ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 223
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Οντως κάνεις δεν συμφωνει με κανεναν αλλά γι αυτό είναι το φορουμ για να εκφραζει ο καθένας τις απόψεις του. Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου παντως όσον αφορά την ιστορία με την νεκρή κοπελα που πραγματικα είναι λύπηρο γεγονός στην περίπτωση της θεματοθετριας θα μπορούσε να συμβει καλλιστα το ίδιο. Γιατί δηλαδή να είναι το θύμα της ιστοριας η γυναικα του αλλου που θα της αποκαλυψει το κέρατο του άντρας της και θα πληγωθει ανεπανορθωτα και να μην είναι η ίδια το θύμα που εξαπαταθηκε και ίσως πληγωνοταν θανασιμα?λέω εγώ τώρα.
    Η Σταυρούλα είναι ήδη πληγωμένη. Πως θα την ωφελήσει όμως την ίδια να πληγώσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους;

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα λες.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Η Σταυρούλα είναι ήδη πληγωμένη. Πως θα την ωφελήσει όμως την ίδια να πληγώσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους;

Κατά τα άλλα συμφωνώ με όσα λες.
    Δεν την παρακινω να κάνει κάτι άλλο.εγώ η ίδια της είπα να σεβαστει αν όχι αυτόν και την γυναικα του τα παιδιά του που δεν φταινε σε κάτι. Κατά τα άλλα ναι όρθα μιλάς και εσύ απλά επειδή την καταλαβαινω εν μέρη δεν χρειάζεται να κατακρινεται τόσο. Ούτε να χαρακτηριζεται σαν γυναίκα που θέλει να διαλυσει μια οικογένεια για να εκδικηθει.δεν είναι η εκδίκηση που την τυφλωνει.απλά την τυφλωνει το άδικο της υποθεσης και πρέπει να το συμμεριστουμε.

Senior Member
    Εγώ είπα απλά ότι δεν είναι το θέμα της Σταυρούλας η οικογένεια αυτουνού, η οικογένεια αυτουνού είναι θέμα του ίδιου και της γυναίκας του, δεν μπήκα καν σε συζήτηση για το αν θα πρέπει να μη διαλυθεί ή να διαλυθεί η οικογένεια ή θα πληγωθούν τα παιδιά ή αν η γυναίκα του είναι θύμα ή θύτης ή ξέρω κι εγώ τι ή τι είναι σωστό να κάνουν μεταξύ τους το αντρόγυνο και πάει λέγοντας. Απλά επικεντρώθηκα στο ποιά "δουλειά" είναι ποιανού και να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια. Το θέμα της Σταυρούλας ως προς αυτόν τον τύπο είναι η όποια μεταξύ τους σχέση (Σταυρούλας-του τάδε) και από εκεί και πέρα γενικότερα ο εαυτός της. Εγώ έτσι το βλέπω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν την παρακινω να κάνει κάτι άλλο.εγώ η ίδια της είπα να σεβαστει αν όχι αυτόν και την γυναικα του τα παιδιά του που δεν φταινε σε κάτι. Κατά τα άλλα ναι όρθα μιλάς και εσύ απλά επειδή την καταλαβαινω εν μέρη δεν χρειάζεται να κατακρινεται τόσο. Ούτε να χαρακτηριζεται σαν γυναίκα που θέλει να διαλυσει μια οικογένεια για να εκδικηθει.δεν είναι η εκδίκηση που την τυφλωνει.απλά την τυφλωνει το άδικο της υποθεσης και πρέπει να το συμμεριστουμε.
    Αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς λες. Δεν είπα ότι προέτρεψες την Σταυρούλα να συμπεριφερθεί με εκδικητικό τρόπο. Συμφωνώ ότι και η συγκεκριμένη οπτική που αναφέρεις είναι υπαρκτή. Απλά είπα ότι η εκδίκηση δεν έχει να της δώσει κάτι επί της ουσίας.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Καταλαβαίνω ότι η Σταυρούλα έχει πληγωθεί. Θα μπορούσα όμως να την καταλάβω ακόμα περισσότερο αν δεν έκανε ότι έκανε ενώ ήταν κι εκείνη σε σχέση. Όπως και να χει το καλύτερο για εκείνη νομίζω ότι είναι να ασχοληθεί με τον εαυτό της και όχι με τον παντρεμένο που ναι είναι ο μεγαλύτερος Μ@λ@κ@ς και τη γυναίκα του για την οποία δεν γνωρίζουμε τίποτα.
    Συγγνώμη Σταυρούλα αν είμαι πολύ αυστηρός απέναντι σου. Ειλικρινά.

