Results 46 to 60 of 107
Thread: συναισθήματικα μπερδεμενη
-
12-05-2019, 18:06 #46
- 12-05-2019, 18:15 #47
πιστεύω πως πρέπει να ηρεμισω και να δω πραγματικά αν αξίζει και για τον άντρα μου να είμαστε μαζί.... με τον άντρα μου ειμασταν μια χαρά το τέλειο ζευγάρι που λέμε... εγώ κάποιους μήνες πριν μεινω έγκυος ένιωθα μόνη απομακρύνει αυτός έλειπε ερχόταν βράδυ μόνο ένα ύπνο 2 κουβέντες και ύπνο... μετά έμεινα έγκυος όλα καλά η εγκυμοσύνη γέννησα και με το που γέννησα άρχισα απόμακρα πολύ και εκεί ήρθε η γνωριμία με τον άλλον μ έλεγε τα λόγια που ήθελα να ακούσω εγώ πεσμένη ε δεν ήθελα και πολύ να μπω στο τρύπα κι αυτο
12-05-2019, 18:20 #48
12-05-2019, 18:23 #49Miliva21GuestΈχω διαβάσει όλα τα σχόλια....θεωρείς ότι είσαι ερωτευμένη με τον άντρα σου και απλά νιώθεις να σε παραμελεί;δλδ θα ήθελες να σε διεκδικεί περισσότερο και να είναι πιο θερμός να σου κάνει κοπλιμέντα να δείχνει ότι σε θέλει ;;
Σκέψου ότι έχεις μπροστά σου τον εραστή σου όπως είναι τώρα, όπως σου συμπεριφέρεται
Και σκέψου ότι έχεις και τον άντρα σου αλλά με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά ( περιποιητικός, ζεστός, τρυφερός) και είχες να διαλέξεις έναν από τους δύο...ποιον θα επέλεγες;;
( συμφωνώ και εγώ όπως σου είπε και η ρεμεντυ ότι ο εραστής σου προφανώς και δεν θέλει παιδιά ούτε δεσμεύσεις και τα λέει ολα αυτά εκ του ασφαλούς.....σε διεκδικεί παραπανω επδ νιώθει ασφαλής ότι δεν θα είστε μαζί εφόσον εισαι παντρεμένη.....οπότε είναι θερμός μαζί σου ξέροντας ότι δεν κινδυνεύει να του "κατσικωθεις" στη πλάτη θέλοντας γάμο.....εξάλλου αν ήθελε μωρα και δεσμεύσεις θα τα έφτιαχνε με κάποια ελεύθερη που θέλει να παντρευτεί...Αυτός όμως ήρθε σε σένα...Την ηδη παντρεμένη)
12-05-2019, 18:39 #50
αποστολια μου είχα κάνει θέμα πολλές φορές στον άντρα μου και η απάντηση του ήταν ότι εγώ είμαι υπερβολική και όλα είναι μια χαρά και έχει δουλειές και δεν θα ασχολείται με τις μαλακές τις δικές μου και ότι όλα είναι μέσα στο κεφάλι μου... αν η συμπεριφορά που έχει ο εραστης την είχε ο άντρας μου ναι τον άντρα μου θα διάλεγα και δεν θα έκανα και πότε κάτι με τον άλλον... καταρχήν έχει παραμεληση και τον εαυτό του η σκέψεις που έχει είναι η δουλειά και το τι θα φάει όταν θα έρθει... εγώ είμαι όλη μέρα με το μωρό του λέω θέλω να βγω να ξεσκασω λίγο δεν έχεις ανάγκη μια χαρά είσαι από τη να ξεσκάσει όλο σκασμενη είσαι εσύ μ λέει.. δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω γιαυτό που έκανα απλά λέω πως είναι τα πράγματα
12-05-2019, 18:40 #51
12-05-2019, 18:43 #52
Εγω σε καταλαβαινω κοριτσι μου.και τώρα που θα ληξεις το θέμα με τον άλλον παλι τα ίδια παραπονα δεν θα έχεις από τον άντρα σου?το θέμα είναι να βρειτε μια λύση μεταξυ σας αφού όπως λες τον αγαπας ακόμη. Τώρα κι αυτός αφού δεν καταλαβαινει ότι σε παραμελει μήπως να του χτυπησεις λίγο το καμπανακι?
12-05-2019, 18:47 #53
και οι δύο φταίμε πιστεύω... όχι παιδιά δεν με βγάζει και όταν πάμε ένα καφέ ορίστε σε έβγαλα μην γκρινιάζεις ευχαριστήσει δεν έχεις ποτέ μ λέει εσύ... γιαυτό λέω ο άλλος έλεγε αυτά που ήθελα να ακούσω με άκουγε πάντα και ίσως τσιμπηθηκα λίγο μαζί του... ναι ίσως πρέπει να κάνω μια καλή συζήτηση μαζί του υποφέρω έτσι δεν μπορώ όλη η κατάσταση με έχει κουράσει
12-05-2019, 19:00 #54
12-05-2019, 19:01 #55Miliva21GuestΚαταλαβα....προφανώς και θες τον άντρα σου.....τον αγαπάς ακόμη και τον θες.. φαίνεται.....απλα ο εραστής ήρθε να καλύψει τα κενά .......
Εγώ σκέφτομαι μήπως ο άντρας σου σε απατησε πρώτος και εξακολουθεί και να σε απαταει....γι αυτό τόση αδιαφορία...
