Results 1 to 5 of 5
Thread: Μια βοήθεια εάν μπορείτε!
-
16-05-2019, 18:25 #1
Μια βοήθεια εάν μπορείτε!
Είμαι 17χρονων είμαι υγιής δόξα το Θεό! Πριν από ένα μήνα πριν κοιμηθώ έκατσα και σκέφτηκα την ζωή και τον θάνατο και με προβλημάτισε.. από τότε έχω εμμονές σκέψεις αρνητικές οτι θα γίνει κάτι τραγικό βλέπω όλους τους άλλους και με αγχώνουν και ενώ είμαι κανονικά με έναν κόμπο στον λαιμό από το άγχος φοβάμαι την ανακοπή ενώ είμαι αθλητής κλπ φοβάμαι το κάτι ξαφνικό δηλαδή με λίγα λογια τον θάνατο.. πολλά συναισθήματα μαζί.. αγόρι είμαι.. είναι κάτι το φυσιολογικό αλλά μου φαίνεται λες και θα το έχω για πάντα
- 16-05-2019, 20:07 #2
τπτ δεν σιυ συμβαινει... καταρχην εισαι μικρος ακομα κ αυτο λεει πολλα... κοιτα σε παιδικη κ εφηβηκη ηλικια τα παιδια δεν εχουν κ πολυ αναπτυγμενη σχκεψη κ γιαυτο το μυαλο λειτουργει ακομα με πολυ βασικο τροπο χωρις να επεκτεινεται πολυ παραπερα... αλλα στην ηλικια που εισαι αρχηζεις για 1η φορα σιγα σιγα να σκευτεσαι λιγο πιον διαφορετικα κ πιο ανοιχτα... δλδ λογο ορημανσης γινεσαι πιο (openmind) κ αρχιζεις κ να βλεπεις τα πραγματα πιο ορημα κ με μεγαλυτερη ευαισθησια... αλλα κ να κανεις τετοιες σκεψεις πιο εξω απο το μονοτονο κ τον περιοριστικο παιδικο μοτηβο που σκευτωσουν μεχρι τωρα ως παιδι... κατακαποιο τροπο οξυνωνται οι αισθησεις του μυαλου σου( αυτο που λεμε βλεπεις περισωτερο με το μυαλο) κ συνχρονος ξαναλεω σκευτεσαι πιο αντυσυμβατικα... κ ειναι κ φυσιολογικο να θετεις τετοια ερωτηματα αλλα κ να διαπιστωνεις πρ;αγματα που θα σου τραβανε πολυ το μυαλο κ πολες φορες θα σου κολανε στο μυαλο... συμφιλιωσου με αυτο κ σε καποιο καιρο θα δεις θα σκευτεσαι σαν ορημος 30χρονος ενηληκας
16-05-2019, 20:10 #3
θα μπορουσαμε να πουμε πως αυτο το γεγονος μοιαζει με ΙΔΨ διαταραψη αλλα δεν ειναι η ισως ιναι μια ελαφρια μορφη η οποια χρειαζεται για να ορημασει το μυαλο... κ απο την οποια δεν κυνδυνευεις... αν συνεχησεις να εχεις ανυσυχιες με αυτο θα σου ελεγα να πας στο κεντρο ψυχικης υγειας της περιοχης σου... η σε καποιο εξω αν εχεις γκαφρα... παντος κ γω τωχω περασει κ θελω να πιστευω πως κτ παρομοιο συμβαινει κ σε σενα
16-05-2019, 21:28 #4
Επίσης όταν είμαι καλά σκέφτομαι πάλι ότι θα γίνω χαλια.. τα πάντα τα σκέφτομαι με αρνητικό τρόπο και ενώ έχω καποια μυονευρικους σπασμούς αγχώνομαι μην πάθω κάτι ξαφνικά ενώ πριν από ένα μήνα πήγα καρδιολογο και είναι όλα καλά επίσης πολλά συναισθήματα μαζί πριν από λίγο έκλαψα χωρίς λογο
16-05-2019, 21:31 #5
Μακάρι να γίνουν όλα καλα