Results 31 to 45 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
08-05-2019, 19:01 #31Miliva21Guest
Δεν είναι δικό σου λάθος αυτό...είναι λογικό να νιώθεις πληγωμένη.....εκείνος φταίει που έπαιξε με δύο γυναίκες για να κάνει το κέφι του.....
Όχι για μενα μη της μιλήσεις....ας το να το κάνει ο άντρας της αν ποτέ της το πει.......επιπλέον και από εγωισμό προς τον εαυτό σου....μη λέει κιόλας ότι θες να του διαλύσεις την οικογένεια εφόσον δεν το θέλει αυτό....
Θα μπορούσες να του πεις τους λόγους που θες να το τελειώσεις...βρισε τον αν το θες να σου φύγει ο θυμός μη το κρατάς μέσα σου.....καλύτερα να εκτονωσεις αυτά που νιώθεις.....
- 08-05-2019, 19:03 #32
Κορίτσι μου καλό.
Εσύ η ίδια παραδέχτηκες ότι προσκολλιέσαι εύκολα στις σχέσεις. Σε συμβουλεύω να μην επενδύεις συναισθηματικά αμέσως. Ένας παντρεμένος άντρας δεν μπορεί να κρύβεται στο διηνεκές. Ήταν ζήτημα χρόνου να το μάθαινες/καταλάβαινες.
Και για να στο αντιστρέψω το ερώτημα, πως γνώριζες ότι ήταν κατάλληλος και τον ερωτεύτηκες (Το ερώτημα σου είναι πως να γνώριζα ότι ήταν ακατάλληλος);
Μην επενδύεις τόσο γρήγορα σε ανθρώπους και σε σχέσεις που δεν είναι τσεκαρισμένες. Οι σκέψεις για εκδίκηση μόνο πίσω θα σε πάνε και δεν θα κερδίσεις τίποτα από αυτό. Κοίτα πλέον να πάρεις μαθήματα για τις επόμενες σχέσεις σου."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 19:07 #33Miliva21GuestΣυμφωνώ απόλυτα........
Δεν χρειάζεται να μπλέξει για κανένα λόγο .........Ο καθένας έχει την ευθύνη των πράξεών του αν θέλει να αλλάξει εκείνος αν το σκεφτεί αργότερα να της το πει....θα τους κάνει καλό έτσι...Η θεματοθετρια και να το πει δεν θα κερδίσει κάτι...Εκτός και αν θέλει να το πει για να τον χωρίσει.....Αλλά τι ζωή να έχει με αυτόν..........νορμάλ δεν θα Ναι....
Εγώ πάντως αν ήμουν η απατημενη θα προτιμούσα να μου το πει ο άντρας μου αν ποτέ το έκανε......το να μην το ήξερα καθόλου μπορεί να μου έκανε τη ζωή ήρεμη Αλλά δεν θα μου αρέσε......τεσπα....
Άσε που αν μιλήσει μπορεί η γυναίκα του να τη βγάλει τρελή και να εθελοτυφλεί αν την ρίξει και εκείνος.....Και να βρει το μπελά της...Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα κάνει τα πάντα για να μη χαλάσει το γάμο του εφόσον δεν το ήθελε αυτό...οποτε η θεματοθετρια που είναι ήδη πληγωμένη τελικά θα καταλάβει πόσο σε δεύτερη μοίρα ήταν αν εκείνος υπερασπιστεί τη γυναίκα του και τη τουμπαρει
08-05-2019, 19:07 #34
08-05-2019, 19:09 #35
08-05-2019, 19:11 #36
ΝΑΙ ΔΈΝΟΜΑΙ ΕΎΚΟΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΓΙΑΤΊ ΈΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ. ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΣ ΕΊΠΑ ΌΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΆΣ ΉΤΑΝ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΈΝΑ.ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΔΙΚΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗΣ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ ΜΆΣ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΟΥ ΕΊΠΕΣ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΈΧΩ ΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ
08-05-2019, 19:14 #37Miliva21GuestΝαι αλλά δεν μπορείς να κρίνεις εσύ για τη ζωή των άλλων τι θα ήταν καλό και τι όχι.....εγω σου ειπα στη θεση της θα προτιμουσα να μου το πει εκεινος αν ποτε το εκανε.....παρα να ερχοταν η γκομενα και να μου πει ξερεις σε απαταει μαζι μου.
