Results 76 to 90 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
08-05-2019, 21:17 #76
- 08-05-2019, 21:22 #77
Εγραψες
"ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ."
Αυτό τι σημαίνει;
Για μένα προσωπικά ας έχεις τη χειρότερη άποψη για εμάς τους άντρες! Εσύ μπαίνεις σε επικίνδυνα για τον εαυτό σου μονοπάτια! Γιατί εγώ τα γράφω μπας και προβληματιστείς λίγο για τον εαυτό σου κι εσύ κάθεσαι και μου λες για τους άντρες. Ειλικρινά θεωρείς ότι κερδίζεις κάτι από αυτό;
08-05-2019, 21:23 #78
Ας μιλησουμε και εδω τουλαχιστο Σταυρουλα τα εγραψες και ρωτας κατι μπαμ. Εγω σου λεω αμα θες πανε πες στη γυναικα του ο αντρας ειναι απατεωνας και βγαιναμε και μου πε πως ειναι λευτερος και σταματατο εκει ή αλλιως μη κανεις τιποτα και πες του αυτου ποσο απατεωνας ειναι και καραγκιοζεις και λειχτο.
08-05-2019, 21:25 #79Miliva21Guest[QUOTE=ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;1044602]Λυπάμαι ειλικρινά για αυτή την ιστορία και καταλαβαίνω ότι έχεις λόγους για να υποστηρίζεις αυτή την αποψη.....εν μέρει θα μπορούσε να τιμωρηθεί ο ένοχος.....όμως εδώ μιλάμε για οικογένεια μη το ξεχνάς αυτό.......για παιδάκια που έχουν ανάγκη ένα σταθερό και ήρεμο περιβαλλον.....ξέρεις τι θα γίνει μεσα στην οικογενεια αν μαθευτεί; τσακωμοί....βρισιές....μπορεί να πάθει καμία κατάθλιψη η γυναίκα......Και γενικά όλο αυτό όπως γίνεται πάντα να το ρουφήξουν και να το υποστούν τα παιδιά....Και θα βγουν μετά με ένα σωρό θέματα συναισθηματικά και μετά κλαιγομαστε για τι υπάρχουν άνθρωποι σκαρτοι που δεν ξέρουν να αγαπούν....Και να κάνουν σχέσεις! Ε βέβαια όταν είναι από μια οικογενεια που υπήρχε αναταραχή και δεν υπήρχε αγάπη πως να γίνουν μετά ώριμοι ενήλικες να ξέρουν να σχετίζονται με άλλους;;;;;;;;;;
Γιατί για να μη θέλει να χωρίσει δεν σημαίνει ότι η οικογένεια τους είναι διαλυμένη.....! Μπορεί να έχουν βρει έναν κώδικα και να μοιάζουν όλα ήρεμα και τακτοποιημένα......! Αλλο να ψάξει η γυναίκα να δει τι φταίει στο γάμο της και να το μάθει αφού το υποψιαστεί η ίδια...Γιατί σε περίπτωση που θα το υποψιάζοταν η ίδια μπορεί να είχε παραπανω χρόνο να το επεξεργαστεί μέσα της και επομένως να το διαχειριζόταν πιο ψύχραιμα και με κατάλληλο τρόπο ώστε να μην τραυματιστούν τα παιδιά .....Ενώ άμα πάει εκείνη και της το πει το πιο πιθανό είναι να της έρθει κεραυνός της καημενης της απατημενης και να δράσει εν θερμώ με άσχημες συνέπειες στην οικογένεια... .!!
Επιπλεον όπως είπα πριν Εκτός από μικροπρέπεια είναι ότι θα βρει το μπελά της και ότι μπορεί η ίδια να πληγωθεί ακόμα περισσότερο αν δει ότι εκείνος αγαπάει και προτιμάει τη γυναίκα του .....
Το κακο που θα κάνει μπορεί να την επηρεάσει και να το μετανιώσει και η ίδια......χαραμιζοντας το χρόνο της για σκαρτους ανθρώπους
08-05-2019, 21:26 #80
[QUOTE=ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ;1044602]Έχοντας λοιπόν στην οικογένεια σου μια τόσο τραγική ιστορία δεν βλέπεις την τραγικότητα που ενέχει η προσπάθεια εκδίκησης;
Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το εντελώς διαφορετικό χρονικό πλαίσιο της ιστορίας που αναφέρεις.
Η θεία σου τυφλωμένη από αισθήματα εκδίκησης φρόντισε να τους πιάσει "επ αυτοφόρω". Αφού είχε στοιχεία από τον ντετέκτιβ θα μπορούσε να ζητήσει διαζύγιο από τον θείο σου, αφού αυτή ήταν η επιθυμία της. Όμως επέλεξε τον πλήρη εξευτελισμό του θείου σου καθώς και της άμοιρης κοπέλας. Η εκδικητικότητα της δεν της επέτρεπε να δει ότι αυτή η κοπέλα θα πεθάνει από ντροπή. Πράγμα που σίγουρα θα μπορούσε να κατανοήσει αφού την εποχή εκείνη κάτι τέτοιο ήταν απαράδεκτο.
