Results 16 to 30 of 107
Thread: συναισθήματικα μπερδεμενη
-
12-05-2019, 07:54 #16
μια χαρά τα λες Αλέξανδρε.. τώρα εγώ ζω για λίγο τι τρελά η το τελειώνω;;; λες να άρχισε να νιώθει κάτι αυτός;επίσης και κάτι άλλο το είπα πως δεν θα μπορώ να πάω γιατί θα είμαι αδιάθετη δεν πειράζει έλα έστω να σε δω μ είπε τώρα αυτό τι είναι παλιιι;;; αφού εμείς μόνο για το άλλο λέγαμε να συναντιομαστε.. και το άλλο εκεί που έλεγε θέλω να κανουμε σεξ... σε θέλω να κάνουμε έρωτα μου λείπεις η μυρωδιά σου το κορμάκι σου τα φιλιά σου μου λέει τώρα ... 2, φορές το κάναμε και από την δεύτερη φορά άρχισε να λέει αυτά... όλα αυτά τη σημαίνουν τωρα
Last edited by xaraaaa; 12-05-2019 at 08:20.
- 12-05-2019, 08:25 #17
2 φορες το εχετε κανει μονο;
δεν πρεπει να σε απασχολει τι θελει αυτος απο σενα, αλλα τι θελεις εσυ απο εκεινον...
ολα αυτα σημαινουν οτι δεν ησουν ετοιμη να παντρευτεις, και κακως εκανες παιδι απο τωρα.
εσυ, δεν εχεις κατασταλαξει με ποιον ανθρωπο θελεις να εισαι και σερνεις ενα μικρο παιδι απο πισω σου.
για μια καινουργια και επιπολαιη ιστορια, προβληματιζεσαι ηδη αν θα πρεπει να διαλυσεις την οικογενεια που μολις τωρα εκανες.
προφανως ειχες αγχος να μην μεινεις στο ραφι και καπαρωσες τον ανδρα σου να μην χασεις.
και τωρα τι θα γινει , που με τον πρωτο που σου εδωσε λιγη σημασια εσυ σκεφτεσαι τον χωρισμο και του τα φορεσες ηδη; ετσι θα περασει η ζωη;
δεν λεω οτι ο ανδρας σου ειναι καλυτερος, αλλα με σενα μιλαμε.
δεν ξερουμε τι ζει κι εκεινος. για να ειναι τοσο αδιαφορος και να νομιζει οτι ολα ειναι καλα που το κανετε απο υποχρεωση και δεν εχετε επικοινωνια, μπορει να βρισκει κι εκεινος αλλου ικανοποιηση...
ισως να ειναι ο γκομενος της σταυρουλας!
τι πατε και κανετε παιδια ρε παιδια, οταν σας εχει τελειωσει;
ειχατε 8 χρονια δεσμο, σας τελειωσε, κι αντι να χωρισετε, παντρευτηκατε και καναετε και παιδι.
τα παιδια δεν ενωνουν τα ζευγαρια.
τα χωριζουν.
πρεπει να ειναι πολυ δεμενο ενα ζευγαρι για να μην απομακρυνεθι ερωτικα κανοντας παιδι.
εσεις το κανατε και τωρα κοιτας που θα βρεις τον επομενο..
12-05-2019, 10:31 #18
δεν σκέφτομαι καν να χωρίσω απλά μια περιπέτειά πιστεύω πως ήταν με τον άλλον... και πάνω από όλα το παιδί μου σκέφτομαι γιαυτό θέλω να σταματήσω τα πάντα με τον άλλον αλλά μου δείχνει διαφορά κι αυτός τώρα ότι νοιάζεται για μένα κάτι που το είχα ξεχάσει για καιρό αυτό...
12-05-2019, 10:41 #19
Και τι σε νοιάζει ρε xara τι σου δείχνει ο άλλος; Δηλαδή με την ίδια λογική θα καθόμασταν σε όποιον μας δίνει λίγο σημασία ή μας γουστάρει. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις. Αν όντως θέλεις τον σύζυγο, δεν θα είχες κάνει κάτι με τον άλλον. Δηλαδή με την πρώτη δυσκολία σε ένα γάμο πάμε και ξενοπηδιόμαστε κι όλα καλά; Αν είναι συμβατικός γάμος και το έχεις ξεκαθαρίσει με το σύζυγο ότι ο καθένας κάνει σεξ με όποιον θέλει, όλα καλά. Όχι όμως να κοροϊδευόμαστε ότι είμαστε μαζί σε μονογαμική σχέση, κάνουμε παιδί και στα λόγια κοιτάμε την οικογένειά μας αλλά στην πράξη ότι να 'ναι...
Αν εσύ πιστεύεις ότι η θέση σου είναι δίπλα στο άντρα σου, κόψτο μαχαίρι με τον άλλον. Διότι αν αρχίσει κι αυτός και θέλει περισσότερα, θα τα κάνεις ακόμα χειρότερα τα πράγματα και για εσένα και για αυτόν. Λίγη υπευθυνότητα δεν βλάπτει και συγγνώμη αν τα γράφω ωμά.