Banned
    ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΌ.ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ;ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΩ ΚΑΚΌ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΙΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΕΓΏ ΝΑ ΠΆΘΩ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ Η ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΑΛΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΏ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΑΘΕΝΑΝ ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ. ΣΉΜΕΡΑ ΉΜΟΥΝ ΕΓΏ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΒΓΉΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΉ ΌΜΩΣ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ35 View Post
    ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΜΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΊΝΑΙ ΛΟΓΙΚΌ.ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ;ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΕΚΔΙΚΙΘΩ ΟΎΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΩ ΚΑΚΌ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟΙΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΕΓΏ ΝΑ ΠΆΘΩ ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ Η ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΤΙ ΑΛΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΏ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΑΘΕΝΑΝ ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΧΟΝΕΨΩ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ. ΣΉΜΕΡΑ ΉΜΟΥΝ ΕΓΏ ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΊΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΒΓΉΚΑ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΥΤΉ ΌΜΩΣ;
    Αυτή φέρει η ίδια την ευθύνη να προστατέψει τον εαυτό της. Δεν είναι δική σου δουλειά. Μην θεωρείς ιεραποστολή το να ανοίξεις τα μάτια αυτής της γυναίκας. Δεν θα κερδίσει κανένας τίποτα. Αν η ίδια θέλει να μάθει για τον άντρα της, τον οποίο και ξέρει καλλίτερα από εμάς, θα ανοίξει κάποια στιγμή τα μάτια της.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Όσοι λέτε για εκδίκηση , η θεία μου δεν την γνώριζε καν την κοπέλα, δεν την ενδιέφερε να εκδικηθεί. Και πραγματικά, θα ήθελα να σας δω τί θα κάνατε, εσείς οι γυναίκες που τα γράφετε αυτά, αν ήσασταν στην θέση της απατημένης γυναίκας. Ο γάμος δεν είναι απλά μια ελεύθερη σχέαη. Έχει ευθύνες, πρακτικές, νομικές, ηθικές, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.
    Εντάξει, μπορείτε να αφήνετε τους συζύγους σας να έχουν 25 γκόμενες, μην τους δυσαρεστήσετε μωρέ, μην τους ενοχλήσετε ποτέ. Ούτε αν κάποιος σας πουλήσει παραμύθια και είναι παντρεμένος με 5-6 παιδιά να του πείτε τίποτα. Μην τον κακοκαρδήσετε τον άνθρωπο, κρίμα είναι...
    Να βράσω εγώ την πρόοδο και τον φεμινισμό και τις ισότητες και τα γυναικεία κινήματα!
    Χανουμάκια γουστάρουν οι περισσότερες να είναι με τον πασά να διατάζει και να κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς να τον δυσαρεστούν τα χανουμάκια του, 200 χρόνια πίσω!
    Καλά εσύ από όσα έγραψα αυτό κατάλαβες.....; ότι της λέω να μη πάει να τα πει για να μη στεναχώρησε το λεγαμενο....

Απαντάω επδ ανάφερες τις γυναίκες....

Και φεμινίστριες είμαστε και ισότητα θέλουμε και την απαιτούμε και τη διεκδικούμε......

Αν η λύση στο πρόβλημα είναι η θεματοθετρια να τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι να τη πληρώσουν τα παιδάκια και να βάλει και η ίδια τον εαυτό της στη ψυχοφθόρα διαδικασία της εκδίκησης ας το κάνει......

Ο καθένας παίρνει την ευθύνη στη ζωή του όμως δεν μπορεί να ξέρει ότι θα τους κάνει καλό αν τους ξεσηκωσει...κανένας δεν το ξέρει ............Και μετά φυσικά θα λουστεί και όλες τις ευθύνες που θα ακολουθήσουν έπειτα από τέτοια αποκάλυψη ......Εγώ προσωπικά δεν θα τον κάρφωνα για ένα σωρό λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τον τύπο...καταρχάς από ανωτερότητα και έπειτα για να μη βλαψω μια οικογένειά τώρα ο καθένας ότι θέλει ας κάνει

Banned
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Αυτή φέρει η ίδια την ευθύνη να προστατέψει τον εαυτό της. Δεν είναι δική σου δουλειά. Μην θεωρείς ιεραποστολή το να ανοίξεις τα μάτια αυτής της γυναίκας. Δεν θα κερδίσει κανένας τίποτα. Αν η ίδια θέλει να μάθει για τον άντρα της, τον οποίο και ξέρει καλλίτερα από εμάς, θα ανοίξει κάποια στιγμή τα μάτια της.
    ΝΑΙ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΉ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΤΗΣ ΊΣΩΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΠΟΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΎ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΑΙ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΆΡΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΆΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΆΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΆΛΟ.ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΑΝ ΜΗΝΗΜΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΆΣ ΚΑΛΌ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ.ΕΙΔΙΚΆ ΌΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΆΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ

Banned
    ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ.ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΉΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΆΣ ,Η ΚΌΡΗ ΣΑΣ ,Η Η ΜΆΝΑ ΣΆΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ?ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

Senior Member
    Αν ήταν κοντινό πρόσωπο θα ξέραμε και κάποια πράγματα παραπάνω για τις μεταξύ τους σχέσεις, τον χαρακτήρα τους κτλ. Οπότε η απάντηση για εμένα είναι Εξαρτάται...

