ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 223
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α, του εκατσες κιολας;;;; καλα, του εκανες τα μουτρα κρεας!! αυτο ηθελε κι αυτος. τωρα θα φυγει χωρις απωθημενα και θα παει στην γυναικουλα του.
    αν δεν του καθοσουν θα εμενε με το απωθημενο τουλαχιστον.
    ηταν το μονο που αθ τον πονουσε.
    τωρα, χεστηκε...
    ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΒ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟΥ ΈΔΩΣΑ ΜΙΑ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΆ ΡΏΤΗΣΑ ΓΙΑΤΊ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΠΆΜΕ ΚΆΠΟΥ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΉΡΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΕΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΓΙΑΤΊ ΑΎΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ.ΣΕ ΤΕΤΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΙΣΟΎΣ ΟΡΟΥΣ.ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΟΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΙΛΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗ ΦΟΡΆ ΠΑΤΕΡΑΣ.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΌΤΙ ΕΝΟ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΠΕΡΝΏ ΑΝΤΙΣΙΛΙΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΚΑΙ ΌΣΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΌ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ ΕΓΏ ΠΑΙΔΊ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΙΟΣ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΆ. ΚΑΙ ΕΠΊΔΗ ΟΛΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΊΔΙΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΆΝΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΈΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΗΚΗ ΑΝΕΣΗ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ.ΑΠΛΆ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΖΗΣΗ ΚΆΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΣΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΆ ΑΞΊΖΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΎΣΑΤΕ.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ του εκανες μεγαλυτερη ζημια εξαφανιζομενη, γιατι σε γουσταρε.
    εκεινος εχασε που σε κοροιδεψε.
    η σταυρουλα θελει να εκδικηθει επειδη δεν την θελει διπλα του...
    τον κοροιδεψε κι αυτη, την κοροιδεψε κι αυτος. εσυ δεν κοροιδεψες κανεναν και δεν εψαχνες κλαδι για να πιαστεις.
    διαφορετικη περιπτωση..

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!

Και οσον αφορα τη Σταυρουλα που ρωτησε αν πληγωθηκα. Μα εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου παιδια. Μου ελεγε επιδεικτικα επιδεικτικα εγω ειμαι 42 και ειμαι αντισυμβατικος καταδικαζω τον γαμο και την τεκνοποιηση και οι γονεις μου στεναχωριουνται που δεν εφτιαξα τη ζωη μου αλλα τους πειθω. Κατα τη σεξουαλικη επαφη ενω ειχα πει για προφυλακτικο , δεν χρησιμοποιησε και μολις το αντιληφθηκα κοντεψα να μεινω, περασε ολη μου η ζωη απο μπροστα μου, λεω ή θα μεινω εγκυος ή θα κολλησω τιποτα. Την επομενη μερα με αναγκασε να παρω το χαπι της επομενης μερας, τουλαχιστον ηρθε και το πληρωσε, χεστηκε για το αν θα με επιαναν οι παρενεργειες του, με επιασαν οχι εκεινη τη μερα, αλλα μου χαλασε ο κυκλος και ευτυχως ξαναφτιαχτηκε μετα απο λιγους μηνες.Ευτυχως η υγεια μου δεν επαθε τιποτα, δεν κολλησα τιποτα ευ τυ χως. Εκτιμησα τη ζωη και την υγεια. Μολις ηρθε στην επιφανεια και το αλλο, οτι ειναι παντρεμενος και με παιδι μπλοκ απο παντου, πληρης σιγη, καμια λεξη, ακομα με ψαχνει, δεν με ενδιαφερει,τον εχω ξεχασει ειναι σαν να μην υπηρχε ποτε. Δεν ηταν ο σωστος για μενα, και πολυ απλα δεν με αφορα. Ισα ισα γιορταζω που ξεμπλεξα. Α το καλυτερο δεν σας το ειπα. Μολις τελειωσε η φαση μου λεει ''εδω θες λιγο μαζεμα'' κοιταζοντας με στα οπισθια. Και την πρωτη μου φορα του ζητησα αγκαλια και ειπε ''δεν αγκαλιαζω γιατι η αγκαλια ειναι δειγμα ανασφαλειας, εισαι ανασφαλης λεει για αυτο την ζητας''.