12-05-2019, 10:44 #20
όχι Sonia μου καλά τα λες αυτό σκεφτόμαι να κάνω να κοιτάξω τον άντρα μου και το παιδάκι μου που αυτοί με αγαπούν πράγματικα γιατί ο άλλος τη δουλειά του θέλει να κάνει και στο τέλος θα χαλάσω την οικογένεια για μια βλακεία και τπτ αλλο
12-05-2019, 14:05 #21
12-05-2019, 14:08 #22
στην ουσία και γω αυτό θέλω μια εμπειρία μαζί του η αλήθεια είναι... νιώθω πως στον άντρα μου ανήκω και όχι στο κάθε άγνωστο.... αλλά όταν μιλάμε νιώθω ωραία τον σκέφτομαι μετά συνέχεια αυτό είναι που με μπερδευει μήπως ξεκινάω να τον γουστάρω παραπάνω από ότι πρέπει και να πρέπει να φύγω άμεσα για να μην γίνω χειρότερα..
12-05-2019, 14:23 #23
Νιώθεις ότι ανήκεις στον άντρα σου επειδή είστε πολλά χρόνια μαζί και επειδή δεν είχες ποτέ σου άλλη σχέση. Αυτό που νιώθεις για τον άντρα σου είναι αρκετά δυνατό για να ξαναφτιαξεις αυτή τη σχέση. Μη νομίζεις πως ο άλλος θα είναι καλύτερος του. Όταν περάσουν τα μέλια και μ' εκείνον σε μια παρόμοια φάση θα είσαι. Απλά αν κάνεις την αρχή και χωρίσεις μετά θα σου είναι πιο εύκολο να το ξανακάνεις και δεύτερη και τρίτη και δεκατητριτη φορά. Εντάξει είχες μια εξωσυζυγική εμπειρία, το χαρηκες, γύρισε πίσω τώρα στην οικογένεια σου. Σκέψου πως έχεις και ένα παιδί πλέον, δεν είσαι μόνο ο εαυτός σου. Κοίτα να φτιάξεις τη σχέση σου και αν ποτέ το μάθει ο άντρας σου και σ' αγαπάει θα σε συγχωρέσει.
12-05-2019, 14:27 #24
Αν αυτό θέλεις και εσύ ξεκαθαρισε τα συναισθήματα σου.αν μπορείς να το δεις ρεαλιστικα το θέμα συνεχισε το.αν πάλι όχι πρέπει να το σταματησεις πριν δεθεις και διαλυσεις την οικογένεια σου.αλλά πραγματικά πιστευεις ότι η σχεση σου με τον αντρα σου από εδώ και πέρα μπορεί να είναι η ίδια μετα από αυτό?δεν νιωθεις άσχημα απεναντι του?
12-05-2019, 14:35 #25
άθλια νιώθω όχι άπλα άσχημα υπάρχουν στιγμές που θέλω να τα πω όλα να φύγουν από μέσα μου... ο άλλος μ έστειλε μνμ πρωί πρωί δεν ξέρω γιατί αλλά του απάντησα με δικαιολογία θα τα πούμε αργότερα όμως... αν δεν απαντάω στέλνει 200 μνμ και γιατί και τέτοια.. έχω προσπαθήσει να του πω να το κόψουμε και μ φέρεται απαίσια εκείνη τη στιγμή και μετά από λίγο με τουμπαρει με γλυκολογα.... εγώ λέω απλά να εξαφανιστώ και να μην δώσω ποτέ εξήγηση να τελιωσουμε όμορφα και ωραία δλδ... τι λέτε παιδιά;;
12-05-2019, 14:37 #26
12-05-2019, 14:41 #27
μου λέει του τύπου οκ θες έτσι να γινειιι καλή συνέχεια στη ζωή σου λοιπόν δεν περίμενα κάτι παραπάνω από κάποια σαν εσένα και άλλα τέτοια και ότι δεν σκέφτομαι τα συναισθήματα τον άλλον... αν το πω στον άντρα μου θα με διώξει χθες..αυτός δεν είναι από την ίδια πόλη και γενικά πολλά στοιχεία δεν ξέρει για μενα
12-05-2019, 14:42 #28
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΡΥΦΑ
12-05-2019, 14:45 #29
Καλύτερα μην εξαφανιστεις έτσι χωρίς εξηγησεις.αν θες πραγματικα να μείνεις με τον άντρα σου πες του ότι δεν μπορειτε να συνεχισετε άλλο και ότι δεν οδηγει πουθενα και ότι αγαπας την οικογενεια σου γιατί αν εξαφανιστεις δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδρασει.
Όσο για τον εαν σκεφτεσαι τα συναισθηματα των άλλων δεν ήσουν ξεκαθαρη μαζί του από την αρχη ότι βρισκεστε μόνο για σεξ?γιατί έτσι καταλαβα είπες.
12-05-2019, 14:48 #30
όχι δεν θα μαρεσε οπότε το κόβω μαχαίρι με τον άλλον συνεχίζω με τον άντρα μου και αν πραγματικά χάθηκε το όλο μεταξύ μας θα το. μιλήσω..να χωρίσω συνιδειτα και όχι για έναν τυχαιο