Senior Member
    ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ.ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΉΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΑΣ,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΆΣ ,Η ΚΌΡΗ ΣΑΣ ,Η Η ΜΆΝΑ ΣΆΣ ΘΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ?ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.
    Αν ήταν η αδερφή μου ή η κόρη μου όπως λες, θα έπιανα τον Μ@λ@κ@ και θα του έλεγα ότι ξέρω τα πάντα. Θα του ζητούσα να μου πει τι έχει σκοπό να κάνει και τι επιθυμεί. Αν διέκοπτε αμέσως τις σχέσεις δεν θα έλεγα τίποτα, αλλά θα τον παρακολουθούσα διακριτικά. Αν συνέχιζε θα τον έκανα τόπι στο ξύλο μπροστά στην αδερφή/κόρη μου μέχρι να της ομολογήσει ο ίδιος γιατί τον δέρνω.

Σίγουρα όμως δεν θα έτρεχα να το πω στην αδερφή/κόρη μου από τη πρώτη στιγμή. Δεν ξέρεις πως μπορεί να το πάρει το συγκεκριμένο άτομο.

Miliva21
    Guest
    Αναλόγως......αν ήταν πολύ ευαίσθητο άτομο ή στη συγκεκριμένη περίοδο ήταν ευάλωτη και είχε να αντιμετωπίσει και Αλλά θέματα θα της το έκρυβα....βασικά θα το έκρυβα και θα μιλούσα σε αυτόν να μαζευτεί μετά δεν ξέρω τι θα έκανα ......θα το σκεφτόμουν πολύ....όμως δεν θα μιλούσα πριν μιλήσω στον άλλο....μη μπλέκεις όμως καταστάσεις........Η γυναίκα του είναι ξένη....Ούτε αδερφή σου είναι ούτε τη βλέπεις έτσι για να σου δώσουμε το άλλοθι να μιλήσεις.......

Δεν λέω ότι το ιδανικό είναι να την αφήσεις να κοιμάται στον αιώνιο λήθαργο..........σε καμία περίπτωση.......όμως δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα τους κάνεις καλό......Και έπειτα ότι και εσύ η ίδια δεν θα μπλέξεις ή δεν θα πληγωθείς περισσότερο......

Αυτός μπορεί να βρει άλλες και να κοροϊδεύει τη γυναίκα του μπορεί και όχι..... Και κάποια στιγμή πιστεύω η γυναίκα του θα υποψιαστεί......Δεν γίνεται.........Όπως και να χει θα άφηνα τα πράγματα να κυλήσουν όπως έχουν χωρίς να εμπλακώ στις ζωές άλλων παίρνοντας τόσο μεγάλες πρωτοβουλίες που θα ήξερα ότι θα έχουν μεγάλες συνέπειες για τη ζωή τους ( και αναφέρομαι στη γυναίκα και στα παιδιά...Αυτός παπάρας είναι χεστηκα)

Senior Member
    Εγώ αν μάθαινα ότι το κάνει συχνά και κοροϊδεύει κοριτσάκια νομίζω για αρχή θα ήταν καλό ένα χέρι ξύλο από κάποιον τρίτο έτσι για να σοβαρευτεί και μετά βλέπαμε. Τώρα αν ήταν κάτι που το έκανε πρώτη φορά θα τον πλησίαζα για να μου μιλήσει, να μου πει τι συμβαίνει. Με διάθεση να τον καταλάβω ως άντρας. Από αυτά θα εξαρτιόταν και αν και τι θα έλεγα στην αδερφή μου

Banned
    ΆΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΆΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΎ ΠΛΕΥΡΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΘΕΤΑ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΆΡΑ ΓΙΑΤΊ ΙΣΧΙΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΊΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΝ ΑΙΟΝΙΟ ΎΠΝΟ;ΆΡΑ ΑΜΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΌΡΗ ΑΔΕΡΦΉ ΜΗΤΕΡΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΥ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ.ΓΙΑΤΊ ΞΈΡΩ ΚΆΝΕΙΣ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΕΓΏ ΘΑ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΌ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΆΤΟΜΟ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΨΈΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΜΗ ΕΊΣΑΙ ΤΌΣΟ ΔΊΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.ΝΑΙ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ.ΌΜΩΣ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΞΈΡΕΙ ΠΑΡΟΜΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΆΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΜΗ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΆΛΛΟ ΤΟ ΨΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΊ ΌΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΌΣΟ ΤΟ ΔΙΟΓΚΟΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΣΑΣ.ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΑ

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast