Results 16 to 30 of 31
-
08-05-2019, 23:15 #16
Δεξιος ειναι ?
- 08-05-2019, 23:17 #17
Εάν σε περιπτωση ήταν δεξιός, που θέλεις να καταληξεις;
08-05-2019, 23:18 #18Miliva21GuestΚαλησπέρα και από μένα
Στην αρχή νόμιζα ότι ήσουν παντρεμένη μαζί του και φρικάρα....
Εφόσον δεν είσαι τότε αυτός είναι πολύ καλός λογος να τα μαζέψεις και να πας άλλου να συνεχίσεις τη ζωή σου .....
Οι σχέσεις μας πρέπει να μας δημιουργούν ωραία συναισθήματα να περνάμε καλά σε αυτές να παίρνουμε και να δίνουμε πράγματα......Εσύ με το δίκιο σου δεν μπορείς να δώσεις στον σύντροφό σου εφόσον δεν παίρνεις.....Η συμπεριφορά του είναι πολύ άσχημη και δεν σου αξίζει.....διεκδίκησε την ευτυχία που ψάχνεις στην ζωή σου.....μην σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος....Η ζωή σου είναι πιο σημαντική από τον καθένα που κάθεται και ασχολείται με τους άλλους και δεν κοιτάει τα μούτρα του στο καθρέφτη...μη τον ανέχεσαι άλλο.....θα βρεις τρόπο...διώξε τα τοξικά άτομα από τη ζωή σου κάνουν κακο
09-05-2019, 11:55 #19
Τιποτε εχω και εγω τα ιδεολογικα μου κολληματα ..παντα με νευριαζαν οι αντρες που μιλουσαν ασχημα στις κοπελες, γυναικες τους .
Αν δεν γουσταρεις καποια ρε φιλε μην κανεις σχεση μαζι της τι την βριζεις και προσβαλεις?.παρατα τον ..σε καμια γυναικα δεν αξιζει αυτο ..κ απ οτι βλεπω τον εχεις σιχαθει ...
09-05-2019, 12:31 #20
Violetadoom εχε στο νού σου οτι οι μεγαλύτεροι σαδιστές εχουν δίπλα τους καλύτερους μαζόχες.
Φυσικά και δεν σε κατακρίνω σε καμία περίπτωση αλλα αυτη η εκ φύσεως ευαισθησία που εχεις (και εχουμε και πολλές απο εμας) είναι που δεν σε κάνει να του πεις "αντε απο εδω ρε παπάρα."
Και οι δύο παίζετε το ρόλο σας επάξια.
* Αυτός του και καλά "ψυχικό σου κάνω που είμαι μαζί σου, μικρή μου χαζούλα "
και
* εσυ " τι να κάνω που θα πάω? Ντροπή τοσο χρονών να γυρίσω πίσω στην χειραφέτηση μου, έλα κάνε υπομονή θα περάσει και αυτή η μέρα, κλάψε λίγο στους αγρούς να ηρεμήσει το κεφάλι σου."
ΟΧΙ κατηγορηματικό οχι. STOP εδω και τώρα.
Προφανώς αν ήσουν προετοιμασμένη ψυχολογικά να φύγεις θα το είχες πράξει. Δεν θα εμπαινες σε διαδικασία να ρωτάς σε φορουμ. θα εμπιστευόσουν το ενστικτό σου που σου φωνάζει σήκω και φύγε.
Εχω να προτείνω λοιπον τα εξής:
Για να φύγεις απο αυτο το συνδρομο Στοκχόλμης πρέπει να "φτιάξεις" λίγο την εικόνα που εχεις ΕΣΥ η ίδια για τον εαυτό σου. (και ασε τον παπάρα να σου λεει οτι μ@λακία του κατέβει)
-Εισαι χαζή θα σου λέει? -Εισαι βλάκας θα του λές! -Λες ολο μαλακίες θα σου λεεί? Πες του εχω μπλεξει με μαλακα και με κολλάς απο την δική σου.
Πέρνα λίγο στην αντεπίθεση. Ευαισθητη ξε ευαισθητη στοματάκι εχεις, ανοιξέ το, και πλήγωσε τον με το ίδιο νόμισμα.
Οταν θα αρχίσεις να το κάνεις αυτό σε καθημερινή βάση (αντεπίθεση) τότε και μόνο τότε θα δείς καθαρά αν μπορείς να κάτσεις μαζί του ή να του πείς αντε μου στο καλο πουλάκι μου.
Οσο επιτρέπεις στον εαυτό σου να ακους τα απαξιωτικά του σχόλια απραγη... απλα θα πείθεσαι και εσύ με αυθυποβολή για τα λεγόμενα του.
Οι λέξεις δεν σκοτώνουν οταν βγαίνουν απο το στόμα του αλλου. Σκοτώνουν οταν μπουν μεσα στην ψυχή του. Κλειδωσέ την για να δυναμώσεις.
09-05-2019, 13:02 #21
Μα φυσικά και του απαντάω με τον ίδιο άσχημο τρόπο που με χαρακτηρίζει κι ο ίδιος, εννοείται αυτό, απλά οι συχνοί καυγάδες οι οποίοι οφείλονται κυρίως σε αυτή του την συμπεριφορά είναι αυτό που μ έχει καταβάλει και έχω σκεφτεί να τα διαλυσω όλα και να φύγω . Κι εχθές το συζητήσαμε πάλι και η απάντηση του είναι ότι με θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΗ και μόνιμη γι αυτό και καμία φορά ξεφεύγει... και διάφορες άλλες δικαιολογίες... Εχθές μπροστά στους γονείς του με έβρισε και συγκεκριμένα εκεί δεν απάντησα διοτι θα παίρναν το μέρος του , προτίμησα να το πνίξω μέσα μου. Είναι απίστευτα φαρμακογλωσσος και χυδαίος. Σε άλλα πράγματα είναι καλός όμως, με βοηθάει στις δουλεις του σπιτιου, στην φροντίδα των ζώων κτλ Ουδείς τέλειος άλλωστε.. Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι ευαίσθητη και με τον συγκεκριμένο ανθρωπο την αθυροστομία του τις επικρίσεις του και τις προσβολες του δεν τις αντέχω. Έχω περάσει πολλά από μικρή, όπως ψυχολογική κακοποίηση και σεξουαλική ... τα οποία τα ξεπέρασα μόνη μου , πλέον έχω γίνει υπερευαισθητη και νομίζω ότι μόνο όταν ειμαι μόνη μου χωρίς σύντροφό είμαι ευτυχισμένη.
09-05-2019, 13:14 #22
Δεν έχεις άδικο, οι ιδεολογίες που έχει στο κεφάλι του κάποιος τον επηρεάζουν και οπως και τον συγκεκριμένο . Ναι είναι δεξιός φίλτατε χαίρομαι που το αντιλήφθηκες. Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις γι αυτό το θέμα.. Είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι πάνω σε αυτό δύο διαφορετικοί κόσμοι.
09-05-2019, 13:41 #23
Σε καταλαβαινω ιδεολογια ειναι ολη η φιλοσοφια της ζωης καποιου ..ακομη και για τις σχεσεις και τον τροπο που φερετε καποιος . ..εχω περασει πααααρα πολλα με σχεσεις και πολυ δυσκολα ..ερωτευτηκα τρελα μια φορα καποιον που με εκανε να τον μισησω με τον τροπο του ..δεν με εβριζε ουτε με προσβαλε ποτε αλλα εμεσα μου εδειχνε οτι δεν ειμαι τιποτε γ αυτον ..παντως εσυ αν νομιζεις οτι εισαι πιο καλα μονη σου αστον ρε συ ...εγω νομιζα οτι τον αγαπας η φιβασαι την μοναξια γ αυτον τον κρατας ..
09-05-2019, 16:23 #24
Ποπο..και αυτο, το να δειχνεις αδιαφορία για τον /την σύντροφό σου είναι πραγματικά ένα
είδος απόρριψης, υποτίμησης προς το πρόσωπό του. Μα τι άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας, πραγματικά χρειάζεται τεράστια προσοχή με ποιον μπλέκεις. Επίσης έχω αντιληφθεί ότι υπάρχουν άτομα όπως εμένα πχ που έχουμε κάποιο ειδος μαλ@κομαγνητη. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον...και άτομα με χαμηλή αυτοπεποίθηση είναι αυτά που τους ελκύουν κυρίως. Επίσης όταν όλα τα άλλα σου παν καλά (σχετικά πάντα και σύμφωνα με τις καταστασεις της εποχής) οικονομικα ,επαγγελματικα οικογενειακά ..Ε δεν μπορεί κάποιος τομέας θα υπολειτουργεί ..
09-05-2019, 18:15 #25
Εγω γνωρισα τον τελειο αντρα μου φεροταν σαν να μην υπαρχει αλλη γυναικα.... καθε μερα ελεγε καο εδειχνε ποσο ευτιχισμενος ηταν μαζι μου ..και μετα ολοι ηταν πραγματικα ο ενας χειροτερος απ τον αλλο ..δεν φανταζεσαι τι εχω γνωρισει ..αν θες στειλε μου π.μ να τα πουμε κ απο εκει ..