Member
    Quote Originally Posted by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35 View Post
    ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΔΕΒ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΤΟΥ ΈΔΩΣΑ ΜΙΑ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΟΝ ΞΑΝΆ ΡΏΤΗΣΑ ΓΙΑΤΊ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΠΆΜΕ ΚΆΠΟΥ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑ ΝΑ ΠΆΡΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΉΡΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΓΥΝΕΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΓΙΑΤΊ ΑΎΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ.ΣΕ ΤΕΤΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΙΣΟΎΣ ΟΡΟΥΣ.ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΟΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΙΛΑΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗ ΦΟΡΆ ΠΑΤΕΡΑΣ.Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΉΤΑΝ ΌΤΙ ΕΝΟ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΠΕΡΝΏ ΑΝΤΙΣΙΛΙΠΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΚΑΙ ΌΣΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΥΤΌ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΣΕΞ ΕΓΏ ΠΑΙΔΊ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΠΙΟΣ ΒΓΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΕΛΙΚΆ. ΚΑΙ ΕΠΊΔΗ ΟΛΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ ΊΔΙΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΆΝΤΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΈΧΩ ΟΙΚΟΝΟΜΗΚΗ ΑΝΕΣΗ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ.ΑΠΛΆ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΖΗΣΗ ΚΆΤΙ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΚΟΡΟΙΔΕΨΤΕ ΤΟΝ ΕΣΥΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΓΙΑΤΊ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΥΤΆ ΑΞΊΖΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΎΣΑΤΕ.
    Αυτο το μηνυμα ηταν το κερασακι στην τουρτα...Με εστειλε Ο.Ο

Senior Member
    Δεν το έχω παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα γιατί είχα το δικό μου thread, αλλά φαίνεται να έχει ζουμί

Senior Member
    ΣΉΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΚΑΝΑΜΕ ΈΡΩΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΜΌΝΟ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΡΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΛΌ ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ.ΘΑ ΓΊΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ
    Τι να πω και εγώ τώρα με όσα διαβάζω;

Να σου δώσω λοιπόν μια ιδέα εκδίκησης στο πνεύμα που επέλεξες να εφαρμόσεις την εκδίκηση σου;

Ξεθέωσε τον στο σεξ!!!

Ναι καλά άκουσες. Κάνε μαραθώνιο σεξ μαζί του. Κάνε του κόλπα και παιχνίδια ώστε να τον ξετρελάνεις εντελώς. Κάνε ότι μπορείς ώστε να μην είναι σε θέση να περπατήσει από την εξάντληση!!! Και όταν τον δεις να φεύγει αποκαμωμένος από την κούραση, ανήμπορος καλά καλά να περπατήσει αφού θα τον έχεις ξεθεώσει από τον μαραθώνιο καυτού και αχαλίνωτου σεξ, τότε θα μπορείς να πεις στον εαυτό σου: "Και εσύ με κορόιδεψες, αλλά και εγώ σε [email protected]@ κανονικά!!! Καλά να πάθεις!!! Σου άξιζε κάθαρμα!!!"

Θέλω να δω τι θα απαντήσει η Κασσάνδρα, η οποία ήταν έτοιμη να σηκώσει μαζί σου το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκμετάλλευσης των γυναικών από τους άντρες!!!
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post

Να σου δώσω λοιπόν μια ιδέα εκδίκησης στο πνεύμα που επέλεξες να εφαρμόσεις την εκδίκηση σου;

Ξεθέωσε τον στο σεξ!!!

Ναι καλά άκουσες. Κάνε μαραθώνιο σεξ μαζί του. Κάνε του κόλπα και παιχνίδια ώστε να τον ξετρελάνεις εντελώς. Κάνε ότι μπορείς ώστε να μην είναι σε θέση να περπατήσει από την εξάντληση!!! Και όταν τον δεις να φεύγει αποκαμωμένος από την κούραση, ανήμπορος καλά καλά να περπατήσει αφού θα τον έχεις ξεθεώσει από τον μαραθώνιο καυτού και αχαλίνωτου σεξ, τότε θα μπορείς να πεις στον εαυτό σου: "Και εσύ με κορόιδεψες, αλλά και εγώ σε [email protected]@ κανονικά!!! Καλά να πάθεις!!! Σου άξιζε κάθαρμα!!!"

Θέλω να δω τι θα απαντήσει η Κασσάνδρα, η οποία ήταν έτοιμη να σηκώσει μαζί σου το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκμετάλλευσης των γυναικών από τους άντρες!!!
    χαχαχα... Τι αλλο να πουμε και εμεις. Τουλαχιστον να επιστρεψει να μας πει τι εγινε, μη μεινουμε με την περιεργεια.

Senior Member
    Και για να αποφύγω τις παρερμηνείες,

Το προηγούμενο μου μήνυμα ήταν σκωπτικό. Τι άλλο να γράψω εδώ...
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by purplerose View Post
    χαχαχα... Τι αλλο να πουμε και εμεις. Τουλαχιστον να επιστρεψει να μας πει τι εγινε, μη μεινουμε με την περιεργεια.
    Είμαι σίγουρος ότι θα φάω καμία αναφορά ή και ban για το μήνυμα που έγραψα, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό.

Το κακό είναι ότι η Σταυρούλα ακόμα και τώρα συνεχίζει να κάνει λάθη πολύ σοβαρά. Δικαιώνει από μόνη της τον εαυτό της ενώ παραβλέπει ηθελημένα ότι εκτός από τη ζωή της που πηγαίνει στράφι με βάση τις επιλογές της, κάνει μαζί με αυτόν ζημία και σε άλλους.

Member
    Και για να αποφύγω τις παρερμηνείες,

Το προηγούμενο μου μήνυμα ήταν σκωπτικό. Τι άλλο να γράψω εδώ...
    Σε καταλαβα... Εννοειται. Δεν υπαρχει λογος να ειπωθει κατι αλλο νομιζω...

Miliva21
    Guest
    ΣΉΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΚΑΝΑΜΕ ΈΡΩΤΑ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ ΜΌΝΟ ΣΕ ΑΥΤΌΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΡΝΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΛΌ ΔΕΝ ΒΛΕΠΗΣ.ΘΑ ΓΊΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ
    Μέχρι χθες κλαψουριζες για την ατιμία των παντρεμένων και να πας να τα πεις όλα στη γυναίκα για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης για να μη μπλέξουν αλλα αθώα κοριτσάκια που μπορεί να είναι αδερφές και κόρες μας και σήμερα μια χαρά πήγες μαζί του ξέροντας ότι είναι παντρεμένος πλέον.......

Τι να πω δηλαδή......Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα γιατι αν το κάνω θα φάω μπαν και δεν αξίζει....

Μπράβο σου κορίτσι μου....συνέχισε έτσι!!!!

Μωρέ καλά κάνουν και απατούν και λένε ψέματα αφού υπάρχουν καποιες που είναι παντα πρόθυμες.

Κατά τα άλλα πάνω από όλα σε αυτο το θρεντ εξυμνούμε την τιμιότητα και την ειλικρίνεια.....
    Το σκέφτηκες πολύ να γκαστρωθεις από τον ......@@@!!!;;; για να περάσει το δικό σου....Μπράβο πολύ καλή ιδέα και τίμια πάνω από όλα....Και το αναφέρω το "τιμια" γιατί εσύ ήθελες να "θυσιαστείς" στο βωμό της δικαιοσύνης και να πας να τα πεις όλα στη γυναίκα του...! Και μας έγραφες για τιμιότητες ........δήθεν τάχα μου

Δεν γράφω κάτι άλλο......αν και πολύ θα ήθελα.....απλά δεν ασχολούμαι....Κάνε ότι θες στη ζωή σου...Είσαι αξία της μοίρας σου
    Last edited by Miliva21; 09-05-2019 at 22:39.