Ακου τι θα έκανα στη θέση σου....θα του μιλούσα...Δεν θα του έλεγα για τη δεύτερη σχέση....Όμως θα του έκανα μια σοβαρή κουβέντα για το πώς ειναι ο γάμος και θα του έλεγα όλα όσα νιώθω......Και όλα όσα θέλω από αυτόν......αν μου έλεγε όλα στο μυαλό σου είναι....θα του έλεγα πως δεν έχει δίκιο και ότι νιώθω πως κάνει πράγματα χωρίς να τα θέλει....οτι τα κάνει καταναγκαστικά....Και αν επέμενε θα του έλεγα ότι εγώ έτσι νιώθω και δεν αλλάζει αυτό....Και θέλω να δουλέψουμε τον γάμο μας γιατί σκέφτομαι τον χωρισμό εφόσον δεν περνάω καλά...
Και θα τον έβλεπα να δω πως θα αντιδράσει.....
Αν δείξει ενδιαφέρον και ταρακουνήθει σημαίνει ότι μπορεί να θέλει να σώσει το γάμο σας και πιθανόν να προσπαθήσει να πάτε σε κάποιον ψυχολόγο μαζί ή σε κάποιον σύμβουλο ....
Αν εξακολουθεί να σε βγάζει τρελή θα τον χώριζα στη θέση σου ...θα σήμαινε πως έχει τελειώσει αυτό το κεφάλαιο μεταξύ μας οριστικά
12-05-2019, 19:05 #56
αποστολια μου τέλειο ζευγάρι αυτός έχει την εντύπωση ότι ειμασταν και οι γύρω... το τι ένιωθα εγώ δεν το καταλαβε ποτέ κανείς.... θα του κάνω κουβέντα ναι δεν πάει αλλο
12-05-2019, 19:15 #57
Ναι να του κάνεις μια κουβεντα σοβαρη.να δεις τι θα σου πει.ωστοσο μπορείς να κάνεις και εσύ κάτι για τον εαυτό σου για να μην αισθάνεσαι τόση μοναξια και να βρισκεις λύση σε εφημερες σχεσεις.μπορείς καλλιστα αν έχεις κάποιον να σου κρατάει το μωρό να εργαστεις και εσύ ωστε και τις ώρες σου να καλυπτεις και τα δικά σου εξοδα να βγαζεις και να βοηθας τον άντρα σου γιατί οπως είπες δουλεύει πολλες ώρες για να καλυψει τα εξοδα μιας οικογενειας.μπορεί να μη σε βγαζει συχνα γιατί είναι κουρασμενος λόγω πολλων ωρων δουλειας.αυτό το έχεις σκεφτει καθόλου? Γιατί άλλο αν ο αντρα σου δεν σε βγαζει γιατί δεν γουσταρει να βγει μαζί σου και άλλο να μην μπορεί να σε βγάλει ενώ το θέλει η να βγαίνει ο ίδιος και εσένα να σε αφηνει σπίτι.
Επισης μπορείς να μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και να περιμενεις ποτέ θα σε βγάλει εξω.παρε το μωρο πάρε μια φιλη μια αδερφή ότι έχεις τέλος παντων και βγειτε μαζί. Δεν ξέρεις πόσο σημαντικο είναι να έχει κάποιος και την δίκη του ζωή περαν από τον σύντροφό του και να μην τα περιμενει όλα από αυτον.
Αυτα σε περίπτωση που είναι όπως τα λες.γιατί σε περίπτωση που υπάρχουν αλλα πιο βαθια θεματα μεταξυ σας θελει ακόμη πιο πολύ συζητηση και διαθεση για να τα λυσετε.
12-05-2019, 19:25 #58
ναι θα κάνω κουβέντα γιατί ναι σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο το να βρίσκω πάντα καταφύγιο σε ένα εραστή για να κρύψω τα προβλήματα δεν είναι λύση... ψάχνω για δουλειά γενικά το θέλω πολύ να είμαστε και πιο άνετα στο σπίτι οικονομικά αλλά και εγώ να είμαι ανεξάρτητη και όχι με τεντωμένο το χέρι συνέχεια
12-05-2019, 19:30 #59
Καλά αν δε μπορείτε να τα βρείτε πουθενά, σοβαρευτείτε τουλάχιστον μέχρι να κλείσει τα 4 το μωρό. Και μετά συνεχίζετε χωριστά τις ζωές σας, δε σας πήραν και τα χρόνια. Γιατί διαφορετικά θα είμαστε εδώ σε 20 χρόνια να λέμε στο μωρό σου που θα έχει μεγαλώσει, τις ανευθυνότητες που κάνατε εσείς οι γονείς του.
12-05-2019, 19:52 #60
Ναι καλά το σκεφτεσαι με την δουλεια.θα αισθανθεις πιο ανεξαρτητη και θα μειωσεις τον χρονο της μονοτονιας σου.ίσως λειτουργησει καλυτερα και στην σχέση σου με τον αντρα σου.τώρα είναι άδικο αυτός να ξεπατωνεται στη δουλειά και εσύ να ζητας να βγαίνετε και να λες σε παραμελει ενω δεν έχει αρκετο χρονο.δεν ξέρω αν είναι έτσι όπως τα λεω σε αυτά τα θεματα η σε παραμελει για άλλους λογους.ότι και να γίνει παντως κανε αποψε αυτην την κουβεντα να μη σε βασανιζει άλλο. Οσον αφορά το μωρό καλό είναι ότι γινει να γινει Τώρα που δεν καταλαβαινει γιατί αν παει 4αρων και παραπάνω θα ζηταει την οικογενεια που είχε μαθει μέχρι πριν οπότε για μένα θεωρώ ότι το σωστο είναι τωρα να παρετε αποφασεις.