Επιπλεον ΕΚΕΙΝΟΣ έχει ευθύνη απέναντι της....Εσύ δεν έχεις καμία.....έχεις μόνο την ευθύνη του εαυτού σου...Και της ζωής σου....για σένα Κάνε ότι θες για τους άλλους μην αποφασίζεις...Η γνώμη μου
08-05-2019, 19:14 #38
Μιλίβα είσαι μέσα στο μυαλό μου. Συμφωνώ πάρα πολύ σε αυτό που λες.
Είναι λογικό όταν κάποιος ξένος σου κάνει τέτοιες αποκαλύψεις να ενοχληθείς διπλά. Και στο τέλος πρέπει να καταλάβουμε ότι και η σύζυγος του τύπου οφείλει και η ίδια να έχει τα μάτια της ανοιχτά. Δεν μιλάω για την μία περίπτωση στις χίλιες. Απλά αν η σχέση τους δεν είναι καλή, η απιστία δεν θα πρέπει να της φανεί ένα απίθανο ενδεχόμενο.
Κανένας μας δεν μπορεί να σώσει τον άλλο. Οφείλουμε όμως να είμαστε προσεκτικοί για τις επιλογές μας στη ζωή."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 19:21 #39
ΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΘΈΜΑ. ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΕΝΟ Η ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ
08-05-2019, 19:23 #40
08-05-2019, 19:26 #41
Καλή μου,
Ούτε σκέψεις δικαιοσύνης είναι.
Είναι σκέψεις μιας γυναίκας που πληγώθηκε και προφανώς πονάει πολύ. Είναι απόλυτα αναμενόμενο να αισθάνεσαι πληγωμένη και απογοητευμένη τώρα. Πάρε το χρόνο σου να ανακάμψεις. Δεν είναι περίοδος αυτή για αποφάσεις.
Να σου προτείνω κάτι;
Άσε κάποιους μήνες να περάσουν. Να καταλαγιάσει ο πόνος μέσα σου και θα δεις και η ίδια ότι δεν έχεις να κερδίσεις κάτι ουσιαστικό από αυτή τη δραστηριότητα.
Το οφθαλμός αντί οφθαλμού, δεν αποδίδει δικαιοσύνη. Αντίθετα νομιμοποιεί την εκδίκηση ως μέσο επιβολής δικαίου. Στην πραγματικότητα αν υιοθετήσεις αυτή τη λογική, μόνο το χρόνο σου θα χάσεις. Τα συναισθήματα σου που πληγώθηκαν όμως δεν γίνεται να πάψουν εκ του γεγονότος αυτού να αντιστραφούν."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 19:31 #42
ΑΥΤΌ ΤΟ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΌ.ΑΠΛΆ. ΕΓΏ ΠΟΥ ΈΧΩ ΑΠΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΈΡΩ ΤΊΠΟΤΑ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΌΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΆΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ; ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΕΜΈΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΙΕΣ ΆΛΛΕΣ. ΕΜΈΝΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΆΤΙ. Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΠΌΣΟ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΑΠΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ; ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΆ ΜΌΝΟ ΑΥΤΗ;ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΆΘΕΙ ΜΕΤΆ ΑΠΌ 10 ΧΡΌΝΙΑ Η 20 ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΖΩΉ ΤΗΣ ΜΈΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΨΕΜΑ;
08-05-2019, 19:33 #43