Miliva21
    Guest

Ξεθέωσε τον στο σεξ!!!

Χαχαχαχαχα

το λάβαρο της επανάστασης .....!! Χα χα

Χαχαχαχαχα κλαιωωω........

Τώρα το είδα αυτό....χαχα

Έτσι είναι ....! Ή είμαστε επαναστάτριες της ηθικής και της τιμιότητας ή δεν είμαστε!!!!!! Εδώ μαχόμαστε.......για ένα καλύτερο κόσμο χωρίς ατιμιες

Χαχα Χαχα

Ξεθέωσε τον στο σεξ!!!

Θα σου απαντήσω οτι οι απόψεις μου περι αυτών των θεμάτων δεν αλλάζουν αλλά θα σου απαντήσω επίσης οτι έχω την εντύπωση πως ασχολούμαστε δυό μέρες με επινοήματα, μύθουςκαι φανταστικά γεγονότα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χαχαχαχαχα

το λάβαρο της επανάστασης .....!! Χα χα

Χαχαχαχαχα κλαιωωω........

Τώρα το είδα αυτό....χαχα

Έτσι είναι ....! Ή είμαστε επαναστάτριες της ηθικής και της τιμιότητας ή δεν είμαστε!!!!!! Εδώ μαχόμαστε.......για ένα καλύτερο κόσμο χωρίς ατιμιες

Χαχα Χαχα
    Είμαι σίγουρος ότι θα φάω ban από αυτό το μήνυμα Μιλιβάκι μου.

Ξέρεις όμως κάτι; Δεν άντεξα.

Από χθες έχω γράψει πάρα πολλά μηνύματα. Έχω την αίσθηση ότι προσπάθησα να της δείξω τι είναι πραγματικά προς όφελος της. Και σήμερα διαβάζω ότι τελικά για εκδίκηση έκανε σεξ με τον παντρεμένο!!!

Είμαι φαλακρός. Ως εκ τούτου δεν γίνεται να μου πέσουν τα μαλλιά!!!

Αλλά επαναλαμβάνω ότι θέλω το σχόλιο της Κασσάνδρας. Άλλωστε για όσους έχουν διαβάσει όλα τα μηνύματα θα έχουν διαπιστώσει ότι ήταν βασιλικότερη του βασιλέως. Μέχρι και πλάγιες μεθόδους πρότεινε στην Σταυρούλα για το πως να αποκαλύψει την σχέση της με τον άντρα της. Θέλω πολύ να μάθω τι έχει να πει τώρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Θα σου απαντήσω οτι οι απόψεις μου περι αυτών των θεμάτων δεν αλλάζουν αλλά θα σου απαντήσω επίσης οτι έχω την εντύπωση πως ασχολούμαστε δυό μέρες με επινοήματα, μύθουςκαι φανταστικά γεγονότα.
    Τουλάχιστον εσύ έχεις μια σταθερότητα στις απόψεις σου.

Αν και διαφωνώ μαζί σου, ειλικρινά σέβομαι το γεγονός ότι δεν αλλάζεις γνώμη.

Νομίζω ότι επίτηδες γράφει ανορθόγραφα και με κεφαλαία γιατί πίσω απο αυτό το νικ ,βρίσκεται κάποια που έγραφε συχνά εδώ.
    Οι απαντήσεις που δίνει και το ύφος που παίρνει όταν νευριάζει καθως και τον βιασμό της λογικής που έχουν σχεδόν όλα της τα ποστ , με κάνουν να πιστεύω , ότι πίσω από αυτό το νικ βρίσκεται ένα μέλος με αρκετά παραπανισια κιλά που κάθε τρεις και λίγο αλλάζει ψευδώνυμο

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast