μου πεις τοσο χαζη εισαι και εσυ?ε ναι δεν εχουμε ολες υψηλο δεικτη νοημοσυνης να τα αντιλαμβανομαστε απο την αρχη ουτε μπορουμε να μυρισουμε τα νυχια μας για τον αν λεει αληθεια.
    ευχομαι να μη βρεθεις ποτε σε αυτη την θεση να ερωτευετεις καποιον κι αυτος να στο παιζει ερωτευμενος ενω δεν ειναι.γιατι οκ ειναι ανηθικος και εγω και αυτος αλλα εχει ορια η ανηθικοτητα.κι αυτος τα ξεπερασε.

Banned
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΔΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΜΕ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΗ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΝΑ.ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΙΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΕΝΑΙ ΚΑΤΙ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΝΟ

Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast