Results 1 to 5 of 5
-
10-05-2019, 09:32 #1
φοβαμαι μη κανω κακο στον εαυτο μου
σημερα το πρωι ξυπνησα με την σκεψη.."φοβαμαι μη κανω κακο στον εαυτο μου" ...φρικαρα τρομαξα..αρχσα να τρεμω...δε ξερω αν εινια επιθυμια η σκεψη, αλλα με τρομαξε τοσο που αρχισ να τρεμω υπαρβολικα κ πηρα ζαναξ..λογικα για να φοβαμαι , δεν ειναι επιθυμια...γτ φοβαμει μηπως φτσσω σε συτο...κ δε ξερω..ισως ειναι κ απο το χαπι που επιδεινωνει την καυστασταση. Ενιωσα σαν μην εχω κινητρα εφοσον τπτ δεν με χαροποιει κ εχω ανηδονια, θελω να κατσω μονο στο κρεβατι μου..
δεν θελω να αυτοκοτνησω...αλλα το οτι το σκφτηκα σαν φοβο τι σημαινει?
μολις πηρα ζαναξ κ κοιμαμαι ορθια στο γραφειο μου οπως τα πρεζακια στην ομονοια, δεν εχω ορεξη ουτε να ντυθω, να βαφτω κλπ
οκ καταννοω οτι ειναι κατσθλιψη....κ ελπιζω να με πιασουν τα ζολοφτ κ να με βοηθησουν. δεν θελω να κανω κκσκο...
- 10-05-2019, 11:10 #2
Αυτό ονομαζεται αυτοκτονικος ιδεασμος, και όπως αναφέρεται σε πολλές επιστημονικές αναφορές, δυστυχώς είναι συνήθης παρενέργεια αυτών των φαρμάκων, και των αλλαγών που επιτελούν στον οργανισμό, στην δράση τους για βελτίωση των άλλων συμπτωματων.
Δεν είσαι εσύ που θέλεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου, αλλά πολύ πιθανόν είναι παρενέργεια της φαρμακευτική αγωγής, και καλύτερα να το αναφέρεις άμεσα στον γιατρό σου.
10-05-2019, 12:17 #3
Οκ το ανέφερα...Κ το χω ξαναπάθει...Δε κανω κακο ...Μου σύστησε ξαπλα 1 εβδομαδα με αγχολυτικό μέχρι να πιάσει το φάρμακο.. η αλήθεια ειναι οτι δε θελω να πηγαίνω πουθενα...Δε κοιμαμαι καλα κ έχω εξαντληθεί...
Τώρα πχ ξερω οτι ήταν μια ιδεοληψία το να κανω κακο σε μενα..Γτ κ μονο στη σκέψη το φοβαμαι..Δε θέλω να το κανω..Δεν είναι επιθυμία...
10-05-2019, 12:45 #4
Παιδες...οποιος κοιταει θα ηθελα οντως να μας βοηθησει.Και εγω σε μια κατασταση τετοια βρισκομαι και για αυτον το λογο ξεκινισα τα φαρμακα,γενναει διαφορα πραγματα το μυαλο μου.Ξεκινισε απο το να θελω να κανω κακο στον εαυτο μου και τους αλλους και τωρα γενναει διαφορα το μυαλο μου που δεν μπορω να τα διαχιριστω,εχω χασει την ζωη μου γενικα,μου εχουν διμιουργηθει φοβιες και διαφορα αλλα ξενα για τον εαυτο μου πως θα μπορουσα να το διαχειριστω ολο αυτο και η γιλη πιο πανω
11-05-2019, 07:14 #5
Αν εξαιρεσω το γεγονος οτι εγω ειχα κανει κακο στον εαυτο μου, θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε και νευρα γιατι και γω σκεφτομουν οτι θα κανω κακο στους αλλους και ηταν ο κυριος λογος που πηγα σε ψυχιατρο αλλα μου ειπε δεν θα κανω τιποτα ε την πιστεψα χαχα.