Άγχος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: Άγχος

Member

Άγχος

Καλησπέρα σας, είχα δημοσιεύσει και ένα άλλο post γενικευμένο για το τι έχω ακριβώς (όχι μόνο ως προς το άγχος) αρκετά πρόσφατα, όσοι το είχαν δει ίσως να θυμούνται.
    Anyway, το κυρίως μου πρόβλημα είναι το άγχος και το διαπίστωσα ακόμη καλύτερα χθες και σήμερα.
    Λοιπόν για να μην σας κουράσω με πολλά, πολλά θα προσπαθήσω να σας τα πω όσο πιο περιληπτικά μπορώ.
    Χθες το μεσημέρι με πήραν τηλέφωνο από μια δουλεία που δεν το περίμενα ότι θα με πάρουν τηλέφωνο ποτέ διότι στο παρελθόν όταν τους είχα ζητήσει δουλεία μου είχαν πει λόγου ότι είσαι είδη σε μια σύμβαση τώρα δεν μπορούμε να σου κάνουμε πρόσληψη.
    Anyway, με παίρνουν χθες το μεσημέρι τηλέφωνο και μου λένε αν θέλω ακόμη να δουλέψω (με μαύρα μόνο ΣΚ!!) σε αυτήν την δουλεία και εγώ από την τόση μεγάλη χαρά που πήρα ξέχασα να τους αναφέρω κάτι σημαντικό και έτσι ξεκίνησαν οι βλακίες μου.
    Τους είπα φυσικά πως ναι θέλω ακόμη να δουλέψω σε εσάς, με αποτέλεσμα όλη αυτή η χαρά που είχε μαζευτεί μέσα μου να μην "ακούσω" αυτά που μου είπε στην συνέχεια.
    Μου είχε πει να περάσω το απόγευμα κάποια ώρα από το μαγαζί να πάρω τα κλειδιά, ώστε σήμερα το πρωί να άνοιγα εγώ το μαγαζί!!!
    Το θέμα όμως είναι ότι από την υπερβολική μου χαρά άκουσα άλλα.
    Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο το πρωί να ρωτήσω τι ώρα μου είχαν πει να πάω και μου είπαν μια ώρα πριν τους πάρω τηλέφωνο ότι θα έπρεπε χθες το απόγευμα να περάσω να πάρω τα κλειδιά ώστε να ανοίξω σήμερα!!!
    Χθες κατάλαβα ότι θα έπρεπε ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα να περάσω από εκεί να πάρω τα κλειδιά με αποτέλεσμα όταν μου είπανε τα παραπάνω που σας έγραψα στο σημερινό τηλεφώνημα αισθάνθηκα βλάκας και αγχώθηκα πάρα πολύ με αποτέλεσμα αυτά που ξέχασα να της πω χθες της τα είπα σήμερα κάπως "περίεργα" (ανακατεμένη σειρά, τρέμουλο φωνής κλπ.)
    Εκεί αισθάνθηκα ακόμη ποιο βλάκας!!!!
    Πέρασα κατά το μεσημεράκι από το μαγαζί να τα κουκουλώσω κάπως αλλά με ψέματα!!!
    Τους είπα ότι λόγω του ταξιδιού που θα έχω την εβδομάδα (το σημαντικό που ξέχασα να τους αναφέρω χθες) που θα μας έρθει έτρεχα για προετοιμασίες και οτί ξέχασα να τους ειδοποιήσω οτι δεν θα μπορέσω τελικά!!!
    Πείτε μου έκανα καλά που τους βρήκα αυτήν την δικαιολογία ή θα έπρεπε να τους πω την αλήθεια ή θα έπρεπε να μην πάω καν το μεσημέρι?
    Το θέμα μου ήταν ότι εκεί πλέον θα ένοιωθα τελείως βλάκας!!!
    Γι αυτό και βρήκα δικαιολογία.
    Όποιος μπορεί help.
    Με έριξε πολύ το σημερινό με αποτέλεσμα από το πρωί να είμαι χάλια.

Σημείωση: Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να με πάρουν μετά το ταξίδι.

Ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθεί και συγνώμη εάν κούρασα.

Senior Member
    Για 'μένα δεν έπρεπε να πεις ψέματα, αν και καταλαβαίνω ότι φοβήθηκες μήπως εκτεθείς. Καλά έκανες και πήγες, γιατί τους έδειξες ότι θες τη δουλειά. Από εκεί και πέρα, αν ξαναπάρουν, έχει καλώς. Μην τρελαίνεσαι, δεν πρόκειται και για τη δουλειά της ζωή σου!

Member
    Quote Originally Posted by Άλις View Post
    Για 'μένα δεν έπρεπε να πεις ψέματα, αν και καταλαβαίνω ότι φοβήθηκες μήπως εκτεθείς. Καλά έκανες και πήγες, γιατί τους έδειξες ότι θες τη δουλειά. Από εκεί και πέρα, αν ξαναπάρουν, έχει καλώς. Μην τρελαίνεσαι, δεν πρόκειται και για τη δουλειά της ζωή σου!
    Σίγουρα δεν είναι η δουλειά της ζωής μου, ποιο πολύ χαλάστηκα κιόλας διότι αυτοί από την πρώτη μέρα με εμπιστεύτηκαν και μάλιστα με κλειστά τα μάτια, και εγώ δεν μπόρεσα να σταθώ αντάξιος σε αυτό που μου ανέθεσαν να κάνω. :/ :/ :/

Senior Member
    Έλα τώρα, πες την αλήθεια: ενοχικός είσαι κι εσύ, έτσι; Τους αναγνωρίζω τους ενοχικούς από μίλια μακριά. Αλλά επειδή έχω πιει και δυο κρασάκια τώρα κι έχω κέφι, σου λέω ότι και να μη σε ξαναπάρουν, δεν άξιζαν τον κόπο. Τι δουλειά είναι αυτή Σαββατοκύριακο και χωρίς ένσημα;

Member
    Με συγχωρείς όταν λες ενοχικός?
    Σαν βοηθός σε κατάστημα με ζώα θα πηγενα για σκ μέχρι να μου εληγε η σύμβαση της τωρινής μου δουλειας, όπου κοντεύει κιόλας

Senior Member
    Εφόσον δεν το έκανες εσκεμενα δεν πείραζει, ας ειπες και ενα ψέματακι. Αλλωστε δεν φένεται να είναι στο χαρακτήρα σου να λες ψέματα. Οπότε chill out!
    Μη χαλάς τη χαρά σου με τύψεις ξεκόλλα.
    Συνέχισε να χαίρεσαι με αυτό που σου συνέβει και άσε τα υπόλοιπα πίσω!!

Εστάλη από Redmi S2 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Senior Member
    Εντάξει, μην απογοητεύεσαι... Ξαναπάρε τους τηλέφωνο εσύ αν θέλεις μετά από λίγες μέρες, αλλά μην τα ξαναμπερδέψεις! Να είσαι άνετος. Σκέψου ότι μιλάς στον αδελφό σου, στην αδελφή σου, βρε παιδί μου...

Member
    Όχι σαφώς και δεν το έκανα εσκεμμένα, όσο το να απολαύσω για αυτό που συνέβη λίγο δύσκολο.
    Γενικά ζω σε μια μεγάλη ένταση τώρα τελευταία, και εγώ αυτό το διαστημα μέσα στην ένταση προσπαθώ να βελιωθω σαν άνθρωπος.

Member
    Άλις αυτό έχω σκοπό να κάνω μ το που γυρίσω από το ταξίδι να τους πάρω ένα τηλέφωνο να δω τι θα μου πούνε.
    Ελπίζω έως τότε να έχουν φύγει οι εντασεις που έχω αυτό το διάστημα και γενικά να ξεμπλοκαρει το μυαλό μου μπας και μπορέσω να προχωρήσω σαν άνθρωπος.

Senior Member
    Έτσι μπράβο, να ξεμπλοκάρεις! Άλλωστε δε θα σου δώσουν τζάμπα τα λεφτά, θα δουλέψεις. Να συγχωρείς τον εαυτό σου όταν κάνεις λάθη.

Member
    Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταφέρει ακόμα, προσπαθω.
    Γενικά οπότε πάει κάτι στραβά με μένα έχω την εντύπωση ότι απλά προσπαθώ να βλάψω τον εαυτό μου με κάθε τρόπο.

Senior Member
    Αυτές είναι οι ενοχές που σου έγραφα πιο πάνω. Ηρέμησε, μόνο εσένα έχεις

Member
    Ναι αυτό το διάστημα από τι φαίνεται ναι και πάλι καλά που βρέθηκατε και εσείς και με ενθρυνατε λίγο.