09-05-2019, 18:15 #26
Χαχα.αυτο με το μαλακομαγνητη μου άρεσε. Κάποια ψυχολόγος μου είχε πει ότι εμείς προσελκυουμε άτομα ακαταλληλα για μας.γίνεται υποσυνειδητα.πχ φοβάσαι την απορριψη φοβασαι το κερατο.ε τότε στάνταρ θα βρεις κάποιον που θα σε απορριψει η θα σε κερατωσει.γι αυτό άσε στην άκρη τον μαλακομαγνητη και κοιταξε και εσύ να κάνεις πιο σωστες επιλογες.το λέω σε σένα για να το ακούσω και εγώ δεν στο λέω επικριτικα.
09-05-2019, 19:49 #27
E, αν είσαι ευτυχισμένη μόνη σου, μείνε μόνη σου, που είναι το κακό;
Στις δουλειές του σπιτιού και στη φροντίδα των ζώων μπορεί να σε βοηθάει και η ανιψιά σου ή η θειά σου η Κονδύλω ή ο μπαρμπα-Γιώργης από απέναντι, αυτό δεν σημαίνει ότι τους θέλεις για γκόμενους. Αφού δεν αισθάνεσαι καλά με αυτόν, δεν σου μιλάει καλά, σε υποτιμά, διαφέρετε σε πολλά και δεν συνεννοείστε, γενικώς έχεις ξενερώσει, τότε ποιός ο λόγος να κάθεσαι μαζί του; Με τον σύντροφό μας πρέπει να αισθανόμαστε άνετα, να περνάμε όμορφα, να μιλάμε την ίδια γλώσσα και να υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοκατανόηση. Εδώ αυτό δεν συμβαίνει. Ούτε ζούμε 100 χρόνια πίσω από τα γομάρια να μην μπορεί να σταθεί μια γυναίκα μόνη της και να πρέπει να έχει σώνει και καλά έναν άντρα δίπλα της. Αν εσύ είσαι καλά και μόνη σου, μείνε μόνη σου. Αν βρεθεί κάποιος άλλος που τα πας καλά και γουστάρεις, ξεκινάς καινούρια σχέση. Σε αυτή τη σχέση δεν έχεις λόγο να μένεις και να τελματώνεις...
09-05-2019, 22:01 #28
Ε σουταρε τον. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
09-05-2019, 22:43 #29
Καλησπέρα κι από εμένα. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το στρουθοκαμηλισμό ως λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση της ζωής τους. Βρίσκουν δηλαδή δικαιολογίες για να αποφύγουν την (οριστική) λύση. Θα σου έλεγα να τα βρεις πρωτίστως με τον εαυτό σου, να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε κάνει να ανέχεσαι τέτοιου είδους καταστάσεις. Μπορεί να ακούγομαι (διαβάζομαι) σκληρή αλλά πίσω από αυτή σου τη συμπεριφορά κρύβονται φόβοι άλλου τύπου κι όχι αυτά που γράφεις, δηλαδή ότι δεν βρίσκεις σπίτι κτλ
Ο σαδισμός που επιδεικνύει ο σύντροφός σου είναι κατακριτέος.
Το ίδιο κατακριτέος είναι όμως και ο μαζοχισμός σου.
09-05-2019, 23:12 #30
Ειλικρινά φίλοι-ες μου έχω κάνει πάνω από 6- 7 σοβαρες και μακροχρόνιες σχέσεις στην ζωή μου και πότε δεν υπήρξε κάποιος να μην έχει κάτι που να με ενοχλεί τόσο σε σημείο που τελικά έφτανα στο σημείο να τον χωρίσω. Πάντα εγώ τους χώριζα διότι θα με ενοχλούσε κάτι..και γι αυτό νομίζω πως δεν πρόκειται να βρω κάτι καλύτερο, διαφορετικό Ναι, με άλλα διαφορετικά κουσούρια....θέλω να καταλήξω πως δεν υπάρχει ο τέλειος, δεν θα έρθει ποτέ (ανέκαθεν ελκύα μ@λακες) και θα πρέπει να συμβιβαστω η να μείνω μόνη.. Επίσης ναι έχω τρομερές ανασφάλειες σαν γυναίκα. Ζηλεύω πολύ και με τον συγκεκριμένο ειδικά μου έχει βγάλει την ζήλεια της ζωής μου .