Όχι Κασσάνδρα.
Για το θάνατο της δύστυχης κοπέλας δεν φταίει μόνο ο Θείος σου, ο οποίος είναι και αναμφίβολα ο κύριος υπαίτιος για το κακό. Τεράστια ευθύνη έχει και η Θεία σου, η οποία τυφλωμένη και ορμώμενη από εκδικητικά συναισθήματα, δεν υπολόγισε την αξία της ζωής της κοπέλας που θα καταστρεφόταν. Συνυπαίτια είναι και η Θεία σου, όσο και αν βολεύει να κατηγορούμε "το απόβρασμα" που είχες για Θείο.
Για αυτό το λόγο καλώ την Σταυρούλα να περιορίσει τα εκδικητικά της συναισθήματα. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το κακό που θα προκληθεί από πράξεις και συμπεριφορές που λαμβάνονται και υλοποιούνται εν βρασμώ ψυχής και με βάση ταπεινά αίτια."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 21:28 #81
08-05-2019, 21:29 #82Miliva21Guest
08-05-2019, 21:31 #83
Λάθος είναι που ενώ κάτι δεν πάει καλά με την μακροχρόνια σχέση σου και μετέπειτα για 2 χρόνια αρραβωνιαστικό σου, δεν κάθεσαι να τα ξεκαθαρίσεις μαζί του. Ζητάς χρόνο να σκεφτείς, που σημαίνει ότι είστε σε μία demi κατάσταση, όχι χωρισμένοι, και δεν κάθεσαι πραγματικά να σκεφτείς εαν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει ή όχι κι αν δεν σου κάνει να του πεις ότι δεν τραβάει άλλο και να χωρίσεις και να μείνεις μόνη σου, ανεξάρτητα από το αν θα βρεις άλλον στο μέλλον ή όχι. Αντίθετα του λες ότι δεν σου κάνει και να χωρίσετε αφού ήδη τα έμπλεξες με τον άλλο. Συνεπώς δεν είσαι κι εσύ καλύτερη από τον παντρεμένο. Αυτό που θα έπρεπε να καθίσεις τώρα να σκεφτείς και να προβληματιστείς είναι γιατί αφού είχατε θέματα τόσα χρόνια με τον πρώην σου καθόσουν μαζί του και δεν χωρίζατε και γιατί τον χώρισες μόλις βρήκες άλλον, άσχετα με το εάν σου βγήκε ή όχι με τον άλλον.Θα τον χώριζες και πάλι αν απλά ήσουν μόνη σου και δεν γνώριζες τον άλλον; Αυτά είναι που θα πρέπει να σε προβληματίζουν αυτή τη στιγμή, ο εαυτός σου κι ο τρόπος που λειτουργεί συναισθηματικά και ο τρόπος που σκέφτεται, όχι ο κάθε τρίτος κι η γυναίκα του, που σε τελική ανάλυση γνωριμία είχατε, δεν είχατε και καμια σοβαρή σχέση...
08-05-2019, 21:31 #84
08-05-2019, 21:35 #85Miliva21Guest[QUOTE=GoldenM;1044615]Για άλλη μια φορά εύστοχος
Ετσι είναι η εκδικητική συμπεριφορά της θείας έφτασε τη κοπέλα στο σημείο να αυτοκτονήσει....Γιατί ήθελε να κάνει κακο και στους δύο γι αυτό το σχεδίασε έτσι...Αλλιώς θα το διαχειριζόταν αλλιώς με τον άντρα της και μόνο.....
Να κάνει κακο και στους δύο ήθελε όμως κατάφερε να το κάνει μόνο στη κοπελίτσα......
Και τώρα αν μαθευτεί για εκδίκηση θα είναι εκδίκηση και προς τον ένοχο και προς την (απατημενη) επίσημη γυναίκα..Αφού θα καταστρέψει τη ζωή και των δύο
08-05-2019, 21:36 #86
08-05-2019, 21:37 #87
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΙΑΛΗΣΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΠΙΟΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΔΗΛΑΔΉ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΜΗ ΓΙΝΩ ΕΓΏ ΑΝΤΡΟΧΟΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΉ ΚΑΠΙΑ ΆΛΛΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΓΙΑΤΊ ΑΦΟΎ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΑΙ ΔΎΟ ΚΑΙ ΌΛΑ ΚΑΛΆ ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΆ ΚΑΝΕΙ.ΈΤΣΙ ΌΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΌΤΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΈΤΣΙ ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΈΧΟΥΜΕ ΓΕΜΊΣΕΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΜΕ ΈΝΑ ΣΟΡΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ
08-05-2019, 21:40 #88
08-05-2019, 21:42 #89Miliva21Guest
08-05-2019, 21:43 #90
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΌΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ.ΜΟΥ ΕΊΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΆ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΝ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΓΆΜΟ ΚΑΙ ΕΓΏ ΑΡΝΗΘΗΚΑ.ΤΟΝ ΈΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΌΤΙ ΘΑ ΚΆΝΩ ΝΈΑ ΑΡΧΉ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΟΠΌ. ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΑΛΛΆ ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