Αν η γυναίκα του δεν αντιδρά σε αυτό, ποιος μπορεί να φέρει (και ποιος δικαιούται να φέρει) αντίρρηση;
Σου ξανάγραψα ότι κανένας δεν γνωρίζει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση ενός παντρεμένου ζευγαριού. Θύμα είναι όποιος επιλέγει για τον εαυτό του αυτό το ρόλο. Θεωρείς πως αν συστηματικά απατά τη γυναίκα του, δεν θα έχει η ίδια τις υπόνοιες της; Τι κάνεις η ίδια για αυτό;
Έχεις κάθε δικαίωμα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου μαζί του. Δικαιούσαι να είσαι πολύ θυμωμένη και πληγωμένη. Δεν δικαιούσαι όμως να αποφασίσεις πως θα ζει αυτός και ποιες θα είναι οι σχέσεις που θα έχει με τη γυναίκα του."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 19:42 #44
Σταυρουλα μου καταλαβαινουμε πως νιώθεις.εγώ έχω περασει περίπου τα ίδια με καποιον αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να το αποκαλυψω στη γυναίκα του.από την άλλη αυτά που λες τα καταλαβαίνω δηλαδή και εγώ αν με απατουσε ο φίλος μου θα ήθελα να το γνωριζω ας είναι και από την γκομενα που λες.αλλά εδώ υπάρχει μια διαφορα.αυτός λες εχει παιδιά? Αν έχει τότε πρέπει να σκεφτείς αυτά και μόνο αυτά.δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντιδραση της γυναίκας τους και κατά πόσο θα πληγωθουν τα παιδιά. Και επειδή έχω βρεθει και σε αυτη τη θέση του παιδιου που έζησε την απιστία του γονεα σε συμβουλευω να μη το κάνεις γιατί δεν ξέρεις ποσες πληγές θα ανοιξεις στην ψυχη ενος μικρου παιδιού.
08-05-2019, 19:42 #45Miliva21GuestΕγώ σου είπα ότι ναι θα προτιμούσα να μην το ήξερα από το να εισβαλει μια ξένη στο σπίτι και στη ζωή μου συναμενη κουναμενη να μου πει για το τι χαλβά παντρεύτηκα.....!!
Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν το κάνεις από αλτρουισμό προς τη γυναίκα αλλά ουσιαστικά για να τον εκδικηθείς....λάθος......!!! Δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να δεις ότι ήσουν ένα διάλειμμα και ότι εκείνη αγαπάει ........Και θα ρίξεις την αξιοπρέπεια σου γιατί θα σε λένε τσούλα και οι δύο....Ο ένας επδ πήγες και τα πες και η άλλη επδ θα λέει ότι εσύ μπήκες ανάμεσα τους ( επδ εκείνος θα σε κατηγορήσει σε αυτή) και ότι της το πες επδ θες να τους χωρίσεις....
Θα χάσεις χρόνο από τη ζωή σου και θα πληγωθεις παραπανω....
Επιπλεον κρατά την αξιοπρέπεια και το σεβασμό σου....μη μπαίνεις στη θέση της κατίνας ........Ναι έμαθες ότι σου έλεγε ψέματα πληγώθηκες έχεις δίκιο.....Αλλά σε αυτό φταις και εσύ στο ότι την πάτησες σαν κοροιδο έχοντας του τυφλή εμπιστοσύνη σε εκείνον ενώ μπορεί να είχες σημαδια και έκλεινες τα μάτια....( Δεν λέω ότι εσύ φταις) όμως άσε τον εαυτό σου να δει τα λάθη του και να κάτσει να σκεφτεί και να οχυρωθεί για το μέλλον....κοιτα τη ζωή σου και όχι τη δική του.....μείνε ΚΥΡΙΑ.....ριξτου αν θες κάνα μπινελικι γιατι το δικαιουσε και του χρειάζεται και κοίτα τη ζωή σου....φύγε ΚΥΡΙΑ με το κεφάλι ψηλα